Fastighetsbyrån Södermalm

• BadgeFifteenYears
  • BestInSweden2025
4 278
4.9

På Södermalm finns det mesta. Allt från historia till ett rikt kulturliv, massor av barer, restauranger, caféer och butiker. Här har du även nära till natur och vatten och utmärkta kommunikationer. Fastighetsbyrån har kontor på Hornsgatan 166, och vi guidar dig gärna till det bästa boendet i ett av Stockholms absolut mest populära...

4278 omdömen om Fastighetsbyrån Södermalm

Sedan starten hos Reco 2015

Karin Elisabeth E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sofia Ekander en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Katarina

Kompetent, trevlig och har haft koll på allt som har med bostadsaffären att göra, vilket har gjort att vi har känt oss lugna. Vår försäljning gick snabbt och, för oss, lätt.

Malin Elvira B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sainabou Jeng en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Katarina

Väldigt trevligt bemötande och snabbt svar på alla frågor. Sainabou gick ett steg längre än andra mäklare i att göra det så bra som möjligt för alla parter.

Niklas Å
Hornstull

Malin skötte hela försäljningsprocessen fläckfritt och jag kände mig trygg hela vägen. Jag vill verkligen rekommendera Malin för hennes engagemang, kunskap och förmågan att överträffa högt ställda förväntningar!

Håkan H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sofia Ekander en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Katarina

Sofia är en mycket kunnig och trevlig mäklare. Som spekulant och slutligen köpare upplevde vi att hon var väldigt lättillgänglig för frågor och gav snabb återkoppling i en het budgivning. Kan rekommenderas till säljare!

Johanna W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Christopher Olsen en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Katarina

Jag är väldigt nöjd med mitt val av mäklare. Han var rak och tydlig i sin kommunikation och jag upplevde honom som ärlig genom hela processen. Han återkopplade alltid snabbt och fick mig att känna mig trygg och säker i min affär som köpare. Kan varmt rekommenderas!

Patrik E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Felipe Osorio Åström en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Hornstull

Otroligt professionell. Rekommenderas varmt.

Hanna N
Maria

Malin var professionell och trygg! Kändes bra för oss som gjorde vårt livs första bostadsköp.

Christine E
Hornstull

Felipe är en mäklare man kan lita på. Vi fick tips om att han var den bästa på området han täcker på Södermalm. Felipe är extremt kunnig och vi är väldigt nöjda med servicenivån och känner verkligen att han gick "above and beyond". Slutpriset vi fick hamnade strax ovanför vår mest optimistiska värdering. Kan varmt rekommendera Felipe.

Ida A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Oskar Ingemarsson en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Sofia

Oskar hjälpte oss med försäljningen av lägenheten på ett snabbt, smidigt och proffesionellt sätt. Han guidade oss genom hela processen med tydlig kommunikation. Rekommenderar alla att anlita Oskar som mäklare! 🤩

Klara E

Proffsig och duktig på sitt jobb!

Helena H

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ trevlig lugn kunnig

Hesam P
Maria

Väldigt professionellt och tillgänglig. Tydlig i kommunikationen och tog sig tid att svara på frågor utan att stressa processen.

Fanny Tora Antonia C
Maria

Malin var engagerad, lyhörd och höll mig uppdaterad genom hela affären, vilket gjorde att jag kände mig säker i varje steg

Eric K

Mycket kompetent och service minded.

Beatrice K

Jag upplevde Sofia som professionell och engagerad genom hela bostadsaffären. I rollen som mellanman var hon tydlig i sin kommunikation och tillgänglig för frågor. Hon visade stor flexibilitet och var tillmötesgående under processen, vilket bidrog till en smidig affär. Sammantaget upplevde jag henne som seriös och lösningsorienterad i sitt arbete.

Herman B
Katarina

Vi är väldigt nöjda med Sofia vid vårt köp. Professionell, tillgänglig och tydlig genom hela processen. Rekommenderas varmt!

Einar S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Tina Månsson en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Katarina

Tina är trevlig, ärlig och jordnära. Hon sätter säljaren i centrum och stressar inte på utan låter saker ta sin tid i den takt som behövs.

Ulrika E
Katarina

Sofia är så förtroendeingivande för såväl säljare som köpare, tydlig och trevlig. Det är viktiga affärer och att kunna känna sig helt trygg med mäklaren är avgörande.

