Övrigt i Stockholm

1,475 rekommenderade övriga företag i Stockholm kommun

• 1 omdöme
    Anna Maria H
    Anna Maria H: Nytt trevligt café i rymlig lokal plus uteservering. Serverar fikabröd och enklare rätter. Pastan är dock en ganska tråkig historia. Särskilda bord med ett antal uttag finns för de som har med sig laptops. Ett tips är att skaffa Espresso House-kortet som ger rabatt på allt och dessutom gratis wifi.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?

• Elina E
    Elina E: jag gick en kurs i höstas på Företagsuniversitet och jag är jättenöjd. Kursledaren var fenomenlt rolig och underhållande och lärde ut sin teknik på ett bra, enkelt och roligt sätt. Kursen hölls 2 dagar och båda dagarna fick vi äta lunch i Globens restaurang med utsikt över arenan. Visst är kurserna rätt så dyra, men kan man få det av jobbet är det absolut värt att gå någon av deras kurser. Kurserna vänder sig till företag (vilket man kan gissa sig till på namnet) och har kurser i allt du kan tänkas behöva när du jobbar. Jättefina lokaler i Globen Shoppings lokaler.
  • 1 omdöme
    Sara S
    Sara S: Naked Juicebar är ett klockrent koncept. Supergoda juicer och smoothies, både nyttiga och mindre nyttiga. Önskar det fanns fler av dessa ställen. Priserna är inte billiga men inte annat än vad man kan förvänta sig av fruktjuicer i Sverige.
  • Lena C
    Lena C: Jag tror att Lisa Elmqvist måste vara ett av de absolut mest välsorterade fiskaffärer som finns att tillgå i stockholm. De säljer färsk fisk och skaldjur av bästa kvalitet över disk och ger utmärkta tillagningsråd och rekommenderar tillbehör för att ge den där riktigt bra känslan när man skall laga till en god lunch eller middag. Det är en upplevelse att bara gå dit och titta på allt som är smakfullt upplagt. Vid ett tillfälle var jag inbjuden på en middag där man abonnerat restaurangen och där vi själva fick rensa och bereda fisken efter instruktion av en mycket erfaren man (kallas säkert något speciellt när man har hans kunskap). Vi tillaga vår mat och åt sedan denna utsökta fisk och skaldjurssoppa med alla tänkbara goda och vällagade tillbehör. Kan varmt rekommenderas!
  • Ingrid Kristina L
    Ingrid Kristina L: Jag är ny patient på den här vårdcentralen men känner förtroende för läkaren. Blev besviken på den förra vårdcentralen som bytte läkare hela tiden. Är sk multisjuk 70++, nu känner jag mig väl omhändertagen.
  • Ellis G
    Ellis G: Om jag ska läsa en nyhetstidning så är det SVD jag väljer. Mycket bra journalistik med intressanta och välformulerade inslag. Fri från skandaler och annan skit utan RIKTIGA nyheter. Grafiken är outstanding och är i världsklass. Synd att sporten känns lite nedbantat, nätupplagan håller också hög nivå. Visst den har sina brister här och var men överskådligt klår den ut sina konkurrenter. Tack för att ni förgyller min morgon.
  • Roza M
    Roza M: Gunnarssons bakverk är bland det bästa i Stockholm. Man blir aldrig besviken. Deras äppelpaj med perfeka vaniljsås är ett MÅSTE :- )Servicen är lite olika. Har suttit och fikat på plats ett par gånger tillsammans med min lilla son och vänner med barnvagn. Bra öppettider. Det negativa är att det saknas skötbord på deras toalett/toaletter.
  • 5 omdömen
    Wladimir M
    Wladimir M: Trevlig bemötande av jätte duktiga frisörer, blir alltid nöjd när jag klipper mig hos dem. Kan värmt rekommendera dem.
  • 10 omdömen
    Johan C
    Johan C: Var tveksam till att beställa från Lucks efter att ha läst en del recensioner. Ritade faktiskt upp mitt projekt även hos några andra leverantörer men märkte snart att de flesta andra hade likadana omdömen men varken lika flexibla lösningar, snygga produkter eller proffsiga i bemötandet som jag fick från deras säljare Jesper.
 Efter några möten med Jesper gick jag på magkänslan och det ångrar jag inte en sekund. Vi tog fram flera garderober, en kontorsmöbel, skjutdörr och ett kök till min nya lägenhet och allt blev riktigt bra! Jesper var alltid snabb att svara, gav grymma tips och gjorde hela processen enkel. Delleverans löstes smidigt när jag var sent ute och allt kom inom utsatt tid. Supernöjd från start till mål. Kan varmt rekommendera Lucks och framförallt Jesper till alla som funderar på att köpa kök eller garderober.
  • RICCARDO B
    RICCARDO B: Alla advokater i byrån är mycket professionella och engagerade. De har blivit rekommenderade till mig av en annan kund, och det visade sig vara ett utmärkt förslag. Natali är den bästa familjeadvokaten i stan.
  • 6 omdömen
  • Tobias E
    Tobias E: Det har blivit någon miss med bortglömd beställning men det som gjorts har blivit bra. Känns framförallt pålitliga i sin bedömning av vad som behöver göras. Köper in nya eller begagnade delar. Jag har använt dem i flertalet år och kommer fortsätta med det.
  • 16 omdömen
  • 16 omdömen
  • 4 omdömen
  • 2 omdömen
    Martin K
    Martin K: God mat, trevlig personal och gott om sittplatser.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?

• ERIK GUSTAV OLOF N
    ERIK GUSTAV OLOF N: Smidig att komma i kontakt med och flexibla utefter mina önskemål. Noggrann och trevlig besiktningsman. Upptäckte flera brister som tidigare besiktningsman missat vilket sparade mig mycket pengar. Snabba med återkoppling på besiktningen. Kan varmt rekommenderas.
1...2627282930...59
Kista  (43 st)
Gärdet  (39 st)
Gamla Stan  (29 st)
Liljeholmen  (28 st)
Hammarby Sjöstad  (24 st)
Västberga  (21 st)
Stadshagen  (18 st)