Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga

Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga

• BadgeThirteenYears
  • BestInSweden2026
3 534

Fastighetsbyrån har två kontor i området, ett i Vällingby Centrum och ett i Åkermyntan Centrum i Hässelby Villastad. Vi har förmedlat bostäder här sedan 1998 och är idag Hässelby/Vällingby/Spångas mest anlitade mäklarbyrå med flera hundra genomförda bostadsaffärer varje år. Med vår breda erfarenhet, vårt starka engagemang...

3534 omdömen om Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga

Sedan starten hos Reco 2013

Irene B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jimmy Armasson en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Strand

Såååå trevlig, lugn och saklig. Kände stort förtroende för Jimmy i hans sätt att förklara och leda mig och mina döttrar genom hela processen Toppen 👍🏼

Saroj H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sara Rhawi en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby Parkstad / Råcksta

I really loved to connect with Sara. She is so calm and straight forward with her work. I am really happy and thankful for her help and support. Hoping for great connection in future as well.

Marcus H
Köpte sitt hus med hjälp av Deedar Hadi en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Norra Villastad

Trevlig, pedagogisk och proffsig.

Natasha C
Köpte sitt hus med hjälp av Zaid Jarjes en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby - Nälsta

Vi vill varmt rekommendera Zaid Jarjes för den fantastiska hjälp vi fick vid vårt bostadsköp. Från mötet kände vi oss trygga och väl omhändertagna. Zaid visade en genuin omtanke och professionalism genom hela processen och var alltid tillgänglig för frågor och gav oss tydlig information om varje steg. Vi uppskattade särskilt hur han förklarade detaljerna på ett lättförståeligt sätt, vilket verkligen minskade vår stress. Det kändes som att Zaid hade vårt bästa i åtanke, vilket gjorde att vi kunde fokusera på det som verkligen...

Pia C
Sålde sitt hus med hjälp av René Tchin en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Södra Villastad

Vi är supernöjda med Rene’ Tchin! Professionell, engagerad och alltid lätt att nå under hela försäljningen. Vi kände oss trygga från första mötet till avslutat affär. Rekommenderas varmt!"

Lisa H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby - Grimsta

Jimmy är en stjärna i branschen! Han har sålt två lägenheter åt mig. Så proffsig och tillmötesgående. Vi har alltid haft en bra och rak dialog och jag har full tillit till Jimmy.

Ylva L
Vällingby Centrum

Jimmy är trevlig, kunnig och engagerad. Ett proffs!

Elise V
Vällingby Parkstad / Råcksta

Otroligt professionell och lyssnade in våra önskemål och funderingar under resans gång, vilket gjorde så att det blev ett fint och tryggt samarbete och en snabb försäljning. Vi kan varmt rekommendera Jimmy!

Simon J
Vällingby Parkstad / Råcksta

Jimmy är proffsig och jobbar flitigt. Alltid på bra humör och behjälplig.

Claudia R
Hässelby Södra Villastad

Vi är otroligt nöjda med Deedar och kan varmt rekommendera henne! Hon är otroligt professionell, kunnig och lyhörd genom hela processen. Deedar har dessutom mycket god kännedom om området, vilket gav oss som köpare en stor trygghet och ett väldigt gott intryck. Vi uppskattade verkligen hennes engagemang, tillgänglighet och professionella bemötande. En mäklare som verkligen känns genuint mån om både processen och människorna i den. Vi skulle utan tvekan anlita Deedar igen och kan varmt rekommendera henne till både köpare och säljare!

Fredrik G
Hässelby Södra Villastad

Deedar är en fantastiskt kompetent mäklare. Hon är otroligt trevlig och professionell. Hon har fantastisk kännedom om sitt område och är service minded ut I fingerspetsarna. Jag kan utan tvekan rekommendera Deedar och skulle absolut anlita henne igen.

Lars Mats Anders A
Vällingby Centrum

Jimmy fick lägenheten såld på ganska kort tid i en utmanande marknad och han har varit kommunikativ och svarat snabbt på frågor via sms och mail. Jag rekommenderar Jimmy.

