Mäklare i Stockholm

162 rekommenderade mäklare i Stockholm kommun

Ska du köpa eller sälja din bostad och vill komma i kontakt med en bra mäklare i Stockholm? På den här sidan visas de mest aktuella och bästa mäklarna i Stockholm.

Läs mer »
  • Sham N
    Sham N: Han är bästa mäklare i hela världen Trevligt snäll och super duktig och om jag köper nästa gång hus jag tänkte vilja Benjamin
  • Driver du mäklarfirma i Stockholm?

• Sophie N
    Sophie N: Har ej köpt lägenhet av Torsten, men när jag skulle börja söka bostad för första gången tittade jag på en lägenhet som Torsten visade i ett annat område än det jag till slut valde.Torsten gav ett mycket vänligt och hjälpsamt intryck. Han tog sig tid att ge mig råd i mitt fortsatta lägenhetssökande, som jag hade nytta av och önskade mig lycka till. Många mäklare verkar stressade och är inte intresserade av att kommunicera när folk kommer på lägenhetsvisningar. Den tid Torsten tog sig an säger mycket om hur Torsten är som mäklare, vilket är viktigt då bostadsinköp är det största affären man gör.
  • Viktor S
    Viktor S: Ger ett glatt och positivt intryck. Tid för frågor och funderingar, ger svar snabbt och har ett stort engagemang för dessa gamla hus Vi har haft många roliga stunder tillsammans. Vi är mycket nöjda med Karin som mäklare
  • SEBASTIAN A
    SEBASTIAN A: Allt gick väldigt smidigt och Daniel var mycket professionell och trevlig. Jag är mycket nöjd.
  • Helena S
    Helena S: Vi är väldigt nöjda. Fredrik bemötte oss sakligt och med stort kundfokus.
  • Josephine H
    Josephine H: så j*vla nöjd med denna service! Har testat andra liknande företag men måste verkligen ge er 5 stjärnor för era snabba och förstående svar! Kommer hädanefter endast hyra ut min lägenhet via er. PS: älskar verkligen att ni garanterar hyran. Keep up the good work!
  • Rhodi Rudolf A
    Rhodi Rudolf A: Har anlitat Nina vid försäljning av lägenhet i Bagarmossen och det har fungerat utmärkt. Nina är seriös, kunnig, ärlig och med det, förtroendeingivande. Vi har lämnat över allt som ingår vid en försäljning till Nina och känt oss helt trygga i det. Positivt att Nina inte bara ordnade med fina bilder av lägenheten utan också spelade in en liten film. Hon har gjort det lilla extra. Vi kan verkligen rekommendera Nina.
  • Michael S
    Michael S: Mikael Säll Fastighetsmäklare AB Sålde mitt hus sommaren 08. Jag kan inte säga annat än att jag är mycket nöjd med det arbete och den serice som jag fick i samband med detta. Mikael Säll Fastighetsmäklare AB rekomenderad å det varmaste.
  • Sara B
    Sara B: Tillgänglig utan att bli påträngande på visningen, trevligt och avslappnat bemötande, snabb med att återkomma med svar på frågor. Upplevdes transparent och proffsig.
  • David D
    David D: Utmärkt service, mycket engagemang och till stor hjälp. Retail & Properties är de jag ringer nästa gång jag behöver en lokal.
  • Shahideh S
    Shahideh S: Jacob Hanna är en proffesionell mäklare, som hjälper till hela vägen in i bostadaffären. Han är ordentlig och tydlig. Han svarar snabbt och återkommer med alla viktiga aspekter som innefattar ett bostadsköp. Han har tålamod och hjälper till oavsett problem genom köpet. Jag rekommenderar Jacob Hanna Han får 10/10 Sara, tesengil, onutull Vi tackar för hjälpen med bostadsköpet♥️
  • Anneli A
    Anneli A: Lena Lövgren är mycket trevlig, kunnig och proffsig. Hon är extremt tillgänglig på sms och mobil och svarar snabbt utanför arbetstid. Allt vi pratat om fixar hon också snabbt. En toppenmäklare!
  • Emanuele S
    Emanuele S: she has been helpful and professional. i highly recommend Naima!
  • Stefan T
    Stefan T: Mycket trevligt och professionellt kontorshotell! Jag rekommenderar starkt. Platsen är oslagbart central.
  • Lakshya K
    Lakshya K: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5 Vi köpte nyligen ett hus av Mirza och han är utan tvekan den bästa mäklaren vi har mött. Från första kontakten till att affären var helt klar fanns han där för oss genom varje steg i processen. Han ordnade en visning på extremt kort varsel, guidade oss genom köpet, såg till att allt blev korrekt och hjälpte oss även att komma i kontakt med en väldigt bra bankperson som löste vårt lån. Mirza var alltid snabb, tillgänglig och redo att hjälpa till. Hans engagemang och professionalism gjorde hela upplevelsen trygg och smidig. Vi hade inte kunnat önska oss en bättre mäklare. Jag rekommenderar Mirza alla dagar i veckan – om ni ska sälja eller köpa en fastighet är han helt rätt person. En mäklare i toppklass!
  • Jakob U
    Jakob U: Jag hade kontakt med Jonathan i ett ärende där jag agerade ombud åt en säljare. Ärendet var exceptionellt och ovanligt kompicerat och liknande inte en av de "vanliga försäljningarna". Hela ärendet skulle hanteras skyndsamt p.g.a. särskilda omständigheter. Jonathan tog på sig ansvaret, trots vetskapen om ärendets udda utformning. Vi kämpade på och vissa saker gick som förväntat, men för det mesta fick vi tänka om när det uppstod hinder. Jonathan kollade upp och återkom inom kort runt saker som för honom var nytt i ett "mäklar-ärende". Jonathan upplevdes som erfaren och använde all sin kunskap, men detta ärende var komplicerat. Allt, då menar jag allt, tog en vändning i tidigt eller sent skede. Jonathan fick använda hela sitt register, såsom kunskap, hjärna, flexibilitet och hjärta. Med detta sagt, så sköttes detta precis som jag, säljaren och köparen hoppats på. Affären blev klar och vi var alla var nöjda och glada. Jag kan varmt rekommendera Jonathan som din mäklare. Min känsla är att han löser alla försäljningar han tar sig för, oavsett oanade vändningar.. Hälsningar Jakob Uddén
  • Micaela L
    Micaela L: Suveränt seriös och mån om både säljare och köpare., sålde vårt hus och vi blev mer än nöjda! Rekommenderas verkligen.
  • Anna K
    Anna K: Jag hade flera mäklare hemma, Men valde Linda Rönnåker på svensk fastighetsförmedlig. En kanon tjej ! Killen från skandia mäklarna va riktigt sliskig och sa att jag kunde få ut flera hundra tusen mer än grannarna för jag hade det finnaste huset. Sen va Fastighetsbyrån där dem snakade bara om att dem skulle ha en helhetslösning med lån och hela köret. Men Va Fan 15 gånger fick jag säga att jag inte vill ha mina lån i er bank innan hon fatta !! Sen Kom linda på svensk fastighetsförmedling Hon gav mig en vättig värdering och förklarde verkligen för mig vad jag bör och inte bör göra för att höja värdet. Små enkla knep helt enkalt. Inte som nästa mäklare som tyckte jag skulle lägga en matta över en fläck på min parkett. Sist kom Svenska mäklargruppen och han va fan inte klok. Prata bara om hur biligt det va att anlita honom och att han han många spekulanter. Sen när han ringde mig och fråga hur det går och jag sa att jag valt en annan mäklare så blev han såååå förbannad. Jag vill i allafall rekomendera linda. Hon är ärlig och väldigt flexibel. Hon är verkligen ett stöd hela tiden. Hon är med på fotograferingen och hon ringer typ 15 ggr om dagen för att hålla dig lugn ( Hon sa till mig att jag aldrig ringt en kund så många gånger om dagen som dig, så ni inte har för höga förväntningar). Kort och gott en prisvärd mäklare som faktiskt står för det hon säger. Prata med en kompis som köpte hus via skandia mäklarna där mäklaren sa att deras besiktning och innehåller en försäkring. När det sedan upptäktes fel i huset va det fortfarande säljaren som skulle betala. Mitt radhus såldes inom det spann linda la värderingen och inte 400 000 mer.
  • Mats L
    Mats L: Det är bara att konstatera att Stefan är i en klass för sig. Han vet bäst och lyckas väl med sina uppdrag.
  • Abuye temam N
    Abuye temam N: Ingemar Ahlberg är en trevlig person. Han är välorganiserad och så professionell. Mig och min fru är mycket nöjda med sin tjänst.
  • Driver du mäklarfirma i Stockholm?

