Ventilation i Stockholms län

Ekerö  (1 st)
Vallentuna  (1 st)

Topp 25 ventilationsfirmor i Stockholms län

• Adam F
    Adam F: fantastiska verkligen. Tog kontakt med Nabil för att få hjälp med att måla om min nyköpta lägenhet samt spackla diverse väggar. Är supernöjd. Enkla,snabba med fantastisk service. rekommenderas starkt. Tack Nabil! /Adam Farhoumand
  • Elizabeth  G
    Elizabeth G: Are you a foreigner ? establishing a bussiness or living in Stockholm Sweden and needs electrical help? finding a reliable , honest , quality electrician is not as easy as you thought !! . I used 4 different electricians in the past since I lived in this country and what a hell lot of problems I got.none of them are license and they took advantaged of me and what an awful work they did !!! Then I started all over again and finally found the best one..All electrical connections in my flat and in my shops was tottaly renewed to a high standard and very safe than ever. He saw all problems , the work became longer but I am very satisfied ...and to be sure this time my brother who is also an electrician in London came and checked the connections and was impressed of his work .Worth paying a man like this and it all became cheap in the end..Very Highly recommended !!
  • Jonas H
    Jonas H: Bara positivt. Har inte upplevt något negativt.
  • Inge B
    Inge B: Ganska ny kontakt. Har anlitat Peter Sotare för att rengöra ventilation, göra OVK-besiktning. Och går nu vidare med att lösa tätningsproblem i ventilationen. Bra koncept och med klara och raka besked. Det enda negativa är lite problem med tidspassning när man skall ta emot nycklar till lägenheter
  • Loukas F
    Loukas F: Bra service från förfrågan, offert, beställning. Trevliga hantverkare de gjorde det de skulle.
  • NILS KARL-ERIK H
    NILS KARL-ERIK H: Tack Urban för hjälpen med att hitta en ny fläkt till min minimaster,efter många turer fram och åter kom vi till slut iland med rätt fläkt. Tack för hjälpen. Nisse.H
  • Niklas S
    Niklas S: bra Utfört jobb samt bra service
  • Nina R
    Nina R: Hittade Huldt’s på Facebook och kontaktade dem, fick snabbt svar och inbokat besök. Därefter snabb offert - nära inpå på på påbörjades arbetet som utfördes väl och på kronan enligt offerten. Lätta att kommunicera med, inga missförstånd, inget krångel. Utmärkt företag enligt mig! :)
  • Markus J
    Markus J: Fick min spisfläkt utbytt och de rensade imkanalerna och det gick snabbt och smidigt, jättetrevlig tekniker.
  • Judyta W
    Judyta W: Renoveringen av min lägenhet med Artasbygg AB var fantastisk. Företaget tog över ett annat företags arbete och räddade min lägenhet. Kvaliteten på utförande, kakel, måttbeställda snickerier och hela lägenheten gjordes perfekt. Jag vet inte vad jag skulle göra om det inte vore för Artas. De kopplade till och med in lysdioder i mitt sovrum, och den allmänna renoveringen av lägenheten slutfördes på mindre än 3 månader, allt i enlighet med lägenhetens design 😃
  • Kunda Rörteknik AB

Verifierat företag
    13 omdömen
    Therese H
    Therese H: Personlig service, punktliga och professionella i kontakten!
  • Aida A
    Aida A: Vi fick hjälp av Silvas bygg att bygga vår altan. Arbetet har genomgående skötts proffsigt, snyggt och kommunikationen har varit enkel. Silvas bygg levde upp till våra förväntningar med råge och fick oss att känna oss som en del av ett team. Våra åsikter och tankar möttes med respekt och alla var väldigt flexibla. Hantverkarna var skickliga, snabba och kom med egna inspel och ideér som var väldigt uppskattade av oss. Rekommenderar Silvas bygg varmt. Ser fram emot att göra fler jobb tillsammans med dom. /Aida & Felipe
  • Charlotte V
    Charlotte V: Det man önskar sig när man tar in hjälp är en tydlig offert, rak och återkommande kommunikation, fokus på att hitta dom bästa lösningar, en faktura utan överraskningar och framförallt ett väldigt bra resultat. Allt det fick jag när jag valde Welunds Projekt & Entreprenad. Vid avslut fick jag slutgenomgång och garantibevis. Hela vägen har det känts trygg och proffsigt. Projektledaren Jojje är otroligt enkel att ha att göra med. Varma rekommendationer
  • Helene M
    Helene M: De lät oss välja dagar, de påminde oss dagen före bytet av allas filter. Själva bytet gick också fint, effektivt och smidigt. De är mycket trevliga och kunniga.
  • Vivi Ann B
    Vivi Ann B: Fick rekommendationen av en annan VVS firma och det var ett lyckokast. Glad, positiv och proffsig ung man kom den tid han lovade. Nu har jag en bra VVS kontakt om det händer något. Rekommenderas varmt🤗👏. Fixade snabbt läckaget i handfatet👍
  • Wen H
    Wen H: Alla som kom var duktiga och trevliga. Rekommendera gärna till mina kompisar om de får problem.
  • Elias Ferdows M
    Elias Ferdows M: Hjälpte mig extra, bra företag.
  • Mäter i Sverige AB

Verifierat företag
    7 omdömen
    Mikael L
    Mikael L: Trevliga kan sin sak och komplett leverantör .
  • Olof N
    Olof N: Mycket bra gubbar, stenläggning, målning och putsarbete funkade bra - inget tjafs och bra redovisning av material och arbetstid.
  • Kristoffer T
    Kristoffer T: bra och snabb service, de körde ut fläkten vi köpt och levererade till dörren!
  • Sören A
    Sören A: Byggklar gjorde en tillbyggnad på 30m2 . Bra bemötande, prisvärda, punktliga o flexibla Problem som dök upp fixades till på ett bra sätt. Firman kan verkligen rekommenderas.
  • Samir S
    Samir S: Snabba och pålitlig. Rekommenderar starkt.
  • Anders U
    Anders U: Vi har köpt all rörinstallation till en bergvärmevärmeanläggning på 180 kW av SRAB Föredömligt snyggt montage. Vi har även anlitat SRAB för diverse utryckningar för att åtgärda VVC och fel i värmesystemet. Ställer upp snabbt och man får ett professionellt bemötande. En utmärkt leverantör som kan rekommenderas utan förbehåll Anders Ullman Brf Stenbrottet 9