Övrigt i Stockholm

1,619 rekommenderade övriga företag i Stockholm kommun

Jan V
    Jan V: Just nu Sjöstans godaste pizzor, tycker jag. Beställ i god tid på populära takeaway-kvällar, det kan ta lång tid.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?

• 3.5
    4 omdömen
    Patrik R
    Patrik R: Riktigt goda tapas, litet mysigt ställe men kan vara mycket folk.
  • Fredrik T
    Fredrik T: Bästa restaurangen på Bromma Blocks?! Även bra delikatessdisk och mycket smått och gott att köpa med hem. Restaurangen är ett ställe där räksmörgåsarna misstas för räksallad eftersom de är överfyllda med räkor. Prisbilden ligger i de flesta fall under hundralappen.
    Peter H
    Peter H: Riktigt schyssta rum mitt i city för några hundralappar per natt gör det här till ett mycket bra boende i Stockholm. Jag har bott här flera gånger för runt en femhundring per natt i eget rum med toa. Visst det är dusch i korridoren men allt är snyggt och fräscht. Rummen är moderna, välstädade och trevliga och det ingår en enklare frukost. Du får bädda själv och det är ingen städning men det är ett klart prisvärt alternativ till att bo på "fina hotellet" för 2500 kr per natt. Och det ligger verkligen MITT i city :) Med en välstädad reception och trådlöst nätverk skulle betyget bli 5.
    Tommy L
    Tommy L: Inte riktigt min klädstil men utbudet är riktigt bra annars. Bra service, mysig miljö. Rekommenderas starkt.
    Ellinor K
    Ellinor K: Jätte nöjd, har bara varit där en gång kommer gå tillbaka.
    Åsa R
    Åsa R: Otroligt bra service och supertrevligt bemött. Flexibla och fantastisk bra kundsupport.
  • Christian B
    Christian B: Bollywood är höjdpunkten bland Sibiriens bitvis ojämna indiska restauranger med en bred meny med många vegetariska alternativ. Prova gärna en av husets smakrika silzlar om du äter på plats, om du tar hem maten - prova gärna en av thali, de rikliga paketen räcker garanterat till två.
  • fernando G f
    fernando G f: vardagslyx! Full fokus på mig när jag fick ansiktsbehandling här! Som att komma in i en egen värld trots storstads brus utanför! jag kommer tillbaka!
    f
    f: Jag älskar Pashion cosmetics! Annars är jag inte mycket för att köpa smink, hudprodukter etc. Men den här butiken är verkligen underbar. Smink, hudbrodukter, salvor mm i jättesöta askar och burkar med goda dofter. De har en hel del märken som man inte hittar på så många andra ställen men särskillt billigt är det tyvärr inte. Jag kan dock inte låta bli att gå in varje gång jag har vägarna förbi. Dessutom är det ett bra ställe att köpa presenter på.
  • Ronny H
    Ronny H: J A Revision utförde vår revision till en i förtid avtalad kostnad. Revisionen var väl genomförd samt lättförstålig. Den personliga kontakten gjorde att man kände sej trygg.
    E
    E: Gott till fikat. Bröd och kakor. Bemötandet var bra.
  • Pierre N
    Pierre N: En bra redovisningsbyrå i Stockholm. Har jobbat med dem i flera år.
    Erik A
    Erik A: Trevlig personal som tar sig tid med dig.
    Jesper N
    Jesper N: Fick jättebra service när jag beställde nytt sprayhood. Hon är en mycket trevlig kapellmakare , som dessutom har vettiga priser. Jag rekommenderar henne starkt vid behov av ny sömnad till båt eller liknande.
    Mats L
    Mats L: Ett urmysigt litet bageri med tre bord inne i butiken. Serverar smörgåsar, lysande latte och mängder av bakverk. Kanelbullarna är bäst, tycker min dotter. Prismässigt en bit under snobbställena runt omkring och mysfaktorn mycket högre.
    Didrik B
    Didrik B: har bara handlat deras "Skärgårdsbröd på konsum - hur som helst f... så gott!
    Nadia C
    Nadia C: En liten butik med det mesta för den som har en fallenhet för det som är romantiskt, lantligt och vitt. Här hittar du flaskor att hälla upp mjölken i, väderstation i plåt, vackra lampor i fattigmanssilver och annat som gör hemmet mysigare.
  • Johnny B
    Johnny B: Fick mig intresserad av gamla filmer som t ex arne Sucksdorff och den svartvita filmen Det stora äventyret. Har aldrig sett någon så gripande naturfilm och då gjordes den 1950.
  • Robert N
    Robert N: Rekommenderar verkligen den här skolan om du har passioner inom t.ex. skateboard, musik, fotboll, simning och så mycket mer! Under skolveckan finns det avsatta tider då eleven kan utöva sin passion. Jag gick Naturvetenskaplig linje med passion Skate och en kombination av kompetenta lärare och riktigt kul på skatelektionerna gjorde min gymnasietid till en väldigt positiv upplevelse!
    PeA S
    PeA S: Om du är i behov av coaching och rådgivning kring karriärplanering eller vill få hjälp att leva sundare, ta hand om din kropp och ditt psyke - då kan jag rekommendera Livskompetensen. Du kan läsa mer på deras hemsida www.livskompetensen.se Scotten
    Fredrik H
    Fredrik H: Gick in för att fråga om de hade picknickkorgar. Det hade de inte, vilket jag också misstänkte. Men damen i kassan var så bra och serviceminded att hon tipsade om tre andra ställen längs med Götgatan som kanske kunde ha det. Tack vare hennes tips hittade jag min korg till slut - en present till frugan.
    Roza M
    Roza M: Trevlig personal som är hjälpsam i den fina affären full med fina saker. Mycket bra presentaffär. Man kan alltid hitta något.
    Morten K
    Morten K: trevlig personal som har tid med kunderna. lunsch buffe som serverar både sushi och varma rätter för endast 70kr och då äter du hur mycket du vill ALLT BRA HAR ETT SLUT ÄVEN DETTA FÖRETAG
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?

Ningjing C
    Ningjing C: Quite popular place, not so spacious but with lots of seats (upstairs, downstairs, outside)... We ordered Grilled steak sandwich and chicken Club, tasty. ...the friendly waiter seemed forget our food ... +o+ (too many people) . After all, great place to go!
1...2627282930...65
Områden i Stockholm