Kök i Stockholms län

Köket är hemmets hjärta, och visst förtjänar det att få lite extra kärlek ibland. Ska du renovera och uppdatera köket kan du här hitta en lista på välrekommenderade och aktuella köksleverantörer och byggfirmor som hjälper dig fixa till ditt drömkök!

Att renovera köket kan vara ett roligt, men kanske väldigt stort projekt. Ta hjälp av de som gjort det förut och lita på tips och råd från snickare, VVS:are och kakelsättare! Många köksleverantörer skissar upp dina idéer åt dig, utan kostnad eller köpkrav. Det kan vara ett bra sätt att visuellt se dina tankar innan ni börjar shoppa.

Ett gott råd är dock att vara säker på vilka funktioner du vill ha i ditt kök innan du börjar välja vitvaror eller ytskikt. Vill du ha mycket lådor eller är skåp bättre? Ska det finnas diskbänk eller räcker det med arbetsbänkar i sten eller trä? Det finns mycket detaljer att ha koll på innan drömköket kan komma på plats!

Vill ni gärna renovera mycket själva är det viktigaste kanske att hitta en elektriker och någon som har koll på vattenledningar för att inte råka på kortslutningar eller läskiga elektriska stötar!

Orter i Stockholms län
Järfälla  (1 st)
Lidingö  (1 st)
Värmdö  (1 st)

