Flyttstäd i Stockholms län

Att flytta kan vara otroligt roligt, men också stressigt, lite stökigt och ibland till och med lite ångestladdat. För att underlätta flyttprocessen lite finns det massor med företag som jobbar med flyttstäd i Stockholms län, och vi har samlat dem här på Reco.se för att du ska hitta en pålitlig städfirma i närheten!

Klicka vidare för att se flyttstädare i ditt område, men kom ihåg att många företag inte har ett slutet område de jobbar i. Bara för att de är baserade på en viss ort i Stockholmsområdet behöver de alltså inte vara låsta just dit utan du kan vara lite flexibel i ditt letande. Vissa företag hjälper dig inte heller bara med flyttstäd utan och med flytten i sig. Hyra/köp av flyttkartonger, transport mellan bostäder och till och med magasinering av möbler och bohag om du bor temporärt ett tag eller flyttar till en mindre bostad. Kolla vad tidigare kunder sagt om företagens olika tjänster och välj en firma som passar vad du letar efter just nu.

Välj ditt närområde här nedanför eller scrolla ned för att se 25 aktuella flyttstädföretag med bra rekommendationer i Stockholms län!

Orter i Stockholms län
Norrtälje  (1 st)
Nykvarn  (1 st)
  • Södertörns Städ

60 omdömen
    Välkommen till Södertörns Städ - Vi är experter på städning och värnar om din trygghet.
    Helge K
    Helge K: Strålande flyttstädning till ett bra pris, bra bemötande och utmärkt service.
  • Bättre städservice AB

83 omdömen
    Diana K
    Diana K: Toppen-service och trevligt bemötande! Flyttstädningen av högsta kvalitet. Kan varmt rekommendera.
  • Levanta 365 AB lokalservice

32 omdömen
    Jakob V
    Jakob V: Smidiga, bra resultat. Rekommenderar!
  • Välkommen till Stjärna komfort AB - Våra expertområden är hemstädning samt renovering av alla dess slag.
    Tomas S
    Tomas S: Stjärna folierade mina köksluckor och badrumsskåp och det blev bra. Jag upplever den som proffsiga och noggranna. Det bästa med dem är att de är trevliga och måna om att kunden blir nöjd. Jag har haft önskemål om små justeringar i jobben efteråt och då har de kommit tillbaka och ordnat det på bästa sätt. Jag kan rekommendera Stjärna och jag tror att foliering är mer slitstarkt än lackering.
  • Vi på flyttfirman Stadsbudet Sverige gör vad ett stadsbud gör bäst. Vi transporterar och flytta det du vill ha flyttat på ett miljömedvetet vis via tekniska lösningar och utbildad personal. Med lång e...
    Carina E
    Carina E: Stadsbudet hjälpte mig med att dels flytta saker till ett förråd, dels att flytta ALLT från en lägenhet till en annan (inkl. skydd av möbler etc.). Trots en del strul av mig vid bokningen så genomfördes allt galant och smidigt! :-) Det var ett gäng positiva/glada/trevliga killar som kånkade och bar. Jag har anlitat Stadsbudet vid tidigare flyttar och jag har aldrig haft något att klaga på. Tvärtom! Rekommenderar verkligen de som ska flytta att anlita Stadsbudet. Stort TACK till alla som jag haft kontakt med! Ingen nämnd, ingen glömd. //Carina
  • Tyresö 24 Facility Management AB

232 omdömen
    Tyresö 24 Facility Management hjälper dig snabbt och genom enkel kontakt med diverse städtjänster. Välkommen!
    Emma N
    Emma N: Alltid en fin känsla att komma hem till nystädat!
  • GEO LOKALVÅRD AB

57 omdömen
    Bo W
    Bo W: Hej ett trevligt bemötande och bra städning av trevliga tjejer! En kran gick sönder men blev utbytt med en ny! Jag rekommenderar dom gärna!!
  • Prisvärd och trygg städning!
    Lotta N
    Lotta N: Väldigt bra kommunikation och vi fick en mycket trevlig och professionell städare också.
  • Sundbybergs FlyttExpress

