Övrigt i Stockholm

1,643 rekommenderade övriga företag i Stockholm kommun

Jennifer H
    Jennifer H: Kanonbra hunddagis som verkligen bryr sig om både hundar och hundägare. Dom är kunniga och proffsiga. Erbjuder plats för både små och stora hundar, kurser och trimning. Rekommenderas starkt!!
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?

• E
    E: Beställt både ljuslåda & småskyltar till företaget. Jätte nöjd med resultat & leveranstid!
    Alexandra A
    Alexandra A: Trevlig personal. Korrekta och noga med dagishundarna och arbetar på ett profsig sätt.
    Mathias W
    Mathias W: Underbar tidning för män, skitsnygg design, alltid sköna artiklar och intervjuer. Tummen upp!
  • Martin D
    Martin D: Sveriges äldsta och i särklass bästa paintballbutik. Ägaren är involverad på personlig basis, servicen är klockren, hemsidan uppdateras ständigt och de har många erbjudanden på hemsidan. Att de även har utomhusbana, såväl som inomhusbana gör ju det hela MYCKET mer intressant. Mycket bra priser, alltid i framkant med utvecklingen och med produkter. // Martin
    Emilie L
    Emilie L: Ulrika Sandström är enligt mig en av Sveriges mest talangfulla modedesigners. Examinerad vid bla Beckmans i Stockholm gör hon otroligt snygga tjejkläder. Under hösten 2008 kommer hon även lansera en webshop så håll utkik!
    NIKLAS N
    NIKLAS N: Wow vilken service, vi lämnade in gammalt guld att smälta ner till vigselring och Anders guidade oss så allt blev rätt med diamanter mm. Erbjud även gratis slipning/putsning av annan ring som egentligen Inte hörde till affären. Proffsigt, och värt varenda krona! Kul med familjära bolag som levererar det lilla extra!
    Helene W
    Helene W: Alla lärare är duktiga, välutbildade och anpassar passen så att de passar de som just är där. Toppen
    Ann-marie L
    Ann-marie L: kanonbra duktig kreativ arbetsam o glad
  • Enrico C
    Enrico C: Informator kan jag bara säga gott om, har alltid levererat och har alltid hållit vad dem lovat till mig
    Daniela L
    Daniela L:
    Thommy O
    Thommy O: Kan bara bli fem av fem på denna. De kosttillskott jag använder mest i min träning. Sveriges äldsta och i mina ögon mest pålitliga tillverkare av kosttillskott. De är inte billigast en å andra sidan säljer de inte skräp som så många andra gör. Mitt råd är att hoppa över råttgiftet som alla andra snåljåpar köer och satsa på det som fungerar. Kan varmt rekommendera Vitamin B.3, kreatin och Whey+
    Elina E
    Elina E: Som stolt medlem hos RFSU besökte jag RFSU Stockholm för en heldagsutbildning i ett av deras projekt. Vi utbildningsdeltagare fick en otroligt bra dag tillsammans med utbildarna och jag kommer definitivt anmäla mig för flera utbildningar. Hos RFSU kan du lär aig allt om sexualpolitiska saker. Jag rekommenderar varmt RFSU!
  • Karl R
    Karl R: Gasföreningen med Michelle Ekman i spetsen jobbar väldigt bra med att få både företag och myndigheter intresserade av att köra på miljövänlig biogas. Dom är proaktiva. Det är bra.
  • Pryscilla G
    Pryscilla G: Väldigt nöjd med min tattuering av Jousef! Schysst personal och bra priser. Rekommenderar starkt
    Johan P
    Johan P: Roliga och annorlunda aktiviteter!
  • mankan S
    mankan S: Trevligaste och snabbaste kundtjänst jag har varit med om.
    Tobias B
    Tobias B: Blev rekommenderad av en vän att hänga med till Crossfit Solid för ett pass. Så snart jag kom ner till lokalen blev jag bemött av en bunt atleter som gav järnet. De som väntade på nästa pass var galet trevliga och avslappnade. Instruktören som ledde passet var väldigt kunnig och var aktiv med att instruera alla i gruppen hur de skulle förfina sin teknik i tyngdlyftning - det här var något helt annat än vad jag har upplevt på andra gym. Inga egenkära gym-barbies eller anabola-babianer. När passet väl började var alla tok-peppade och gav allt. Gruppen hjälpte till att pressa all kraft ur mig. Efter passet var jag helt slut, lite illamående men framför allt sjukt nöjd. Jag hade träningsvärk i fem dagar innan gick ner och körde nästa pass. Nu är jag helt hooked. Om du gillar att träna och är trött på att håglöst stå och dra i någon vajer på ett gym där ytan är viktigare än resultatet ska du testa Crossfit Solid. Du kommer inte bli besviken!
    Linda M
    Linda M: Ett företag som jag rekommenderar starkt. Bra service och bemötande, professionell trädgårdspersonal som gav mig en hel del råd inför planteringen av tujorna som jag köpt. Tack
    Anna B
    Anna B: Den godaste korven i stan.
    NOEL H
    NOEL H: Fick med mig en riktigt fräsch pasta härifrån igår. Betyget lyfts till en femma pga den mycket trevlig personalen! Måste testa kaffet också!
    Robert C
    Robert C: Mycket trevligt bemötande då jag fick problem att öppna dörren. Jag fick ett mycket bra tips som gjorde att vi kunde komma in på egen hand. Tack så mycket!
    Nikke L
    Nikke L: Igår åt jag en av mina bästa middagar någonsin här. Allt, från lokalens läge, trivselfaktorn i lokalen, personalens brinnande intresse för att vi skulle få en så bra upplevelse som möjligt, vinernas kvalitet, råvarorna, matlagningen var så bra att jag för första gången nästan saknar ord i en reco. Pastis är helt enkelt en av de restauranger som man bara inte får missa i Stockholm just nu. Glöm inte att beställa bord! Gör det idag!
  • 4.5
    4 omdömen
    Maurine F
    Maurine F: Supermysig bokhandel med allt som har med andlighet att göra. Böcker, rökelser, stenar samt annat smått och gott, och även föreläsningar (som jag tyvärr inte har någon erfarenhet av). Älskar stämningen här, men det blir lätt lite trångt då affären e poppis ^^.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?

m
    m: Ett bageri som gör alla rätt. Som också serverar lunch och annat på de allra bästa råvarorna. Samt säljer delikatesser och har supergrym inredning. Här bor jag! :-)
1...1617181920...66
Områden i Stockholm
Övrigt i Vårberg  (12 st)
Övrigt i Alvik  (11 st)
Övrigt i Rågsved  (11 st)
Övrigt i Akalla  (11 st)