Svensk Fastighetsförmedling Nacka, sid 2
En del av Svensk Fastighetsförmedling -
www.svenskfast.se
Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Nacka!
Vi har koll på allt du behöver veta om att bo, leva och byta bostad i Nacka, Saltsjöbaden, Saltsjö Boo och Älta. Vill du sälja hjälper vi dig med allt från värdering till att hitta rätt köpare och är du ute efter en ny bostad i området ser vi till att du hittar ett objekt som passar just dig och dina behov.
I Nacka kommun finns områden som kan dateras så långt tillbaka som till 1850-talet, men även modernare stadsmiljöer samt närhet till både Stockholms skärgård och innerstad gör området attraktivt för flera olika målgrupper.
Kom gärna förbi på vårt kontor, då kan vi enkelt ge dig personlig service och konkreta råd kring din stundande bostadsaffär!
Utmärkelser
2097 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Sedan starten hos Reco 2016
sålde sin lägenhet med hjälp av Aila Brunnberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Aila är en fantastisk och professionell mäklare! Lyhörd och målmedveten samt ingav ett lugn och bidrog med positiv inställning i en stressig situation. Stort tack. Rekommenderar varmt.
sålde sin lägenhet med hjälp av Dennis West en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Vi är mycket nöjda med Dennis engagemang att sälja vår lägenhet och har mött våra förväntningar
sålde sin lägenhet med hjälp av Christopher Storm en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Inget att klaga på. Christoffer är otroligt proffsig och han lyckades sälja till vår lägenhet till ett fantastiskt pris.
sålde sin lägenhet med hjälp av Maxine Mazy en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Engagerad och Proffsig. Nöjd med försäljningen trotts tuffa tider
sålde sitt hus med hjälp av Christopher Storm en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Trevligt bemötande och leverans i linje med förväntan.
Aila är en ambitiös och målinriktad mäklare. Hon har en gott mått av inlevelseförmåga vilket hon väl balanserat mellan oss som säljare och vad vi förstår även mot köparen. Det blev en trygg affär tack vare Ailas sociala kompetens och vilja att vara tillgänglig vid funderingar kring processen fram till överlåtelse.
Jag kan varmt rekommendera Aila som mäklare -
Trevlig och kunnig mäklare, med eldsjäl.
Aila har stort kunnande inom mäklarbranchen. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Henrik Hallquist en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Proffesionellt bemötande, inkännande och utstrålar en bra känsla.
sålde sin lägenhet med hjälp av Henrik Hallquist en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Henrik har på absolut bästa sätt gjort sitt jobb, vilket ledde till en bra affär för mig som säljare.
Han har följt planen som vi gjort upp innan, och tagit till vara på den intressenten som kom och vilket ledde till en bostadsaffär. -
Henrik var verkligen hjälpsam och professionell under hela försäljningsprocessen.
Han hjälpte oss med alla våra tvivel och problem. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Maxine Mazy en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Ett förväntat bemötande och en noggran genomgång av objektet ! Tack
sålde sin lägenhet med hjälp av Staffan John en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
En mycket professionell och trevlig hantering av min lägenhetsförsäljning. Staffan är både kunnig och lyhörd.
köpte sin lägenhet med hjälp av Staffan John en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Staffan was very professional, friendly and helpful since the day I first contacted him asking for an alternative date for the viewing.
When I went to the viewing he tried to answer all my questions right away.
He guided me in the bidding process and made sure that my requirements regarding move-in date could be met.
Since I am not a Swedish native, Staffan sent me the contract beforehand so I had enough time to read it through and followed up with me afterwards before the booked time to sign the contract. Then, when was time for the contract signing appointment with me and the seller, Staffan proposed to run it in English, which made me feel included, more confident and supported.
In brief, Staffan has highly contributed to my great experience in buying an apartment in Sweden for the first time and I highly recommend him as real estate agent. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Dennis West en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Dennis är ambitiös och noggrann. Trygg affär och enkelhet uppskattade jag
Henrik tog till vara både mina och säljarens intressen, vilket resulterade i en snabb affär (2 dgr) till rimligt pris. Jag kan varmt rekommendera Henrik som mäklare, snabba återkopplingar, tillmötesgående och målinriktad. Jag är mycket nöjd med köpet!
Dennis får full pott - han är ju Bajare!
Bra bemötande, inlyssnande och trevlig.
Mycket bra.
Bra.
Han hade en lugn framtoning och var mycket hjälpsam -
Henrik är mycket vänlig, tålmodig och duktig mäklare. Vi ger honom de allra bästa rekommendationer.
Tack Henrik.
Med vänlig hälsningar
Peggy och Björn Gärde -
Snabb, trevlig och effektiv, rekommenderas
Han vade en vänlig approach mot både oss köpare och säljarna, berättade om vad som stod i avtalen och gav bra svar och förklaringar vid eventuella otydligheter. Ska man sammanfatta Henrik Hallquist med två ord så är de orden "vänlig" och "professionell"!
