Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Mr. Paul Flytt och Städning

Mr. Paul Flytt och Städning

4.9

Välkommen till Mr. Paul Flytt och Städning! Med oss på Mr. Paul Flytt och Städning kan du vara lugn. Vi värdesätter ditt förtroende och vill att du ska känna dig trygg när du lämnar över dina ägodelar för oss att ta hand om. Vi är en professionell flytt- och städfirma med över 10 års erfarenhet inom branschen. Tjänster: Bohagsflytt,...

45 omdömen om Mr. Paul Flytt och Städning

Rolly's A
Skrev om Mr. Paul Flytt och Städning

Bästa service och leverans alla dagar i veckan.

Oliwias Städ
4.7/5 i betyg av 62 omdömen 4.7 av 62 omdömen
BadgeThreeYears

Utför alltid ett proffsigt jobb och är flexibla med både vad som behöver utföras och när. Jag rekommenderar Oliwias Städ varmt.

Florica-Simona Z
Skrev om Mr. Paul Flytt och Städning

Trevliga ,snabba och effektiva killar .

Heléne G
Skrev om Mr. Paul Flytt och Städning

Mr Paul flytt och städ är lätta att ha och göra med! Punktliga och ordningssamma! Kan rekommendera!

Rena Hem Stockholm
3.4/5 i betyg av 321 omdömen 3.4 av 321 omdömen
Badge2021

Vi har alltid blivit väldigt bra bemötta! Rena hem anstränger sig för att du som kund ska vara nöjd! Kan starkt rekomendera dom. Skulle du inte vara nöjd med din städare så föreslår dom gärna en ny.

Asia D
Skrev om Mr. Paul Flytt och Städning

They did awesome! Highly recommend!

Anne-Lise M
Skrev om Mr. Paul Flytt och Städning

Very professional removal and cleaning !

Megahjälp
4.8/5 i betyg av 39 omdömen 4.8 av 39 omdömen
BadgeTwoYears

Vi har anlitat Mega Hjälp för att hålla huset rent i flera år, och de har verkligen levererat. Städningen har alltid varit av hög kvalitet och pålitlig. När vi ibland har behövt ändra rutiner eller fått behov av extra hjälp med t.ex. fönstertvätt eller andra specialuppdrag har teamet varit otroligt flexibelt och smidigt. Vi är mycket nöjda och uppskattar deras professionalism och pålitlighet. Jag rekommenderar varmt Mega Hjälp till alla som söker en städfirma som levererar varje gång!

Lisa M
Skrev om Mr. Paul Flytt och Städning

Serviceinriktad personal och väldigt snabba. Erbjöd oss att låna deras flyttkartonger utan extra kostnad vilket underlättade för oss. Har bara positiva saker att säga om mr Paul.

Anette D
Skrev om Mr. Paul Flytt och Städning

Mycket professionella och varsamma med alla möbler och diverse föremål. Ordentligt inplastade för att inte ta skada. Dessutom väldigt trevligt bemötande! Jag var mycket nöjd!

JobFlex AB
4.5/5 i betyg av 2 omdömen 4.5 av 2 omdömen

JobFlex sköter städning och övrig lokalvård i vår bostadsrättsförening. Jobflex gör inte bara gör det vi ber om utan ser även över vad som kommer behöva göras framåt. Det är en viktigt del för oss för som är en liten förening.

Natalie C
Skrev om Mr. Paul Flytt och Städning

Went over and above to help make our move as quick and pleasant as possible. Thank you!

Marita T
Skrev om Mr. Paul Flytt och Städning

Mycket duktiga, trevliga och snabba!

C.S Städ AB
4.6/5 i betyg av 91 omdömen 4.6 av 91 omdömen
BadgeTwoYears

Väldigt nöjd med städningen punktlig och väldigt trevlig städare. Poäng 10....

