Flyttstäd i Stockholm

138 rekommenderade flyttstädare i Stockholm kommun

Ska du flytta, men orkar inte riktigt med själva slutstädningen? Det finns hjälp att finna: det finns många firmor som utför flyttstädning i Stockholm så det är bara att välja och vraka!

Läs mer »
Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Få prisförslag, snabbt och enkelt. Vi skickar din förfrågan till flera företag samtidigt!
Be om en offert nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Cleander AB

64 omdömen
    Snabba, flexibla och kvalitetssäkrade städtjänster!
    Kjell Åke K
    Kjell Åke K: Absolut toppklass! Har alltid blivit mycket nöjd med jobbet. Trevliga och positiva dessutom. /Kjell & Lotta
  • Driver du städfirma i Stockholm?

• Annika Del Carmen T
    Annika Del Carmen T: Jag är otroligt nöjd med min upplevelse med Pick Pack Flytt. Från första kontakt till genomförd flytt var kommunikationen tydlig. Jag kände mig trygg hela vägen. Teamet var punktliga och effektiva och hanterade allt med stor omsorg, vilket verkligen hjälpte till att ta bort stressen i samband med flytten. Stort tack till hela gänget på Pick Pack. Ett fantastiskt jobb!
  • Tyresö 24 Facility Management AB

232 omdömen
    Tyresö 24 Facility Management hjälper dig snabbt och genom enkel kontakt med diverse städtjänster. Välkommen!
    Emma N
    Emma N: Alltid en fin känsla att komma hem till nystädat!
  • GEO LOKALVÅRD AB

57 omdömen
    Bo W
    Bo W: Hej ett trevligt bemötande och bra städning av trevliga tjejer! En kran gick sönder men blev utbytt med en ny! Jag rekommenderar dom gärna!!
  • Välkommen till Rozen Clean AB om du vill ha städhjälp av bästa kvalitet! Vi jobbar i hela Stockholm, Uppsala och Nyköping och har som mål att alltid ge den bästa servicen.
    Caroline Kerstin G
    Caroline Kerstin G: Som långvarigt kund kan jag inte klagar på nåt! ALLA städerskor som vi haft under åren är alltid i god tid, pålitligt och lyssna noggrant på våra önskemål. Har städning varannan vecka och är väldigt nöjd. Känns rent och snyggt när hon lämnar; utan slöseri av rengöringsmedel eller annat material. TACK
  • Mattias Å
    Mattias Å: Trevligt bemötande. Mycket klara instruktioner från deras sida. Allting var extremt välstädat och vi känner oss mycket nöjda med våran beställda städflytt.
  • Välj Flyttfirman 4 Ess när du vill TJÄNA pengar på din flytt
    staffan a
    staffan a: Toppenbra flytt! Gubbarna dök upp exakt på utsatt tid. Jobbade hårt och effektivt. Dessutom med ett smajl hela tiden trots många trappor.
  • Amadeus Städenergi AB

244 omdömen
    Välkommen till Amadeus / Städenergi AB! Vi erbjuder massor av städtjänster, allt från hemstäd till sanering eller trädgårdsskötsel. Kontakta oss för en offert.
  • Filip Miljöservice erbjuder kontorsstädning, hemstädning, hotellstädning och mycket mer i hela Stockholm. Fokus ligger på bra pris, trygghet för kunden och kvalitet i utförda tjänster.
    Edvin L
    Edvin L: Väldigt bra service och alltid snabba svar om det är något!
  • 50-femme Stockholm

110 omdömen
    Carin D
    Carin D: Först köpte vi fönsterputsning och blev blixtförtjusta i Petra. Så nu har vi ett avtal för månadsstädning med just henne. Efter första gången är jag mer än nöjd. Allt blänker och doften av nystädat höll i sig ganska länge. Att ni gjorde uppföljning efter första uppdraget är bra. Trevligt bemötande hittills så vi kör vidare!
  • Flyttstädning Partner

