Pigg,glad lyssnar på vad man säger. Informerar vad som händer.
Fastighetsbyrån Norrköping
Välkommen till Fastighetsbyrån i Norrköping! Tillsammans med Linköping kan Norrköping ses som Sveriges fjärde storstadsregion och här finns både villor, flerfamiljshus, bostadsrätter och andra fastigheter. Vi på Fastighetsbyrån har funnits här i staden sedan slutet på 1960-talet och genom åren har vi samlat på oss mycket erfarenhet...
3579 omdömen om Fastighetsbyrån Norrköping
Sedan starten hos Reco 2013
Mycket trevlig och professionell, Andreas har en bra känsla för service och har ett mycket bra bemötande. 😊 5 stjärnor från oss!
Sofia Stolth gjorde ett utmärkt jobb, jag är mycket nöjd!
Tack Agneta för en fin recension! Ha det fint så hörs vi längre fram!
Malin är en proffsig mäklare! Från det att jag köpte en ny bostad som Malin var mäklare för till att hon slutförde försäljningen av mitt hus! Hon är smidig, visar ingen stress, alltid lyhörd, pigg, glad. Duktig på att återkoppla, uppdatera etc. Jag kan varmt rekommendera henne!
Vi är mycket nöjda med Magnus och han levde väl upp till våra förväntningar.
Tillmötesgående och väldigt kunnig! Alltid tillgänglig när vi tog kontakt och alltid vänlig och förstående. Vi är jättenöjda!
Tack Hanna för er fina recension! Vad glad jag blir att det har känts bra för er! Ha det fint så hörs vi lite längre fram!
Hon är tydligt. Svarar eller ringer upp när man har sökt henne. Proffsig o pedagogisk,
Tydlig, snabba återkopplingar, inkännande, bra attityd.
Vi har tyckt att Malin har skött sitt jobb på ett proffesionellt sett.Hon har hållit oss uppdaterade på alla områden.Kort sagt har hon presterat på topp.
Lyhörd, bra återkoppling och mycket erfaren!
Daniel är en otrolig mäklare! Kan starkt rekommendera honom! Han är kunnig inom området och kan sina objekt han säljer. Han är otroligt trevlig och tillmötesgående både mot kund men också säljare.
Superbra hjälp, hur tacksamma som helst!
Vi blev trevligt emottagna av Amanda vid vårt möte gällande kontraktsskrivning. Hon förklarade tydligt gällande avtalet och vi skrev under vår andel av avtalet. Amanda har varit lätt att få kontakt med under hela vår affärsprocess. Hon har varit engagerad och positiv. Leif Jagerås och Chatrine Nyrén
Väldigt bra kontakt, från start till slut!
Tydlig och trevlig. Alltid hjälpsam
Andreas har ett mycket fint sätt . Duktig i försäljning och ger ett gott intryck . Ställer upp när vi haft frågor om vår försäljning alltid anträffbar . Bästa mäklaren
Trevlig, kommunikativ och tillgänglig.
Trevligt bemötande, saklig och stod för en trygghet genom hela affären. Kan rekommenderas.
Daniel har ett trevligt och effektivt arbetssätt. Hela processen motsvarade våra krav och förväntningar. Mvh Kjell och Eva Bergström
Daniel har ett trevligt och effektivt arbetssätt. Hela processen motsvarade våra krav och förväntningar. MVH Eva o Kjell Bergström
Vi har försökt sälja vår lägenhet i över två år och My har inte gett upp. Trevlig!
Personlig och professionell, vilket är en svår balansgång! Omtänksam och lyhörd. Noggrann och strukturerad. Vänlig och glad. Tack Anton!
Pålitlig. ordningsam och noggrann. Trevligt bemötande och känns betryggande rutinerad.
Trevlig, kunnig och påläst Känns tryggt
Bra och professionell, mycket nöjd
Tack Daniel för din fina recension! Ha det fint så hörs vi lite längre fram!
Trevlig och påläst! Var lätt att komma i kontakt med.
