Övrigt i Stockholm

1,564 rekommenderade övriga företag i Stockholm kommun

Markus W
    Markus W: Supertrevliga och kunniga. Kan inte bli annat än toppbetyg! Rekommenderas.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?

• Anna E
    Anna E: Två jättefina ridhus, trevliga hästar, roliga aktiviteter under lov samt clinics, många olika storleker på ponnyer. Rent och snyggt och trevlig personal. Vällingby har verkligen blivit bättre de senaste åren. Minus för antalet stora hästar, tyvärr lite för få.
  • Camilla
    Camilla: RFSU har verkligen fantastisk personal. Alla jag träffat på under årens lopp har varit engagerade, kompetenta och vänliga - trots att många av dem har heltidsjobb utöver RFSU. De har sedan något år tillbaka flyttat från Fridhemsplan till större lokaler ovanför Söderhallarna vid Medborgarplatsen.
    Leif L
    Leif L: Södermalmskyrkan är en fristående församling. De möten som man har på söndag förmiddag är fyllda av värme och en kärleksfull atmosfär. Det är inte många tomma bänkar och musiken är har både nerv och puls. Församlingen byggs på Jesu princip om att ha 12 lärjungar som träffas en gång i veckan. Där har man den närhet och omsorg som är svår att få i en stor församling på över 1000 medlemmar. Medlemmsantalet ökar hela tiden för att människor känner att de får sina behov mötta.
  • jonathan J
    jonathan J: En bra organisation som värnar om freden och aktivt motarbetar våld, krig och vapen i hela världen.
  • Håkan N
    Håkan N: Vi tycker om att bo här Håkan Nyzell
  • Pryscilla G
    Pryscilla G: Väldigt nöjd med min tattuering av Jousef! Schysst personal och bra priser. Rekommenderar starkt
    Jakob V
    Jakob V: Underbar konst och utställningar samt god mat. Perfekt för barn med söndagsverkstad .
    Ann-marie L
    Ann-marie L: kanonbra duktig kreativ arbetsam o glad
  • LARS P
    LARS P: Annika Plogmark på ABC Kliniken på Östermalm i Stockholm är förträfflig, Besök www.abckliniken.se och boka en tid. Det är bara en risk, om ni så flyttar till andra sidan jordklotet kommer ni troligen ändå inte byta tandläkare.Och då blir det riktigt dyrt att kolla pliggarna. //LP
  • 4 omdömen
    Maurine F
    Maurine F: Supermysig bokhandel med allt som har med andlighet att göra. Böcker, rökelser, stenar samt annat smått och gott, och även föreläsningar (som jag tyvärr inte har någon erfarenhet av). Älskar stämningen här, men det blir lätt lite trångt då affären e poppis ^^.
  • Pierre B
    Pierre B: Ekologiska krämer. Doftar diskret. Kliar inte. Kladdar inte. Och justa priser! Hel nöjd.
  • Liza H
    Liza H: En coach (och medmänniska) utöver den "sedvanliga". Professionell, mångsidig, kunnig. Varm och välkomnande. Tydlig, konkret. Varje möte är en oerhört intressant effektiv "resa" fylld med väsentlig 'information' som i sanning leder till fantastiska personliga framgångar och resultat genom de verktyg och instrument som Jane-Ly erbjuder. En extraordinär CoachForYou! Tack!
    gustav s
    gustav s: Kunigunda är en mysig liten butik i sofo på söder. Här hittar man snygga kläder från skandinaviska designers till vettiga priser. Största delen av sortimentet är dam, men det finns även ett bra utbud av herrkläder och är verkligen värt ett besök även för killar. Ett stort plus för den trevliga personalen!
  • Olle L
    Olle L: Jag har gått Tuff Ledarskapsträning Steg 1-3 som är en fantastiskt effektiv träning, som gett verklig skillnad i vardagsledarskapet. Ger helt andra resultat än de andra utbildningar jag gått som är strategiska och teoretiska.
  • Bengt W
    Bengt W: Kan inte annat än att berömma detta suveräna företag för dess integritet, kunnande och exceptionella flexibilitet i skapandet av vårt senaste event. Alla, ja alla var övernöjda!
  • Anna B
    Anna B: Den godaste korven i stan.
  • Emil L
    Emil L: Mycket väl skött förening! Man blir alltid trevligt bemött och styrelsen är alltid snabb med att hjälpa till eller ge återkoppling!
    a
    a:
  • Jeppe L
    Jeppe L: Engagerade och trovärdiga miljökonsulter vare sig det gäller klimatstrategier eller kamelanalyser...
    Håkan R
    Håkan R: Hos Douglas på Bluecut får du bästa service och måttsydda kläder till ett rimligt pris. Bäst är att ringa till Douglas och beställa tid så får du en professionell översyn av din garderob.
  • Karl R
    Karl R: Gasföreningen med Michelle Ekman i spetsen jobbar väldigt bra med att få både företag och myndigheter intresserade av att köra på miljövänlig biogas. Dom är proaktiva. Det är bra.
  • Torbjörn J
    Torbjörn J: Min optiker där jag köper mina vanliga glasögon. Underbar optiker med folk som vet hur man ger SERVICE. Det är alltid skönt när affärsinnehavare i första hand vill göra ett bra jobb och i andra hand tjäna pengar på en. Den service jag fått här har jag inte fått någon annan stans. En klar femma! Var där idag. Juni 2011. De hade återigen kunnat tjäna en hacka men gjorde det gratis. En ovanligt bra optiker.
    CARL-FREDRIK V
    CARL-FREDRIK V: Jag valde att klippa mitt hår kort efter 25 år med hästsvans och valde efter noga överväganden att klippa mig hos Dejan Cekanovic på Björn Axén Birger Jarlsgatan 33. Jag har nu klippt mig en andra gång hos Dejan och är fantastiskt nöjd med slutresultatet. Jag har en halvlång elegant brittisk "pretty style" och behöver vare sig använda hårprodukter eller styla håret, utan det lägger sig perfekt efter kamningen varje morgon. Kan starkt rekommendera Dejan.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?

BO K
    BO K: Detta är en toppenverkstad! Jag lämnade in min Jaguar hit och fick en massa jobb gjort korrekt till bra pris. Jag fick stort förtroende för dem och kommer att komma tillbaka. På denna verkstad får du prata direkt med mekaniken som skall göra jobbet och inte som på andra ställen en kundmottagare som inte har koll på läget. Bättre verkstad får man leta efter!
1...1415161718...63
Kista  (47 st)
Gärdet  (41 st)
Gamla Stan  (30 st)
Liljeholmen  (28 st)
Hammarby Sjöstad  (25 st)
Västberga  (21 st)
Johanneshov  (19 st)