Rolf Sven Erik A:
Snabb och bra service!
Hade problem med avgassystemet. De hade möjlighet att ta in bilen direkt
och åtgärdade saken till full belåtenhet.
Mvh
Rolf Andersson
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?
Elizaveta Faina Lisa M:
Toppen på alla sätt. Adam på Cub vvs var lyhörd, punktlig snabb, mycket trevlig och gjorde ett toppenjobb när han hjälpte oss installera disk o tvättmaskin, badkar, 2 blandare och ett badrumsskåp med belysning. Dessutom allt till bra pris. Rekommenderas mycket varmt!
Susanne S:
Jag har gått hos Sabine Stage under flera år för behandling av hormonella och systemiska problem som påverkat min kropp. Sabine har ett holistiskt och lyhört sätt att arbeta, och hennes behandlingar har verkligen hjälpt mig att få bättre balans och minska mina besvär. Jag känner mig alltid väl omhändertagen och i trygga händer. Rekommenderas varmt!
Sven Theodor Henning L:
Riktigt bra bemötande och service från början till slut. Personalen var mycket hjälpsam, och bilen jag köpte var i toppskick. Allt gick smidigt och kändes tryggt. Rekommenderas varmt!
Daria K:
Fantastisk jurist!
Har hjälpt mig med migrationsärenden redan två gånger – snabbt, professionellt och utan problem. Rättade alla misstag som uppstod när jag tidigare ansökte själv. All dokumentation är nu klar och godkänd. Inga bekymmer, ingen stress.
Rekommenderas varmt!
Thomas R:
Hej, har varit på besiktning hos er o allt gick bra.
Vill bara ge er ett förslag;
I er App o i ert Blad så visar ni bl.a texten Besiktas o då kan den ge vilseledande information att man skall kontakta er konkurrent Besikta! Jag tycker ni skall ändra orden Besikta till Besiktigas! När jag letade efter ert telefonnummer så sökte jag på Besikta o höll på att boka min besiktning hos dem istället!
Allt är bara en idé om mer kunder för er!
Mbh Thomas Rengfjord 0708 917888
Annie Kristin A:
Tack tack tack 🙏
Jag är glad och tacksam att det fortfarande finns yrkeskunniga, serviceinriktade och lösningsorienterad personal i en liten specialbutik som fredag precis innan stängningsdags löser ett problem med en liten mässingskula som fattas till en lampa. Dessutom oxiderar kulan för att det ska bli rätt nyans till lampfoten!!!!
HOMAYOON M:
Anlitade Clean group efter min födelsedags party. Vi var ca 35 personer som hade festat hemma. Det blev mycket att städa efter. Kontaktade Clean Group och huset blev som ny igen. Tack clean group for snabb service och positiv bemötande. Tack för att ni städade extra noga. cleangroup.se
Jenny R:
Jättefin kundupplevelse, snygg fotostudio samt lätt tillgång till parkering som var viktigt för mig.
Fina bilder fick jag så klart, precis som jag hade förväntat mig, men det som fick mig att skriva den här recension var att fotografen hade så trevligt och lugnande sätt att få mig att koppla av, tänka inte alls på kameran och till slut fick han bilder som jag är stolt över och har tagit fram min bästa sida!
Susanne Å:
Alltid nöjd med elarbeten som jag får utförda av elektrikerna på El-Wicke. De är lyhörda och gör snygga elinstallationer på ett proffessionellt sätt.
Jarmo Allan H:
Rekommenderar
Toppen och trevligt kundbemötande fötterna är som nya och jag har betydligt mindre besvär med mina fötter efter behandlingen nytt återbesök inbokad
Marcus Roger B:
Jag har anlitat Social Arts för blixtsnabb analys av förbättringsområden på hemsida. Extremt väl investerade pengar, rekommenderas för de flesta!
Hannes B:
Gick på ölprovning och njöt av ett par öl efteråt också. Fantastisk guide (Per) som var informativ och underhållande. Höll en bra balans mellan att bli för detaljerad och anpassa det för icke-öl-nördar. 10/10! Kan bara rekommendera fler att testa.
Fabian H:
Perfekt system för små och medelstora fastighetssystem! Förenklade vår verksamhet och effektiviserade alla steg! Ökat kundvärde för hyresgästerna och gav oss mervärde som hyresvärd! Till ett rimligt pris och högklassig service!
Emanuel P:
Academy of Nature är mycket mer än bara en webbshop! Deras produkter har hjälp mig massvis! Bland annat under matsmältningsenzymer och deras örtkomplex! Verkligen personer med hjärtat på rätt plats!
Isabella K:
Teamet på Scalp micro Sweden är helt fantastiska på alla sätt, från bemötande till utförande och ja, listan kan gå väldigt långt!
Jag sökte väldigt länge efter en Smp klinik men enda kliniken som kunde leverera äkta och naturlig arbete var utan tveksam Scalp Micro Sweden då videos på deras arbete säger mer än tusen ord.
Hur mycket jag än försöker beskriva min glädje över min fantastisk naturliga Smp så är det lite. Jag mår så mycket bättre i min vardag, mer självsäker och mycket mer glad, nästan lite som att jag har funnit mig själv på nytt igen med en ny mening i livet.
Jag kunder verkligen inte tro att Smp skulle göra en sån skillnad både på mitt utseende men även i min självkänsla.
Teamet på Scalp micro Sweden är otroligt professionella, enormt duktiga, lyhörda och omhändertagna att man inte vill gå hem när man besöker deras mysiga klinik.
Enda kliniken jag kan rekommendera i hela Europa!!!
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?
Ashkan S:
Hedfors Mark & Bemanning AB har verkligen överträffat förväntningarna med sitt arbete på vår dränering. Från början till slut har de varit oerhört professionella, noggranna och lyhörda för våra specifika behov. Deras tillgänglighet under projektets gång imponerade stort, och de såg till att alla frågor och funderingar snabbt blev besvarade. Det är tydligt att kvalitet och kundnöjdhet är i fokus för Hedfors Mark & Bemanning AB, och jag skulle utan tvekan rekommendera deras tjänster för den som letar efter pålitliga och erfarna dräneringsexperter. Tack för ett fantastiskt jobb!