Flyttstäd i Stockholms län

Att flytta kan vara otroligt roligt, men också stressigt, lite stökigt och ibland till och med lite ångestladdat. För att underlätta flyttprocessen lite finns det massor med företag som jobbar med flyttstäd i Stockholms län, och vi har samlat dem här på Reco.se för att du ska hitta en pålitlig städfirma i närheten!

Klicka vidare för att se flyttstädare i ditt område, men kom ihåg att många företag inte har ett slutet område de jobbar i. Bara för att de är baserade på en viss ort i Stockholmsområdet behöver de alltså inte vara låsta just dit utan du kan vara lite flexibel i ditt letande. Vissa företag hjälper dig inte heller bara med flyttstäd utan och med flytten i sig. Hyra/köp av flyttkartonger, transport mellan bostäder och till och med magasinering av möbler och bohag om du bor temporärt ett tag eller flyttar till en mindre bostad. Kolla vad tidigare kunder sagt om företagens olika tjänster och välj en firma som passar vad du letar efter just nu.

Välj ditt närområde här nedanför eller scrolla ned för att se 25 aktuella flyttstädföretag med bra rekommendationer i Stockholms län!

Orter i Stockholms län
Ekerö  (1 st)
Vallentuna  (1 st)
Norrtälje  (1 st)
Nykvarn  (1 st)
  • Vi utför all typ av städning, både för privatpersoner och företag. Även andra hushållsnära tjänster som strykning, mattpiskning och fönsterputs. Välkommen!
    Kevin Fredrik O
    Kevin Fredrik O: Hörde av mig till Borko för städning av min företagslokal. Svarar mycket fort på kommunikation och kontoret är skinande rent efter varje städtillfälle. Rekommenderar starkt. /Kevin
  • Vi garanterar en flytt utan krångel
    Anne M
    Anne M: Väldigt duktiga killar! Dom frågade om hur vi ville ha möblerna, var försiktiga bra på alla sätt!
  • Vill du anlita ett miljömedvetet städföretag som städar inom de flesta områdena? Tveka inte på att höra av dig till oss på Di-mas AB. Vi håller noggrannhet, kvalitet och personlig service högt. Dessut...
    Louise W
    Louise W: Professionella, vänliga och hjälpsamma är tre ord jag skulle välja att använda om Di-Mas. De känns väldigt vana att hantera flyttstäd och allt vad det innebär med stressade uppdragsgivare som inte är hemma för att man är mitt i en flytt. Det var också en väldigt trevlig gest att de lämnade en chokladask till köparna tillsammans med ett brev om vart de kunde vända sig om de inte var nöjda, det gör det väldigt lätt för alla parter.
  • Sedan 1997 har vi finslipat vår service för att tillgodose allt högre krav på personlig service och vikten av en trygg hantering vid flyttransporter. Som idag är vårt varumärke! Att flytta kan innebär...
    Fredrik L
    Fredrik L: Mycket bra företag. Tydlig offert och slutarbetet hamnade på ungefär där offerten varit. Dom var alltid nåbara på mejl och telefon samt var flexibla gällande utlåning av kartonger och tillbakaleverans. ¨ En av möblerna gick sönder under flytt och då ersatte dom det med att dra av på slutfakturan. Jag skulle absolut kunna rekommendera Move-IT till vänner och familj.
  • Ska du flytta i Stockholm eller inrikes i Sverige? Vi på Flyttfirma Arbetspartner flyttar ditt bohag säkert och till ett bra pris. Hör av dig för en kostnadsfri offert!
    Susanne H
    Susanne H: Väldigt trevligt bemötande redan när jag hämtade flyttkartongerna. På själva flyttdagen kom tre mycket trevliga killar som var snabba och samtidigt försiktiga med möblerna och lösningsorienterade. Alla möbler kom på rätt plats och kartongerna i rätt rum., så nöjd!
  • Trang B
    Trang B: It’s the best cleaning service that I’ve ever had. Everything is thoroughly cleaned with extra care. I was truly amazed by the result. Communication was smooth and effective. Will definitely reach out to Cleaning Bees again for the next job or recommend it to anyone who needs it in the future. Thank you!
  • Peter Gustaf H
    Peter Gustaf H: Städning en gång i månaden, funkar bra oavsett om jag är hemma eller ej. Alltid lika skönt att komma hem till en nystädad lägenhet. Enkla att ha kontakt med på telefon/sms/mejl.
  • JCS Company AB

118 omdömen
    Behöver du hjälp med Städ, Bygg eller Transport? Välkommen till oss på JCS Company!
    Lars N
    Lars N: Ett utmärkt utfört arbete .allt fungerade utmärkt. Lars
  • A&B Kvalitet AB

