Flyttstäd i Stockholms län

Att flytta kan vara otroligt roligt, men också stressigt, lite stökigt och ibland till och med lite ångestladdat. För att underlätta flyttprocessen lite finns det massor med företag som jobbar med flyttstäd i Stockholms län, och vi har samlat dem här på Reco.se för att du ska hitta en pålitlig städfirma i närheten!

Klicka vidare för att se flyttstädare i ditt område, men kom ihåg att många företag inte har ett slutet område de jobbar i. Bara för att de är baserade på en viss ort i Stockholmsområdet behöver de alltså inte vara låsta just dit utan du kan vara lite flexibel i ditt letande. Vissa företag hjälper dig inte heller bara med flyttstäd utan och med flytten i sig. Hyra/köp av flyttkartonger, transport mellan bostäder och till och med magasinering av möbler och bohag om du bor temporärt ett tag eller flyttar till en mindre bostad. Kolla vad tidigare kunder sagt om företagens olika tjänster och välj en firma som passar vad du letar efter just nu.

Välj ditt närområde här nedanför eller scrolla ned för att se 25 aktuella flyttstädföretag med bra rekommendationer i Stockholms län!

Orter i Stockholms län
Ekerö  (1 st)
Vallentuna  (1 st)

Topp 25 flyttstädare i Stockholms län

• Annika Del Carmen T
    Annika Del Carmen T: Jag är otroligt nöjd med min upplevelse med Pick Pack Flytt. Från första kontakt till genomförd flytt var kommunikationen tydlig. Jag kände mig trygg hela vägen. Teamet var punktliga och effektiva och hanterade allt med stor omsorg, vilket verkligen hjälpte till att ta bort stressen i samband med flytten. Stort tack till hela gänget på Pick Pack. Ett fantastiskt jobb!
  • Ska du flytta i Stockholm eller inrikes i Sverige? Vi på Flyttfirma Arbetspartner flyttar ditt bohag säkert och till ett bra pris. Hör av dig för en kostnadsfri offert!
    Susanne H
    Susanne H: Väldigt trevligt bemötande redan när jag hämtade flyttkartongerna. På själva flyttdagen kom tre mycket trevliga killar som var snabba och samtidigt försiktiga med möblerna och lösningsorienterade. Alla möbler kom på rätt plats och kartongerna i rätt rum., så nöjd!
  • Vill du anlita ett miljömedvetet städföretag som städar inom de flesta områdena? Tveka inte på att höra av dig till oss på Di-mas AB. Vi håller noggrannhet, kvalitet och personlig service högt. Dessut...
    Louise W
    Louise W: Professionella, vänliga och hjälpsamma är tre ord jag skulle välja att använda om Di-Mas. De känns väldigt vana att hantera flyttstäd och allt vad det innebär med stressade uppdragsgivare som inte är hemma för att man är mitt i en flytt. Det var också en väldigt trevlig gest att de lämnade en chokladask till köparna tillsammans med ett brev om vart de kunde vända sig om de inte var nöjda, det gör det väldigt lätt för alla parter.
  • Anna Helena S
    Anna Helena S: Jag är så otroligt tacksam för att jag valde Hello Clean! Kontakten med kontoret är smidig och personlig. Kvalitet på städningen är toppklass. Det doftar rent i hela huset och allt är väldigt rent och noga städat. Jag är supernöjd!
  • KM Kvalitetsgaranti AB

32 omdömen
    Gert H
    Gert H: Det är den bästa städningen vi fått utan tvekan på alla flyttstädningar vi fått. Helt fantastiska. De hittade till och med ett guldsmycke som min fru letet efter i flera år! Ska ni ha en superstädning är detta företaget. Bra jobbat!
  • JOHANNA L
    JOHANNA L: Fantastisk service! Vi fick hjälp med packning, nedmontering och flytt, och allt packades noggrant och välordnat. Trots att vi hade stora och tunga möbler var flyttkillarna otroligt duktiga och hjälpsamma och gjorde allt för att få allt på rätt plats. Priset var lågt också. Kan varmt rekommendera!
  • Vill du kunna komma hem till ett skinande rent hem som är städat med yttersta omsorg? Hör av dig till oss på Carolas Hemservice. Vi skräddarsyr en lösning.
    Christina K
    Christina K: All kontakt superproffsig o arbetet, fönsterputsningen, mycket bra o noggrant gjord. Kommer att anlita Carola igen!
  • Sedan 1997 har vi finslipat vår service för att tillgodose allt högre krav på personlig service och vikten av en trygg hantering vid flyttransporter. Som idag är vårt varumärke! Att flytta kan innebär...
    Katarina W
    Katarina W: Det är 4e gången vi anlitar Tony o grabbarna på MoveIt. Svårt att se att man kan få bättre flytthjälp. Alltid på gott humör. Inget är omöjligt. Snabba som attan o fulla av skoj. Tack Pontus, Magnus o Ola för ett förträffligt jobb. Vi rekommenderar Tony o grabbarna å det varmaste.
  • Få mer tid för annat i vardagen med oss på Rent Hem! Vi erbjuder allt från engångsstädning till regelbunden städning och flyttstädning. Räkna fram ditt pris på vår hemsida.
    Ledande Installationer Stockholm A
    Ledande Installationer Stockholm A: Utförde städning på ett pågående projekt och det levererades som överenskommet. Nöjd med resultatet.
  • Med en av marknadens bästa priser och ett kundfokus som är viktigast av allt ser vi till att du får en trygg städservice! Välkommen till Din Bygg & Städ
    Petter J
    Petter J: Räddande änglar i nöden! Snabb, proffsig och därtill supertrevlig hjälp med flyttstädning. Rekommenderas varmt! Hoppas att företag som dessa når framgång - det har de förtjänat!
  • Kleen Hem i Stockholm