Emma L

Andra gången vi säljer med Felipe och vi är mer än nöjda. Han är lyhörd och lätt att samarbeta med. Han är bra på att återkoppla och hålla en uppdaterad under hela processen. Vi rekommenderar starkt att sälja med Felipe!!

Marcus B
Mariaberget

Mycket bra bemötande och tog sig tid att svara på alla frågor jag hade som förstagångsköpare. Rekommenderar varmt!

Carla G
Katarina

Sofia var mycket trevlig, gav oss gott om tid i lägenheten och skapade en trygg och smidig affär genom hela processen.

Peter Z
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sainabou Jeng en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Mariaberget

Sainabou ger ett genuint trevligt intryck. Hon skapar förtroende och lugn med sin kompetens och sitt sätt. Mycket nöjd.

Richard H
Katarina

Tydlig, rak, trevlig, glad och alltid tillgänglig för att ge snabba svar. Otroligt nöjd!

Erica W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Pia-Lotta Svensson en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Katarina

Pia upplevedes trevlig och proffsig och betryggande för oss som köpare.

Helena O
Katarina

Jag har anlitat Felipe ända sedan jag värderade lägenheten för ett antal år sedan. Det är tryggt att ha en mäklare som kan marknaden, har ett stort kontaktnät och som har smarta idéer om min bostadsaffär. Felipe har också en stor social talang som gör samarbeter roligt. Jag kan varmt rekommendera Felipe som mäklare.

Torun B
Sofia

Från start när jag missade Tinas telefonsamtal tills nu efter försäljning har Tina varit glad, peppig och otroligt professionell. Hon har gett tydliga råd baserat på djupa kunskaper om område såväl som marknad och har aldrig fått mig att bli orolig eller ta förhastade beslut. Alla målsättningar som vi gemensamt satte upp har vi följt upp, bekräftat och uppnått vilket är helt fantastiskt. Rekommenderar Tina till alla som ska sälja sin lägenhet på Södermalm.

Evana L
Katarina

Skulle rekommendera alla jag känner att anlita Sainabou som mäklare. Jag hade turen att ha henne som mäklare när jag köpte lägenheten, och nu två år senare när jag ville sälja så fanns det ingen tvekan om att jag ville anlita henne. Snabb, ärlig och säker, får saker gjorda och är framförallt pålitlig och genium. Om jag kunde ge henne 100/5 stjärnor så skulle jag!

Ellen J
Katarina

Vi har både köpt och sålt bostad med Sofia och kan varmt rekommendera henne. Från start till mål har hon varit engagerad, professionell och alltid tillgänglig för frågor och funderingar. Sofia är lyhörd, trygg i sin roll och väldigt kunnig, vilket gjorde att vi kände oss lugna genom hela processen. Vi är supernöjda med båda affärerna och skulle utan tvekan välja Sofia igen. Rekommenderas starkt!

Lukas K
Högalid

Duktig och rimlig mäklare , enkel att ha att göra med som kan sitt område :) rekommenderar :)

Stefan K
Mariatorget

Väldigt bra mäklare och professionell 👍

Maja L
Katarina

Från första kontakten med Sainabou till att kontraktet var signerat var upplevelsen precis allt jag hade kunnat hoppas på, och mer därtill. Efter att ha varit i kontakt med många mäklare under tiden jag letat lägenhet, och tyvärr haft flera mindre bra erfarenheter, var det en enorm skillnad att möta Sainabou. Redan på visningen var hon trevlig, avslappnad, glad och genuin, och hon behöll samma fina bemötande genom hela processen. Jag kände mig trygg hela vägen, kommunikationen var tydlig, ärlig och professionell, samtidigt...

Carmen W
Katarina

Jag har både köpt och sålt med Sofia och kunde inte ha varit mer nöjd. Försäljningen blev bättre än jag någonsin hade kunnat föreställa mig. Hon är inkännande, skarp och alltid mycket tillgänglig. Sofia sätter konsekvent kundens behov och önskemål i första rummet.

Sara L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Christopher Olsen en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Högalid

I en prekär situation kom Christopher och styrde upp den med en trygg hand. Vi fick ett väldigt fint och personligt bemötande och är väldigt tacksamma för allt jobb han lagt ner på oss och vår bostad!

Anders G
Katarina

Väldigt smidigt och bra från första kontakt till avslutad affär. Enkelt, tydligt och tryggt hela vägen. Rak kommunikation med snabb återkoppling och mycket trevligt.

Ingrid
Köpte sin lägenhet med hjälp av Tina Månsson en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Katarina

Professionellt och vänligt bemötande av mäklaren Tina Månsson. Lugn och trygg person som också är rak och tydlig i sin kommunikation. Rekommenderar henne starkt.

