Jabs Service

Jabs Service

Jabs Service är ett år ungt företag som har god kompetens inom städning. Vi har arbetat i branschen i många år, och god kvalitet till rimlig kostnad. Vi levererar trygg och miljömärkt städning som ger den härligt fräscha känslan av ett rent hem redan när du öppnar dörren.

Vi har flera nöjda kunder och anpassar oss efter kundernas behov. Vi använder alltid miljömärkta städ produkter.

Vårt förmånliga pris är från 175 kr per timme, inklusive moms och efter Rut-avdrag. Vid första städtillfället tillämpar vi ett prova på-pris på bara 125 kr per timme för hemstädning, 175 kr/timme för Kontorsstädning och från 1450 kr för 0-50 kvm flyttstädning. När vi har städat hos dig första gången hoppas vi att du vill bli en av våra nöjda kunder. Vi kommer då överens om hur ofta vi ska städa hos dig och hur många timmar som behövs. Vi förutsätter att du har städutrustning på plats som vi kan använda, som dammsugare, en liten stege, golvmoppar, mikrofiberdukar, fönsterputs och miljömärkt allrengöringsmedel.
Tjänster: Hemstädning, Kontorsstädning, Flyttstädning, Fönsterputs och Storstädning

Betalning sker i efterskott via faktura 10 dagar netto(provstädning) och 20 dagar netto löpande städning. Vi har ansvarsförsäkring och F-skatt.
Tveka inte att fråga oss något, om du behöver veta mer om hemstädning.

Hälsningar
Jacqueline på Jabs Service