Övrigt i Stockholm

1,475 rekommenderade övriga företag i Stockholm kommun

DANIEL E
    DANIEL E: Bäst dofter på hela marknaden. Sjukt trevlig ägare. Snabb och smidiga leveranser. Produkterna känns lyxiga snygga designer på kläder och kepsar.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?

Anderz L
    Anderz L: Bra, informativt och känns seriöst Rekommenderas
    Mia O
    Mia O: Med en jättebra o glad instruktör i små underbara o mysiga lokaler samt pool med perfekt vatten sjunger o badar man med sin bebis i alla åldrar. Rekommenderar det verkligen!! /Mia o Freja
  • fredrik  b
    fredrik b: Häftig utbildning! Vi fick konkreta verktyg, dynamiken på vår arbetsplats är helt anorlunda nu. "Högt i tak och flyt i verksamheten!" Fredrik Berg, produktionschef.
    Rolf A
    Rolf A: Underbart och välgjort jobb, Verkligen supernöjd, Rekommenderas!
  • Jonny W
    Jonny W: Conseil är toppen!!!
  • Nigel W
    Nigel W: Jag är kanske lite äldre en dem flesta som besöka CALM men jag var där igår, blir otroligt bra bemött och väl omhändertagen. Nogrann genomgång av skötsel och rengöring innan ingreppet (PA) påbörjad. Ett ställe att rekomendera.
  • thommy a
    thommy a: Bra service snabba leveranser trevligt bemötande snabba svar
    Thomas K
    Thomas K: Mycket proffsiga, och flexibla i sitt arbete. Rekommenderar dem varmt.
    NOEL H
    NOEL H: En personlig favorit. Spännande och lite experimentell mat utan att det bli för mycket. Dessutom prisvärt och utmärkt service!
  • Sam W
    Sam W: Hade en fest i helgen. Musiken var fantastisk! Tack vare DJ Aicha!
  • Pryscilla G
    Pryscilla G: Väldigt nöjd med min tattuering av Jousef! Schysst personal och bra priser. Rekommenderar starkt
    Klas Ö
    Klas Ö: Cecilia Karlström och Sirius hundcenter är bara att rekommendera. Super proffs
  • Carl S
    Carl S: Sveriges bästa leverantör av web-tv-tjänster. Global leverantör av portaltjänster för både mindre företag och några av världens största sajter. Gå till http://about.picsearch.com för mer information.
    Sven  E
    Sven E: Centuri har verkligen hjälpt till att göra mitt liv enklare! Deras lättarbetade och genomtänkta system kan verkligen rekommenderas tila alla som behöver ett dokument och ärendehanteringssystem.
  • Sagzad K
    Sagzad K: här samlas många äldre kurder och dem trivs
  • Didrik A
    Didrik A: Jag är ypperligt imponerad av dessa unga grabbars förmåga till initiativ och kreationsförmåga! Rekommenderas starkt om ni är ute efter en proffsig webbsida på nätet. Bra priser dessutom!
  • Pavel S
    Pavel S: fint o fräscht nya solarier & bra färg alltid bara här
    Linda M
    Linda M: Ett företag som jag rekommenderar starkt. Bra service och bemötande, professionell trädgårdspersonal som gav mig en hel del råd inför planteringen av tujorna som jag köpt. Tack
    Johan P
    Johan P: Roliga och annorlunda aktiviteter!
    Gunilla K
    Gunilla K: En riktigt trivsam liten restaurang som vi numer oftast besöker i stället för att som förr, äta i city. De har mycket god och vällagad italiensk mat, till ett mycket bra pris. Dessutom är personalen väldigt trevlig. Stället är ganska litet så om du vill vara säker på ett bord är det bäst att ringa. När vädret tillåter kan man även sitta ute och äta eller bara ta en kaffe eller öl och kolla in alla grannar som kommer förbi. Läget är bra, alldeles bredvid t-banan.
    Therese D
    Therese D: Jag testade Killerextentions och blev jättenöjd, snyggt gjort, prisvärt, bra service, svar på alla frågor jag hade om hårförlängning och hur jag skulle sköta det. Rekommenderas varmt!
  • kristina f
    kristina f: Mmmm gott! Köttet var mört inga sega skosulor här inte. Hit går jag gärna igen.
    Kim c
    Kim c: Jag sökte upp psykologerna på centret då jag var osäker på om jag skulle fortsätta min relation med min partner. Jag fick tider snabbt och samtalen hjälpte mig att strukturera mina tankar och känslor. Väldig tacksam över den professionella hjälpen jag fick
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?

Jakob V
    Jakob V: Underbar konst och utställningar samt god mat. Perfekt för barn med söndagsverkstad .
1...1011121314...59
Kista  (43 st)
Gärdet  (39 st)
Gamla Stan  (29 st)
Liljeholmen  (28 st)
Hammarby Sjöstad  (24 st)
Västberga  (21 st)
Stadshagen  (18 st)