Sebastian C:
Har anlitat Sandsjö för flyttstädning. Allt gick mycket bra. Det enda som inte var perfekt var fönster putsningen. Tjejerna som gjorde detta kunde inte Svenska men de pratade engelska så kommunikationen var inge som helst problem.
/Sebbe
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?
Matte:
Sveriges bästa casino? Här har man både vunnit och förlorat stora summor i poker. I det stora hela får casinot en "brat" varning, Dock inte alla dagar. Det är hög standard både på maten i restaurangerna och lokalerna. Extremt bra öppettider och en mängd rabatter för oss medlemmar. Trevlig personal. Rekommenderas för alla!
Emma K:
Har deras ifö sign system hemma, alltså att toaletten är upphängd. Fungerar väldigt bra. Ett plus dessutom för att ifö är helt svensktillverkat. Känns bra att kunna stödja både svensk industri och miljön genom min toalett! ;)
Cissi L:
Mitt favoritmärke! Man är alltid rätt klädd i Karen Millen.
Tyvärr så är kläderna lite "felsydda" för oss med lite större byst, eller rättare sagt normal byst. Verkar som att man måste ha väldigt liten i förhållande till övriga kroppen....
Jättebra service och hyfsade priser ändå med tanke på kvaliten.
Elina E:
Som medlem i LRF har du många förmåner. Jag blev själv medlem efter att jag slutat jobba på LRF, men tyckte att medlemskapet skulle vara bra för mig. Som LRF medlem får du alltid 10% rabatt på försäkringarna hos LRF Försäkring, samt att du får tidningen Land Lantbruk hem direkt i brevlådan varje vecka. Fler förmåner finns självklart. Läs mer och bli medlem!
Olow S:
Fantastiskt!
Bikramyoga är en träningsform som ger hela kroppen en genomkörare i ca 40°C värme.
Vackra lokaler som utstrålar lugn, ro och harmoni.
Personalen är lugn och proffsig, samma personer i receptionen som sedan leder klasserna.
Prisvärdheten kan diskuteras, prisbilden är likadan på de olika yogastudios som erbjuder just Bikram - oligopol kanske?
Hade det inte varit för priset hade det blivit högsta betyg. Allt annat är på topp.
Anna Maria H:
Har inget ont att säga om Coffeehouse. När jag har gått dit har det varit lugnt och skönt och perfekt för att sitta och jobba. På Coffeehouse kommer man åt både Kista Gallerias fria wifi och har en bra uppkoppling till Homerun så det kan nästan inte gå fel med åtkomsten till Internet. Utbudet är bra och de har farligt god glass.
Anna Maria H:
Supergoda muffins! Muffins tenderar att bli kompakta eller torra, eller i värsta fall både och. Men Munk o Muffin lyckas göra goda, fluffiga, färska muffins. De bästa jag har ätit i Stockholm. Dessutom riktigt goda smoothies och en trevlig kille bakom kassadisken.
Anna Maria H:
Här har jag ätit lunch många gånger. De har alltid fem thairätter att välja på som varierar lite från dag till dag. Lokalerna är riktigt mysiga, särskilt undervåningen där de har en damm med fiskar i. Man får också riktigt mycket mat för pengarna.
Anna Maria H:
Nytt trevligt café i rymlig lokal plus uteservering. Serverar fikabröd och enklare rätter. Pastan är dock en ganska tråkig historia. Särskilda bord med ett antal uttag finns för de som har med sig laptops. Ett tips är att skaffa Espresso House-kortet som ger rabatt på allt och dessutom gratis wifi.
Sara S:
Naked Juicebar är ett klockrent koncept. Supergoda juicer och smoothies, både nyttiga och mindre nyttiga. Önskar det fanns fler av dessa ställen. Priserna är inte billiga men inte annat än vad man kan förvänta sig av fruktjuicer i Sverige.
