Kanonkille rakt igenom. Otroligt smidig och effektiv, precis som man vill ha det!
Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Välkommen till Fastighetsbyrån i Kristianstad och Åhus. Vi har kontor både på Cardellsgatan i sparbankens lokaler samt på Köpmannagatan i Åhus. Vi garanterar att du får en trygg affär med oss som mäklare. Vi hyser ett stort engagemang för bostäder och vill gärna hjälpa dig hitta rätt på marknaden. Vad är du ute efter? En lägenhet,...
2350 omdömen om Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Sedan starten hos Reco 2013
Supertrevlig, engagerad, positiv. Erik har hjälpt oss på allra bästa sätt vid försäljningen av vårt fritidshus. Han hade under en period även suverän själv av den utmärkta mäklar kollegan Ola Martinsson. Jag kan varmt av hela mitt hjärta rekommendera båda dessa seriösa mäklare.
Vi kan varmt rekommendera Erik som mäklare. Han har varit en stor hjälp i de olika faserna i försäljningen och försett oss med genomtänkt och optimal exponering. Engagerad och problemlösande, ärlig och kompetent. Dessutom har vi känt att hans omsorger gäller både oss som säljare och våra köpare.
Snabb och professionell. Försäljningen gick förvånansvärt enkelt. Rekommenderas varmt.
Effektiv och mycket trevlig mäklare!
Mans ar kunnig och gjorde processen forvanadsvart enkel. Han agerade snabbt och forstod varan prioritering. Utan tvivel rekommenderar jag honom.
Vi är supernöjda med vår mäklare! Lugn, kunnig och saklig, med ett fantastiskt fint sätt. Hon skapade ett tryggt och smidigt samarbete mellan alla inblandade och sålde vårt hus på bara en vecka. Kan varmt rekommendera henne! F & S
Driven, uppfinningsrik, trevligt bemötande. Professionell och saklig i möten med köpare och säljare. Rekommenderas!
Från första kontakten med Eva, har allt känts proffsigt, tryggt & otroligt smidigt. Stort engagemang & en fantastisk fingertoppskänsla & visste vilket hus vi var ute efter. Vårt drömhus. Kan varmt rekommendera Eva.
Måns har lotsat oss genom det här köpet på ett mycket professionellt sätt. Han har ett på samma gång vänligt, avspänt och förtroendeingivande bemötande. Det har varit lätt att hålla kontakten under hela processen och han har alltid varit snabb med att kolla upp saker och svara på frågor.
Vänlig, tillmötesgående,proffesionell, hjälpsam att besvara frågorna, vänlig.
Lyhörd, lätt att prata med, tjänstvillig, glad, positiv,
En otroligt lyhörd, lättsam och trevlig mäklare som finns där för klienten hela vägen.
Professionell, kunnig Trevlig bemötande
Jag upplevde Ola som en kunnig och trevlig mäklare som gjorde ett bra arbete med vår försäljning av vår fastighet.
Väldigt trevlig mäklare som ger snabb respons och lyssnar på både säljare och köpare.
Vänlig, kunnig , noggrann, trevligt bemötande. Snabbt utfört.
Tillmötesgående, tillgänglig, kunnig, flyhänt, noggrann.
Jag är mycket nöjd med Jenny, som varit professionell, engagerad och lyhörd genom hela processen. Hennes tydliga kommunikation och snabba återkoppling gjorde att jag kände mig trygg och väl omhändertagen. Jag kan varmt rekommendera henne!
Proffsigt och enkelt . Bara positivt
Wilma har ett vänligt bemötande , är lugn och saklig vilket gör att hela processen i köpet har känts tryggt! Vi kommer gärna att anlita henne vidare!
Vi är så nöjda med Jenny och hur hela processen har gått. Det har känts tryggt och enkelt. Tack Jenny för all hjälp och för ett så fint bemötande!
Jenny var professionell, hjälpsam och trevlig genom hela processen. Hon var alltid snabb på att svara på mina frågor och såg till att allt gick smidigt och tryggt till. Jag kände mig väldigt väl omhändertagen och är mycket nöjd med hennes hjälp. Jag rekommenderar henne varmt!
En mycket trevlig och noggrann person att ha att göra med. Måns är en sådan mäklare man vill ha att göra med, både vid en försäljning eller köp.
Mycket trevligt bemötande. Förklarade allt som berörde försäljningen på ett mycket sakligt och lättbegripligt sätt. Har fått information hela tiden. Våra barn som oxå har fått informationen, tycker att vi har haft tur som lyckats få en så bra mäklare. Kan rekommendera honom varmt.
Bemötande: Vänligt och professionellt Förväntningar: Att få hjälp att sälja vår lägenhet i ett område där det fanns många likvärdiga objekt till salu. Vi är mycket nöjda med Jennys arbete gällande vår lägenhet.Allt har gått över vår förväntan . Vi kan varmt rekommendera Jenny, hon är saklig ,noggrann och snabb i sitt arbete. Mvh Lisbeth o Jan Mårtensson
Lugn, följsam och lyhörd. Vi kände en stor trygghet i att lämna livets affär i Isacs händer. Rekommenderas varmt!