• Sebastian H
    Sebastian H: Det hela gick midigt och Beatrice på Lavass gjorde en väldigt fint och proffsigt jobb. Jag är superduper nöjd. /Sebastian Hiort af Ornäs
1...34567
Sätra  (1 st)
Grimsta  (1 st)
Sköndal  (1 st)

Mäklare i Stockholm

När man står inför ett bostadsbyte ställs man inför en mängd frågor och saker man ska ta ställning till. Vilket område ska man flytta till? Du kanske vill bo nära en tunnelbana medan din partner vill bo i närheten av grönområden. Hur ser det ut med stambyten? Har föreningen god ekonomi? Finns det tvättstuga i huset? När du ska köpa eller sälja bostad är det viktigt att du kommer i kontakt med en seriös och professionell mäklare som kan besvara dina frågor och hjälpa dig genom affären. Bostadsmarknaden är i ständig rörelse och fastighetsmäklaren med bra betyg är din nyckel till en lyckad affär.

Läs om tidigare kunders erfarenheter och rekommendationer här på Reco.se. Genom att ta del av andras erfarenheter kan du förenkla ditt val av mäklare och därmed effektivisera din bostadsaffär.

Lycka till med din bostadsaffär!

Läs mer ›
Ingen av oss vill missa möjligheten att göra en bra affär. Vi frågade fyra topprekommenderade mäklare om deras bästa tips inför en stundande bostadsförsäljning.