Megi F:
Jag vill varmt rekommendera Hikmet och Bandhagens Trafikskola. Tack vare Hikmets professionella, lugna och tydliga undervisning tog jag körkort på bara två månader och klarade både teorin och uppkörningen på första försöket.
Jag hade tidigare körkort från ett icke EU-land och hade försökt ta lektioner på andra ställen. Där klarade jag teorin först efter tre försök men misslyckades med uppkörningen fyra gånger, till och med i mindre orter. Men med Hikmet blev allt annorlunda. Han såg exakt vad jag behövde träna på, gav mig självförtroende och lärde mig att köra på riktigt enligt svenska trafikregler och trafikmiljö, på en nivå som håller i Stockholmstrafiken.
Vi satsade på uppkörning i Farsta eftersom Hikmet menar (med all rätt) att om man ska ha körkort i Sverige, ska man också lära sig köra på riktigt i svenska trafikmiljöer. Och det fungerade.
Tack vare honom känner jag mig trygg, säker och stolt över min prestation. Jag är oerhört tacksam och rekommenderar verkligen Hikmet och Bandhagens Trafikskola till alla som vill lyckas.
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?
Vilgot E:
Första gången jag besökte detta ställe blev jag direkt imponerad hur proffsigt och snabbt dem ser vad som är orsaken till olika symptomen samt redan vid första besöket känner sig bättre. Rekommenderar starkt att ta sig dit om ni känner minsta besvär. Tipsar om kiropraktorn Mikaela Sigrell.
Tack återigen!
Eva Christina Å:
Superfräscha wraps och bowls på stans snabbaste lunchställe, med otroligt trevlig personal. Verkligen värt ett besök. /Stammis sedan länge
Kajsa Kristin U:
Från första samtal med växeln till färdig utredning har jag varit så nöjd med Bonliva Care! Alla har varit så trevliga. Och väldigt fina lokaler!
Peter J:
Vi vill ge Villa Bromsten och dess personal våra bästa rekommendationer.
Personalen är mycket proffsiga och trevliga samt väldigt tillmötesgående när vi anhöriga hade önskemål om tillsyn och omvårdnaden. Dessutom är det väldigt rent o snyggt. Frukost, lunch och middag samt fika serveras punktligt och allt tillagas från grunden. Med vänlig hälsning Peter och Anita
Marianna F:
Jättetrevligt bemötande och proffsigt personal på plats idag. Laura och Angie var mina behandlare som gjorde sitt jobb strålande och med extra engagemang. Mycket snabb och smärtfri behandling som känns väldigt bra efteråt. Ser fram emot mitt nästa besök på kliniken i Fridhemsplan! 😊
Iréne A:
Anlitade Flyttstyrkan när det var dags för ny bostad för ett par månader sedan. Jag var väldigt imponerad av deras effektivitet, snabbhet och servicekänsla. Jag hade packat mycket själv men blir det ny flytt i framtiden ska jag överlåta all packning till de som gör det bäst, Flyttstyrkan alltså. De bistod också med flyttstädning. Är mycket nöjd och kan varmt rekommendera denna flyttfirma! Hälsingar från nöjd kund/ Irene
Anna F:
Fick en gammal träkoffert som spruckit runt om hela lagad och målad. De letade fram precis likadan färg som originalet. Jag är så nöjd med resultatet! Flexibla, trevliga, serviceinriktade och har gjort ett väldigt bra jobb./ Kungsholmskoffert
Mohammad F:
Mycket bra. Jag är jättenöjd.
Maja är en pärla och mycket duktig.
Jag har varit hos henne för fotvård. Hon gjorde ett bra job. Hon är mycket vänlig och proffsigt.
Noah E:
Vi på Beans in Cup får ett fantastiskt stöd och väldigt bra produkt från Vloxq. Produkten integreras enkelt i vårt CRM HubSpot. Programmet är lätt att lära sig och använda och har uppskattats enormt som ett stort steg framåt från vårt tidigare arbetssätt att skapa affärskalkyler en avancerad Excel-lösning. Buggfixar går snabbt och håller hög kvalitet. Vi för löpande dialog med Vloxq kring långsiktiga funktionsutvecklingar som gör att vi känner oss trygga med att fortsätta använda och bygga vidare på kalkylverktyget på lång sikt.