Topp 25 köksinredare i Stockholms län

• Välkommen till Stjärna komfort AB - Våra expertområden är hemstädning samt renovering av alla dess slag.
    Tomas S
    Tomas S: Stjärna folierade mina köksluckor och badrumsskåp och det blev bra. Jag upplever den som proffsiga och noggranna. Det bästa med dem är att de är trevliga och måna om att kunden blir nöjd. Jag har haft önskemål om små justeringar i jobben efteråt och då har de kommit tillbaka och ordnat det på bästa sätt. Jag kan rekommendera Stjärna och jag tror att foliering är mer slitstarkt än lackering.
  • Hanna H
    Hanna H: Anlitade VNP för badrumsrenovering samt ombyggnad av kök i min lägenhet. Mycket nöjd med resultatet och inte minst den trevliga personalen, däribland arbetsledaren Valentin. De höll både Tidplan och budget vilket inte är en självklarhet bland byggfirmor!! Rekommenderas varmt 👍🏼
  • Välkommen in till Puustelli Kungsholmen på Norr Mälarstrand 28!
    Peder M
    Peder M: När vi skulle helrenovera kök och badrum i vår nya lägenhet utvärderade vi fyra köksleverantörer och valde Puustelli Kungsholmen. De var mycket trevliga och kunniga och kom med goda idéer och var lyhörda för våra behov. Det och mycket bra produkter gjorde valet enkelt. Vi är mycket nöjda med resultatet!
  • Christina O
    Christina O: Sammlands hjälpte oss med renovering av ett badrum. Det gamla revs och ett helt nytt sattes på plats. Resultatet blev precis som önskat och allt gick smidigt från att nyckeln överlämnades till att jobbet var klart.
  • Adam F
    Adam F: fantastiska verkligen. Tog kontakt med Nabil för att få hjälp med att måla om min nyköpta lägenhet samt spackla diverse väggar. Är supernöjd. Enkla,snabba med fantastisk service. rekommenderas starkt. Tack Nabil! /Adam Farhoumand
  • Gunilla Christina J
    Gunilla Christina J: Vi lät reparera och måla allt trä runt altan och pool, fick tre grindar byggda plus en liten bastu med samma fina detaljer som vårt hus har. Vi är jättenöjda med arbetet som är både noggrant och snyggt utfört! Mycket bra och trevlig kontakt hela vägen med Shem och hans medarbetare och Shem har verkligen sinne för design. Kan varmt rekommendera detta företag!
  • Sonebom M
    Sonebom M: Vi köpte nytt kök och tog en all inclusive-lösning. Vi fick fantastisk hjälp av Margareta i Bromma och hantverkarna från Ackenäs bygg var vi jättenöjda med! De höll tidsplanen så att vi hade ett nytt kök lagom till jul. Professionella och väldigt trevliga! Vi kan verkligen rekommendera dem!
  • Ingemar R
    Ingemar R: Trevliga och pålitliga. Håller pris efter offert. Enkla att ha att göra med. Lääta att få tag på vid frågor. Jag kan varmt rekomendera AKD till andra i min närhet och har så gjort. Behöver jag mer hjälpt är det AKD som gäller!
  • Marie-louise K
    Marie-louise K: Jag träffade ett antal olika köksleverantörer innan jag bestämde mig för Johan Jäderströms Luckbyte.se. Jag brukar alltid säga att man inte enbart kan gå på priset eftersom man oftast faktiskt får vad man betalar för. Och handlar det om något så viktigt som hemmets hjärta - köket – ja då kan det vara värt några extra kronor. Men här behövde jag inte kompromissa – jag fick precis vad jag önskade – till det bästa priset! Jag hade ett 18 år gammalt kök med slitna bänkskivor och skåpsdörrar. Kaklet och fläkten var gamla och omoderna. Skåpen gick inte ända upp i tak vilket samlade tidsödande dammråttor och fett. Så istället för att byta ut alla skåp så behöll vi stommarna och byggde på en sektion. Mina tråkiga runda avslut blev utbytta och ett fint vitrinskåp samt en fläkt i rostfritt stål gav en extra touch till helheten. Jag fick mina efterlängtade vita högblanka luckor, nytt vitt fräscht kakel, ny diskho och en underbar köksö. Jag måste erkänna att jag nästan blev lite misstänksam över alla översvallande recensioner som luckbyte.se visade upp på sin hemsida men så här i efterhand kan jag bara konstatera att det stämmer till 100 %. Hantverksskicklighet kombinerat med en grym känsla för service och lyhördhet för kunden – det är sällsynt. För att inte tala om slutresultatet: Det blev en fantastisk make-over. Både estetiskt och med kanon-kvalitet. Man kan inte tro att det är samma kök! Ingen kan vara nöjdare än jag och jag rekommenderar varmt ALLA som vill göra en köks make-over till Johan.
  • Elisabet M
    Elisabet M: Total renovering av wc samt dusch/wc. Delvis renovering av kök. Vänligt mottagande - men ibland en stressig ton och ringde alltför många ggr om saker som de kunnat ta reda på själva innan de sökte oss. Ibland pressade de på om beslut som kunnat ske lugnare. Hantverkarna åkte iväg och handlade många ggr istället för att handla fler saker ihop. Infriade våra förväntningar. Duktig elektriker. Bra vvs. Missnöjd med den rekommenderade glasmästaren. Nöjda. Lite dyrare förstås. Tog lite längre tid. Lite stressat bemötande.
  • Jessica L
    Jessica L: Lösningsfokuserade, kreativa och stämde av oklarheter längs vägen för att vara säkra på att vi var överens. Självklart också ett väldigt fint slutresultat! Rekommenderas!
  • WALDO ALEJANDRO B
    WALDO ALEJANDRO B: Grym service av Peter. Leverans var enligt som man sa i tid. Hade man frågor så svarade alltid Peter snabbt på mejlen. Så supernöjd med våra två nya skåp i köket. Tack
  • Jimmy B
    Jimmy B: Beställde renovering av gammalt okaklat badrum med byte av all inredning. 3Nor lämnade detaljrik offert inkl. alla typer av arbeten som behövde utföras, solklart vad som ingick i priset och inte. Arbetet startade på tid och sköttes exemplariskt. Om oförutsedd kostnad tillkom meddelades detta genast och jag som kund kunde ta ställning direkt. Alla frågor sköttes genom en enda person på 3Nor, så jag behövde aldrig diskutera med underleverantörerna. Avtalade tider hölls, hallgolv och trapphus sopades efter varje dags arbete.
  • Monica W
    Monica W: Utmärkt service, mycket kompetenta, många goda råd
  • Carina J
    Carina J: Mest tacksam Och imponerad för den snabba responsen från kundtjänst! Jobbet med luckorna är jag också helt nöjd med. Något som skulle kunna bli bättre är kommunikationen kring förväntad leverans. Tack Hagströmsgruppen för väl utfört arbete!
  • Jonas L
    Jonas L: Trevliga och kunniga säljare, leverans på utsatt tid och supersnyggt!
  • Andreas S
    Andreas S: Vi har köpt bänkskivor mm i många år från Granitkungen och det fungerar alltid bra och våra kunder är nöjda.
  • Karl Fredrik W
    Karl Fredrik W: I urvalet av leverantörer för nytt kök så klev vi in på Kvik och fick ett mycket bra bemötande. Bokade in tid för mer noggrann genomgång av våra krav och önskemål vilket resultarede in ett mycket välarbetat offert förslag. Vissa justeringar senare så var alla överens. Sedan följer detta: - Löpande avstämning från säljaren för att följa upp om någon behöver justeras. - Leverans av förmonterade stommar på av oss valt datum och klockslag. - Uppföljning från säljare för att kolla så allt är ok. - Allt är inte ok, men detta hanteras snabbt och effektivt tills allt är ok. - Bänkskivan kan levereras först efter att köket är monterat och stommarna kontrollmätta på plats. - När den väl, på utsatt tid, kommer så passar allt perfekt. Oturen är framme och en bänkskiva går sönder, efter snabb besiktning så ersätts den med en ny skiva helt utan diskussion. Slutsats. Ett köksbyte är ett stort projekt där mycket kan gå fel och problem uppstår. Med Kvik som leverantör så är min upplevelse att kunden är viktig och alla problem löses snabbt och effektivt med mål att få en nöjd kund. Jag är supernöjd med initalt bemötande, guidning genom projeket, leverans och hantering av de problem som uppstod.
  • Monica E
    Monica E: Oerhört proffsiga, mycket lyhörda för kundens behov samt mycket noggrann att leverera det kunden vill ha. Känns som ett företag utöver det vanliga. Det verkar som dom verkligen lever upptill "all inklusive".
  • Lukas N
    Lukas N: Hjälpte oss att bygga ett ikeakök som blev mycket bättre och snyggare än förväntat tack vare johan! Trevligt bemötande!!
  • Ska du bygga om eller renovera hemma? Vi på Gaston's gör allt inom bygg, men vi är riktiga specialister på kök och köksrenovering! Varmt välkomna!
    Markus B
    Markus B: Mycket nöjd med mitt nya Marbodalkök som Gaston monterat. Gaston tog hand om allt från rivning/bortforsling av det gamla köket till monteringen av det nya inklusive lite justeringar av lägenheten (rivning av vägg, målning, elarbete etc). Proffsigt bemötande hela vägen från offertstadiet till utförandet. Rekommenderar starkt!
  • Ballingslöv Bromma

