Fastighetsbyrån Västerås

• BestInSweden2025
3 671
4.8
Llama 021-15 10 40 Compartir

Välkommen till en av Sveriges äldsta städer - Västerås! Med sitt vackra och strategiska läge vid Mälaren har Västerås mycket att erbjuda. På pendelavstånd endast 10 mil från Stockholm är det en smidig stad för dig som vill bo lite lugnare, men ändå jobba i sta'n och här är närheten till naturen märkbar. Vi på Fastighetsbyrån...

3671 omdömen om Fastighetsbyrån Västerås

Sedan starten hos Reco 2013

My F
Vendió su casa con ayuda de Max Niemi parte de Fastighetsbyrån Västerås
Råby

Snabb på återkoppling och var tillgänglig. Vi är nöjda med Max!

Maria Kristina M
Irsta

Tydlig saklig mäklare som gjorde ett bra jobb.

Eddie A
Compró su casa con ayuda de Disa Nygren Selldén parte de Fastighetsbyrån Västerås
Stohagen

Vi köpte hus via Disa. Har bara gott att säga om henne. Trevlig, professionell, snabb och bra kommunikation. Hela processen löpte på mkt smidigt.

August S
Compró su apartamento con ayuda de Gentiana Murseli parte de Fastighetsbyrån Västerås
Haga

Trevlig och trygg. Vi fick ett fint bemötande och bra service.

Kalle K
Vendió su apartamento con ayuda de Sara Stener parte de Fastighetsbyrån Västerås
Haga

Sara är proffsig och har koll på marknaden. Man får ett personligt bemötande och det känns att man har ett samarbete

Mimmi Matilda S
Vendió su casa con ayuda de Sara Stener parte de Fastighetsbyrån Västerås
Strömsholm

Otroligt engagerad, professionell och driven mäklare. Jag kan inte vara mer nöjda med att jag valde att anlita Sara

Oliver B
Vendió su apartamento con ayuda de Emil Dahlgren parte de Fastighetsbyrån Västerås
Eriksborg / Erikslund

10/10 - vi är mycket nöjda! Rekommenderar Emil till alla kollegor/familjemedlemmar som ska sälja.

Yahe L
Compró su apartamento con ayuda de Sebastian Frey parte de Fastighetsbyrån Västerås
Vetterstorp

Jag tycker han är jättebra och han jobbar riktigt bra och kan mycket snö också

Lars Christer M

Seriös, tydlig och bra.

Marina H
Compró su casa con ayuda de Sara Stener parte de Fastighetsbyrån Västerås
Tillberga

Lyhörd och Empatisk för både mig som köpare och den som sålde. Rak och enkel att prata med. Bara positivt att säga om Sara Stener.

Anna E
Irsta

Sara är en genuin mäklare utan floskler. Rolig att arbeta med och vi lyckades sälja vår lägenhet till rekordpris =)

Simon A
Vendió su casa con ayuda de Max Niemi parte de Fastighetsbyrån Västerås
Hökåsen

Vi kände oss trygga med Max från start till avslut. Då det var första gången vi gick igenom en försäljning behövde vi stöd och bra svar på "dumma frågor" och Max hjälpte oss pedagogiskt genom hela processen. Lättillgänglig, tydlig och trevlig.

Pia Margret B
Escribió sobre Fastighetsbyrån Västerås

Så besviken. Ingen återkoppling svarar inte på sms. Fick ringa fråga om mäklaren slutat eller nåt hänt. Lagt ett nytt bud o nej ingen återkoppling jag tror inte de tar budet. Det sista jag hört. 7 dagar sen.

Contenido ofensivo
Elegir motivo:
Jonas E
Irsta

Vad ska jag säga, finns inget att klaga på!

Anton Anders Erik T
Eriksborg / Erikslund

Lyhörd för vad vi som säljare ville och gjorde ett väldigt bra jobb!

Johan H
Skälby

Snabb enkelt att ha att göra med.

Josefin L
Compró su casa con ayuda de Hanna Ringström parte de Fastighetsbyrån Västerås
Irsta

Toppen! Lätt att kommunicera med, hjälpsam och stöttande i processen. Rekomenderar!

Sandra M
Barkarö

Rebecca är en lugn, trevlig och inkännande personer med en fantastisk talang för hur man som köpare och säljare vill ha det- aldrig pressande, alltid behaglig. Hon har en förmåga att möta en där man är, för att sedan hjälpa en vidare i de olika stegen. Den absolut bästa mäklaren i Västerås. /Sandra och Fredrik

Ingrid K
Compró su apartamento con ayuda de Samuel Cabrera parte de Fastighetsbyrån Västerås
Haga

När man ska göra sitt livs störta affär så känns det tryggt att ha en mäklare som Samuel Cabrera. Lugn och trygg och lätt att få återkoppling med när jag haft frågor. Jag kan verkligen rekommendera Samuel Cabrera när du ska välja mäklare.

