Carola L:
Vi hyrde Jernkontoret för en fest för 65 personer, med fin middag och dans. Mycket trevliga lokaler perfekt belägna mitt i Stockholm. Trevlig och positiv personal, och cateringfirman de samarbetar med, Elwings, ordnade mycket god mat till oss och våra gäster. Alla våra gäster var mycket nöjda och rekommenderar varmt Jernkontoret för fin-fina fester! Att man får ta med egen dryck om man vill gör ju inte saken sämre :-)
Sofia Erika G:
Världens bästa tatuerare! Har otrolig känsla och vet verkligen vad han gör. En mer detaljerad tatuerare kan du inte hitta någon annan stans. Rekommenderas varmt! Rekommenderar även att gå dit om du vill ta hål i öronen. 👍
Thomas K:
Flyttade från Tyresö till Södermalm med Move It – allt gick smidigt och proffsigt. Punktliga, trevliga killar och inga skador på varken möbler eller väggar. Rekommenderas!
Alkisti N:
Bengt Göran är en otroligt duktig parterapeut.
Han är kompetent, närvarande och hans metodik är mycket framgångsrik.
Jag och min man vill varmt rekommendera honom.
Martin E:
Fantastisk snabb och bra service. Kom in med punkare på min rullstol och behövde få den lagad omgående en lördag. Inga problem, fixad och klar direkt. Otrolig lättnad🙏
Sofie E:
Superduktig tjej som verkligen är intresserad av att ge goda råd och klippte mig så snyggt att jag inte behöver boka tid för ny klippning förrän nu, nästan 3 månader efteråt. Första gången som någon frisör talat om för mig att jag INTE borde använda specialschampo för att det kapslar in hårstråna så det blir som en ”mössa” på hivudet. Började använda min naturliga hälsokost Maria Åkerberg jag hade hemma för kroppen istället. Och bara tog balsam i topparna. Stor skillnad! Tänk! Att ingwn sagt det på de senaste 20 årwn!? Kommer definitivt boka ny tid!
Laila Karim M:
Från en förälder som har sin tonåring där, känner jag att Patia uppfyller alla mina krav, både kommunikation och stödet till mig som mor och till mitt barn. Stödet och hjälpen är otrolig, gemenskapen på boendet tillsammans med personal är helt fantastisk! Rekommenderar starkt!
Keyo D:
Den i särklass mest kompetenta och engagerade tandläkarklinik som jag känner till, de har gett min fru otroligt bra behandling och dessutom hjälp och stöd efter att hon felbehandlats av en annan klinik.
Per I:
Kan verkligen rekommendera denna verkstad. Man märker att verkstan inte varit igång så länge utan håller på att bygga upp sin verksamhet, men fint bemötande och proffsig service!
Anette Maria Elenore A:
En fantastisk chaufför och medmänniska. Min dotter hade tappat sina airpods under en resa, som hon förövrigt gav toppbetyg då Hamas var både en bra förare och väldigt trevlig. Efter att hon stigit av så hittades hennes lurar. Tyvärr var hennes medpassagerare verbalt otrevlig mot Hamas och han förklarade för mig att det i efterhand gjorde honom lite orolig över mun dotters säkerhet. Han försökte efter att han funnit lurarna nå dottern med sms och samtal. När han ej kunde nå henne åkte han flera mil för att komma hem till oss, återlämna lurarna och se att dottern mådde bra och var trygg. Kan intyga att det är både tryggt och trevligt att resa med honom. En taxi att välja i alla lägen.
Camilla E:
Veterinär Petra var helt fantastisk! Även sköterskan som tog vår hunds prover (uppfattade tyvärr inte henne namn) var lugnt och professionell.Oerhört inlyssnaden och förtroendeingivande. Provtagning och en välans väl genomgång av vår älskade Söt gör att vi för första gången på över 6 månader vågar se framtiden an med tillförsikt. 🌸
Emil Andreas P:
Svetsade en del på våran båtmotor, lämnade på eftermiddagen och klar innan 8 på morgonen dagen efter. Tack Stefan för ett toppenjobb!🙏🙏🙏
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?