Flyttfirma i Stockholms län

Skydda både ryggen och dina tunga eller ömtåliga saker när du ska flytta - anlita en erfaren flyttfirma i Stockholms län! Vi har listat de bäst rekommenderade och mest aktuella flyttfirmorna här på Reco.se!

Att flytta kan bli en ganska stor apparat när stora möbler, glasskåp och prydnadsföremål måste lämna sin plats och åka ut på äventyr. Det kan dessutom bli dyrt och ledsamt om något skadas i processen oavsett om föremålet besitter faktiskt värde eller stort affektionsvärde. Därför är det viktigt att välja en flyttfirma som vet vad de gör, har rätt försäkringar och tar hand om ditt bohag!

Ta reda på vilka försäkringar firman har, vad de täcker och i vilka situationer de gäller. Var också uppmärksam på om de erbjuder fastpris på flytten så att du vet att priset inte drar iväg, det gör många flyttfirmor efter en kostnadsfri besiktning av ditt bohag. Många bolag som jobbar med flytt hjälper dig även med städning inför visning eller flyttstädning om du vill ha hela flyttprocessen fixad i ett svep!

Här på Reco.se kan du hitta en flyttfirma i Stockholms län som passar dig! Läs mer om de olika bolagens tjänster och vad tidigare kunder tycker om servicen de fått.

Orter i Stockholms län
Danderyd  (1 st)
Tyresö  (1 st)
Vallentuna  (1 st)

Topp 25 flyttfirmor i Stockholms län

• Vi garanterar en flytt utan krångel
    Andreas Nicolas H
    Andreas Nicolas H: De hanterade flytten toppen. Lyhörda, lösningsorienterade och flexibla för önskemål. Använder dem gärna igen.
  • Vi på flyttfirman Stadsbudet Sverige gör vad ett stadsbud gör bäst. Vi transporterar och flytta det du vill ha flyttat på ett miljömedvetet vis via tekniska lösningar och utbildad personal. Med lång e...
    Carina E
    Carina E: Stadsbudet hjälpte mig med att dels flytta saker till ett förråd, dels att flytta ALLT från en lägenhet till en annan (inkl. skydd av möbler etc.). Trots en del strul av mig vid bokningen så genomfördes allt galant och smidigt! :-) Det var ett gäng positiva/glada/trevliga killar som kånkade och bar. Jag har anlitat Stadsbudet vid tidigare flyttar och jag har aldrig haft något att klaga på. Tvärtom! Rekommenderar verkligen de som ska flytta att anlita Stadsbudet. Stort TACK till alla som jag haft kontakt med! Ingen nämnd, ingen glömd. //Carina
  • Vi på Etab relocation AB har en gedigen erfarenhet av flyttbranschen och flyttar inom hela Sverige. Varmt välkommen till oss!
    Michael K
    Michael K: Otroligt professionella och snabba. Löste en stor och komplicerad flytt för oss till fullkomlig belåtenhet.
  • Välkommen till Nls Flytt, med hjälp av lång erfarenhet och kunskap i branschen kan vi hjälpa dig med allt kring din flytt; packning, flyttstädning och uppackning etc. Varmt välkommen!
    Annika M
    Annika M: Flytt av ca 50m3 från förråd i Eskilstuna till Askersund. Fick snabb offert och priset var helt rätt. På flytt dagen fick jag ett telefonsamtal och meddelade att de va ca 20 minuter försenade. De kom i tid som meddelats. Supertrevliga killar som kom och jag och min man är mer än nöjda med. Kändes som att vi hade familj som hjälpte oss. Rekommenderar mer än gärna om det är någon som har tankar på att anlita flytthjälp. Tack så jättemycket!!!! Vi har inte tankar på att flytta på länge än men om det skulle hända så vänder vi oss till NLS Flytt igen!!!
  • Flyttbolaget ETT AB

41 omdömen
    Vi på Flyttbolaget är lösningsorienterade och är aldrig längre än ett samtal bort när du behöver flytthjälp!
    Richard P
    Richard P: Har anlitat Flyttbolag ETT vid flertalet tillfällen och blir alltid lika nöjd med deras fantastiska service och trevliga bemötande! Kommer definitivt använda dem igen vid nästa flytt eller magasinering!
  • MAGNUS L
    MAGNUS L: Två ambitiösa och trevliga killar gjorde ett strålande jobb med min flytt. Tre trappor där de fick bära upp alla stora och skrymmande saker. Snabba och effektiva!
  • GALIA O
    GALIA O: Proffs! Flyttade hela vårat bohag (två vuxna och tre barn) på tre timmar. Då monterade de även sängben och vi hann bjuda på fika 20 min. Ingenting gick sönder och även städningen var helt perfekt, den nya ägaren till vår förra bostad hörde av sig och var imponerad över hur fin lägenheten var. Priset var oxo helt överkomligt! Boka dom!
  • Huddinge Flytt AB