99 omdömen
    Vi på Sundbybergs FlyttExpress arbetar ständigt för att minska vår miljöpåverkan. Vi gör detta inom ramen för vårt certifierade miljöledningssystem enligt ISO 14001.
    Lena B
    Lena B: Killarna var otroligt bra, arbetade snabbt och tryggt. Trevliga och ingen diskussion om en extra grej kom till. Tack bästa flytt killar. Flyttar vi igen så kommer vi ta er igen.
  • Välj Flyttfirman 4 Ess när du vill TJÄNA pengar på din flytt
    staffan a
    staffan a: Toppenbra flytt! Gubbarna dök upp exakt på utsatt tid. Jobbade hårt och effektivt. Dessutom med ett smajl hela tiden trots många trappor.
  • Amadeus Städenergi AB

245 omdömen
    Välkommen till Amadeus / Städenergi AB! Vi erbjuder massor av städtjänster, allt från hemstäd till sanering eller trädgårdsskötsel. Kontakta oss för en offert.
  • Solveig B
    Solveig B: Mycket trevligt par som alltid levererar topp resultat. Kan verkligen rekommenderas.
  • Filip Miljöservice erbjuder kontorsstädning, hemstädning, hotellstädning och mycket mer i hela Stockholm. Fokus ligger på bra pris, trygghet för kunden och kvalitet i utförda tjänster.
    Edvin L
    Edvin L: Väldigt bra service och alltid snabba svar om det är något!
  • Välkommen till Rendropp städ & service - Vi tar hand om ditt hem med respekt för både människa och miljö.
    Maria F
    Maria F: Fantastisk personal och service!
  • Ingrid H
    Ingrid H: Trevlig personal. Utmärkt städning där personalen ser vad som ska göras. Lyhörda för önskemål. Vi är väldigt nöjda. Vi har prövat andra bolag tidigare men dessa är bäst.
  • Vanfre Städservice

81 omdömen
    Johan L
    Johan L: Mycket bra resultat! Har aldrig haft det så rent förut. Tjejerna som kom och städade var trevliga och professionella.
  • Hemfrid erbjuder smidig hjälp i vardagen med allt från hemstädning, flyttstädning, trädgårdsservice, badrumsstädning, storstädning, fönsterputs och köksstädning till barnpassning.
    Ingrid L
    Ingrid L: Jag har alldeles nyligen besvarat en enkät från Hemfrid. Det får räcka. Med vänlig hälsning Ingrid Liljenberg
  • 50-femme Stockholm

110 omdömen
    Carin D
    Carin D: Först köpte vi fönsterputsning och blev blixtförtjusta i Petra. Så nu har vi ett avtal för månadsstädning med just henne. Efter första gången är jag mer än nöjd. Allt blänker och doften av nystädat höll i sig ganska länge. Att ni gjorde uppföljning efter första uppdraget är bra. Trevligt bemötande hittills så vi kör vidare!
  • Tobias A
    Tobias A: Fantastisk kvalitet och service! Vi anlitade Kista Bygg & Städ till att lägga om ett 140 kvm stort trågolv (som var dåligt lagt av dom vi köpte golvet av). De gjorde ett helt otroligt proffsigt arbete. Mycket bra genomför arbete och väldigt trevlig & kommunikativ personal! Rekommenderar verkligen.
  • Vretens Städ & Byggservice AB

77 omdömen
    Vretens Städ har funnits i 30 år och erbjuder städtjänster till företag och privatpersoner över hela Stockholm med fokus på högkvalitativt utförande och kundnöjdhet.
    Bernt A
    Bernt A: Jag tycker dom är bra. Ser alltid till att hålla deadlines och bli färdiga i tid till inflyttningar och besiktningar, med bra kvalitet.
  • TN Entreprenad i Stockholm AB

28 omdömen
    Marlies H
    Marlies H: Det är alldeles utmärkt!! Särskilt tack till Justyna
  • Christina L
    Christina L: Vi blev mycket väl bemötta vid kontakt med dem och vi är mycket nöjda med städningen och fönsterputsning. Trevlig personal och snabb och effektiv städning.
  • Marena Hem

28 omdömen
    Tomas I
    Tomas I: Alltid mycket bra och proffsigt bemötande. Lyhörd mot kund. Duktig och nogrann städerska.
1...34567...12