106 omdömen
    Smidig och snabb städning med oss på Kleen Hem!
    Preeti V
    Preeti V: Bra hemstädning, alltid samma personal som kommer. Personal är trevliga.
  • Asgard Flytt & Städ AB

110 omdömen
    Eva B
    Eva B: Snabb upphämtning och bra pris
  • JustMove Sverige AB

44 omdömen
    Marie K
    Marie K: Allt var bra från den första kontakten tills dess att flytten var klar. Inga oväntade problem uppstod och allt gick smidigt. Jag hade missat att ändra adress för vart mina saker skulle, men det var inga problem. Det var enkelt att boka via nätet, även för mig som inte är så bra på det. Kostnaden redovisades på ett tydligt sätt, och det uppstod inga oväntade kostnader. Kommer definitivt att anlita samma företag vid nästa flytt.
  • Maria W
    Maria W: Mycket vänligt bemötande och väl genomförd städning. Rekommenderas!
  • Vi garanterar en flytt utan krångel
    Andreas Nicolas H
    Andreas Nicolas H: De hanterade flytten toppen. Lyhörda, lösningsorienterade och flexibla för önskemål. Använder dem gärna igen.
  • Vanja M
    Vanja M: Så nöjd! Bra bemötande och städningen får högsta betyg. Kan verkligen rekommendera.
  • Bättre städservice AB

78 omdömen
    Diana K
    Diana K: Toppen-service och trevligt bemötande! Flyttstädningen av högsta kvalitet. Kan varmt rekommendera.
  • Mathias Sundberg S
    Mathias Sundberg S: Mycket noggranna och proffsiga. Allt gick på utlovad tid.
  • FlexFolk Group AB

145 omdömen
    Therese Alm L
    Therese Alm L: Serviceminded och lever alltid upp till förväntningarna! Kan varmt rekommendera!
  • Södertörns Städ

59 omdömen
    Välkommen till Södertörns Städ - Vi är experter på städning och värnar om din trygghet.
    Helge K
    Helge K: Strålande flyttstädning till ett bra pris, bra bemötande och utmärkt service.
  • Vi på flyttfirman Stadsbudet Sverige gör vad ett stadsbud gör bäst. Vi transporterar och flytta det du vill ha flyttat på ett miljömedvetet vis via tekniska lösningar och utbildad personal. Med lång e...
    Carina E
    Carina E: Stadsbudet hjälpte mig med att dels flytta saker till ett förråd, dels att flytta ALLT från en lägenhet till en annan (inkl. skydd av möbler etc.). Trots en del strul av mig vid bokningen så genomfördes allt galant och smidigt! :-) Det var ett gäng positiva/glada/trevliga killar som kånkade och bar. Jag har anlitat Stadsbudet vid tidigare flyttar och jag har aldrig haft något att klaga på. Tvärtom! Rekommenderar verkligen de som ska flytta att anlita Stadsbudet. Stort TACK till alla som jag haft kontakt med! Ingen nämnd, ingen glömd. //Carina
  • Vanfre Städservice

71 omdömen
    Johan B
    Johan B: Mycket nöjd! Trevligt bemötande, väl utförd städning!
  • Vi på Etab relocation AB har en gedigen erfarenhet av flyttbranschen och flyttar inom hela Sverige. Varmt välkommen till oss!
    Michael K
    Michael K: Otroligt professionella och snabba. Löste en stor och komplicerad flytt för oss till fullkomlig belåtenhet.
  • Ingrid H
    Ingrid H: Trevlig personal. Utmärkt städning där personalen ser vad som ska göras. Lyhörda för önskemål. Vi är väldigt nöjda. Vi har prövat andra bolag tidigare men dessa är bäst.
  • Välkommen till Nls Flytt, med hjälp av lång erfarenhet och kunskap i branschen kan vi hjälpa dig med allt kring din flytt; packning, flyttstädning och uppackning etc. Varmt välkommen!
    Annika M
    Annika M: Flytt av ca 50m3 från förråd i Eskilstuna till Askersund. Fick snabb offert och priset var helt rätt. På flytt dagen fick jag ett telefonsamtal och meddelade att de va ca 20 minuter försenade. De kom i tid som meddelats. Supertrevliga killar som kom och jag och min man är mer än nöjda med. Kändes som att vi hade familj som hjälpte oss. Rekommenderar mer än gärna om det är någon som har tankar på att anlita flytthjälp. Tack så jättemycket!!!! Vi har inte tankar på att flytta på länge än men om det skulle hända så vänder vi oss till NLS Flytt igen!!!
123456...11