Tommy H
Vendió su apartamento con ayuda de Hanna Ringström parte de Fastighetsbyrån Västerås
Gideonsberg

Hej min sambo har svarat på denna enkät. Men vi var mycke nöjd med Hanna som mäklare.

Klara F
Nordanby

Vi är väldigt nöjda med vårt köp och med Rebeccas insats genom hela processen. Från första kontakt upplevde vi ett mycket trevligt, professionellt och engagerat bemötande. Kommunikation och återkoppling fungerade alltid snabbt och smidigt, vilket skapade en trygg känsla genom hela affären. Allt gick väldigt strukturerat till och vi fick tydlig information i varje steg, vilket gjorde att processen kändes enkel och problemfri. Hon var tillgänglig, hjälpsam och mån om att allt skulle fungera på bästa sätt för alla parter....

Ann-mari B
Gideonsberg

Hanna är en lyhörd, flexibel, smidig, kreativ och lösningsorienterad duktig mäklare. Vi är super nöjda och anlitar henne igen om det skulle behövas samt att vi kommer rekommendera henne till andra. Vi har ett stort förtroende för henne.

Svar från Hanna Ringström

Tack snälla, vad glad jag blir att ni är nöjda :)

Gavin N
Compró su apartamento con ayuda de Kaspar Gran parte de Fastighetsbyrån Västerås
Blåsbo

Vi är mycket nöjda med Caspers insats! Han har varit både professionell och vänlig genom hela processen. Vi ser fram emot att rekommendera honom till våra vänner och familj, och vi kommer definitivt att anlita honom igen vid framtida fastighetsaffärer

Ramadhanti H
Vendió su apartamento con ayuda de Kaspar Gran parte de Fastighetsbyrån Västerås
City

Jag blev bra bemött av Kaspar. Han förklarade kontraktet sida vid sidan.

Simon H
Compró su casa con ayuda de Adam Copperfeldt parte de Fastighetsbyrån Västerås
Tidö-lindö

Har sålt tidigare via Adam och nu även köpt. Min uppfattning är fortfarande att adam är väldigt professionell, engagerad och aktiv i sin roll som mäklare. Rekommenderar verkligen.

Stig Erling Jonasson A
Vendió su casa con ayuda de Hanna Ringström parte de Fastighetsbyrån Västerås
Framnäs

Bra dialog, uppriktig, enagerad.

Judy K
Compró su casa con ayuda de Adam Copperfeldt parte de Fastighetsbyrån Västerås
Tidö-lindö

Vi är lika nöjda med Adam Copperfeldt den här gången också! Efter att han tidigare sålt vår lägenhet i rekordfart hjälpte han oss nu att köpa vår villa. Även här är Adam professionell, engagerad och väldigt lätt att ha att göra med. Han är tydlig i sin kommunikation och vi känner verkligen att han bryr sig om att allt ska bli bra. Vi känner stort förtroende för honom och kan varmt rekommendera Adam till alla som ska köpa eller sälja bostad. 10/10.

Mervet S
Vendió su apartamento con ayuda de Adam Copperfeldt parte de Fastighetsbyrån Västerås
Klockartorpet

Vi är mycket nöjda med vår mäklare som hjälpte oss att sälja vår lägenhet. Från första mötet till avslutad affär var processen professionell, tydlig och smidig. Mäklaren var alltid tillgänglig för frågor, gav bra råd inför fotografering och visning, och höll oss uppdaterade under hela budgivningen. Engagemanget och den goda kommunikationen gjorde att vi kände oss trygga genom hela försäljningen. Vi kan varmt rekommendera denna mäklare till andra som vill sälja sin bostad.

Sami S
Klockartorpet

Jag är otroligt nöjd med samarbetet. Mäklaren var professionell, engagerad och väldigt kunnig genom hela processen. Kommunikation var tydlig och snabb, och jag kände mig trygg i varje steg av försäljningen. Mäklaren gjorde verkligen det lilla extra – från förberedelser inför visning till hantering av budgivningen – vilket resulterade i ett fantastiskt slutresultat. Jag kan varmt rekommendera denna mäklare till alla som vill ha en smidig och framgångsrik bostadsaffär.

Mats P
Vendió su apartamento con ayuda de Rebecca Jansson parte de Fastighetsbyrån Västerås
City

Bemötande av Rebecca har varit suveränt Förväntningarna från mig har hon uppfylt till 100 procent Hon har lyssnat varit tydlig o snabb som uppdragsgivare Hon är toppen jag kommer att rekommendera henne till all bekanta Mats Persson

Malin L
Framnäs

Rebecca är professionell och vi hade ett fint samarbete runt både försäljning och köp. Rekommenderas varmt!

