Massage i Stockholms län

Känner du dig trött, har du ont i musklerna eller har du kanske gjort något du är stolt över som behöver firas? Massage kan vara svaret på alla tre! Det erbjuds flera typer av massage i Stockholms län och det finns garanterat något för dig.

Slappna av med en massage med härliga oljor och lugn musik. Flera span och salonger i Stockholms län har duktiga massageterapeuter som gör sitt allra bästa för att du ska släppa vardagens stress och ta en paus.

Kanske behöver du en djupare massage för att du tränat mycket eller har annan värk i en muskel. Naprapater och sjukgymnaster är exempel på yrkesutbildade som ofta är duktiga på idrottsrelaterad massage. Även personliga tränare och specialtränade massageterapeuter kan utföra mer djupgående och resultatinriktad massage.

Sedan finns det en hel uppsjö av olika varianter på massage i Stockholms län: yogamassage, klangmassage, energimassage...listan kan göras lång. Här på Reco.se kan du läsa om vad olika salonger, span och kliniker har att erbjuda och du kan se vad tidigare kunder sagt om sina upplevelser. Lycka till med massagen!

Orter i Stockholms län
Södertälje  (1 st)
Österåker  (1 st)

Topp 25 massörer i Stockholms län

• Carolina J
    Carolina J: Super trevlig tjej som fixade spraytan på mig. Jag kände mig välkommen och att hon hade avsatt gott om tid, utan att stressa på. Kunnig och informerande. Så trevligt besök ! själva tanningen vart super snygg! Höll ca 6 dagar och nästan det bästa - jag blev inte fläckig. Det liksom bara rann av mig suggestivt. Jag har, efter att besökt andra ställen utan goda resultat, äntligen hittat min salong att besöka när det är dags att bli brun och fräsch! :) rekommenders verkligen!
  • MARCUS S
    MARCUS S: Har under minst 15år sprungit hos olika kiropraktorer som knäckt och sträckt utan att det blivit bättre i längden. Blev rekommenderad naprapat Victor Eichenholtz och vid första mötet var det som att en ny värld öppnades. Han testade helt andra rörelser och muskelfunktioner än tidigare kiropraktorer gjort - visade varför problem i ben och nedre delen av rygg gav mig ont i nacken/axlar/huvud. Vid första mötet hämtade han dessutom in en kiropraktor som fick hjälpa till med just "knäckande" delen av behandlingen. Efter några gångers träning med PT/sjukgymnast samt några mindre korrigeringar i rygg så är jag i princip problemfri (sen 4år). Har rekommenderat INMO till flera kollegor som har liknande upplevelser.
  • Staffan B
    Staffan B: Hamid har gett mig förstklassig behandling för mitt ryggskott. Mr Bond
  • Isabell H
    Isabell H: Jag är supernöjd med min sockring! Kommer absolut fortsätta komma till SugerMe Esthetics. Resultatet är över förväntan
  • Li W
    Li W: Underbara fantastiska Maria är något utöver det vanliga, kundfokus och kundanpassat! Bästa resultatet, tipsar alltid vänner och familj att besöka henne. Boka! Du kommer inte att ångrar dig!
  • Viveka Ö
    Viveka Ö: Underbar personal, rent och snyggt. Avslappnad miljö. Soft music , tända ljus och kunnig oersonal
  • Lisbeth R
    Lisbeth R: Hej min frisör Anni som arbetar i Sundbyberg blev sjuk och jag fick snabbt en tid i äppelviken. Mycket positivt ! För mig är det viktigt med samma frisör som är proffsig och som jag gillar så det kändes lite oroligt att byta om än för ett tillfälle. Men när jag kom till er så blev jag positivt bemött, omhändertagen och vi hade ett samtal kring hur jag ville ha håret Sammantaget är jag mycket nöjd !! Håret blev jättebra Full pott till er
  • Efi V
    Efi V: Väldigt trevligt och professionellt bemötande. Väldigt nöjd med fotvården jag fick. Kommer att gå flera gånger dit. Rekommenderas gärna !
  • Camilla B
    Camilla B: Kommer in i välkomnande lokal, varmt mottagen av personal och min frisör. Lämnar MOMENT vacker som en dag, leende på läpparna, en stund av Lyx!
  • Justyna L
    Justyna L: Super bra och proffesionell service men front desk/bemötande inte så trevligt.
  • Lilian L
    Lilian L: En helt perfekt medicinsk fotvårds behandling. Noggrannhet till 100%. Känner mig mycket nöjd. Kan varmt rekommenderas.
  • Gisela D
    Gisela D: Mycket trevligt och proffsigt bemötande och behandling. Kan varmt rekomnenderas!
  • Ida T