Vänlig, kunnig och professionell. Kände stort förtroende för Maxine och hon överträffade de förväntningar vi hade som köpare. En mycket bra upplevelse!
Professionell och otroligt trevlig. Hjälpte oss få sålt vår lägenhet trots att vi hade en del specifika och svåra krav att få uppfyllda. Men hon löste uppgiften galant. Helt enkelt en supermäklare!
Staffan skilde ut sig från andra mäklare genom att kunna presentera en strategi utifrån bostadens förutsättningar - allt ifrån styling till timing. Trots svår marknad gjorde detta att affär kunde bli av.
Christoffer är trevlig och proffsig.
Trodde kanske att det skulle bli fler eller bokas in fler visningar av lägenheten, även när vi redan hade en (1) intressent för att öka trycket på kunden som hade svårt att bestämma sig.
Hade hoppats mer på ert inre nätverk under hela hösten och som Christoffer talade så varmt för.
För övrigt är vi nöjda och Christoffer visade stort engagemang i slutfasen av affären
Hälsar Carin o Reidar -
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Helt ok, tuff tid att sälja lägenheten men hon fixade det till slut, bra gjort….
sålde sitt hus med hjälp av Staffan John en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Han följde inte upp vårt ärende och det var hela tid vi som fick ringa efter information
köpte sitt hus med hjälp av Carolina Ramsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Jag fick vid vårt första möte ett förtroende för Karolina. Vårt beslut att flytta tillbaka till Båthöjden efter 8 år i Skillinge har varit ganska svårt men Karolina har tacklat vår tveksamhet på ett mycket bra sätt.
Till sist så bestämde vi oss definitivt och Karolina rådde affären i hamn på ett proffsigt sätt.
Karolina är i vårt tycke en mycket inkännande och proffsig mäklare -
Dennis was very professional, open, and transparent throughout the process. He was always easy to reach and happy to answer questions.Overall we were very lucky to have Dennis as our broker and would not hesistate to recommend him.
Maxine är grymt professionell och duktig, stort tack för all din hjälp!
Fick väldigt bra bemötande av Maxine!
Hade jag frågor och funderingar över lägenheten så svarade maxine alltid och hjälpte till med de jag funderade över.
De gjorde mycket för mig att jag vart trygg i mitt köp av lägenheten, så de uppskattades väldigt mycket! -
Maxine är superproffsig och jag är nöjd över mitt mäklarval. Jag skulle säga att det som gör Maxine så proffsig är att hon är hållfast, ärlig, strukturerad och effektiv. Och så är hon en grym säljare!
Bra bemötande och en trygg och smidig process. Rekommenderar Staffan till alla som ska sälja!
Han är duktig och kunnig noggrann
köpte sin lägenhet med hjälp av Carolina Ramsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Mycket trevlig och proffsig. Alltid snabb återkoppling, mycket hjälpsam och lätt att kommunicera med. Kanonmäklare helt enkelt!
Hjälpsam, tydlig och bra bemötande från början till slut genom hela lägenhetsköpet. Mycket nöjd!
köpte sin lägenhet med hjälp av Christopher Storm en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Trevligt bemötande och leverans enligt våra förväntningar.
Tryggt och proffsigt och trevligt
sålde sin lägenhet med hjälp av Carolina Ramsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Vi är väldigt nöjda med Carolina som mäklare. Från första stund blev vi bemötta på ett vänligt och omsorgsfullt sätt och fick god uppföljning genom hela processen. Carolina var väldigt professionell och effektiv och försäljningen av lägenheten gick över förväntan.
Not a great experience. Extremely pushy, he definitely cared more about his fee than looking after his clients. Advices us poorly, we ended up loosing an apartment we won the bid on and he took double fee. I would not recommend him or ever use him again.
Henrik har bra tillgänglighet och enligt mej är han en bra mäklare.
Jag kan rekommendera honom till försäljning -
Gav ett proffsigt intryck, var lyhörd och flexibel.
Maxine gjorde ett bra jobb och jag fick huset sålt snabbt trots en svår marknad. Jag är mycket nöjd med Maxine och Svensk fastighetsförmedling Nacka.
sålde sitt hus med hjälp av Henrik Hallquist en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Engagerad och kunnig. Bra kommunikation.
Allt motsvarade mina förväntningar.
Maxine gjorde ett superbra jobb att sälja vår lägenhet. Proffsig, tydlig och noggrann. Vi kommer absolut anlita Maxine igen vid försäljning:)
köpte sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Trevligt bemötande och höll kontakten bra. I övrigt tydlig och trevlig
köpte sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Lättillgänglig, tydlig och trevlig!
Maxine är proffsig, trevlig och lätt att ha och göra med!