Mehmet Ali C
Sålde sitt hus med hjälp av Deedar Hadi en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Södra Villastad

Vi blev mycket professionellt och trevligt bemötta genom hela processen. Det är inte första gången vi är med i en försäljning tillsammans med Deedar, och vi kände oss redan trygga med henne från första gången. Hon är tydlig, engagerad och lätt att ha att göra med. Vi hade höga förväntningar eftersom vi redan hade goda erfarenheter av Deedar sedan tidigare. Hon levde upp till våra...

Alexander J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jimmy Armasson en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby Centrum

Ett mycket sympatiskt och lugnt bemötande. Affären sköttes mycket snyggt från början till slut. Inte alls påstridig eller "säljig" likt andra kan vara.

Robert Xavier Carvajal C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Josef Gubrail en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby Parkstad / Råcksta

Jag är väldigt nöjda med Josef och det arbete som gjordes genom hela processen. Professionell, engagerad och lyhörd från start till mål. Kommunikationen fungerade utmärkt och jag kände mig trygga och väl omhändertagna under hela processen. Jag kan varmt rekommendera denna mäklare till andra som söker en bostad att köpa

Hanna K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sara Rhawi en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Spånga - Solhem

Duktig mäklare! Trevlig, snabb och tydlig i kommunikationen och med alla dokument och information! Rekommenderar Sara starkt! :)

Gösta S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Josef Gubrail en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Strand

Josef har bra koll på marknaden och gör ett gediget arbete genom att lyssna, återkoppla och tillgänglighet!

Ellinor H
Köpte sitt hus med hjälp av Deisam Sulayman en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby - Vinsta

Proffesionell, trevlig & snabb kommunikation :) mycket nöjd med köpet via Deisam!

Maria B
Hässelby Norra Villastad

Vi är väldigt nöjda med Saras insats som mäklare och kan varmt rekommendera henne. Från vårt första möte till den slutliga försäljningen har hela processen varit otroligt smidig och trygg. Sara var alltid trevlig, lyhörd och tog sig verkligen tid att lyssna på våra önskemål och behov. Hon samarbetade fint med oss genom hela processen, var engagerad och alltid lätt att få tag på när vi hade frågor eller behövde prata igenom något. Tack vare Saras stora engagemang och professionella arbete hittade hon rätt köpare till vår...

Sara F
Sålde sitt hus med hjälp av Deisam Sulayman en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby - Vinsta

En fantastisk mäklare som alltid är tillgänglig, lyhörd och engagerad. Deisam arbetar otroligt hårt och gör alltid det lilla extra för sina kunder. Jag kan varmt rekommendera Deisam till alla som söker en professionell och pålitlig mäklare.

Dmitry R
Spånga - Bromsten

Bästa mäklaren i Stockholm eller kanske i hela Sverige!!!!

Mikhail S
Vällingby Parkstad / Råcksta

Mäklaren är inställd för det resultat som kunden behöver. Han har lång erfarenhet av problemlösning och använder också ett flexibelt tillvägagångssätt.

Jacob C
Hässelby Strand

Riktigt trevlig och seriös mäklare som anpassar sig och lösa allt för att din affär ska köpa på så bra och smidigt som möjligt

Silvia Juliana S
Vällingby Parkstad / Råcksta

Overall, we had a very positive experience. The broker was professional, friendly, and easy to communicate with throughout the entire process. We received clear and timely answers whenever we needed them.

Aila R
Vällingby Centrum

Jag är mycket nöjd med Jimmys arbete under hela processen. Han är trevlig, hjälpsam, proffsig och snabb i kommunikation. Rekommenderas varmt!

Carla G
Vällingby - Kälvesta

Vi är väldigt nöjda med vår mäklare. Professionell, engagerad och lätt att ha kontakt med. Rekommenderas varmt!

Svar från Zaid Jarjes

Tack Carla för den fina recensionen! Det gläder mig verkligen att ni är nöjda och uppskattade mitt engagemang och min tillgänglighet. Det var ett nöje att få hjälpa er genom processen. Stort tack för förtroendet och den varma rekommendationen!

Meron Michele A
Vällingby - Grimsta

Han är väldigt professionell och hjälpsam och mycket duktig och engagerad mäklare Jag är mycker nöjd med hjälpen jag fick Du var kunnig snäll och lyhord i hela processen. Tack för all hjälp och fint samarbete.

