Carl S:
Sveriges bästa leverantör av web-tv-tjänster. Global leverantör av portaltjänster för både mindre företag och några av världens största sajter. Gå till http://about.picsearch.com för mer information.
Ulf G:
Ett intressant och verkligen kunnigt företag som seriöst arbetar med sin personal och vårdar sin kunder, mycket starka inom ekonomi, reception och kundtjänst. Personal behandlas mycket väl och man får raka besked om de klarar eller inte klarar uppdragen!
Nikke L:
Igår åt jag en av mina bästa middagar någonsin här. Allt, från lokalens läge, trivselfaktorn i lokalen, personalens brinnande intresse för att vi skulle få en så bra upplevelse som möjligt, vinernas kvalitet, råvarorna, matlagningen var så bra att jag för första gången nästan saknar ord i en reco.
Pastis är helt enkelt en av de restauranger som man bara inte får missa i Stockholm just nu.
Glöm inte att beställa bord! Gör det idag!
SANDRA B:
Jobbade som URSKA hos Dedicare AS - Norge i 5 veckor.
Jätte bra arbetstider. Stora och fina boliger. Lönen helt okey som i Tariff avtalet.
Det bästa jag kunnat göra. Valde att avsluta då det strulade med min Norska Auktorisasjon.
Rekomenderar varmta Anne Marit och Line
i Dedicare AS
Lisette O:
Jag ville göra ett leopard "ansikte" på skuldran och blev rekommenderad att gå till Felix för den typen av motiv eftersom han är grym på djur. Jag hade ideer på hur jag ville att den skulle se ut och felix arbetade fram en supersnygg bild och gjorde ändringar tills jag var helt nöjd. Jag är supernöjd med resultatet, min leopard kunde inte ha blivit bättre, de är professionella, extremt duktiga och noga. Kommer aldrig gå till någon annan tatueringsstudio än Salong Betong.
Anna E:
Två jättefina ridhus, trevliga hästar, roliga aktiviteter under lov samt clinics, många olika storleker på ponnyer. Rent och snyggt och trevlig personal. Vällingby har verkligen blivit bättre de senaste åren. Minus för antalet stora hästar, tyvärr lite för få.
Camilla:
RFSU har verkligen fantastisk personal. Alla jag träffat på under årens lopp har varit engagerade, kompetenta och vänliga - trots att många av dem har heltidsjobb utöver RFSU. De har sedan något år tillbaka flyttat från Fridhemsplan till större lokaler ovanför Söderhallarna vid Medborgarplatsen.
Leif L:
Södermalmskyrkan är en fristående församling. De möten som man har på söndag förmiddag är fyllda av värme och en kärleksfull atmosfär. Det är inte många tomma bänkar och musiken är har både nerv och puls.
Församlingen byggs på Jesu princip om att ha 12 lärjungar som träffas en gång i veckan. Där har man den närhet och omsorg som är svår att få i en stor församling på över 1000 medlemmar.
Medlemmsantalet ökar hela tiden för att människor känner att de får sina behov mötta.
LARS P:
Annika Plogmark på ABC Kliniken på Östermalm i Stockholm är förträfflig,
Besök www.abckliniken.se och boka en tid. Det är bara en risk, om ni så flyttar till andra sidan jordklotet kommer ni troligen ändå inte byta tandläkare.Och då blir det riktigt dyrt att kolla pliggarna. //LP
Maurine F:
Supermysig bokhandel med allt som har med andlighet att göra. Böcker, rökelser, stenar samt annat smått och gott, och även föreläsningar (som jag tyvärr inte har någon erfarenhet av).
Älskar stämningen här, men det blir lätt lite trångt då affären e poppis ^^.
Liza H:
En coach (och medmänniska) utöver den "sedvanliga". Professionell, mångsidig, kunnig. Varm och välkomnande. Tydlig, konkret. Varje möte är en oerhört intressant effektiv "resa" fylld med väsentlig 'information' som i sanning leder till fantastiska personliga framgångar och resultat genom de verktyg och instrument som Jane-Ly erbjuder. En extraordinär CoachForYou! Tack!