Lennart J:
Hej!
Jag har i flera år handlat några av era produkter. Jag tycker att de är mycket bra men varför har ni tagit bort duschgelen ur sortimentet. Den var fantastiskt bra och jag saknar den verkligen.
Vänliga hälsningar
Magdalena Jacobsson Särö
073 0429084
LINDA L:
Det är fantastisk akupunktör som hjälper min urin, magen, tarm besvär med örthälsokost. Hon Håller bra pris så att det är mycket värt av behandlingar.
Gärna rekommendera att ni kommer prova det.
Laila Karim M:
Från en förälder som har sin tonåring där, känner jag att Patia uppfyller alla mina krav, både kommunikation och stödet till mig som mor och till mitt barn. Stödet och hjälpen är otrolig, gemenskapen på boendet tillsammans med personal är helt fantastisk! Rekommenderar starkt!
Thomas R:
Hej, har varit på besiktning hos er o allt gick bra.
Vill bara ge er ett förslag;
I er App o i ert Blad så visar ni bl.a texten Besiktas o då kan den ge vilseledande information att man skall kontakta er konkurrent Besikta! Jag tycker ni skall ändra orden Besikta till Besiktigas! När jag letade efter ert telefonnummer så sökte jag på Besikta o höll på att boka min besiktning hos dem istället!
Allt är bara en idé om mer kunder för er!
Mbh Thomas Rengfjord 0708 917888
Annie Kristin A:
Tack tack tack 🙏
Jag är glad och tacksam att det fortfarande finns yrkeskunniga, serviceinriktade och lösningsorienterad personal i en liten specialbutik som fredag precis innan stängningsdags löser ett problem med en liten mässingskula som fattas till en lampa. Dessutom oxiderar kulan för att det ska bli rätt nyans till lampfoten!!!!
Elizaveta Faina Lisa M:
Toppen på alla sätt. Adam på Cub vvs var lyhörd, punktlig snabb, mycket trevlig och gjorde ett toppenjobb när han hjälpte oss installera disk o tvättmaskin, badkar, 2 blandare och ett badrumsskåp med belysning. Dessutom allt till bra pris. Rekommenderas mycket varmt!