Ellinor H
Vällingby - Vinsta

Jimmy tog över från en annan mäklare efter drygt 2 års försök till sälj till & från. Han imponerade stort från start & hade ett stort kundregister & fick dit mer folk på 2 veckor än tidigare 2 år. Han ingav stort förtroende & självsäkerhet, kommer rekommendera Jimmy till alla som vill sälja i Hässelby/vällingby 🙏🏼🌟 en riktig stjärna!

Avan O
Vällingby - Kälvesta

Zaid har varit en fantastisk mäklare genom hela bostadsaffären. Han har varit professionell, tillgänglig, ärlig och alltid tagit sig tid att svara på våra frågor. Vi har känt oss trygga från första visningen till kontraktsskrivningen. Det märks att han verkligen bryr sig om både köpare och säljare och vill att affären ska bli så bra som möjligt för alla. Jag kan varmt rekommendera Zaid till alla som söker en engagerad och kunnig mäklare.

Svar från Zaid Jarjes

Stort tack Avan för en fantastisk recension! Det betyder mycket att höra att ni kände er trygga och väl omhändertagna från första visningen till kontraktsskrivningen. För mig är det viktigt att både köpare och säljare känner sig respekterade och får tydlig vägledning genom hela affären. Tack för ert förtroende och den varma rekommendationen!

Niklas T
Sålde sitt hus med hjälp av Zaid Jarjes en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby - Kälvesta

Är mycket nöjd med Zaids arbete. Trevlig, lyhörd för våra önskemål och extremt positiv, engagerad och uthållig för att vi skulle nå vårt mål med försäljningen. Också en skicklig förhandlare som hjälpte köparen att komma upp till en prisnivå som vi båda blev nöjda med. Kan varmt rekommendera honom!

Svar från Zaid Jarjes

Stort tack Niklas för en fantastisk recension och för ert förtroende! Det betyder mycket att höra att ni uppskattade mitt engagemang, lyhördhet och uthållighet genom hela försäljningen. Extra roligt att vi tillsammans kunde hitta en nivå där både ni och köparen kände er nöjda. Tack för den varma rekommendationen det uppskattas verkligen!

Robel K
Vällingby - Vinsta

Bästa mäklaren, han är väldigt du på bemötande, information, lätt att få kontakt.

Sara F
Spånga - Bromsten

Jimmy är en fantastisk mäklare – alltid tillgänglig, professionell och hjälpsam. Han inger stort förtroende, är engagerad genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera honom till alla som söker en kunnig och pålitlig mäklare.

Björn W
Sålde sitt hus med hjälp av Per Olofson en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Norra Villastad

Per Olofsson på Svenska Fastighetsbyrån har från början till slut skött hela försäljningsprocessen på ett utomordentligt professionellt och seriöst sätt. Han har alltid varit tillgänglig när vi har behövt komma i kontakt med honom, och om han inte kunnat svara direkt har han alltid återkommit snabbt. Svenska Fastighetsbyrån, med Pär i spetsen, är något vi varmt rekommenderar. Ett stort tack för all hjälp och ett fantastiskt engagemang! Med vänliga hälsningar, Eva & Björn

Jusuf K
Vällingby Centrum

Mycket professionell,detaljerad,väldigt bra kommunikation.litade på honom efter tio minuter Det var tack vara hans förmåga att jag kunde förstå hur det skulle gå framåt, och till köp. Jag har alltid gillat när det kommer resultat som man har hoppats. Det var det bästa.Varmt rekommenderat!

Karl-David H
Hässelby Strand

Jimmy har hjälpt oss sälja två lägenheter på 10 år, och han är genuint trevlig, trovärdig, noggrann och kommunikativ. Han har även kontakter som han förmedlar till bra kringtjänster (hantverkare, stylist, städ, flyttbolag) och hjälper verkligen på så sätt till med helheten kring att köpa eller sälja bostad.

Inger Kristina K
Hässelby Strand

Josef upplevs proffesionell i sin roll, har ett positivt och öppet bemötande. Trevlig , flexibel och hjälpsam på alla vis. Allt har fungerat toppen och har inget att anmärka på.