Hans Ture M Hans Ture M
Rolly's A
Skrev om Mr. Paul Flytt och Städning

Bästa service och bemötande. Professionellt agerande och hanterande av samtliga utförda arbeten. Mikael

SIGRID S
Skrev om Mr. Paul Flytt och Städning

Mycket trevligt & pålitligt bemötande & utförande av hela flyttuppdraget. Mr. Paul flytt & städ kunde även lösa outförsedda problem på ett snabbt & konstruktivt sätt. Jag kan varmt rekommendera detta flyttföretag.

Västerorts Städservice AB
4.6/5 i betyg av 413 omdömen 4.6 av 413 omdömen
BadgeFourYears

Jag var kontaktperson mellan min arbetsgivare och Västerorts städservice om totalentreprenad och har bara mycket positivt att säga om företaget. Nu är jag pensionär sedan 1 år tillbaka och har ingen aktuell bild av detta. Men jag kan inte tänka mig att kvaliteten kan ha blivit sämre. Tack.

Urban C
Skrev om Mr. Paul Flytt och Städning

Har använt Mr Paul till både ett flertal flyttar samt städning. Är väldigt nöjd. Ett företag som gör det lilla extra. Kan varmt rekommendera

Maura M
Skrev om Mr. Paul Flytt och Städning

Mycket bra arbete och jag är mycket nöjd med deras service, och bemötande.

Clean Casa
4.8/5 i betyg av 285 omdömen 4.8 av 285 omdömen
BadgeSixYears

Trevliga, flexibla och professionella i alla led. Prisvärd städning av hög kvalitet varje gång. Stort plus att de värnar om sina anställda och om miljön.

Olena V
Skrev om Mr. Paul Flytt och Städning

Snabba, effektiva, kom i god tid och hanterade allt utmärkt.

Jasmine T
Skrev om Mr. Paul Flytt och Städning

Bra flyttstädat och god kommunikation.

KC Städ AB
4.7/5 i betyg av 115 omdömen 4.7 av 115 omdömen
BadgeSixYears

Bästa städfirman. Ring så kommer de. Alltid enkelt att få det man vill ha. Tex putsa fönster. Noggrann och städar så fint! Bästa tänkbara.

Marcelo B
Skrev om Mr. Paul Flytt och Städning

Supernöjd med Pauls service, de var mkt noggranna, delikata med möblerna, uppmärksamma med detaljer och väl förberedda! Imponerade över att de också proaktivt föreslog, under flytten, saker som kunde förbättras och packas bättre. Rekommenderar de starkt!

Elmas Y
Skrev om Mr. Paul Flytt och Städning

Trevligt bemötande av företaget. Bra planering och de skyddade möblerna för att inget skulle komma till skada. De ställde upp på att hjälpa till med tillkommande saker som vi inte hade nämnt för de så de var väldigt flexibla. Bra och skickligt företag

Flyttkalle AB
4.6/5 i betyg av 619 omdömen 4.6 av 619 omdömen

Beställde flytt inkl. städning. Allt var tydligt från början, även om det var svårt att få exakt pris innan flyttdagen, så stämde prisuppskattningen jag fick ganska bra. Flyttkalles personal som kom under själva flyttet var 3st unga och starka killar som var lyhörda, försiktiga med våra möbler och gjorde allt enligt våra önskemål. De var även flexibla nog att hjälpa till med saker jag inte hade räknat med innan (som att hjälpa till med vinden, samt hämta en soffa från en annan adress). Allt fick bäras för hand så inga palldragare eller pirror användes i lägenheten. Jag gillade killarna så mycket att jag var tvungen att bjuda på lunch efter allt blivit klart :) Man kan låna flyttkartonger - det är bara att plocka det antal man behöver från deras kontor i Ursvik. Man swichar 25kr per kartong som man sedan får tillbaka vid återlämning av kartongerna (går bra att hämta dessa tidigast 2 veckor innan flytt och lämna tillbaka senast 2 veckor efter flyttdatum). Vissa av kartongerna var inte helt nya men ändå helt ok. Sammanfattningsvis så rekommenderar vi Flyttkalle starkt! Vi hadde jättetur i denna djungel av flyttfirmor. Bonus poäng även för städfirman som kunde planera om städdagen till en söndag istället för fredag i sista minuten utan extra kostnad!