249 omdömen
    Fatemeh S
    Fatemeh S: Hej, Jag är mycket nöjd med den hjälp jag fick från Flyttstädning Partner. Från beställning(blev bemött) till och med betalningen kändes bekvämt och tryggt. Jag känner nu igen att ska ber om hjälp från er när nästa gång jag behöver hjälp. Tack så mycket, Med vänlig hälsning (Jag vill inte att det ska publiceras med mitt namn eller efternemn)
  • Tobias A
    Tobias A: Fantastisk kvalitet och service! Vi anlitade Kista Bygg & Städ till att lägga om ett 140 kvm stort trågolv (som var dåligt lagt av dom vi köpte golvet av). De gjorde ett helt otroligt proffsigt arbete. Mycket bra genomför arbete och väldigt trevlig & kommunikativ personal! Rekommenderar verkligen.
  • Hemfrid erbjuder smidig hjälp i vardagen med allt från hemstädning, flyttstädning, trädgårdsservice, badrumsstädning, storstädning, fönsterputs och köksstädning till barnpassning.
    Ingrid L
    Ingrid L: Jag har alldeles nyligen besvarat en enkät från Hemfrid. Det får räcka. Med vänlig hälsning Ingrid Liljenberg
  • Emilia B
    Emilia B: Det här är den bästa och smidigaste städfirma jag någonsin haft att göra med! Vi anlitar I shine för hemstädning varannan vecka och är jättenöjda! Vår underbara städerska gör alltid det där lilla extra för oss och varenda millimeter av vårt hem är fläckfritt och doftar ljuvligt efter att hon varit här. Eftersom vi är så nöjda har vi även valt att anlita dem för vårt företags räkning då vi utför renoveringar, skadeärenden och återställningar åt fastighetsbolag, försäkringsbolag och privatpersoner där vi ofta får beställning av slutstädning av våra kunder. Natalia är alltid mycket flexibel och har lyckats ordna med städningar , ibland med oerhört kort varsel där slutesultatet alltid har varit felfritt. Kort och gott en utomordentligt proffsig firma med sinne för det där lilla extra när det kommer till service - Rekommenderas starkt!
  • Emil K
    Emil K: Jabs Service gör underverk med vår lägenhet!
  • Martina A
    Martina A: Fantastiskt resultat och toppen service. Enkla att ha och göra med och verkligen så bra och tryggt att ha haft samma städerska hela tiden!
  • Marcus P
    Marcus P: Vi är jätte nöjda med deras kundvård och hospitalityn är grymt bra. Dom ordnar det mesta bara att ringa. Skönt med en sådan kontakt.
  • Maria A
    Maria A: Fick kanon hjälp. Snabba, hjälpsamma och gjorde även det lila extra. Hade själv inte verktyg för att ta ner tre lampor. Mr.Paul hjälpte mig ta ner dom, inga konstigheter. Kommer rekommendera er till alla!
  • Antonio S
    Antonio S: Professionellt , smidigt och väldigt bra!
  • M&A Cleaning Company

25 omdömen
    Aina Marie T
    Aina Marie T: Vi kom hem till ett fantastiskt rent och välstädat hem! Fönstren glänste och till och med ugnen såg ut som ny! Tydlig och bra kommunikation och vänligt bemötande! Vi är jättenöjda!
  • ALBERT S
    ALBERT S: De var snabba med återkopplingen, bra service. Varmt rekommenderas.
  • Anna S
    Anna S: Anlitade Karavan Point för visningsstädning, och jag är så himla nöjd! Lägenheten har aldrig varit så ren! Stort tack!
  • Kicki L
    Kicki L: Jag fick rekommendation av min son och hans familj som har anlitat Finfina i många år med hemstädning. Är jättenöjd...….personalen kommer i tid och gör ett strålande jobb.
  • Driver du städfirma i Stockholm?

• Nils E
Solhem  (1 st)
Akalla  (1 st)
Blackeberg  (1 st)

Flyttstäd i Stockholm

Det kan vara mycket att tänka på när man ska packa ihop hela livet i flyttkartonger och byta bostad. Kanske går det snabbt, är lite stressat och ni hinner knappt ut innan nästa boende ska flytta in? Då kan det vara jätteskönt att få lite hjälp med flyttstädet.

För att underlätta valet av städfirma mitt i flyttkaoset har vi samlat massor av bolag som jobbar med flyttstäd i Stockholm här på Reco.se. Läs beskrivningarna eller gå på första bästa rekommendation - kanske beroende på hur bråttom du faktiskt har. Oavsett hur du väljer din flyttstädning så hoppas vi att du ska hitta en firma du blir nöjd med!