Deedar var otroligt engagerad, professionell och lätt att ha kontakt med genom hela processen. Kommunikationen var tydlig och snabb, vilket skapade en stor trygghet från start till mål. En mäklare som verkligen bryr sig och gör sitt yttersta – kan varmt rekommenderas.
Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Fastighetsbyrån har två kontor i området, ett i Vällingby Centrum och ett i Åkermyntan Centrum i Hässelby Villastad. Vi har förmedlat bostäder här sedan 1998 och är idag Hässelby/Vällingby/Spångas mest anlitade mäklarbyrå med flera hundra genomförda bostadsaffärer varje år. Med vår breda erfarenhet, vårt starka engagemang...
3235 omdömen om Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Sedan starten hos Reco 2013
Jag kan varmt rekommendera Jimmy som mäklare. Han var trevlig, proffsig och höll hela tiden vad han lovade. Genom hela processen kände vi oss trygga och väl omhändertagna. Allt gick smidigt och kommunikationen var tydlig och hjälpsam från start till mål. Ett mycket positivt samarbete!
Vi var mycket nöjda med Deisams arbete.
Fantastiskt bemötande genom hela processen. Trygg, seriös, hjälpsam och går alltid att få tag på!
Bra, lätt att få kontakt och behjälplig
Tack för de fina orden Emma, kort och koncist. Nu ser vi fram emot nyckelöverlämningen :) behöver ni något tills dess, så är det bara slå en signal. Mvh, Nikola Markulic, Fastighetsbyrån.
Jimmy är en trygg och engagerad mäklare som under hela processen av försäljning har varit ett stort stöd för mig och min man. Helt klart den bästa mäklaren jag haft kontakt med och jag rekommenderar alla som går i såväl sälj- som köptankar att höra av er till Jimmy - ni kommer inte bli besvikna. Stort tack Jimmy för all hjälp och för ditt engagemang!!
Deedar gjorde ett toppen jobb, ansträngde sig och var så flexibel
Jag kan varmt rekommendera Deedar som är en duktig och omtänksam mäklare och som tänker på både säljaren och köparens bästa.
Bra kommunikation, tydligt. Allt var bra organiserat, alltid i tid så att vi släppte onödig stress. Tack så jättemycket!
Jag har både sålt och köpt flera lägenheter genom åren, men har aldrig tidigare mött en mäklare som är så mån om sina kunder. Alltid tillgänglig, hör av sig regelbundet och svarar snabbt på frågor. Otroligt hjälpsam genom hela processen och genuint engagerad i kundens bästa, inte bara i affären. Rekommenderas starkt!
Deisam är kunnig, påläst, insatt, ödmjuk, lyhörd och engagerad. En fantastisk mäklare som jag verkligen kan rekommendera!
Trevlig och kan sitt jobb ,tack Jimmy
Superhjälpsam person som alltid är tillgänglig!
Zaid var rätt snabb att sätta igång processen och aktivt arbetade med försäljningen, flera visningar och sålde vi till slut i sämre marknad. Stort tack
Sara är professionell driven och trevlig mäklare som gjorde sitt yttersta.tack för en smidig affär. Jag varmt rekommenderar.
Gjorde ett fantastiskt jobb med föreställningen av min lägenhet, Jimmy var professionell, tydlig i sin kommunikation och höll mig uppdaterad genom hela processen. Rekommenderas varmt.
Mycket duktig på sitt jobb, glad och trevlig mot sina klienter/kunder :)
Jag är mycket nöjd med all information, hjälp och bemötande jag fick av mäklaren Gustaf Gubrail. Han var både seriös och lättsam och tog mina funderingar och önskemål på allvar. Tack!
Att sälja sitt hem är en stor och känslosam process, och vi är otroligt tacksamma för att vi fick göra den tillsammans med vår mäklare Jimmy Solkarin. Han visade från första stund ett genuint engagemang, en hög professionalism och – framför allt – en fantastisk förmåga att lyssna på oss som kunder. Vi kände oss trygga genom hela resan. Han var alltid närvarande, lugn och tillgänglig, tog våra tankar och funderingar på största allvar och guidade oss med säker hand genom varje steg. Det märktes tydligt att han verkligen brydde...
Jimmy är en väldigt duktig mäklare, lyssnar och vill sin kund/klients bästa. Allt gott!
Hej. Han är jätte duktig på sitt jobb och han är jätte trevlig och snäll. Jag är jätte tacksam för hans fantastiska jobb 🙏
Jimmy har varit snabb, pålitlig och mycket noggrann när han hjälpt oss med försäljningen av vår bostadsrätt. Extra plus får han för den fantastiskt pedagogiska genomgången av avtalet där han tålmodigt svarade på frågor högt och lågt från både oss och köparen.
Jimmy solkarin är den bästa mäklaren och väldigt duktig och trevlig
Josef är mycket tillmötesgående och ödmjuk. Lyssnar in och gör allt för att kunden skall vara nöjd, men är samtidigt mån om båda parter i en lägenhetsförsäljning. Skulle helt klart anlita honom igen.
Jag blev rekommenderad denna mäklare och kunde inte ha valt en bättre för området. Linn var professionell, tydlig och mycket tillgänglig genom hela försäljningsprocessen, och gav raka råd som skapade trygghet från start till mål. Även stylisterna gjorde ett mycket bra arbete som bidrog positivt till helhetsintrycket. Sammantaget en smidig och trygg försäljning som jag är mycket nöjd med.
Proffsigt bemötande mycket nöjd
Josef visade ett alldeles exceptionellt och mycket ihärdigt engagemang, långt utöver vad vi hade kunnat hoppas på - när det uppstod ett oanat problem i köpprocessen, som annars hade kunnat omintetgöra hela köpet. Förutom extremt lösningsorienterad, är han även väldigt trevlig, ytterst tillgänglig, ödmjuk och okonstlad att ha att göra med. Vi är mycket tacksamma, och rekommenderar honom starkt!