Lars Göran Anders H:
Hej hej osv o jättetack för Din krönika i SvD 14/9 24, igår ! Alltid kul o behagligt att läsa om ganska precis det man själv har kommit fram till genom livets olika skeenden o alla dess funderande, konstaterande o iakttagelser ! Tack tack hälsar Lars Hellgesson ( ständigt läsande observerande o konstaterande sjöman i 48 år o 5 månader i alla slags fartyg, ej ubåtar, i worl wide trafik )
Peter Ingemar W:
Björn är grymt duktig och noggrann och alltid trevligt bemötande. Han servar och reparerar min Golf, Audi och Toyota Hilux. Perfekt! Och monterar däck!
Christer J:
Datorreparation Stockholm kan verkligen rekommenderas!
Trevligt bemötande.
Kunnig personal.
Helt professionell lösning av problem till mycket fördelaktigt pris.
Nanni P:
Jag kan varmt rekommendera Anor Media och Shoira. Jag behövde hjälp med en hemsida, tog kontakt och fick så fin respons av Shoira, trots min egna inkompetens i området, blev jag bemött på ett hjärtligtt och sakligt sätt. Jag fick helt enkelt bra och professionell hjälp.
Shoira fixade även en fin webshop som hjälp för mig att nå ut till kunder. Webshopen hjälper mig att ta betalt via kort, som många kunder önskar.
Jag hade tagit kontakt med några aktörer inom branschen först och fick alltid prisförslag, som var totalt orealistiska för mig med ett nystartat litet företag. Dessutom tappade jag snart förtroendet för dem när det visade sig att de inte var tillräckligt kunniga själva.
Shoira är ett proffs med ett hjärta av guld!
Bo Gunnar L:
Nina har varit min Arkitekt i en större ombyggnad av fritidshus till villa. Nina valdes efter en grundlig scanning. Nina är kompetent och åstadkommit ett bra arbete med A-ritning, materialval och färger.
Nilofarr A:
Ni som skriver massa negativt har ni ens anställt det här bolaget. Jag jobbar med dessa nu och eran kritik stämmer inte alls. Hur kan man skriva negativ feedback om ett bolag utan att jobba nära bolaget. Tänk er för innan ni skriver massa dåligt om ett bolag!
Jag är iallafall jätte nöjd. Bolaget svarar på mejl och ger kontinuerlig uppdatering i ärendet. Vare sig om man får det resultat man önskar eller inte jobbar bolaget efter lagen. Och gör det dem kan. Smutskasta inte någon utan att veta vad de egentligen bidragit till. Lagen är lagen och om den är på din sida eller inte sköter bolaget det dem kan för sitt bästa.
Jag är iallafall super nöjd. Vare sig om jag vinner denna strid eller inte handlar det om att jag vet att de gör just min röst hörd.
Jag bryr om att rätt skall vara rätt.
Och att människor skriver här om timmar de tar betalt för stämmer inte. Carmen erhåller timtaxa innan man skriver på och skriver så fort en timmar tagit slut som man kommit överens om. Tycker det är skumt att flera skriver såhär och låter mer som att det är konkurrenter som försöker smutskasta bolaget. Du erhålls ett samtal du betalar för i första hand och där efter erhålls du flertalet mejl om timtaxa och hur långt ditt ärende kommer ta godkänner du detta är det ju helt upp till dig.
Jag är iallafall nöjd och tycker alla bör få uppleva bolaget själva innan man smutskastar någon man aldrig arbetat med. Riktigt fullt gjort.
Hejja dig Carmen !
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?
Sofie E:
Fantastiskt rakt igenom i förhållande till vad man betalade för lokalen. Effektivt, snällt och proffsigt bemötande från de som hyrde ut lokalen. Genomgående stor tydlighet och snabba svar på frågor, speciellt när det började närma sig själva festdatumet. Det var lätt att förstå vad man som hyrestagare förväntades göra (bara att följa avtalet). Vi som hyrde festen hade en trygg känsla. Ett stort plus att man kunde ordna egen mat och alkohol vilket gör det lättare att hålla nere kostnaderna. Enkelt med kommunikationer med tanke på att lokalen ligger centralt. Det fanns bara en toalett vilket är något att tänka på om man är många som ska vara i lokalen samtidigt. Lokalen ligger i samma hus som ett bostadshus så man ska tänka på att hålla nere ljudvolymen i trapphuset och inte festa på gatan utanför.