Flyttstäd i Stockholms län

Att flytta kan vara otroligt roligt, men också stressigt, lite stökigt och ibland till och med lite ångestladdat. För att underlätta flyttprocessen lite finns det massor med företag som jobbar med flyttstäd i Stockholms län, och vi har samlat dem här på Reco.se för att du ska hitta en pålitlig städfirma i närheten!

Klicka vidare för att se flyttstädare i ditt område, men kom ihåg att många företag inte har ett slutet område de jobbar i. Bara för att de är baserade på en viss ort i Stockholmsområdet behöver de alltså inte vara låsta just dit utan du kan vara lite flexibel i ditt letande. Vissa företag hjälper dig inte heller bara med flyttstäd utan och med flytten i sig. Hyra/köp av flyttkartonger, transport mellan bostäder och till och med magasinering av möbler och bohag om du bor temporärt ett tag eller flyttar till en mindre bostad. Kolla vad tidigare kunder sagt om företagens olika tjänster och välj en firma som passar vad du letar efter just nu.

Välj ditt närområde här nedanför eller scrolla ned för att se 25 aktuella flyttstädföretag med bra rekommendationer i Stockholms län!

Orter i Stockholms län
  • Sbmk AB

Verifierat företag
    17 omdömen
    Sandra A
    Sandra A: Bra flyttstädning med garanti och pris, köparen av bostaden var nöjd med städandet.
  • Laura L
    Laura L: Jag är otroligt nöjd med städningen! Monika är väldigt professionell, noggrann och trevlig. Allt blev skinande rent och det märktes att hon verkligen brydde sig om att göra ett perfekt jobb. Hon var dessutom punktlig, effektiv och mycket lätt att kommunicera med. Jag kan varmt rekommendera henne till alla som söker högkvalitativ städning. Kommer absolut fortsätta samarbeta med henne !
  • Leon
    Leon: Toppen firma. De har hjälpt mig med att lägga stengolv i hallen samt enklare jobb som att sätta upp bokhyllekonsoler på betongvägg. Bra tillgänglighet och hantverk. Bra kundkommunikarion. Kommer att anlita igen.
  • Elisabeth W
    Elisabeth W: Bra och duktiga medarbetare. Hjälpsamma och tillgängliga när man behöver de.
  • Aloniss