Christian M:
Käkade en helt fantastisk måltid förra helgen. Vi var 4 st, åt menyn med vinpaket som var bra sammansatt. Framför allt servicen var helt otrolig, bra avvägning mellan strikt professionellt och avslappnat. Tack Leijontornet för en fantastisk kväll!
Jakob J:
Först vill jag berätta att jag var in San Sebastian i somras och åt tapas, eller pintxos som det kallas där, varje dag i en vecka, så Sthlm Tapas i Birkastan hade rätt mycket att bevisa.
Upplägget är som i alla andra tapas restauranger, välj tre till fem tapas, dela med din partner om du vill och njut av den goda maten.
Varje tapas kostade 58 kronor styck så jag gick på de lite köttigare rätterna. Det blev spanska köttbullar i tomatsås, txistorraskorv och minihamburgare och jag måste säga att det var riktigt gott!
De tapas som jag fick innehöll rätt mycket mat så jag blev faktiskt mätt på bara tre.
Mitt sällskap gick på de vegetariska rätterna och pankofriterad kycklinglårfilé vilket var gott. Dock tyckte hon att man borde fått lite mer för 58 kronor alternativt billigare om man jämförde med storleken på mina kötträtter.
En av recobollarna tillägnas serveringspersonalen som var mycket trevliga och förklarade på ett bra sätt hur saker och ting fungerar.
Rekommenderas!
Jakob J:
Var på Phil's Burger på Götagan i lördags och tycker att de levererade som vanligt. Tryffelburgaren satt där den skulle. Bra stämning. Grym service. Episk dressing. Det enda som fattades för full pott var att man inte kan beställa en vanlig stor stark, typ Falcon eller Norrlands, utan måste manövrera mellan en uppsjö av Ipor. Det närmast man kommer är en Mellerud som får betyget 2 av 5 kapsyler.
NOEL H:
För de som saknar Jin & Peeters som låg på Kungsholmsstrand kan jag varmt rekommendera Steam på Kungsbroplan. Goda dumplings som serveras med soja samt en nudelsoppa smaksatt med kycklingbuljong, koriander och chili. Väldigt liten lokal med endast 5-6 sittplatser så det är mest lämpat för takeaway!
Jakob J:
Lena på Stockholmfast är proffsig och det verkar som om hon jobbar jämt.
Hon sålde min lägenhet i Birkastan och
jag fick bra betalt.
Jag skulle både rekommendera och anlita Lena igen!
Igår var jag för första gången och såg Speedway på Gubbängens Ip. Hammarby
gästades av Lejonen och jag måste säga att det var sjukt kul och spännande!
Efter denna upplevelsen så har jag insett att Speedway måste upplevas live. Vilket ljud! Vilken fart! Detta hade jag helt och hållet missat när man någon gång sneglat åt tvns håll när Speedway varit på.
Priset för motorfesten var och är rätt lågt, 180 kronor för inträde och 35 för en bamse korv, så för er som inte provat på Speedway än, GÖR DET!
Elina E:
jag gick en kurs i höstas på Företagsuniversitet och jag är jättenöjd. Kursledaren var fenomenlt rolig och underhållande och lärde ut sin teknik på ett bra, enkelt och roligt sätt. Kursen hölls 2 dagar och båda dagarna fick vi äta lunch i Globens restaurang med utsikt över arenan. Visst är kurserna rätt så dyra, men kan man få det av jobbet är det absolut värt att gå någon av deras kurser. Kurserna vänder sig till företag (vilket man kan gissa sig till på namnet) och har kurser i allt du kan tänkas behöva när du jobbar. Jättefina lokaler i Globen Shoppings lokaler.
Roza M:
Gunnarssons bakverk är bland det bästa i Stockholm. Man blir aldrig besviken. Deras äppelpaj med perfeka vaniljsås är ett MÅSTE :- )Servicen är lite olika. Har suttit och fikat på plats ett par gånger tillsammans med min lilla son och vänner med barnvagn. Bra öppettider. Det negativa är att det saknas skötbord på deras toalett/toaletter.