Mikael O
Compró su apartamento con ayuda de Adam Copperfeldt parte de Fastighetsbyrån Västerås
Klockartorpet

Väldigt trevligt och väldigt hjälpsam . Allt har gått väldigt smidigt från första kontakt . Känns tryggt att ha med han att göra .

Disa R
City

Jättetrevlig, enkel och rak på sak. Svarar snabbt. Väldigt förstående. Väldigt snabb affär och han underlättade att affären gick snabbt.

Elaies M
City

Det finns mäklare, och så finns det Adam Copperfeldt. Att sälja min lägenhet visade sig vara en riktigt tuff utmaning, men Adam vägrade ge upp. Där andra kanske hade tappat hoppet la Adam i en extra växel med ett oändligt tålamod och en inställning som alltid var hundra procent positiv. Det som verkligen berörde mig var att Adam inte bara såg en affär eller ett objekt, han såg personen bakom försäljningen. Han förstod precis vad det innebar för mig, lyssnade på riktigt och fanns där som ett enormt stöd genom hela resan....

Mareks S
Bjurhovda

Adam har gjort ett fantastiskt bra jobb. Bra bemötande och kunnig.

Camilla B
Framnäs

Yrkesskicklig, förtroendeingivande och påläst.

Inger Å
City

Glad och trevlig. Kunnig och hjälpsam

Stefan Å
City

Vid både en fastighetsförsäljning och fastighetsköp har Rebecca utmärkt sig som en pålitlig, snabb och god coach i våra ganska svåra köp resp försäljningar. En klippa att luta sig mot, väldigt nöjda.

Johan B
Framnäs

Behagligt bemötande, vi upplever Rebecca som mycket professionell och ambitiös i sin roll. Vi fick klara och snabba besked gällande frågor om objektet. Hanteringen runt avslut och kontraktsskrivning var mycket smidig. Vi känner stort förtroende för Rebecca.

Amilia H
Billsta

Lugn, trygg och påläst. Kan ibland vara lite svår att nå via telefon, men i det stora hela är jag väldigt nöjd! 😊

Evelina W
Compró su casa con ayuda de Emil Dahlgren parte de Fastighetsbyrån Västerås
Brandthovda

Emil har funnits tryggt och guidat sedan tanken på försäljning av vår bostad. Under tiden har han varit väldigt behjälplig och mycket engagerad. Rekommenderar varmt Emil som mäklare till dem som vill ha en trygg och engagerad mäklare från sälj till köp eller köp till sälj!

Alexander Å
Compró su casa con ayuda de Emil Dahlgren parte de Fastighetsbyrån Västerås
Brandthovda

Emil har visat ett oroligt engagemang. Det har känts tryggt att ha han vid sin sida genom processen, han har altid vart behjälplig och svarat på frågor. Jag kan varmt rekommendera Emil till andra som vill sälja eller köpa bostad.

Ingela Helen E
Vendió su casa con ayuda de Emil Dahlgren parte de Fastighetsbyrån Västerås
Brandthovda

Positiv och hjälpsam trots att det behövdes många visningar. Professionell

Adriana J
Nordanby Gärde

Jag har haft en mycket positiv upplevelse av Kaspar Gran på Fastighetsbyrån i Västerås. Han är professionell, engagerad och tydlig i sin kommunikation genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera honom till alla som söker en trygg och kompetent mäklare.

Emilia J
Hallstahammar

Mycket trevlig, hjälpsam och flexibel. Lätt att få tag i. Fick snabb återkoppling när man ställde frågor. Noggrann och lätt att prata med. Kan verkligen rekommendera Samuel!

Sin Wai L
Vendió su apartamento con ayuda de Gentiana Murseli parte de Fastighetsbyrån Västerås
Bäckby

Vi är väldigt nöjda med Gentianas arbetsinsats. Hon är engagerad och hjälpte oss på många olika sätt genom hela försäljningen. Hon alltid höll oss uppdaterad och vi känner oss alltid välbemött.

Elliot E
Malmaberg

Jag blev bemött av bra och trevlig energi.

Mikael P
Nordanby Gärde

Kunnig på det han säger och gör, trevlig och bra bemötande. Nu är det bara att hoppas att han och hans kollegor lyckas med det dom säger.

Zeid A
Vendió su apartamento con ayuda de Max Niemi parte de Fastighetsbyrån Västerås
Haga

Driven och bra mäklare. Var alltid tillgänglig under uppdragstiden.

Marco A
Bäckby

Jag är otroligt nöjda med hela försäljningsprocessen. Från första mötet kände vi oss trygga och väl omhändertagna. All kommunikation var tydlig, snabb och professionell. Engagemanget och drivkraften märktes verkligen och gjorde stor skillnad för slutresultatet. Kan varmt rekommendera!