Övrigt i Stockholm

1,564 rekommenderade övriga företag i Stockholm kommun

• Ingalill Maria A
    Ingalill Maria A: Klippt av Gabriella i dag På dropp in Är jättenöjd ✨✨✨✨
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?

• Emil Andreas P
    Emil Andreas P: Svetsade en del på våran båtmotor, lämnade på eftermiddagen och klar innan 8 på morgonen dagen efter. Tack Stefan för ett toppenjobb!🙏🙏🙏
    Patrik E
    Patrik E: Verkligen kunniga inom fastighetsautomation och fantastisk service. Kommer nästan alltid ut på samma dag.
  • Lars Erik W
    Lars Erik W: Oerhört kunniga och trevliga. Verkliga specialister på hela Amerika, men även Västindien.
  • Ömer Y
    Ömer Y: Josefine var flexibel, profesionell och snabb. Tryggt köp och fick all info jag behövde.
  • HOMAYOON M
    HOMAYOON M: Anlitade Clean group efter min födelsedags party. Vi var ca 35 personer som hade festat hemma. Det blev mycket att städa efter. Kontaktade Clean Group och huset blev som ny igen. Tack clean group for snabb service och positiv bemötande. Tack för att ni städade extra noga. cleangroup.se
  • Hannes B
    Hannes B: Gick på ölprovning och njöt av ett par öl efteråt också. Fantastisk guide (Per) som var informativ och underhållande. Höll en bra balans mellan att bli för detaljerad och anpassa det för icke-öl-nördar. 10/10! Kan bara rekommendera fler att testa.
    Fabian H
    Fabian H: Perfekt system för små och medelstora fastighetssystem! Förenklade vår verksamhet och effektiviserade alla steg! Ökat kundvärde för hyresgästerna och gav oss mervärde som hyresvärd! Till ett rimligt pris och högklassig service!
    Mohamed majed A
    Mohamed majed A: Hjälpsam och väldigt bra service.
  • Ashkan S
    Ashkan S: Hedfors Mark & Bemanning AB har verkligen överträffat förväntningarna med sitt arbete på vår dränering. Från början till slut har de varit oerhört professionella, noggranna och lyhörda för våra specifika behov. Deras tillgänglighet under projektets gång imponerade stort, och de såg till att alla frågor och funderingar snabbt blev besvarade. Det är tydligt att kvalitet och kundnöjdhet är i fokus för Hedfors Mark & Bemanning AB, och jag skulle utan tvekan rekommendera deras tjänster för den som letar efter pålitliga och erfarna dräneringsexperter. Tack för ett fantastiskt jobb!
    Katarina D
    Katarina D: Kunnig och serviceinriktad, rekommenderas varmt!
  • Josefin O
    Josefin O: Bra bemötande. Har fått hjälp med hemsida och lite löpande IT-tjänster, vilket funkat väldigt smidigt och bra.
  • Emanuel P
    Emanuel P: Academy of Nature är mycket mer än bara en webbshop! Deras produkter har hjälp mig massvis! Bland annat under matsmältningsenzymer och deras örtkomplex! Verkligen personer med hjärtat på rätt plats!
    Marawan Magedy Elsayed A
    Marawan Magedy Elsayed A: Jag letade efter en kontrollansvarig till vårt projekt och hittade Bygglov.se där jag kunde via kartan hitta en som befann sig i närheten så vi slipper betala extra för framkörning.
  • Jenny R
    Jenny R: Jättefin kundupplevelse, snygg fotostudio samt lätt tillgång till parkering som var viktigt för mig. Fina bilder fick jag så klart, precis som jag hade förväntat mig, men det som fick mig att skriva den här recension var att fotografen hade så trevligt och lugnande sätt att få mig att koppla av, tänka inte alls på kameran och till slut fick han bilder som jag är stolt över och har tagit fram min bästa sida!
  • Susanne Å
    Susanne Å: Alltid nöjd med elarbeten som jag får utförda av elektrikerna på El-Wicke. De är lyhörda och gör snygga elinstallationer på ett proffessionellt sätt.
  • Jarmo Allan H
    Jarmo Allan H: Rekommenderar Toppen och trevligt kundbemötande fötterna är som nya och jag har betydligt mindre besvär med mina fötter efter behandlingen nytt återbesök inbokad
    Marcus Roger B
    Marcus Roger B: Jag har anlitat Social Arts för blixtsnabb analys av förbättringsområden på hemsida. Väl investerade pengar, rekommenderas för de flesta!
  • Claes T
    Claes T: Har fått flera paket till detta ställe i ett klassiskt funkishus. Inga problem alls. Snabb och bra service
    Pavel S
    Pavel S: Jättenöjd med hemstädningen varannan vecka. De gör ett fantastiskt jobb varje gång, och det är så skönt att alltid komma hem till ett rent och fint hem. Rekommenderas starkt!
  • Henrik J
    Henrik J: Blev erbjuden grymt bra service.
  • Marika N
    Marika N: Tack för det akuta VVS bytet när den gav upp!
  • Helena N
    Helena N: Fantastiskt vällagad god mat. Dagens lunch den bästa fisk och skaldjursgrytan jag smakat!
  • 16 omdömen
    Linda Sofia Sabina A
    Linda Sofia Sabina A: Mycket bra service, ni som klagar måste haft en väldig otur och varit där när dom har haft hög belastning. Jag har lagat mitt iPad glas där två ggr utan problem, har köpt två mobiler, var dock problem med ena mobilen men fick enormt bra service och allt löste sig och dessa två mobiler har vi ännu kvar. Har lagt skärmen på ena telefonen utan problem, även bra service där när dom lagar på plats för att jag har lång resväg. Bytte även batteri på ena telefonen och micken nyligen på andra utan problem även där. Idag köpte vi en iPad och lika bra service har vi fått idag. Dock har jag ingen aning om skicket på ipaden men är inte så orolig om det skulle vara något fel. Då jag har 3 månaders garanti och fått bra hjälp innan.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?

• 5 omdömen
    Peter E
    Peter E: Bästa thaien jag varit på. Misslyckas aldrig och Nicky är världens bästa kock och människa. Besök! Jag rekommenderar Panaeng Curry med kyckling och Pad gra pao med biff.
1...1011121314...63
Kista  (47 st)
Gärdet  (41 st)
Gamla Stan  (30 st)
Liljeholmen  (28 st)
Hammarby Sjöstad  (25 st)
Västberga  (21 st)
Johanneshov  (19 st)