Engagerad, professionell och lösningsfokuserad genom hela processen. Med gott omdöme, tydlig kommunikation och stort driv skapade hon trygghet och förtroende från start till mål
Jag fick stort förtroende för Andreas, han är påläst och har hjälpt oss genom försäljningsprocessen på ett mycket bra sätt.
Vår mäklare Andreas Bielkhammar har varit otroligt proffsig, noggrann och serviceminded. Med ett fint bemötande och lyhördhet har han snabbt och effektivt rott vår husförsäljning i hamn.
Malin har varit tillgänglig hela tiden under processen. Inget har varit ett bekymmer för henne att ordna med. Hon är glad och professionell i sitt bemötande.
Köpte lägenheten via Malin och blev mycket nöjd med service och bemötande. Malins ansträngningar vid köpet var långt utöver vad man kan förvänta sig. Detta gjorde att Malin blev det självklara valet när det blev dags för försäljning. Jag rekommenderar Malin till alla som önskar en mycket serviceinriktad och hjälpsam mäklare.
Andreas gav ett mycket professionellt och trevligt bemötande genom hela processen. Han var engagerad, lyhörd och höll mig uppdaterad hela vägen. Jag är väldigt nöjd med hans arbete och rekommenderar honom varmt.
It was very pleasant experience. Thanks to her support and care we were able to purchase our first home in Sweden.
Helt okej, fick lägenheten såld efter ett tag.
Bra kontakt,svarar snabbt,duktig på sitt jobb rekommenderar Jennifer Cademan.
Malin is very professional. From the beginning of the process till the end she was always in touch, explaining every step that we took in details and she supported us through our journey. During the contract review she explained every paragraph and translated for us from Swedish to English. I would definitely come back to her if we decide to sell/buy property again.
Lugn och trevlig och gjorde vårt husköp väldigt smidigt. Tack så mycket!
Proffsigt bemötande, snabbt och smidigt!
Proffsig och tydlig med försäljning.
När huset kom ut till försäljning så gick det snabbt samt till ett bra pris. Där var Anton väldigt professionell och återkopplade snabbt. Det som tig lite tid var återkopplingen med förberedelser inför försäljningen. Som helhet är vi väldigt nöjda och rekommenderar Anton till kommande fastighetsförsäljningar.
Malin visade prov på ett professionellt arbete genom hela processen, med stor integritet som blandades med humor och värme. I stora beslut för både köpare och säljare skulle vi säga att Malin har precis rätt kompetens, erfarenhet och personlighet för att vara mäklare. Vi är därför väldigt glada att vi valde Malin och känner oss mycket nöjda, både med samarbetet och valet av köpare framförallt. Summerat, Malins förmåga att skapa trygghet och samtidigt leverera resultat har gjort stor skillnad i att vi inte valde att försöka...
Lyhörd och personlig mäklare som sätter kunden i centrum! Finns alltid tillgänglig för frågor och uppdaterar med information på daglig basis. Han hjälpte oss med en snabb, smidig och trygg försäljning av vårt hus. En mäklare jag starkt rekommenderar!
Väldigt hjälpsam, Bra på att förklara.
Vi har en positiv upplevelse. Amanda var professionell och hjälpte oss genom affären på ett lugnt och tydligt sätt.
Vi är väldigt nöjda med hjälpen vi fått genom hela processen vid köpet av vårt första hus. Daniel har varit professionell, tillgänglig och trygg genom varje steg, vilket gjorde att vi kände oss väl omhändertagna. Vi kan varmt rekommendera honom vidare!
Förtroendeingivande och personlig.
Trevlig mäklare som hjälpt oss genom vårt första bostadsköp. Tydlig, och snabb och med svar. Exceptionellt bemötande och vi kan med glädje rekommendera Daniel.
Väldigt trevlig och tillmötesgående.
Vi är fantastiskt nöjda med den service vi fick och kände oss trygga genom hela processen. Vi ger Daniel våra varmaste rekommendationer
Väldigt bra information och proffsigt bemötande.