Lisa B
Skrev om Mr. Paul Flytt och Städning

Punktliga, snabba, serviceminded, trevliga, prisvärda. Supernöjd med flytthjälpen, rekommenderar starkt!

Bostadsaktiebolaget E
Skrev om Mr. Paul Flytt och Städning

Trevligt och serviceinriktat bemötande i kombination med en utmärkt utförd städning! Det är inte första gången vi anlitar Mr Paul och heller inte den sista. Rekommenderas varmt!

Anne Blom Städ & Service
4.7/5 i betyg av 315 omdömen 4.7 av 315 omdömen
BadgeEightYears

Så fint och skinande rent! Kunde inte blivit bättre🌟

Mats S
Skrev om Mr. Paul Flytt och Städning

V'nligt och punktliga p[ tiden jag best'llt uppdraget

Arshad M

Professional and helpful.

Hemfrid Stockholm
4.1/5 i betyg av 3165 omdömen 4.1 av 3165 omdömen
Badge2022

Jag har alldeles nyligen besvarat en enkät från Hemfrid. Det får räcka. Med vänlig hälsning Ingrid Liljenberg

Mustafa Ö
Skrev om Mr. Paul Flytt och Städning

Allt fungerade väldigt bra. Smidigt att vi bodde så nära. Inte långt att åka mellan lägenheterna. Köpte flytthjälp och är väldigt nöjd.

Francisco A
Skrev om Mr. Paul Flytt och Städning

De jobbar hårt och de hjälper att llsa problem. De gjorde hela utflyttningen åt oss även om vi inte var i Sverige. Väldig trevliga och seriösa!

Mr Helper AB
4.8/5 i betyg av 83 omdömen 4.8 av 83 omdömen
Badge2024

Jag har anlitat Mr Helper Ab både för städning och Fönsterputs! Jag är Jättenöjd med resultaten för båda! 👍💐🌷🙏

Hans D
Skrev om Mr. Paul Flytt och Städning

Mr Paul flytt och städ anlitade för röjning trevligt bemötande effektiva och höll vad dom lovade. 👍

BENGT E
Skrev om Mr. Paul Flytt och Städning

Världsklass Bra bemötande innan - under - efter samarbetet Fick hjälp med flytten av familjens bohag

JobFlex AB
4.5/5 i betyg av 2 omdömen 4.5 av 2 omdömen

Karin A
Skrev om Mr. Paul Flytt och Städning

Bra service, flexibla o effektiva. Aktsamma om flyttgodset.

Ana P
Skrev om Mr. Paul Flytt och Städning

Great Job! Excellent! I fully recommend them.

Sinnesfrid Städservice AB
4.6/5 i betyg av 249 omdömen 4.6 av 249 omdömen

När vi skulle flytta behövde vi någon som flyttstädade vår lägenhet. Vi kontaktade Sinnesfrid Städservice AB. De åtog sig arbetet och genomförde det utmärkt. Vi är mycket nöjda!

Carola H
Skrev om Mr. Paul Flytt och Städning

Anlitade MrPaul för en lång, men ”enkel”, flytt av packat bohag. Snabb kommunikation och lättläst offert. Enkel dialog om datum som passade båda parter. MrPaul kom i tid, var noggranna och försiktiga vid packning. Stämde av med oss inför själva transporten (väg, raster, ankomst). Väl på plats vid nya bostaden skedde avlastning exakt enligt vårt önskemål! Fakturering enligt offert kom dagarna efter utfört arbete. Summa: 5 +. Skulle definitivt rekommendera firman. Pålitliga. Prisvärda (inte billigast men heller inte dyrast. Vi läste på Reco innan!).