53 omdömen
    Hans L
    Hans L: Hamnade i ett läge där jag var i behov av flytthjälp med kort varsel. Huddinge flytt löste en tid snabbt. På flyttdagen kom de redan 20 min innan planerad tid vilket var väldigt skönt och de två personerna som flyttade bohaget var extremt snabba och lätta att kommunicera med. Allt var välpaketerat och väl omhändertaget. Rekommenderar starkt!
  • Lena B
    Lena B: Killarna var otroligt bra, arbetade snabbt och tryggt. Trevliga och ingen diskussion om en extra grej kom till. Tack bästa flytt killar. Flyttar vi igen så kommer vi ta er igen.
  • Alexandra A
    Alexandra A: Utmärkt bemötande och mina förväntningar landade högt som jag visste i förväg eftersom jag flyttat med dom tidigare. Kunde få mina saker flyttade redan dagen efter jag bokade och allt gick snabbare än jag trodde!! Och till ett bra pris 👏👏👏
  • Sarah R
    Sarah R: Fungerande Flytt do whatever it takes to get the job done. They’re great communicators, problem solvers, and they are extremely hard working. They took excellent care of our possessions and made the whole process feel so much simpler. We booked the moving service, the packing help, we borrowed their moving boxes, and we had the cleaning service. Every step was easy, and very smooth - a very low stress experience. Next time I need a moving company I will definitely go straight to Fungerande Flytt.
  • Flyttstädning Partner

223 omdömen
    Kristin P
    Kristin P: Mycket trevligt och proffsigt samtal. Jätte bra städat
  • IBRAHIM A
    IBRAHIM A: Jättetrevliga, fick låna ett berg flyttkartonger av dom hur länge som helst (som jag till slut köpte av dom till en rimlig peng). Papper för att packa porslin och glas ingick, och jag fick rabatt hos en städfirma genom dom (som gjorde ett jättebra jobb och kan rekommenderas).
  • Karin B
    Karin B: Bra lyhörda flyttgubbar, de lyssnade verkligen på vart jag ville ha de olika sakerna. Toppen.
  • Johan N
    Johan N: - Proffsigt & personligt bemötande - Prisvärda - Packning, flytt & städ gick utmärkt Sist men inte minst, stort tack till Martin som arrangerade allt på distans. Ni får ett nytt uppdrag när det blir hus för oss!
  • Hemfrid erbjuder smidig hjälp i vardagen med allt från hemstädning, flyttstädning, trädgårdsservice, badrumsstädning, storstädning, fönsterputs och köksstädning till barnpassning.
    Ingrid L
    Ingrid L: Jag har alldeles nyligen besvarat en enkät från Hemfrid. Det får räcka. Med vänlig hälsning Ingrid Liljenberg
  • José Miguel V
    José Miguel V: Stop looking !! You HAVE found your moving company!! I sounds like an ad but I promise you that I’ve tried moving companies before but never this good. This guys are super professionals. The moving went SO good and smooth with them, that I’m sure any other customers will think exactly same. They came earlier to the apartment and we were done in 4 hours. No because they were trying to do things faster, it was because they were very organised. And by the way, worth to mention that they were SUPER careful with our stuff and also that they took away 30 minutes from the bill because another apartment was doing the moving at the new place. I don’t wanna move again but if I do I will definitely call them back. Thank you guys😉 -ProTip: They offer the possibility of borrowing moving boxes.
  • Anna Paulin R
    Anna Paulin R: Rekommenderar denna flyttfirma! Noggranna, välorganiserade så att det var lätt att hitta efter flytt. Varsamma. Trevliga, enkel kommunikation. Mycket nöjd.
  • Maria A
    Maria A: Fick kanon hjälp. Snabba, hjälpsamma och gjorde även det lila extra. Hade själv inte verktyg för att ta ner tre lampor. Mr.Paul hjälpte mig ta ner dom, inga konstigheter. Kommer rekommendera er till alla!
  • Roger D
    Roger D: FLYTTTJÄNST SNABBA DUKTIGA SUPERNÖJD !
  • Michaela K
    Michaela K: Mycket trevlig kontakt, snabbt svar per Mail och telefon.. Flytten gick super. Killarna kom punktlig, var varsamt och försiktigt med grejer, arbetade snabbt, inpackade allt känsligt i plast och hade exakt storlek på bilen. Också vid överlämningen gick allt bra trots att jag själv var inte på plats ställde dem alla saker dit jag hade märkt med lappar. Ingenting skadades. Priset var dessutom mycket bra.
  • Liselotte L
    Liselotte L: Vi anlitade PEO AB för flytt. Samuel och Anton är alltid tillgängliga, hjälpsamma och lösningsfokuserade. Allt gick toppenbra och vi är supernöjda. 👍
  • Anna S
    Anna S: Anlitade Karavan Point för visningsstädning, och jag är så himla nöjd! Lägenheten har aldrig varit så ren! Stort tack!