Richard B:
Vi är mycket resvana men Sydamerika fanns kvar på vår lista. Vi fick hjälp av Åsa på Inca Tours med att planera den stora Sydamerika resan med besök i fem länder.
Från planering av resan, genomförandet och hemkomst har Åsa varit fantastisk med allting, allt fungerade helt otroligt bra!
Under resans gång, varje guide, hotell, arrangemang etc fungerade till 100 procent! Hela tiden fick vi uppdateringar av lokala arrangörer som man dessutom kunde ställa frågor till 24/7.
Vi är otroligt nöjda! Vi kan verkligen rekommendera Inca Tours!
Alexander P:
Otroligt professionell rörmokare, Jag skriver sällan omdömen men när en person är så duktig och service minded som Jakob är så känner jag att det är så värt besväret.
hade badrums renovering där jakob var rörmokaren ( 3e badrumet vi har renoverat på 5 år ) och aldrig mött en så proffsig rörmokare, Rekomenderar honom stark till den som är i behov av en seriös röris. han är tillmötesgående och hör alltid av sig innan och förklarar va som behöver göras och ger en tidsplan som höll hela vägen.
monterade rör bakom vägg och fixa med ventiler som tidigare rörmokare hade slarvat med. han e en lite firma som förtjänar att växa. 5 stjärna till dig jakob och tack för ett riktigt snyggt jobb!
/Alexander på arrendevägen !
Claes Robert B:
Superfint och trevligt bemötande med motorenovering på vår V8 som utfördes snabbare än planerat och noggrant med genomgång vad som behövdes göras dessutom humana priser och väl specificerad faktura.
Rekommenderas varmt!
Mvh Robert Bauer
Daniel Z:
Som egenföretagare uppskattar jag verkligen hur enkelt och smidigt Creddo gör det att jämföra finansieringsalternativ. Processen var tydlig, professionell och sparade mig mycket tid.
Rekommenderas varmt till andra företagare som vill ha en trygg och enkel väg till företagsfinansiering.
Rawan N:
Anlitade Nordic Bygg då jag skulle renovera mitt badrum, blev väldigt nöjd över hur dem tog oss som kund i första hand och mötte våra krav.
Öga för detaljer och god kommunikation.
Rekommenderar varmt!
Alexander A:
Supernöjd med Guld på Hjul! Väldigt smidigt att de kommer hem till en, och hela processen kändes enkel, trygg och professionell. Jag fick ett bra pris och betalningen via Swish kom direkt på plats.
Trevligt bemötande, snabb service och inga krångligheter alls. En riktigt bra upplevelse från början till slut. Rekommenderas varmt till alla i Stockholm som vill sälja sitt guld på ett enkelt och tryggt sätt!
HOMAYOON M:
Anlitade Clean group efter min födelsedags party. Vi var ca 35 personer som hade festat hemma. Det blev mycket att städa efter. Kontaktade Clean Group och huset blev som ny igen. Tack clean group for snabb service och positiv bemötande. Tack för att ni städade extra noga. cleangroup.se
Hannes B:
Gick på ölprovning och njöt av ett par öl efteråt också. Fantastisk guide (Per) som var informativ och underhållande. Höll en bra balans mellan att bli för detaljerad och anpassa det för icke-öl-nördar. 10/10! Kan bara rekommendera fler att testa.
Fabian H:
Perfekt system för små och medelstora fastighetssystem! Förenklade vår verksamhet och effektiviserade alla steg! Ökat kundvärde för hyresgästerna och gav oss mervärde som hyresvärd! Till ett rimligt pris och högklassig service!
Ashkan S:
Hedfors Mark & Bemanning AB har verkligen överträffat förväntningarna med sitt arbete på vår dränering. Från början till slut har de varit oerhört professionella, noggranna och lyhörda för våra specifika behov. Deras tillgänglighet under projektets gång imponerade stort, och de såg till att alla frågor och funderingar snabbt blev besvarade. Det är tydligt att kvalitet och kundnöjdhet är i fokus för Hedfors Mark & Bemanning AB, och jag skulle utan tvekan rekommendera deras tjänster för den som letar efter pålitliga och erfarna dräneringsexperter. Tack för ett fantastiskt jobb!