Pia R
Skrev om Mr. Paul Flytt och Städning

Mr Paul håller vad dom lovar. Mycket bra bemötande och service!

UK Flytt och Städservice AB
4.4/5 i betyg av 124 omdömen 4.4 av 124 omdömen
BadgeThreeYears

Den bästa städfirman jag haft. Otroligt välstädat och dont

Natasza M
Skrev om Mr. Paul Flytt och Städning

Jag beställde en flytt och är tacksam för hjälpen!

Jimmy T
Skrev om Mr. Paul Flytt och Städning

Väldigt proffesional arbetar. Efektiv flyttning. Jag rekomenderar firman.

N&L Städservice AB
4.7/5 i betyg av 68 omdömen 4.7 av 68 omdömen
BadgeTwoYears

Toppenkommunikation och väl utförd flyttstädning! Rekommenderas verkligen!

Mathilde O
Skrev om Mr. Paul Flytt och Städning

Utförde en toppstädning av lägenhet. Pauls team är noggranna och trevliga. Jag rekommenderar gärna.

Joel E
Skrev om Mr. Paul Flytt och Städning

Klockrena. Snabba, trevliga och duktiga. Inga konstigheter, rekommenderas varmt!

A.N Geo Städ AB
4.4/5 i betyg av 7 omdömen 4.4 av 7 omdömen

Är mycket nöjd! Kontinuitet då samma person kommer och städar. Hon är punktlig och det blir ett bra resultat. Bra pris också :)

Anja Cecilia Maria G Anja Cecilia Maria G
Naima S
Skrev om Mr. Paul Flytt och Städning

Mr Pauls flyttfirma hjälpte mig att flytta. Nöjdare kunde jag inte bli. De var så omsorgsfulla och försiktiga med mina möbler. Även väldigt hygieniska, de la matta under möblerna för att de ej skulle bli smutsiga. De var snabba att ta tag på, bra personservice och de var punktliga och kom den tiden som de lovade. Hoppas de blir sveriges största flyttfirma

Mathilde O
Skrev om Mr. Paul Flytt och Städning

Mr Paul är proffsiga, trevliga och tar väl hand om möblerna. De är snabba och lösningsorienterade. De ger det lilla extra. De gjorde även flyttstädningen toppenfin. Vi är mycket nöjda med deras arbete och de är prisvärda. Rekommenderas!

Städo
4.6/5 i betyg av 219 omdömen 4.6 av 219 omdömen
BadgeFiveYears

Ett verkligen serviceminded företag som ställde upp extra när vår flyttfirma strulade med hämtning. Noggrann städning trots att flytten inte kunde genomföras enligt plan. Kom tillbaka dagen efter för att färdigställa,. Dessutom ett bra pris. Rekommenderar Städo å det varmaste Marja

Pia O
Skrev om Mr. Paul Flytt och Städning

Mr Paul flyttade åt mig. Det var en tuff flytt med tunga möbler, många kartonger och 3 trappor upp utan hiss. De gjorde ett fantastiskt jobb och gav bra service. Inga sura miner visades trots det hårda arbetet. Bra pris.Jag är mycket nöjd. Pia

Paul B
Skrev om Mr. Paul Flytt och Städning

Bra service och ganska vänlig killar

Absolutina Rent AB
4.9/5 i betyg av 34 omdömen 4.9 av 34 omdömen
Badge2021

Noggrann städning. Stort engagemang. Punktliga.

Katarina B
Skrev om Mr. Paul Flytt och Städning

Gjorde ett direktbyte och Mr Paul flyttade alla grejer mellan lägenheterna. Vi fick ett väldigt bra bemötande och de slet hela dagen med ett leende på läpparna. De levde upp till och över mina förväntningar! Rekommenderar de varmt!

