Övrigt i Stockholm

1,475 rekommenderade övriga företag i Stockholm kommun

Nima-andré N
    Nima-andré N: Väldigt duktig och effektiv. Alltid i tid och mycket trevlig! Rekommenderas starkt.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?

• Agneta E
    Agneta E: Utbytt trasig dragkedja i känga. Snyggt arbete. Jag är jättenöjd. Kommer att vända mig hit nästa gång jag har något som behöver repareras.
  • Thomas H
    Thomas H: Mycket noggrann, kunnig och lätt på handen. Bryr sig om patienten. Thomas Haglund
    Lars Anders Willy L
    Lars Anders Willy L: Väldigt trevligt och bra bemötande. Upplever personalen väldigt kunnig och lyhörd för vad jag vill.
  • Lennart J
    Lennart J: Hej! Jag har i flera år handlat några av era produkter. Jag tycker att de är mycket bra men varför har ni tagit bort duschgelen ur sortimentet. Den var fantastiskt bra och jag saknar den verkligen. Vänliga hälsningar Magdalena Jacobsson Särö 073 0429084
  • Roger Edvard F
    Roger Edvard F: De gjorde ett målarjobb i kök och hall i vår lägenhet. Bara bra saker att säga. Proffsigt, håller tider, snyggt jobb.
    CASPER B
    CASPER B: Truckbeat erbjuder verkligen en modern och användarvänlig fraktupplevelse! Det känns verkligen som att de tar vägfrakt in i framtiden. Genom att använda tekniken har de från start kunnat erbjuda både konkurrenskraftiga priser och en bra frakt - och kundupplevelse.
  • Claes Gunnar T
    Claes Gunnar T: Har fått flera paket till detta ställe i ett klassiskt funkishus. Inga problem alls. Snabb och bra service
  • Jennifer H
    Jennifer H: Kanonbra hunddagis som verkligen bryr sig om både hundar och hundägare. Dom är kunniga och proffsiga. Erbjuder plats för både små och stora hundar, kurser och trimning. Rekommenderas starkt!!
    Britt-marie E M
    Britt-marie E M: Kan verkligen rekommendera Oliver, snabb och duktig med egna initiativ. 👍😊
    Josefine L
    Josefine L: SUPER NÖJD! Hela lägenheten fixades på en dag 🌟 Snabb och trevlig firma!
  • Farruh A
    Farruh A: Proffsigt bemötande, hittade felet som märkesverkstad kunde inte hitta. Jag rekommenderar varmt Vinsta Bilservice!
  • Sophia Valencia R
    Sophia Valencia R: Vi fick snabb hjälp, personligt bemötande och kikade på exemplar innan vi fattade beslut.
  • Thomas N
    Thomas N: Jag hittade en fantastisk pälsmössa och fick bästa servicen!
  • LINDA L
    LINDA L: Det är fantastisk akupunktör som hjälper min urin, magen, tarm besvär med örthälsokost. Hon Håller bra pris så att det är mycket värt av behandlingar. Gärna rekommendera att ni kommer prova det.
    Robert C
    Robert C: Mycket trevligt bemötande då jag fick problem att öppna dörren. Jag fick ett mycket bra tips som gjorde att vi kunde komma in på egen hand. Tack så mycket!
  • Love H
    Love H: Ajan är egagerad, mycket noga, kunnig och gör ett jättebra jobb på alla sätt. Den bästa tandhygienist jag varit hos! Hos henne känner jag att jobbet är grundligt gjort och inget lämnats. Ajan gör mer. Jag kan varmt rekommendera att göra ett besök hos henne, skillnaden märks.
  • Mirela M
    Mirela M: Som alla små växande företag strävar vi efter att ge bästa resultat och effektivitet för våra kunder. MPE international hjälper oss med sina effektiva rengöringsprodukter. Vi använder Sps HEL och Delling som deras produkt. Efter att damm och smuts i badrummet har tagits bort ger SPS HEL bäst resultat för att ta bort kalk, rost mm. När det gäller Deling är det en perfekt produkt för hårt smutsade ytor och fett. Minskar rengöringstiden två gånger med sin effektivitet. Och den lämnar en känsla renhet med sin doft. Vi kan stolt säga att vi har hittat unik lösningen för att våra kunder ska bli nöjda med våra tjänster. Mpe International tack för de perfekta produkterna och ännu bättre kund bemötande.
  • Fredrik T
    Fredrik T: Annika har både gjort om ett antal ringar och även renoverat äldre smycken åt oss och jag kan inget annat än ge henne högsta betyg. Hon har kunden i fokus och bjuder på sin expertis vilket gör att du som kund känner dig både trygg och nöjd. Numera går jag inte till någon annan guldsmed. Att hon dessutom är supertrevlig är bara en trevlig bonus.
    Marawan Magedy Elsayed A
    Marawan Magedy Elsayed A: Jag letade efter en kontrollansvarig till vårt projekt och hittade Bygglov.se där jag kunde via kartan hitta en som befann sig i närheten så vi slipper betala extra för framkörning.
    K Christina M-l V
    K Christina M-l V: Utmärkt för lädervaror, sadlar et c. Gott bemötande
  • Shafqat Shezad K
    Shafqat Shezad K: Tack för all hjälp i min tvist med min arbetsgivare.
  • Maria C
    Maria C: Lämnade in bilen i ocktober då jag klantat mig , bra service trevligt bemötande .
  • Tina Eva Christina H
    Tina Eva Christina H: Mycket bra! Trevliga, snabba och mycket bra service. 👍👍👍👍👍
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?

Lars Erik J
    Lars Erik J: Christer Kundin fotograf med bildsinnet i focus!
1...56789...59
Kista  (43 st)
Gärdet  (39 st)
Gamla Stan  (29 st)
Liljeholmen  (28 st)
Hammarby Sjöstad  (24 st)
Västberga  (21 st)
Stadshagen  (18 st)