Viktor B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Södermalm
Katarina

Kändes ärlig, noggrann och bra att ha att göra med till en början. Det visade sig senare att han ljög om sin erfarenhet i yrket (han sa att han sålt många lägenheter, men i själva verket var min försäljning hans första, vilket till viss del förklarar hur katastrofalt det gick), lovade bort inredning i lägenheten till säljaren utan att prata med mig om det, låtsades känna till lagar och regler som visade sig vara felaktiga och så vidare. I efterhand en väldigt nonchalant, ignorant och oäkta person som borde välja en annan...

Berit A
Högalid

Mycket kunnig och noggrann mäklare som med hjälp av en utmärkt fotograf lotsade oss igenom försäljningen. Vi kände oss informerade och trygga hela vägen fram till köpeavtal.

Hanna W
Katarina

Rekommenderar Tina starkt. Hon är mycket driven och vågar ta sig an en utmaning. Hon är kommunikativ och lyhörd. Vi kände stor tillit till henne under hela processen. Vi är mycket glada för en lyckad affär tack vare Tina.

Tomas E
Katarina

Tina var en jätte trevlig, kunnig och hjälpsam person. Skulle vi behöva en mäklare i framtiden skulle vi vända oss till Tina.

Ann-charlotte A
Sofia

Jag upplevde Tina som seriös och realistisk med hög kompetens och kännedom om marknaden. Glad o positiv och alltid tillgänglig för frågor och funderingar. Det kändes tryggt att låta Tina sälja vår bostad och vi är väldigt nöjda med hela processen. Jag rekommenderar verkligen Tina och Fastighetsbyrån.

Gustav William C
Sofia

En mycket kompetent, proffsig och genuin mäklare som skapade ett stort förtroende redan från första kontakten. Hela köpprocessen kändes trygg och väl omhändertagen. Mäklaren var alltid tillgänglig, tydlig och hjälpsam, och bidrog verkligen till att vi gjorde en bra affär. Vi är väldigt nöjda.

Katharina T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Malin Miura en del av Fastighetsbyrån Södermalm

Mycket smidigt att ha med Malin på Fastighetsbyrån Södermalm att göra. Hon är snabb och ändå är alla steg väl utförda och jag som kund känner mig trygg.

Gordon C
Katarina

I Oskar finner man en vänlig, ambitiös och väldigt kunnig mäklare. Lyhörd och informativ. Rekommenderar starkt! 5/5

Annika W
Högalid

Proffsigt och vänligt bemötande. Lätt att ha och göra med och känns kunnig och erfaren

Pär J
Högalid

Mycket trevlig och hjälpsam mäklare!!

Lucas I
Högalid

Bra upplägg och proffsigt bemötande!

Bengt A
Högalid

Bra jobbat Felipe och Malin. Stort tack för hjälp med snabbt och smidigt avslut.

Lydia T
Hornstull

Detta är min tredje bostadsaffär där Sofia har varit involverad som mäklare, jag har tidigare köpt två bostadsrätter som hon förmedlat och nu valde jag henne som mäklare när jag skulle sälja min bostadsrätt då jag i varje affär upplevt henne som otroligt kunnig och professionell och dessutom trevlig, genuin och vänlig. Jag kunde inte vara mer nöjd med mitt val av mäklare, det är tydligt att hon har stenkoll på allt gällande affären och på bostadsmarknaden och att hon gör allt och lite till för att göra säljaren såväl som...

Maria H
Maria

Supernöjd! Jag upplevde Sainabou som väldigt kunnig, hjälpsam och professionell. Hon har ett varmt bemötande och tar sig tid att förklara, samtidigt som hon är noga med att det strategiska och att jag som säljare ska bli nöjd. Jag har känt mig mycket trygg med henne genom hela processen och rekommenderar henne varmt!

Dalvin A
Hornstull

Jag kan med full övertygelse säga att Sainabou har varit det absolut bästa stöd jag hade kunnat önska mig genom hela försäljningen av min lägenhet. Processen var extra utmanande eftersom jag själv inte befann mig i Sverige, men tack vare hennes engagemang, närvaro och professionalism kände jag mig hela tiden trygg, informerad och väl omhändertagen. Under cirka sex månader stod Sainabou vid min sida i varje steg av processen. Hon var långt mer än en traditionell mäklare – hon blev ett ovärderligt bollplank och ett starkt...