Kök i Stockholms län

Köket är hemmets hjärta, och visst förtjänar det att få lite extra kärlek ibland. Ska du renovera och uppdatera köket kan du här hitta en lista på välrekommenderade och aktuella köksleverantörer och byggfirmor som hjälper dig fixa till ditt drömkök!

Att renovera köket kan vara ett roligt, men kanske väldigt stort projekt. Ta hjälp av de som gjort det förut och lita på tips och råd från snickare, VVS:are och kakelsättare! Många köksleverantörer skissar upp dina idéer åt dig, utan kostnad eller köpkrav. Det kan vara ett bra sätt att visuellt se dina tankar innan ni börjar shoppa.

Ett gott råd är dock att vara säker på vilka funktioner du vill ha i ditt kök innan du börjar välja vitvaror eller ytskikt. Vill du ha mycket lådor eller är skåp bättre? Ska det finnas diskbänk eller räcker det med arbetsbänkar i sten eller trä? Det finns mycket detaljer att ha koll på innan drömköket kan komma på plats!

Vill ni gärna renovera mycket själva är det viktigaste kanske att hitta en elektriker och någon som har koll på vattenledningar för att inte råka på kortslutningar eller läskiga elektriska stötar!

Orter i Stockholms län
Lidingö  (1 st)
Värmdö  (1 st)