Per L
Sålde sitt hus med hjälp av Linn Lindblad en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Norra Villastad

Driven, kunnig och levererade bättre än jag förväntat mig!

Aneta Ewa T
Hässelby Södra Villastad

Vi är mycket nöjda med vår mäklare Sara. Hon var professionell, engagerad och väldigt kunnig genom hela försäljningsprocessen. Hon var alltid tillgänglig, svarade snabbt på våra frågor och gav oss ett tryggt och personligt bemötande. Tack vare hennes erfarenhet och engagemang blev försäljningen smidig och lyckad. Vi kan varmt rekommendera henne till alla som ska sälja sin bostad.

Cristian Petru I
Hässelby Södra Villastad

Sara är bäst och super professionella!! Gärna rekommenderar henne!! Aneta och Cristian

Mansi S
Köpte sitt hus med hjälp av Jimmy Armasson en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby Parkstad / Råcksta

It was a great experience with Jimmy. He cleared all the queries and doubts quite well.

Mårten O
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby Centrum

Han har varit tillgänglig och givit bra service utan större väntetid.

Ingrid Z
Sålde sitt hus med hjälp av Jimmy Armasson en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby Parkstad / Råcksta

Vi blev bemötta på ett varmt, professionellt och engagerat sätt genom hela processen. Vi förväntade oss en smidig och trygg försäljning med tydlig kommunikation, och mäklaren levde upp till våra förväntningar med god tillgänglighet och ett stort engagemang. Vi är mycket nöjda med hela försäljningen. Mäklaren var kunnig, lyhörd och professionell, och gjorde att vi kände oss trygga från början till slut. Vi rekommenderar gärna Jimmy vidare.

Zahra N
Vällingby Parkstad / Råcksta

We had a really good experience with Josef. He was responsive throughout the whole process of selling our apartment, gave us great advice, and was very proactive in getting in touch with buyers.I strongly recommend Josef.

Gina D
Vällingby Parkstad / Råcksta

Han var väldigt vänlig och positiv

Emilie Laurentine Francoise D
Hässelby Norra Villastad

Everything went well. The entire process of selling the house was smooth.

Svar från Zaid Jarjes

Thank you Emilie for the kind review and for trusting me with the sale of your home! I’m very happy to hear that the entire process felt smooth and that everything went well. It was a pleasure helping you from start to finish. Wishing you all the best!

Camilla Y

Mycket professionell mäklare.

Svar från Zaid Jarjes

Tack Camilla för de fina orden! Det uppskattas verkligen. Roligt att höra att du upplevde mig som professionell genom hela processen. Stort tack för förtroendet och lycka till i ditt nya hem!

Staffan L
Hässelby Norra Villastad

Vi har haft en alltigenom mycket bra upplevelse av att sälja med hjälp av Linn. Hon har hög tillgänglighet, lyssnar in och respekterar våra önskemål samtidigt som hon delar med sig av sin erfarenhet och kommer med förslag vid behov av stöd i processen. Jag kan varmt rekommendera Linn!

Sigrid Ö
Hässelby Södra Villastad

René överträffade verkligen våra förväntningar. Trevlig, seriös, engagerad och pålitlig från första mötet till avslutad affär. Kommunikationen var utmärkt och vi fick alltid snabb återkoppling. Vi kände direkt ett starkt förtroende och det visade sig stämma hela vägen. Vi rekommenderar René varmt!

Payam M
Köpte sitt hus med hjälp av René Tchin en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Södra Villastad

Engagerad och närvarande i hela köpprocessen. Var verkligen lyhörd för våra tankar och resonemang. Lyckades med att balansera både säljare och köpares behov så att affären gick igenom.

Meron Michele A
Hässelby

Efter många år min lägenhet var det ett stort Och känslosamt att sälja det. Jag är därför extra tacksam för det fina stöd och trygghet jag fick av min mäklare under hela processen.Han var alltid lugn och profesionell och fick mig att känna trygg från först kontakten till sista stegen Jag ör väldigt nöjd och uppskttar verkligen i hans engagemang och hjälp