Verifierat företag
    44 omdömen
    Letar du efter en partner som kan hjälpa dig med ditt drömkök? Vi på Ballingslöv i Bromma finns där från början till slut.
    REBIN R
    REBIN R: Precis köpt Kök, garderober och badrumskommod med helhetslösning från Ballingslöv Bromma. Slutresultatet blev fantastiskt och vi kunde inte vara nöjdare. Vi blev bra omhändertagna från början till slut. Väldigt skönt att använda montering från samma företag som vi planerade och beställde köket ifrån, upplevde det som att många problem kunde lösas snabbt och att vi som kund slapp bli så mycket iblandade. Trots några leveransproblem med vitvaror pga. pandemi så kan jag varmt rekommendera att ta hjälp av Ballingslöv Bromma.
  • RO-Gruppen B
    RO-Gruppen B: Fantatisk säljare vi har haft under denna resan, väldigt tillmötesgående och intiativrik.
  • Vibeke P
    Vibeke P: BFB Gruppen totalrenoverade vår lägenhet under december 2015-januari 2016. Såväl vår kontaktperson som hantverkarna var otroligt service-minded och imponerade noggranna och skickliga i sitt hantverksarbete. De kommunicerade tidigt och tydligt när saker dök upp och vi behövde tänka om och de hade alltid förslag till lösningar. Vi kunde inte ha varit mer nöjda!!!