Verifierat företag
    6 omdömen
    Karin N
    Karin N: Vi är nöjda med denna städfirma
  • Johan T
    Johan T: Bra arbete, kom 1 timme försent vilket drar ner
  • Välkommen till Hemfrid på Värmdö, vi hjälper dig med Hemstädning, Storstädning, Fönsterputs och Flyttstädning
    Per E
    Per E: Valeria kom till oss för första gången denna vecka. Det känns väldigt bra. Har inte kollat städning. Litar fullt på att hon gör ett gott jobb. Hoppas att vi får ha kvar henne
  • Rasmus H
    Rasmus H: Wow! Vilken smidig flytt. Oerhört proffsiga i sin approach och utförde jobbet på ett kanonsätt. Skulle sammanfatta det hela som snabbt och noggrant.
  • Marcus Håkan K
    Marcus Håkan K: Bästa Ljunggrens! Robert är ett proffs. Fönstrena blir alltid skinande rent. 3:e gången vi använder oss av Ljunggrens. Dom tvättade även våran ugn och den blev som ny. Bra kontakt via mail och ett fint bemötande! Tack!
  • Mihail H
    Mihail H: Beställde flytt inkl. städning. Allt var tydligt från början, även om det var svårt att få exakt pris innan flyttdagen, så stämde prisuppskattningen jag fick ganska bra. Flyttkalles personal som kom under själva flyttet var 3st unga och starka killar som var lyhörda, försiktiga med våra möbler och gjorde allt enligt våra önskemål. De var även flexibla nog att hjälpa till med saker jag inte hade räknat med innan (som att hjälpa till med vinden, samt hämta en soffa från en annan adress). Allt fick bäras för hand så inga palldragare eller pirror användes i lägenheten. Jag gillade killarna så mycket att jag var tvungen att bjuda på lunch efter allt blivit klart :) Man kan låna flyttkartonger - det är bara att plocka det antal man behöver från deras kontor i Ursvik. Man swichar 25kr per kartong som man sedan får tillbaka vid återlämning av kartongerna (går bra att hämta dessa tidigast 2 veckor innan flytt och lämna tillbaka senast 2 veckor efter flyttdatum). Vissa av kartongerna var inte helt nya men ändå helt ok. Sammanfattningsvis så rekommenderar vi Flyttkalle starkt! Vi hadde jättetur i denna djungel av flyttfirmor. Bonus poäng även för städfirman som kunde planera om städdagen till en söndag istället för fredag i sista minuten utan extra kostnad!
  • Jakob J
    Jakob J: Uppfyllde alla förväntningar och levererade ett bättre städ än vad jag upplevt andra städfirmor gjort
  • Maria W
    Maria W: Mycket vänligt bemötande och väl genomförd städning. Rekommenderas!
  • Ledande Installationer Stockholm A
    Ledande Installationer Stockholm A: Utförde städning på ett pågående projekt och det levererades som överenskommet. Nöjd med resultatet.
  • Ingrid H
    Ingrid H: Trevlig personal. Utmärkt städning där personalen ser vad som ska göras. Lyhörda för önskemål. Vi är väldigt nöjda. Vi har prövat andra bolag tidigare men dessa är bäst.
  • Christina L
    Christina L: Vi blev mycket väl bemötta vid kontakt med dem och vi är mycket nöjda med städningen och fönsterputsning. Trevlig personal och snabb och effektiv städning.
  • GALIA O
    GALIA O: Proffs! Flyttade hela vårat bohag (två vuxna och tre barn) på tre timmar. Då monterade de även sängben och vi hann bjuda på fika 20 min. Ingenting gick sönder och även städningen var helt perfekt, den nya ägaren till vår förra bostad hörde av sig och var imponerad över hur fin lägenheten var. Priset var oxo helt överkomligt! Boka dom!
  • Marja H
    Marja H: Ett verkligen serviceminded företag som ställde upp extra när vår flyttfirma strulade med hämtning. Noggrann städning trots att flytten inte kunde genomföras enligt plan. Kom tillbaka dagen efter för att färdigställa,. Dessutom ett bra pris. Rekommenderar Städo å det varmaste Marja
  • Emilia B
    Emilia B: Det här är den bästa och smidigaste städfirma jag någonsin haft att göra med! Vi anlitar I shine för hemstädning varannan vecka och är jättenöjda! Vår underbara städerska gör alltid det där lilla extra för oss och varenda millimeter av vårt hem är fläckfritt och doftar ljuvligt efter att hon varit här. Eftersom vi är så nöjda har vi även valt att anlita dem för vårt företags räkning då vi utför renoveringar, skadeärenden och återställningar åt fastighetsbolag, försäkringsbolag och privatpersoner där vi ofta får beställning av slutstädning av våra kunder. Natalia är alltid mycket flexibel och har lyckats ordna med städningar , ibland med oerhört kort varsel där slutesultatet alltid har varit felfritt. Kort och gott en utomordentligt proffsig firma med sinne för det där lilla extra när det kommer till service - Rekommenderas starkt!
  • Mattias Å
    Mattias Å: Trevligt bemötande. Mycket klara instruktioner från deras sida. Allting var extremt välstädat och vi känner oss mycket nöjda med våran beställda städflytt.
  • Emil K
    Emil K: Jabs Service gör underverk med vår lägenhet!
  • BRITT-INGER S
    BRITT-INGER S: Städade vårat hus på Dalarö, super bra städning, så nöjda. Bra pris, trevlig o proffsig personal.
  • Ingalill C
    Ingalill C: En städare kom ensam för kollegan var sjuk och det gjorde att det tog lite längre tid. Jag var mycket nöjd med städningen.
  • Fabian B
    Fabian B: Väldigt trevliga, snabba och prisvärda!
1...45678...12