Topp 25 köksinredare i Stockholms län

• Nina E
    Nina E: Utmärkt och snabb lackering av köksluckor. Vi är mer än nöjda och kan varmt rekommendera Kungslack!
  • Helen C
    Helen C: De kom när de skulle, var trevliga och proffsiga och var klara en dag tidigare än beräknat! Toppenkillar som vi gärna anlitar igen! :0)
  • Dörte K
    Dörte K: Mycket trevligt kommunikation o proffsigt styling!! Det blev så fint !!
  • Niklas A
    Niklas A: Trapprenoveringen i vårat radhus blev fantastiskt bra. Vi är jättenöjda. Göran kom som avtalat och löste hela renoveringen på utsatt tid. Varmaste rekommendationer
  • PETER S
    PETER S: Varje gång jag haft kontakt med Waldemar på Din Matkvarn har varit behjälplig och lyhörd. Snabb, effektiv vi installation och rent och snyggt. Det är med glädje jag rekomenderar fröretaget / Peter
  • Agneta C
    Agneta C: Allt sköttes exemplariskt av projektledaren. Vi i köpte ett kök. Det var en total renovering där allt revs ut. Jag gick den nyans av grönt jag ville ha, ett specialbyggt skåp (130 cm högt, 27-28 cm djupt) som passar utmärkt till alla bakingredienser och pasta. Det är utmärkt överblick i skåpet. Det var värt pengarna även om det inte var jättebilligt.
  • Niklas L
    Niklas L: Riktigt bra service. Vi kontaktade honom och han kunde hjälpa oss rätt snabbt. Fantastiskt bra jobb.
  • Anders B
    Anders B: Ombyggnad av badrum med marmor, massagebadkar m.m. installation av duschkabin, gfasdörrar m.m. i en annan lgh mycket väl bemött, proffsigt och vänligt de levde upp till mina förväntningar, rättade snabbt till de fåtal punkter som behövde korrigeras skall gärna använda dem på nytt....
  • Henrik O
    Henrik O: Vi kan varmt rekommendera Nordisk entrepenad! De renoverade vårat badrum och allt flöt på otroligt bra. Chefen var på plats så gott som dagligen och kollade att allt gick som det skulle. Det gjorde det! Alla inblandade gjorde ett fantastiskt jobb, slet hårt och visade stor ödmjukhet och hänsyn när de jobbade. Chefen, Edmond, svarade alltid direkt eller ringde strax tillbaka om man hade några funderingar. Det var "inga problem", och vi kände oss trygga från första stund till allt var klart, vilket gick otroligt fort pga effektivt arbete. Priset var helt rimligt i jämförelse med andra offerter vi tog innan vi bestämde oss. Återigen, rekommenderas varmt!
  • Lena G
    Lena G: Vi fick hjälp med att installera ett nytt Marbodalkök. Från första kontakt så överträffade de våra förväntningar. Mycket flexibla och proffsiga. Stor möjlighet till att få specialanpassningar. Skönt att kunna köpa in allt från ett och samma ställe. Kan verkligen rekommendera H-Snickerier.
  • Gullvi S
    Gullvi S: Jag är nöjd! Två proffsiga killar som skötte allt till belåtenhet!
  • Per W
    Per W: Jag har beställt ett komplett påplatsbyggt kök av Mats Jensen. Äkta hantverk av högsta kvalitet! Vid ett senare tillfälle beställde vi en bokhylla för placering på ett "omöjligt" ställe i huset. Passar perfekt. Vi blev snabbt varse att de förstod våra önskemål och även har förmågan att leverera det vi önskar. Vi hade förväntat oss ett enklare kök men efter ett resonemang med dem fick vi ett kök som passar oss och kommer att ge oss mycket nöje i framtiden.
  • Deeprup C
    Deeprup C: He is the best. Always good on communication, perfect and meticulous on everything. He helped with all possible ways starting from designing to planning to bringing things whenever it seems difficult for me. He is the best we can tell. Thanks Adrit and your team of commendable members
  • Ellen F
    Ellen F: Vi är så nöjda med vårt kök - det blev verkligen så snyggt! Vi gjorde om planlösningen i köket och beställde in luckor, fronter och bänkskiva från Mälarkök till nya ikea stommar. Lite meck att få ihop rätt mått på luckorna och lite fel i leveransen, men annars gick processen bra. Fia var väldigt trevlig och hjälpsam från början till slut!
  • Nicklas J
    Nicklas J: Anlitat detta byggbolag och en av få gånger jag är TOTALNÖJD med allt! Inga småfel någonstans, hade priset varit lite billigare hade det blivit 5STAR !
  • Perola T
    Perola T: Efter att vi hade utvärderat olika köksleverantörer bestämde vi oss för att beställa ett komplett kök av Swed Creative Design Kök & Bad nu i våras. Nu är köket snart installerat och klart och jag är mycket nöjd med vårt nya designritade kök. Kvaliteten på skåp och lådor är också bra över snittet jämfört med andra leverantörer. Arbetet kom igång enligt plan och tempot har varit både högt och med bra resultat. Vad jag gillar mest är att företaget lyssnar och agerar snabbt på förslag på ändringar och synpunkter. Ett företag jag kan rekommendera.
  • Lars F
    Lars F: Fått mycket bra service och bra experthjälp med utformning och detaljer i två kök av Jessica på Kvik i Värmdö. Hon är trevlig och tar sig tid med att få allt ordnat på en gång. Dessutom har det gått snabbt att göra kompletteringar och få tag på restade saker i och med att man haft ett närlager i anslutning till butiken. Är mycket nöjd med våra två nya kök från Kvik, ett i bostaden och ett i fritidshuset.
  • Anders E
    Anders E: Engagerad och noggrann. Vi är jättenöjda med badrummet.
  • Jakob J
    Jakob J: Vid vår renovering var vi i behov av en täcksida till vår köksö. Eftersom Ikea inte levererar den storleken vände vi oss till Stockholms Industrilack för att måla en mdf skiva som våra hantverkare hade sågat ut åt oss. Redan vid första kontakten kände vi att vi hade kommit rätt. Ett varmt bemötande och en fantastisk trevlig person berättade för oss att det vara bara att komma in med skivan och ett färgprov så skulle de måla skivan. Sagt och gjort. Vi åkte med skivan till Stockholms Industrilack på måndagen och tre dagar senare var den klar. Det blev riktigt bra och nu sitter den vid vid köksön och det går inte att se att den är custom made och inte Ikeas egen. Värt att nämna att priser var riktigt bra! Rekommenderas varmt!
  • Jenny R
    Jenny R: Vi är väldigt nöjda, de var mycket proffsiga och tillmötesgående, från det första hembesöket tills allt var klart. Vi fick hjälp med rivning av det gamla köket, rivning av en vägg och hela monteringen av det nya köket, inkl. golvläggning.
  • Sandra B
    Sandra B: Levererade ett bra resultat till ett bra pris på utsatt tid! Har använt firman två gånger till att lacka köksluckor till hela kök och varit lika nöjd båda gångerna. Nu kommer det bli en tredje gång men denna gång med en bordsskiva.
  • Nicklas T
    Nicklas T: Vi har anlitat Diastone vid två tillfällen nu för bänkskivor till kök och nu till tvättstuga och ger de högsta möjliga betyg. De återkopplar som utlovat och håller tiderna. Rekommenderas varmt!
  • David K
    David K: Vi anlitade Oscar Bygg & Badrum för en ombyggnation av två lägenheter: en skulle bli större och totalrenoveras (ytskikt, golv, kök och badrum) och den andra lämnas orörd, men mindre. På kortare tid än avtalat och på budget levererade teamet i Hammarbyhöjden ett förstklassigt arbete med hög nivå av yrkesstolthet och noggrannhet. Kommunikationen med totalentreprenör och hantverkare fungerade bra. Enda mindre anmärkning är köksinstallation som inte känns som det höll samma toppklass som övriga delar, men fullgott nog. Vi är mycket nöjda och rekommenderar dem varmt!