Mycket nöjd med Wilmas hjälp! Professionell, engagerad och trevlig genom hela processen. Rekommenderar varmt!
Ett mycket trevligt bemötande. Tog sig tid att besvara frågor och lät oss ta vår tid när vi tittade runt.
Fantastisk mäklare som jag verkligen kan rekommendera! Genom hela försäljningsprocessen var han tydlig och såg alltid till att jag var delaktig och kände mig informerad i varje steg. Inget kändes någonsin förhastat och han tog sig tid, var noggrann och lade ner ett stort engagemang. Det märktes verkligen att han är duktig på det han gör. Tilliten fanns där genom hela processen, och det gjorde hela försäljningen både trygg och smidig. Att rekommendera Måns är det minsta vi kan göra! /A.I
Vi anlitade Måns då han tidigare hjälpt oss med värdering av bostad för lån inför renovering. Då vi nu skulle sälja huset så föll valet på Måns rätt så naturligt då han hjälpt oss tidigare, att vi då var väldigt nöjd med hans arbete och hans personliga engagemang i arbetet. När säljprocessen statade så redovisade Måns hur hela säljprocessen skulle hanteras och i vilka steg arbetet skulle fortskrida. När arbetet startat så fick vi ett mycket bra stöd av Måns i varje steg i processen. Han har en mycket god kommunikativ förmåga...
Jenny hade ett öppet och trevligt bemötande. Vi fick snabbt ett förtroende för henne. Hon kändes kunnig och påläst, samtidigt som hon erkände om det var någon information hon inte hade riktigt koll på. Hon höll det. Hon lovade i form av återkopplingar och svarade snabbt på våra frågor. Vi hade gärna anlitat Jenny vid en eventuellt framtida försäljning.
Vi har bara gott att säga om Jenny! Hon har hjälpt oss med allt som vi behövde!
Proffsig, påläst, tar reda på det han inte vet. Pålitlig och mycket trevlig. Förstående och förklarar så man förstår.
Mycket trevlig och kunnig mäklare, och ihärdig! Tack för hjälpen!
Trevlig, glad och kunnig. Tålmodig och lyhörd inför våra önskemål. Tog initiativ till enskild visning när det dök upp en potentiell köpare.
Otroligt närvarande och kunnig mäklare. Bra uppföljning och bra kontakt med sina kunder. Rekomenderar starkt Eva för en trygg och säkert mäklarkontakt.
Superbra på alla vis och trevlig!
Ett mycket trevligt bemötande. Snabb och smidig försäljning.
En rak ärlig person som alltid kommer med feedback. Känns som någon man kan lita på Har glimten i ögat
Måns har sedan dag ett varit en fantastiskt behjälplig och närvarande mäklare. Han har varit ärlig med information om vad han kan och inte kan och sedan hänvisat till kunnig instans. Vi är väldigt tacksamma att vi fick Måns som mäklare till köp av vårt första och förhoppningsvis enda hus. Måns får 10/10 🌟
Fantastiskt bemötande, trygg och kunnig! Lätt att få kontakt med, informativ om hela processen. 10/10 i betyg, kommer rekommendera honom till andra jag känner som är i behov av en mäklare.
Ärlig, trevlig, mycket bra bemötande
Eva är en mycket inkännande och kompetent person. Hon är alltid nåbar och har alltid haft ett mycket trevligt bemötande. Man känner sig väldigt trygg med Eva.
Fantastiskt mäklare och människa. Tillmötesgående, tydlig och ärlig! Rekommenderar Måns varmt.
Mycket noggrann och bra uppföljning till oss som säljare.
Das Geschäft ist noch nicht abgeschlossen, dennoch möchte ich bis hier hin sagen das ich sehr freundlich und kompetent von Wilma bedient wurde. Meiner Ansicht nach hat sie gewissaft und korrekt den Verkauf der Immobilie vorbereitet und durchgeführt, nach sehr kurzer Bearbeitungszeit konnten wir mit einem Bewerber den Kaufvertrag schließen. Ich erwarte am 27.08.2026 den Abschluss des Verkaufes und die entgültige Schlusselübergabe.
Härlig person med bra balans av humor och allvar
Måns har tveklöst varit den bästa mäklaren jag någonsin har haft att göra med. Avslappnad och anspråkslös men ändå extremt professionell. Har bara gott att säga om Måns och kommer definitivt att rekommendera honom till alla jag möter i framtiden som behöver mäklarhjälp.
Väldigt professionell och mycket trevligt bemötande.. Kommer absolut rekommendera honom. Kommer även anlita honom vid försäljning av lägenhet senare. Roger