    Ida T: Salong Tid ger alltid ett väldigt professionellt intryck. Man blir också bemött med värme och känner sig alltid ompysslad när man går därifrån. Jag har både permanentat och klippt frisyr där, och blivit mycket nöjd med båda delar. Jag har också blivit rådd till fortsatt hantering av respektive frisyr med mycket tillfredsställande resultat. Jag är glad att jag valt att gå till Salong Tid för att ta hand om mitt hår.
  • Natalie W
    Natalie W: Nathalie Karmgård är inte bara en fantastisk frisör som är otroligt duktig med färger. Hon är också en fullkomligt underbar människa som det sprudlar om. Jag har varit kund hos henna i snart 5 år och jag har aldrig varit missnöjd!!
  • Owe W
    Owe W: Har haft så stora problem med min rygg att jag inte kommer upp ur sängen på morgonen, utan att jag får rulla ut från sängen. så jag blev rekommenderad att gå till Hälsofrid där jag träffade Liza Grape som efter 1 timmes behandling tog tag i min trasiga rygg Dagen efter åkte jag skidor och är så överlycklig nu Kan varmt rekommendera Liza och hennes behandlingar och då har jag innan Lizas behandlade händer provat på både den ena efter den andra massören och kiropraktorn Stort tack
  • Monique E
    Monique E: The staff at Cliniquette is always welcoming and professional, plus highly skilled at their work. Cliniquette is a first class beauty clinic, with the latest state of the art treatments and equipment, but at the same time they keep it personal and comforting for the client. The intimate but clean and beautiful interior decoration makes it a pleasure to spend time there for treatments. I am very happy with all the treatments I have had there and am so glad that I have finally found a beauty clinic which cater for all my needs and which exceeds my expectations every time. I can highly recommend Cliniquette not only for their high level of professionalism but also for making me feel so relaxed, welcome and special every time I visit them.
  • Sandra K
    Sandra K: Trevligt bemötande kunnig på sin sak (massage) och bra på att lyssna på vad man vill ha hjälp med. Rekomenderar varmt Pinocchio
  • Anne K
    Anne K: Mycket bra terapeuter och varmt mottagande.
  • André I
    André I: Bra och professionellt bemötande. Fick hjälp med träningsövningar och rådet att vila vaderna minst en månad till efter det att vaderna känns bra.
  • Sandra V
    Sandra V: Jag tycker det är bra service. Förväntad kvalitet gjorde dem jobbet. Jag är mycket nöjd och köpte en tjänst som tog bort pigment i ansiktet.
  • Sara
    Sara: Rosa Maria är hjälpsam och trevlig. Vill gärna att man ska få en bra upplevelse. Frågar om man har speciella besvär, ger en tips vad som passar just ens egna "problem" osv.
  • Yasmin N
    Yasmin N: Katarina tog emot mig med värme och engagemang i sin ödmjuka lokal där jag fick en skön och välgörande massage.
  • Jill J
    Jill J: Otroligt bra hjälp med astman och även artrosen. Jag har fått massage och akupunktur hos Göran. Har även köpt ett örtte som gör att man sover bra. Rekommenderar Göran varmt!!!
  • Mats S
    Mats S: Jag unnar mig gärna massagebehandlingar och har sedan några år tillbaka mycket nack- huvud- och ryggproblem och letade efter nya alternativ, då jag tyckte mig ha fastnat utan önskad påtaglig förbättring. Då jag även känt mig väldigt spänd på morgnarna låg fokus på de som även ger käkledsbehandlingar... Så kom det sig, att jag provade Suzanne och dit återvänder jag mer än gärna. I nuläget iaf tycks hennes behandlingar ha givit mer varaktig och önskad effekt. Mvh, Ulrike
  • Karin S
    Karin S: Viveca är heeelt magiskt duktig reiki healer!!! Jag har fått Reiki massvis med gånger av olika healers genom åren, och har även tagit kombo Reiki/Massage flera gånger hos Viveca tidigare, vilket alltid givit mig just det jag behövt. I förra veckan började känna kraftiga sjukdomssymtom på min första dags långhelg. Jag hade ett viktigt åtagande dagen efter som jag bara ej ville missa. Därför kontaktade jag Viveca, och frågade om det var möjligt att få hjälp via hennes distanshealing. Hon 30min och vill göra ett försök. Och vad hände! Jag som en stock hela den natten och vaknade upp och kände mig helt symptomfri dagen efter. Tack Viveca - för både din tid och dina magiska händer!!!