Övrigt i Stockholm

1,475 rekommenderade övriga företag i Stockholm kommun

• 5 omdömen
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?

• 9 omdömen
  • 7 omdömen
    ÅSA B
    ÅSA B: Har varit dit med min tvååring två gånger och hon har så fin hand med barn! När jag försökt klippa henne på någon annan salong blir det ramaskri men på Klippnytt går det bra 😊
  • Naf
    Naf: Ebba är fantastiskt duktig! Sydde in min bröllopsklänning hos henne. Kommer garanterat anlita henne fler gånger. Ebba du är bäst!
    Ulla P
    Ulla P: Bästa servicen på länge! Goda viner o god mat till bra priser. Minus för stämningen/miljön som upplevs lite som skolmatsal/sjukhusmatsal.
  • Mila K
    Mila K: Utan tvekan Sveriges bästa Bikramyogastudio. Med en mysig lokal och duktiga instruktörer lyckas de leverera ett fast koncept på ett unikt sätt.
  • Robert
    Robert: bättre än många andra hamburgerställen som även visar sport. Inget ställe för en dejt utan snarare för socialsamvaro med vännerna samtidigt som man kollar fotboll. Skippa Hard Rock och gå hit istället.
    Cajsa J
    Cajsa J: God och fräsch mat i en mysig miljö med himla trevlig personal. Det som drar ner mitt betyg är de ibland tveksamt diskade galsen och besticken.
    Mattias D
    Mattias D: Fantastisk butik med ett grymt urval kläder, både nya och vintage (mest på damsidan). Stans bästa frisörer står Cajsa och Justin för i sin Tiki-salong längst in. Ytterst prisvärt (man klipper sig en gång, får 2-3 touch-up-gånger innan man behöver betala för en full klippning igen). Sympatiskt!
  • f
    f: På sommaren är glass ett måste, och då allra helst spännande, rolig och smakrik glass. På Kungsholmens glassfabrik är det inte bara det gamla tråkiga vanliga sortementet av jordgubb, choklad och vanilj som gäller utan utbudet av frukter, kaffesorter, kryddor mm man kan smaksätta glass med tycks oändligt, smaksättningarna är verkligen spännande och roliga. Dessutom smakar de fantastiskt också, och kulorna är inte små pluttkulor utan de är ordentliga så att man riktigt hinner smaka på smaken man lyckats välja, för att välja smak är svårt. Det kanske inte är Stockholms största glassutbud, men det är alldeles tillräckligt, och helt klart det godaste. Glassen har bitar av frukt eller andra ingredienser och man kan känna smaken på tungan hur länge som helst, det är verkligen något att unna sig, speciellt som att priset inte är särskillt mycket dyrare än annan betydligt tråkigare glass. Glassen är så god att det är svårt att hindra sig själv från att genast efter att den första är slut genast köpa en ny. Tyvärr ligger Kungsholmens Glassfabrik lite avsides från någon trevlig promenadgata och lokalen känns lite kal och tråkig. Men personalen är trevlig och hjälpsam så man kan stå ut med att ta en omväg för att få smaka på denna goda glass.
  • 6 omdömen
    Madelene P
    Madelene P: Ett av de absolut trevligaste biljardställena i Stockholm och finns även shuffleboard + pingis om man vill aktivera sig ytterligare. Vill man bara sitta ner och umgås och dricka så är detta även ett bra ställe för det, vill man inte prata kan man även låna sällskapsspel. Extra plus att det är fräscha lokaler och toaletter.
  • 7 omdömen
  • Eva N
    Eva N: Vi anlitar Citronblomman både för företagets lokaler och hemstädning, är alltid nöjda med resultatet. Det som också har varit mycket positivt med företaget är att de är flexibla och kan anpassa sig efter våra behov - om vi till exempel har glömt att skaffa hem rätt sorts trasor kommer de på en lösning med de material vi har hemma (inte som ett annat företag vi anlitade som vägrade arbeta med fel trasor, men ändå fakturerade för en hel städning). För oss är det viktigt att kunna ha trevlig, rak och okomplicerad kommunikation med dem vi släpper in i vårt hem, och det får vi med Citronblomman.
  • ÅSA W
    ÅSA W: Den bästa Gina Tricot butiken i Stockholm. Den är stor (två vån) och alltid städad. Denna är oslagbar!
  • Daniel s
    Daniel s:
    Jacob C
    Jacob C: Mycket bra gym som ligger centralt. Billigt men trots det inte särskilt mycket folk där, förvånande med tanke på att det är ett fräscht och relativt välutrustat gym. Dock väldigt skönt, böt hit från Friskis som alltid var smockfullt mellan 4 och 8 på eftermiddagen. Mycket bra utrustat med vikter och ett OK utbud av maskiner. Relativt bra öppetider och gratis wifi, enda negativa skulle kanske vara att deras AC är lite halvtaskig och det kan bli lite varmt på sommardagarna.
    Sandra L
    Sandra L: lite dyrt, men mycket bra resultat. Jag vet att dom är mycket billigare än andra och jag fick det ännu billigare som kompensation från deras sida, men 500 för 5-15 minuter känns lite extremt, jag hade förstått om det var för 1 timme.
    Helena R
    Helena R: Bra kvalitet! Jättegod räkblandning. Jag som inte brukar gilla bläckfis fick dock ändra mening när jag smakade deras bläckfiskblandningar. Även chokladkakorna var av yppersta kvalitet och goda som dessert.
  • 2 omdömen
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?

1...1718192021...59
Kista  (43 st)
Gärdet  (39 st)
Gamla Stan  (29 st)
Liljeholmen  (28 st)
Hammarby Sjöstad  (24 st)
Västberga  (21 st)
Stadshagen  (18 st)