Övrigt i Stockholm

1,592 rekommenderade övriga företag i Stockholm kommun

Jonas Benjamin H
    Jonas Benjamin H: En helhetslösning som gör att man känner sig tryggare.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?

Romeo S
    Romeo S: Trevligt bemötande med pålitliga öppettider med stort sortiment av exotiska saker som jag inte har hittat på andra butiker. Har gått ditt nu i över 4 år och personalen har varit lika trevlig varje gång.
    Gunnar Wilhelm P
    Gunnar Wilhelm P: Bra, kompetent, snabbt och mycket vänligt!
    Iheb D
    Iheb D: Väldigt trevlig och engagerad personal
    Gustav Nils Erik S
    Gustav Nils Erik S: Jag har gått dit varje dag i ett år. Personalen är super trevlig och det är bra priser. Kan starkt rekommendera att gå dit.
  • Erika Margareta J
    Erika Margareta J: Vi har gått både handledarkurs (två vuxna och vår son) samt riskettan (vår son). Väldigt trevligt och faktiskt roligt samt riktigt bra organiserat i fina lokaler. Toppbetyg
    Nicole F
    Nicole F: Ett ställe där maten är super god, lagad på närproducerade råvaror, av en mycket noggrann och erfaren kock. Trevlig och lugn atmosfär och trevlig personal.
    Artyom K
    Artyom K: Fin personal och bra service. Rekomenderas!
  • Peywan S
    Peywan S: riktigt grymt. ni måste testa, alla barberare är professionella här och har flera års erfarenhet. (5+) och vissa över 10 år.
    Yassamin S
    Yassamin S: Mitt bästa tandläkarbesök genom åren! Bra bemötande, god kompetens och pedagogisk genomgång.
  • Ella Barbro W
    Ella Barbro W: Jätte härlig atmosfär och personal, rekommenderar starkt. Mycket praktiskt arbete vilket både är lärorikt och kul.
    Sandra K
    Sandra K: Lever upp till förväntningar, bra service
    Joakim B
    Joakim B: Litet enkelt ställe med en grymt bra urmakare! Har lämnat in tre servicar på Breitling och Seiko. Prisvärt!!!
    Maria H
    Maria H: Gjort botox hos Leyla flera gånger. Alltid nöjd! Noggrann o säker på det hon gör. Alltid naturligt resultat precis som jag önskar
    Peter Å
    Peter Å: Nu ännu bättre, osannolikt bra faktiskt.
  • Björn T
    Björn T: Ett företag som förstår att göra kunden nöjd är viktigt! Alltid lätt att samarbeta med, gör ett bra jobb, snabbt och till vettiga priser.
  • Gabriel I
    Gabriel I: Stockholms bästa skrädderi & kemtvätt, utan tvekan!
    Ellinor R
    Ellinor R: Superbra service! Mailade för att fråga om en receptbelagd medicin fanns i lager. Blev uppringd efter bara en liten stund, av en trevlig kille som dessutom la undan medicinen åt mig. Värdefullt och väldigt uppskattat. TACK!
    Allan H
    Allan H: bra service mina ärenden blev lösta köpt ASUS nuc och lite annat
  • Lars Erik E
    Lars Erik E: Amanda är helt enkelt bäst på naturliga resultat!
  • Maud Anette Kristina B
    Maud Anette Kristina B: Fantastiska på att städa och putsa fönster! Exceptionellt noggranna, gör mer än man kan förvänta sig. Rekommenderas varmt.
    Jenny christina hildegard L
    Jenny christina hildegard L: fullkomligt underbara varor oavsett därtill kaffe som kan " smällta is"
  • Roger Edvard F
    Roger Edvard F: De gjorde ett målarjobb i kök och hall i vår lägenhet. Bara bra saker att säga. Proffsigt, håller tider, snyggt jobb.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?

CASPER B
    CASPER B: Truckbeat erbjuder verkligen en modern och användarvänlig fraktupplevelse! Det känns verkligen som att de tar vägfrakt in i framtiden. Genom att använda tekniken har de från start kunnat erbjuda både konkurrenskraftiga priser och en bra frakt - och kundupplevelse.
1...45678...64
Områden i Stockholm