Nathalia B
Skrev om Mr. Paul Flytt och Städning

Jätte bra företag och service!!! ⭐⭐⭐⭐⭐

N&L Städservice AB
4.7/5 i betyg av 65 omdömen 4.7 av 65 omdömen

Toppenkommunikation och väl utförd flyttstädning! Rekommenderas verkligen!

Maria A
Skrev om Mr. Paul Flytt och Städning

Fick kanon hjälp. Snabba, hjälpsamma och gjorde även det lila extra. Hade själv inte verktyg för att ta ner tre lampor. Mr.Paul hjälpte mig ta ner dom, inga konstigheter. Kommer rekommendera er till alla!

Sofie B

Jätte nöjd med grabbarna. Duktiga

Hemrent.com
4.7/5 i betyg av 84 omdömen 4.7 av 84 omdömen

Min pappas villa var överfylld av saker och i stort behov av både tömning och städning efter hans flytt till äldreboende. Hemrent utförde uppgiften exemplariskt inklusive städning och tömning av friggebod och tomt. Hemrent utförde allt till rimligt pris och enligt överenskommen deadline. Dessutom var de trevliga att ha att göra med och både noggranna och tillmötesgående. Jag kan varmt rekommendera dem. Jonas S.

Rahil K
Skrev om Mr. Paul Flytt och Städning

Anlitade Mr Paul för flytt, kunde inte vart mer nöjd, supertrevliga, effektiva och försiktiga. Rekommenderar starkt. Välj dem :)

Lulian S
Skrev om Mr. Paul Flytt och Städning

Snabba och proffsiga. Bra bemötande !

Bestflytt 24
4.1/5 i betyg av 25 omdömen 4.1 av 25 omdömen

Hej, Jag har haft en flytthjälp hos Bestflytt 24

Lina B
Skrev om Mr. Paul Flytt och Städning

Flytthjälp samt flyttstäd. lyhörda, flexibla! Rekommenderar!

Johan B
Skrev om Mr. Paul Flytt och Städning

Har genomfört 3 flyttuppdrag med Mr. Paul Vid varje tillfälle så har det varit väldigt snabba svarstider och en otrolig flexibilitet i planering och utförande. Aboslut en av de snabbare och effektiva flyttfirmor jag har anlitat. Kommer definitivt att fortsätta att anlita och rekommendera dom.

B&B Städservice
4.8/5 i betyg av 141 omdömen 4.8 av 141 omdömen
BadgeEightYears

"Vi på förskolan har haft förmånen att anlita B&B Städfirma i flera år nu, och vi kan med glädje säga att de erbjuder den bästa servicen. Deras dedikerade team har visat enastående professionalitet och effektivitet i sitt arbete, och vi är mycket nöjda med resultatet. B&B Städfirma har konsekvent visat på en hög standard när det kommer till rengöring och underhåll av våra lokaler. Deras personal är välutbildad, pålitlig och tar alltid extra hänsyn till våra specifika behov som förskola. De är även mycket noggranna med att följa våra städprotokoll och säkerhetsföreskrifter. Vi uppskattar deras flexibilitet och förmåga att anpassa sig efter våra tidsscheman och eventuella förändrade behov. De är alltid punktliga och arbetar snabbt och effektivt för att säkerställa att våra lokaler är rena och inbjudande för våra barn. Utöver deras professionella städtjänster har B&B Städfirma även visat enastående kundservice. De är lyhörda för våra önskemål och är alltid vänliga och hjälpsamma i vår kommunikation. Det är tydligt att de strävar efter att upprätthålla en långsiktig och framgångsrik relation med sina kunder. Sammanfattningsvis är B&B Städfirma det självklara valet för oss när det kommer till städtjänster. Vi rekommenderar dem varmt till alla som söker pålitlig, högkvalitativ och professionell service. Tack till B&B Städfirma för att ni har tagit så väl hand om våra städbehov under alla dessa år!"

W Mudalige Geeshani Jeewica F W Mudalige Geeshani Jeewica F