Sandra K:
Brf Kantarellen 11 är en mycket trevlig förening att bo i. Styrelsen känns professionell och gör sitt bästa för att vi som bor här ska trivas.
Sedan renoveringen av innergården blev färdigställd kan vi njuta av både skog, lekpark och bordsytor för middag ute!
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?
Lina V:
Hos Marie får man alltid en lugn stund. Marie är en varm person som man bara kan älska. Hon är otroligt duktig och när hon tar på ansiktet känner man sig vacker.
Anne C:
I went to Vedanam for a whole body treatment which I had bought from groupon, I dont speak any swedish but that didnt matter each of their staff spoke perfect english and it was no problem to speak to me. I recieved excellent service and my massage was amazing! I will be back for more.
m:
Ett bageri som gör alla rätt. Som också serverar lunch och annat på de allra bästa råvarorna. Samt säljer delikatesser och har supergrym inredning. Här bor jag! :-)
LARS P:
Annika Plogmark på ABC Kliniken på Östermalm i Stockholm är förträfflig,
Besök www.abckliniken.se och boka en tid. Det är bara en risk, om ni så flyttar till andra sidan jordklotet kommer ni troligen ändå inte byta tandläkare.Och då blir det riktigt dyrt att kolla pliggarna. //LP
Andreas E:
Allt på bageriet bakas med smör. Fantastisk smak, mycket fyllning, allt är gott! Inga j***a äckliga amerikanska cookies utan små småkakor bakade på smör. Fantastiska normalstora bullar. Toppengoda kransar.
Det är dyrare, men värt det. Tyvärr finns ingen servering, bara ta med.
Fantastiskt!
Peter L:
Har bara haft advokat Michael Lindén men kommer aldrig ha någon annan. Samma med mina polare. Helt grym både i rättssalen och när man pratar med. Tog sig tid och kämpade 110% hela tiden så jag rekar hårt! Räddade mitt liv typ.
Thommy O:
Kan bara bli fem av fem på denna.
De kosttillskott jag använder mest i min träning. Sveriges äldsta och i mina ögon mest pålitliga tillverkare av kosttillskott.
De är inte billigast en å andra sidan säljer de inte skräp som så många andra gör. Mitt råd är att hoppa över råttgiftet som alla andra snåljåpar köer och satsa på det som fungerar.
Kan varmt rekommendera Vitamin B.3, kreatin och Whey+
Emilie L:
Ulrika Sandström är enligt mig en av Sveriges mest talangfulla modedesigners. Examinerad vid bla Beckmans i Stockholm gör hon otroligt snygga tjejkläder. Under hösten 2008 kommer hon även lansera en webshop så håll utkik!
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?