Övrigt i Stockholm

1,475 rekommenderade övriga företag i Stockholm kommun

Erik Ambjörn S
    Erik Ambjörn S: Engagerad och inlyssnande. Rekommenderas stark!
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?

Charbel S
    Charbel S: Rekommenderar starkt David som driver CDK-rekond. David är noggrann, ordentlig och lämnar inget till ödet. Bilen blir som ny! Dessutom prisvärd, och flexibel.
    Axel H
    Axel H: Vi anlitade Prohyby AB, med Slava som projektledare, för en köksrenovering som omfattade rivning av det gamla köket och installation av ett nytt IKEA-kök med luckor från Picky Living. Vi är mycket nöjda med både resultatet och hela processen, från start till mål. Slava var engagerad och närvarande under hela projektet, både fysiskt på plats och lätt att nå via telefon för frågor. Vid renoveringar dyker ofta oväntade utmaningar upp, och Slava hanterade dessa med en lösningsfokuserad inställning. I flera fall löste han problem utan extra kostnad, trots att det krävde mer arbetstid – något vi verkligen uppskattade eftersom vi hade en fast budget. Vi rekommenderar varmt Prohyby AB och Slava för deras professionella och kundvänliga arbete!
    Angelo D
    Angelo D: De köpte min bil, gick snabbt och utan krångel rekommenderar starkt
    Belmin R
    Belmin R: Kom snabbt förbi och kollade jobbet, fick offert direkt. Sjukt smidiga och gjorde ett riktigt bra jobb. Lätta att prata med och hittade bra lösningar när det behövdes. Rekommenderas!
    Alina S
    Alina S: Vi vände oss till detta företag för ett år sedan och de har sedan dess framgångsrikt tagit hand om vår ekonomi. Dessutom hjälper deras jurist oss med alla frågor som rör anställda, avtal och olika administrativa ärenden. De är mycket professionella och pålitliga, och servicen håller absolut högsta nivå. Vi rekommenderar dem varmt!
    Carl Arvid Oskar N
    Carl Arvid Oskar N: Outrank är passionerade för SEO och det märks i hur de tar sig an sina uppgifter. De förklarar tyldigt och det känns verkligen som om de är vårt känselspröt in i framtiden och ser till att vi anpassar oss på bästa sätt.
  • Mitra Z
    Mitra Z: Väldigt professionella. Bra jobb. Tack för att jag fick tid så snabbt. Bra tillgänglighet.
    Elin A
    Elin A: Buyn är ett proffsigt och bra företag!
  • Renjith R
    Renjith R: We recently hired Ekoom Entreprenad AB for drainage work at our home in Stavsjovagen, Stockholm, and we are extremely satisfied with the outcome. From the initial consultation to the completion of the project, the team displayed outstanding professionalism and expertise. They were consistently on time, worked efficiently, and treated our property with the utmost care and respect. The entire process was well-organized and stress-free thanks to their clear communication and thoughtful planning. The quality of the work speaks for itself—we’ve already seen a major improvement in how our property handles moisture and drainage. Throughout the project, they kept us well-informed and patiently answered every question we had. We wholeheartedly recommend Ekoom Entreprenad AB to anyone in need of reliable and skilled drainage services. Their attention to detail and dedication to customer satisfaction truly set them apart. Many thanks to Ajmer and the team at Ekoom for a job exceptionally well done! Warm regards, Renjith M
  • Antonia C L S
    Antonia C L S: Christina är fantastiskt kunnig, personlig och jag rekommenderar henne varmt. Hon står alltid på djurets och djurägarens sida genom att försöka hitta kloka och rimliga lösningar till skillnad från uppköpta kliniker som har ett säljmål och därför ofta föreslår prover eller behandlingar ”för säkerhets skull”.
  • Anna P
    Anna P: Bästa dagispersonalen som går att hitta!!
    Jacob E
    Jacob E: Jätte trevlig kille, kunnig och väldigt informativ!
  • JASMIN J
    JASMIN J: Ett väldigt bra företag som erbjuder olika sorters utbildningar för att kunna utvecklas inom sin roll samt att de har ett trevligt bemötande och en bra roll i det de gör.
  • 6 omdömen
    Anki S
    Anki S: Absolut bästa indiska restaurangen i Stockholm med supertrevlig personal.
  • Jeroen W
    Jeroen W: Johanna levererar alltid! Vi har arbetat ihop i många år och hon tar alltid bilder i toppklass även i knepiga förutsättningar. Hon är lyhörd för kundernas förväntningar och kan få vem som helst att slappna av framför kameran. Hon håller tekniskt hög klass och filmar och färgställer själv. Just en filmare som även kan gradea sitt eget material värdesätter vi lite extra. Johanna är fotograf men också ett bollplank om ni behöver tänka strategiskt kring bild. Rekommenderas verkligen!
  • 4 omdömen
    Christian B
    Christian B: Familjerestaurangen Kokyo är med sin egentillverkade tofu ett givet stopp vid vilket Stockholmsbesök som helst och kanske speciellt för den som vill utforska det rikliga utbudet av veganrätter. Under åren har den japanska menyn breddats och rymmer nu flera rätter från de olika kinesiska köket. Sen våren 2011 är det också möjligt att köpa frysta dumplings för tillagning i hemmet - en given succé.
  • 23 omdömen
    Lisette O
    Lisette O: Den bästa lakritsglassen jag har smakat och trevlig personal, rekommenderas varmt =)
  • elektra b
    elektra b: Det är så jävla kul =)
  • Mårten T
    Mårten T: Provade kanelbullen (istället för kardemummavaersionen) + en dubbel som var så len och samtidigt robust att Espresso-gudarna vill återvända till jordelivet för att smaka. ++ också för skön service.
    Stig Erik N
    Stig Erik N: Beställde ett par vinterskor från Ribatex får några dagar sedan. Det blev något datafel och en minut senare ringde de upp och hjälpte mig få igenom köpet. Mycket proffsigt! Snabb leverans och för första gången i mitt liv har jag ett par skor som nästan är för VARMA för mina kalla vinterfötter! Äntligen! Mycket nöjd och bra service :)
  • Jus

2 omdömen
    Ulrika S
    Ulrika S: Alltid fina kläder, skor och accessoarer! Både dam och herr. Sist jag var där var bla Ann Demulemeester, Rck Owens, Nakkna, Diana Orving, Rodebjer, Manoush, Dries van Noten m fl representerade. Prisvärt? Jus är inte H&M. Buy quality, cry once.
  • Jennifer H
    Jennifer H: En av Stockholms största föreningar och tillika extremt välskött. Fastighetsskötarna jobbar och sliter för att hålla allt tiptop och det lyckas dom verkligen med. Kan rekommendera den här föreningen till alla som vill bo i Freddan. Själv har jag bott i två olika hus i samma förening och stortrivs.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?

• Jesper O
Kista  (43 st)
Gärdet  (39 st)
Gamla Stan  (29 st)
Liljeholmen  (28 st)
Hammarby Sjöstad  (24 st)
Västberga  (21 st)
Stadshagen  (18 st)