Nikke L:
Igår åt jag en av mina bästa middagar någonsin här. Allt, från lokalens läge, trivselfaktorn i lokalen, personalens brinnande intresse för att vi skulle få en så bra upplevelse som möjligt, vinernas kvalitet, råvarorna, matlagningen var så bra att jag för första gången nästan saknar ord i en reco.
Pastis är helt enkelt en av de restauranger som man bara inte får missa i Stockholm just nu.
Glöm inte att beställa bord! Gör det idag!
Lisette O:
Jag ville göra ett leopard "ansikte" på skuldran och blev rekommenderad att gå till Felix för den typen av motiv eftersom han är grym på djur. Jag hade ideer på hur jag ville att den skulle se ut och felix arbetade fram en supersnygg bild och gjorde ändringar tills jag var helt nöjd. Jag är supernöjd med resultatet, min leopard kunde inte ha blivit bättre, de är professionella, extremt duktiga och noga. Kommer aldrig gå till någon annan tatueringsstudio än Salong Betong.
Neil:
Train Krav Maga here, and have done so for a year. Clean place, adept instructors with an excellent training style and a good mix of unarmed and armed combat training. Also options for additional courses through the year. Training is hard, painful and violent (as expected), but extremely worth it just for the increase in self-confidence it generates. Highly recommended!
SANDRA B:
Jobbade som URSKA hos Dedicare AS - Norge i 5 veckor.
Jätte bra arbetstider. Stora och fina boliger. Lönen helt okey som i Tariff avtalet.
Det bästa jag kunnat göra. Valde att avsluta då det strulade med min Norska Auktorisasjon.
Rekomenderar varmta Anne Marit och Line
i Dedicare AS
Ulf G:
Ett intressant och verkligen kunnigt företag som seriöst arbetar med sin personal och vårdar sin kunder, mycket starka inom ekonomi, reception och kundtjänst. Personal behandlas mycket väl och man får raka besked om de klarar eller inte klarar uppdragen!
Hugo K:
Har varit återkommande kund hos Grand Shoes under flera år. Har alltid fått strålande service. Dessutom leverar de skorna snabbt. Ett måste för oss som har begåvats med stora fötter. Tack.
Martin W:
Robert & hans kollegor kan verkligen konsten att göra god choklad. De har utan tvekan de bästa pralinerna i Stockholm, konkurrenterna ligger i lä.
Jag har provat alla, konsten är att Roberts gäng inte använder så mycket fett som de andra pralinhusen. Så pga detta så får man mycket rena smaker. Deras kardemummapralin får en att bli andlig, helt utsökt & beroendeframkallande. OBS, ända risken man tar om man köper praliner på detta ställe är att man aldrig mer ens kommer att överväga att äta en Aladdin pralin igen, inte ens om den ligger på bordet & man inte har en Roberts att tillgå. Mycket trevlig personal, har även en minibutik på Åhlens city (tunnelbaneplanet).
Så ni som inte hittat denna pärla än, gå dit & köp praliner till nära & kära så kommer du garanterat hyllas som bäst.
Alla lycka & ära till Robban & Co.
Ps http://www.robertes-choklad.com/ Ds
Ami H:
Lisbeth levererar alltid i tid till rätt pris,det hon inte kan om gardinuppsättningar och sömnad är inte värt att veta. Det blir alltid otroligt snyggt och välsytt! Lisbeth är också en jättebra diskussionsparner när det gäller att hitta lösningar och vägar till att uppnå avsedda effekter och resultat. Hon har mycket god känsla för estetik och design. Kan varmt rekommendera Lisbeth för både mindre exklusiva och större jobb. Man blir alltid nöjd!
Olle B:
Processortillverkare till server som desktop-datorer. Har ett dottarbolag som heter ATi som tillverkar grafikprocessorer. Huvudkonkurrenten är Intel som är ett mycket större företag. AMD har sitt huvudkontor i USA.
Torbjörn J:
Min optiker där jag köper mina vanliga glasögon. Underbar optiker med folk som vet hur man ger SERVICE. Det är alltid skönt när affärsinnehavare i första hand vill göra ett bra jobb och i andra hand tjäna pengar på en.
Den service jag fått här har jag inte fått någon annan stans. En klar femma!
Var där idag. Juni 2011. De hade återigen kunnat tjäna en hacka men gjorde det gratis. En ovanligt bra optiker.