60 omdömen
    Petra L
    Petra L: Vi är supernöjda, flyttstäd utfördes väldigt proffsigt och noggrant. Flytthjälpen likaså, väldigt flexibel och väl utfört med trevliga och duktiga personer i alla former.
  • Jakob J
    Jakob J: Uppfyllde alla förväntningar och levererade ett bättre städ än vad jag upplevt andra städfirmor gjort
  • Vill du kunna komma hem till ett skinande rent hem som är städat med yttersta omsorg? Hör av dig till oss på Carolas Hemservice. Vi skräddarsyr en lösning.
    Christina K
    Christina K: All kontakt superproffsig o arbetet, fönsterputsningen, mycket bra o noggrant gjord. Kommer att anlita Carola igen!
  • Mathias Sundberg S
    Mathias Sundberg S: Mycket noggranna och proffsiga. Allt gick på utlovad tid.
  • Maria W
    Maria W: Mycket vänligt bemötande och väl genomförd städning. Rekommenderas!
  • Kleen Hem i Stockholm

108 omdömen
    Smidig och snabb städning med oss på Kleen Hem!
    Preeti V
    Preeti V: Bra hemstädning, alltid samma personal som kommer. Personal är trevliga.
  • JSG Städservice

62 omdömen
    Patrik Bengt Emil B
    Patrik Bengt Emil B: Otroligt bra städning - är alltid 100 % nöjda och perfekt utfört!! Rekommenderar starkt!
  • FlexFolk Group AB

147 omdömen
    Therese Alm L
    Therese Alm L: Serviceminded och lever alltid upp till förväntningarna! Kan varmt rekommendera!
  • Vi på Etab relocation AB har en gedigen erfarenhet av flyttbranschen och flyttar inom hela Sverige. Varmt välkommen till oss!
    Michael K
    Michael K: Otroligt professionella och snabba. Löste en stor och komplicerad flytt för oss till fullkomlig belåtenhet.
  • Vanja M
    Vanja M: Så nöjd! Bra bemötande och städningen får högsta betyg. Kan verkligen rekommendera.
  • Välkommen till Rozen Clean AB om du vill ha städhjälp av bästa kvalitet! Vi jobbar i hela Stockholm, Uppsala och Nyköping och har som mål att alltid ge den bästa servicen.
    Caroline Kerstin G
    Caroline Kerstin G: Som långvarigt kund kan jag inte klagar på nåt! ALLA städerskor som vi haft under åren är alltid i god tid, pålitligt och lyssna noggrant på våra önskemål. Har städning varannan vecka och är väldigt nöjd. Känns rent och snyggt när hon lämnar; utan slöseri av rengöringsmedel eller annat material. TACK
  • Cleander AB

65 omdömen
    Snabba, flexibla och kvalitetssäkrade städtjänster!
    Kjell Åke K
    Kjell Åke K: Absolut toppklass! Har alltid blivit mycket nöjd med jobbet. Trevliga och positiva dessutom. /Kjell & Lotta
  • Få mer tid för annat i vardagen med oss på Rent Hem! Vi erbjuder allt från engångsstädning till regelbunden städning och flyttstädning. Räkna fram ditt pris på vår hemsida.
    Ledande Installationer Stockholm A
    Ledande Installationer Stockholm A: Utförde städning på ett pågående projekt och det levererades som överenskommet. Nöjd med resultatet.
  • Neonia AB

69 omdömen
    Välkommen till oss på Neonia AB. Vi städar rent och håller koll på dina hygienartiklar när du inte orkar.
    Gunilla S
    Gunilla S: Polering av golv i trapphus. Ett mycket bra bemötande och positiva personer. Allt blev mycket bra och vi blev inte störda av jobbet. Jobbet gjorde mest nattetid. Neornia är ett företag som vi kan rekommendera till andra.
  • BA Prima Care AB

191 omdömen
    Välkommen till Prima Care, ett företag som hjälper dig att frigöra tid till saker som är viktiga för dig. Prima Care erbjuder hemstädning med mycket erfaren personal och 100% kundgaranti!
    Marja K
    Marja K: Hade svårt att utsätta någon för städningen av vårt stökiga, katthåriga hem, men jag borde inte ha oroat mig. BA Prima Care tog hand om allt föredömligt. Städaren var trevlig, lyhörd och mycket noggrann.
  • Annika Del Carmen T
    Annika Del Carmen T: Jag är otroligt nöjd med min upplevelse med Pick Pack Flytt. Från första kontakt till genomförd flytt var kommunikationen tydlig. Jag kände mig trygg hela vägen. Teamet var punktliga och effektiva och hanterade allt med stor omsorg, vilket verkligen hjälpte till att ta bort stressen i samband med flytten. Stort tack till hela gänget på Pick Pack. Ett fantastiskt jobb!
  • Välkommen till Nls Flytt, med hjälp av lång erfarenhet och kunskap i branschen kan vi hjälpa dig med allt kring din flytt; packning, flyttstädning och uppackning etc. Varmt välkommen!
    Annika M
    Annika M: Flytt av ca 50m3 från förråd i Eskilstuna till Askersund. Fick snabb offert och priset var helt rätt. På flytt dagen fick jag ett telefonsamtal och meddelade att de va ca 20 minuter försenade. De kom i tid som meddelats. Supertrevliga killar som kom och jag och min man är mer än nöjda med. Kändes som att vi hade familj som hjälpte oss. Rekommenderar mer än gärna om det är någon som har tankar på att anlita flytthjälp. Tack så jättemycket!!!! Vi har inte tankar på att flytta på länge än men om det skulle hända så vänder vi oss till NLS Flytt igen!!!
123456...12