Zaid is an exceptional broker. He sold my house in 1st viewing. thats because he is very clear in communication and understands the needs of clients very well and then adapt accordingly. if you need a broker, who don't waste dont waste your time in viewings and discussions/chatting etc, he is your guy. Highly recommended
Zaid är en fin person, duktig, smart , kan sitt jobb bra, Vi önskar Zaid all lycka O fin framtid 💐
Jimmy gjorde allt och lite till för att få min lägenhet såld på en tuff marknad och jag är väldigt nöjd med kommunikationen som vi har haft under resans gång.
Jimmy är en proffsig och pålitlig mäklare som verkligen visade ihärdighet och höll sig alltid positiv trots den dåvarande tuffa bostadsmarknaden.
Proffsig, trevlig och hjälpsam! Enbart en väldigt positiv erfarenhet av att köpa hus med Jimmy som mäklare.
Vi behövde någon som kommunicerade bra, var intresserad av att sälja vår bostad och även respekterade våra beslut under processens gång. Vi fick allt detta med Josef och rekommenderar honom varmt till andra.
Otroligt kunnig, rutinerad och engagerad! Super trevligt och en trygghet under hela processen. Bästa mäklarupplevelsen jag haft. Både köpt lägenhet och sålt lägenhet där Josef var mäklare. Rekommenderar starkt Josef!
Professionell och smidig process.
Zaid har varit otrolig aktiv under försäljningen av vårt hus. Han har varit kanon bra på att hålla kommunikationen aktiv och uppdaterat oss under hela processen. Svår marknad just nu som kräver en mäklare som faktiskt ”jobbar” för kunden vilket jag tyckte zaid gjorde med bravur! 👍🏻
Jag är mycket nöjd med Jimmys arbete under hela processen kring köpet av min lägenhet. Kommunikation, tillgänglighet och engagemang höll hög nivå, och jag kände mig trygg från första visning till avslutad affär. Jag kan varmt rekommendera Jimmy till andra som står inför ett bostadsköp.
Väldigt bra mottagande, hon är väldigt professionell, tydlig, ansvarsfullt, välkomnande och alltid tillgänglig när det behövs. Hon är väldigt bra på att handleda både säljaren och köparen. Hon förklarar lagar och regler på ett väldigt bra sätt så att det blir begripligt för både säljaren och köparen under hela processens gång. Hon är så tydligt så att man blir säkert på att köpa eller sälja sin bostad och aldrig tveka sig. Jag ska verkligen rekommendera andra personer som tänker köpa eller sälja en bostad Deedar Hadi på fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga.
ag upplevde mäklaren som professionell, engagerad och lätt att kommunicera med genom hela processen. Informationen var tydlig och jag kände mig väl uppdaterad kring varje steg, från början till avslut. Mäklaren var lyhörd för mina frågor och tog sig tid att förklara sådant som kändes oklart, vilket skapade trygghet. Hon är närvarande i tid, det är enkelt och snabbt att kontakta henne, utöver hennes goda uppförande och att hon underlättar ärenden. Sammantaget var det en positiv upplevelse och jag kände att mäklaren...
Svarar snabbt, tydligt och arbetsam
Jag har bara gott att säga om Linn, både vad det gäller bemötande och tillgänglighet. Hon har förklarat processen hela vägen och varit lyhörd för mina önskemål. Jag kan varmt rekommendera Linn som mäklare.
Proffsig. Hon får till affären. Jag var köparen.
Hej! Linn är en pålitlig, mycket professionell mäklare som har hjälpt oss att sälja vårt hus. Hon är dessutom väldigt trevlig och alltid tillgänglig för att ge råd och svara på frågor. Vi rekommenderar henne varmt! Hälsningar Catarina Giacalone
Jag är jättenöjd med Linn. Ett bra stöd och rådgivande. Flexibel nör det gäller tider och kunnig som mäklare.
Härlig mäklare som får jobbet gjort på ett smidigt och professionellt sätt.
Stort tack Karl! Det har varit ett nöje att få förmedla er bostad. Jag vill passa på att tacka för förtroendet också, med tanke på att ni jämförde med ett par mäklare så blir jag extra glad över att ha få sålt er bostad. Jag önskar er god jul och gott nytt år! Hälsa Fernanda så mycket. Mvh, Nikola Markulic, Fastighetsbyrån.
Jag är verkligen nöjd med hela upplevelsen. Josef var professionell, tydlig och väldigt hjälpsam under hela processen. Han såg till att jag alltid hade den information jag behövde och svarade snabbt när frågor dök upp. Tack vare hans engagemang och bemötande kände jag mig trygg från start till slut. Tack
Jag är väldigt nöjd med samarbetet med Josef Gubrail. Han var tydlig, lätt att nå och höll mig uppdaterad genom hela processen. Jag upplevde honom som seriös, engagerad och noggrann i sitt arbete. Rekommenderas varmt till andra som söker en trygg och kompetent mäklare.
Josef var mycket kunnig och hade ett väldigt bra bemötande. Hjälpte mig mycket med hur man ska tänka kring försäljningen och gav utmärkta råd.
Josef är mycket professionell, kunnig och driven. Han är hjälpsam och har bra dialog under hela processen vilket uppskattas och ger förtroende. Mån om både säljare och köpare. Kan varmt rekommendera honom.
Trevlig och hjälpsam, kunnig, alltid tillgänglig. Höll oss informerade om händelseförloppet på bra sätt. Affären gick bra, snabbare än väntat.