Charlotta birgitta maria Å:
Har gjort en fillerbehandling hos Heba, fick ett väldigt bra bemötande och hon förklarade varje steg och hon tog det lugnt. Är jättenöjd och kommer definitivt att gå tillbaka till Heba.
Charlotta
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?
Lars inge L:
Akleja Sweden är ett familjeförlag med en noga utvald utgivning. Tar inte emot ej beställda
manuskript. Representerar LittArt (c).
Leave a message if you call. Merci pour votre message.
Kristin B:
Framhjulet släppte på min cykel. Fick snabb hjälp av Gunnels cykelverkstad som raskt monterade fast det igen och som dessutom smorde kedjan. Tusen tack.
Heike D:
Är du sugen på en riktigt lyxig räksmörgås som praktiskt taget dignar av en massa goda räkor som gömmer hemmagjort bröd, ägg och en precis lagom klick majonäs, gå då till denna charmiga restaurang belägen i de fina kvarteren av nya Djurgårdsvarvet.
Såååå gott!✨
Pavel S:
Jättenöjd med hemstädningen varannan vecka. De gör ett fantastiskt jobb varje gång, och det är så skönt att alltid komma hem till ett rent och fint hem. Rekommenderas starkt!
Ellinor R:
Superbra service!
Mailade för att fråga om en receptbelagd medicin fanns i lager. Blev uppringd efter bara en liten stund, av en trevlig kille som dessutom la undan medicinen åt mig.
Värdefullt och väldigt uppskattat.
TACK!
Rikard Sven-olof L:
Bra! Väldigt trevliga. Svarade på alla frågor vi hade om våra alternativ, drev ärendet framåt och levererade förväntade slutresultatet.
Jonathan P:
Anlitade TB Tak för att lägga om ett 115 kvm papptak. De har varit enkla, billiga och schyssta i hela processen.
De gjorde det lilla extra, när en planka under nocken behövde bytas ut så målade de om hela nocken (vet ej om det är rätt ord men brädan på kanten av taket mot fasaden).
Innan fakturan betalats besiktades taket av ett bolag jag tagit in som gav tummen upp, allt var väl dokumenterat och korrekt byggt.
Rekommenderar dem varmt.
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?