Övrigt i Stockholm

1,564 rekommenderade övriga företag i Stockholm kommun

• Marcus K
    Marcus K: Fantastisk ost och väldigt bra rekommendationer från personalen
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?

Agnes V
    Agnes V: Hejsan Ville bara berätta att Luna (Patti) mår bra och blir mer o mer hemtam för varje dag som går hon har hittat sin plats högst upp i kattställningen så att hon kan ligga o titta ut på fåglarna på balkongen.Än så länge vill hon inte vara min säng kompis men med tiden tror jag att det blir jättebra. Mvh Agnes Widman
  • Carl Magnus G
    Carl Magnus G: Väldigt proffsiga och smidiga att ha och göra med, rekommenderas varmt! Vi renoverade en tvättstuga/badrum i vår källare samt byggde bastu hösten 2024.
    Annette J
    Annette J: Dobidobidobidobidobidobidobido
    Guillermo B
    Guillermo B: Fick en fin gran levererad i tid. Tog resning som tillval (extra kostnad) och det gick smidigt. Supernöjd!
    Cevdet Salih S
    Cevdet Salih S: Hej hoppas de bra och ni ser det er bror Haitham glömde sina jeans i padel vi har försökt hitta han men vi harhans saker nycklar plånbok och hörlurar så ring 0764027775
  • Stefan L
    Stefan L: Deras kundservice svarar snabbt och är hjälpsamma.
  • Vincent J
    Vincent J: Jag vill innerligt tacka Barbro Andersen, sjuksköterska på Capio hemlös Pelarbacken. Hennes engagemang och professionalism är verkligen enastående och gör en stor skillnad. Barbro utstrålar värme och empati, och hon tar sig alltid tid att lyssna och se till individens behov. En särskild händelse som verkligen visar hennes omtänksamhet var när hon en gång generöst delade ut dryck och smörgås under besöket. Tack, Barbro, för ditt ovärderliga arbete och för att du alltid sprider glädje och omtanke! Du gör verkligen skillnad i människors liv.
  • Hans Ola T
    Hans Ola T: Seriös bilverkstad, duktiga killar.
    Leonora S
    Leonora S: Kanon smidig flytt! Grymt snabb personal!
    Rustam H
    Rustam H: Han är ansvarsfull i sitt arbete och punktlig
    Neo John S
    Neo John S: Ärliga och snabbt svar. 5 av 5!
  • Mikael Sebastian W
    Mikael Sebastian W: Superbra från start till mål! Tog in företaget för att återställa tak i badrum, gick smidigt och vart kanonbra!
    Kerstin Margareta V
    Kerstin Margareta V: Mitt första besök på en makeupsalong (en present). Så positivt, profisionell personal och trevliga lokaler! Gör gärna om detta!
  • Tina Eva Christina H
    Tina Eva Christina H: Mycket bra! Trevliga, snabba och mycket bra service. 👍👍👍👍👍
    Thomas F
    Thomas F: Yaser har klippt mig i flera år och jag blir alltid lika nöjd varje gång.
  • Jenny K
    Jenny K: Mycket trevligt bemötande, snabb service. Skönt med däckhotell och däckbyte på hemmaplan, passar samtidigt på att få bilen rekondad. Man får tillbaka den som ny. Rekommenderas varmt!
  • Yasin H
    Yasin H: Bra service. Bra kvalité och rätt så trevliga
    Lüse C
    Lüse C: Jag är otroligt nöjd med min behandling på Sjövikskliniken. Miljön är lugn och inbjudande, vilket gör att jag känner mig trygg och väl omhändertagen varje gång. Jag kan varmt rekommendera Sjövikskliniken till alla som söker högkvalitativ vård i en personlig och professionell miljö.
    Allan K
    Allan K: Trevlig bemötande av Viktor på VL Data Service när jag kom med min dator. Viktor felsökte datorn som är 7 år gammal och och öppnade därefter datorn. Viktor upptäckte att datorns batteri hade svällt upp och därvid knäckt kretskortet. Viktor tog bort hårdisken och flyttade den till en ny dator, all information är överförd och allt fungerar nu. Viktor har löst alla mina tidigare problem.
  • Nima K
    Nima K: Ni är välkomna till oss!❤️🙌🏽 Hälsningar, Nima Khaki Hemvalvet
  • Barbro Agneta Rose-marie K
    Barbro Agneta Rose-marie K: Inredning jätte fint Man känner sig välkommen ❤️ Bra priser Har nog aldrig fått så stor cappuccino (som en soppskål ) Och så god smak, Mycket att erbjuda Mat,Fika,glass mm Jag kommer verkligen återkomma igen Och framförallt trevlig personal ❤️
  • Svend Gunnar Rodius A
    Svend Gunnar Rodius A: Er aperitif Apréo är en nykter fullträff och alltså ingenting för ett fylleslag med efterföljande bitterhet och ångest. Lycka till!
    Giorgi C
    Giorgi C: Stockholms bästa städservice..
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?

• Martin E
    Martin E: Thank you for your great understanding, helpfulness, and valuable guidance in supporting our establishment in Sweden. Your insights and advice have been truly invaluable for our journey forward
1...89101112...63
Kista  (47 st)
Gärdet  (41 st)
Gamla Stan  (30 st)
Liljeholmen  (28 st)
Hammarby Sjöstad  (25 st)
Västberga  (21 st)
Johanneshov  (19 st)