Frisör i Stockholms län

Bara i Stockholm finns det mer än 1400 frisörsalonger. Det finns allt ifrån små drop-in salonger till hela koncept som inte bara klipper dig, utan även serverar cappuccino, väljer ut kläder samt bestämmer vilket smink du ska ha. Priserna varierar givetvis och som med det mesta här i livet så får du vad du betalar för. Det viktigaste med ditt besök hos frisören är såklart att du går därifrån med en snygg frilla och ett leende på läpparna. Här på Reco.se hjälper vi dig hitta just det. Här kan du läsa om tidigare kunders individuella erfarenheter, rekommendationer samt deras samlade omdöme, allt för att underlätta för dig i din vardag.

Frisör
Ekerö  (1 st)
Nynäshamn  (1 st)
Sigtuna  (1 st)

Topp 25 frisörer i Stockholms län

• 25 kvadrat -- En mysig frisörsalong med personligt bemötande beläget mitt i stan, redo att uppfylla kundernas önskemål.
    Frida H
    Frida H: Gick in för en klippning. Kom ut efter ett givande samtal om livet och med en ny fräsch frisyr. Supernöjd!!
  • 67 omdömen
    Juan Martin K
    Juan Martin K: No matter where in Stockholm you live, it will be worth the effort to get to African magic salong. In this beautifully decorated salon, you will be taken care of by real professionals in an atmosphere of african rhythm. Hawa, truly a part of Africa's heart and her colleagues take on every customer and task with pride of joy. Do not hesitate, book an appointment now. African magic salon, where real magic happens! ❤️🫶🏾💯
  • 161 omdömen
    Urban J
    Urban J: Trevligt bemötande och bra klippning.
  • Monas Klippotek i Bromma erbjuder helhetslösningar med allt från hårvård, styling och skönhet. Professionell personal med mångårig kunskap och hög service känsla.
    Naghmeh R
    Naghmeh R: Jag har gått till Mona i flera år nu och jag är alltid lika nöjd varje gång! Hon är otroligt skicklig, lyhörd och noggrann i sitt arbete. Jag känner mig alltid i trygga händer och går därifrån med ett leende på läpparna. Hon är inte bara en fantastisk frisör, utan också en varm och härlig person som får en att känna sig välkommen varje gång. Jag rekommenderar Mona varmt till alla som letar efter en riktigt duktig och professionell frisör!
  • O Frisör är centralt belägen. Här får du en professionell frisör som fixar din drömfrisyr. Välkommen!
    Gustav F
    Gustav F: Fredrik är grym. Inte tvekat sedan första besöket för många år sedan.
  • 119 omdömen
    Ellinor P
    Ellinor P: Fick den klippning och färg som jag önskade och resultatet blev tom lite över förväntan. Personligt och trevligt bemötande! Härlig lokal med bästa utsikten
  • 300 omdömen
    Sebastian S
    Sebastian S: Supertrevlig personal, frisyren blev precis som tänkt, alltid nöjd efter ett besök på Novo.
  • Vår kompetens och passion finns inom klippning, hårfärg och styling för både män och kvinnor. Vi gör vårt bästa för att du ska få komma hit och koppla av och få en stund av njutning.
    Malin A K G
    Malin A K G: Jag har gått hos Tanja många år och följer henne var hon än jobbar någonstans. Det finns ingen bättre frisör. Hon är mycket kunnig, lyhörd för mina önskemål och jag känner mig så fin i håret när jag går därifrån. Hon är dessutom en varm och ödmjuk människa.
  • Välkommen till oss på Lazy Barber! Vi erbjuder massor av frisörtjänster och har ett stort utbud av hårvårdsprodukter.
    Oskar B
    Oskar B: Har klippt mig hos Lazy Barber sen 2018, skulle aldrig gå till någon annan. Det bästa är att det inte spelar någon roll vilken barberare man väljer utan resultatet är alltid det samma, exceptionellt!
  • 109 omdömen
    PER P
    PER P: Perfekt klippning! Väldigt trevligt bemötande!
  • 180 omdömen
    Thérèse Giertta A
    Thérèse Giertta A: En trevlig salong och Meryem är superproffsig och tar verkligen väl hand om mig när jag är där! Åtekrommande kund sedan många år som är mycket nöjd.
  • 42 omdömen
  • 73 omdömen
    Kerstin I
    Kerstin I: Jag blir alltid trevligt bemött. Hannan är proffsig och färgar och klipper mitt hår med stil! Jag blir alltid nöjd.
  • 65 omdömen
    Filippa S
    Filippa S: Trevlig och kunnig frisör. Blir alltid nöjd
  • Anita H
    Anita H: Helnöjd med mitt senaste besök, då jag permanentade mitt hår. Lugn och behaglig miljö med kunniga frisörer. Permanentfärgade även mina ögonfransar. Rekommenderar verkligen salongen. Mvh Anita Hoonk
  • 75 omdömen
    Maria R
    Maria R: Blir alltid lika fin i håret när Leila klipper och färgar! Alltid trevligt bemötande och lätt att boka tid. Bästa frisören!
  • 518 omdömen
    Salong Kamelonten på Östermalm har frisörerna som sätter vardagslyx på kartan. Professionell service, exceptionella produkter och hög kompetens!
  • 125 omdömen
    Anette Josephine E
    Anette Josephine E: Härligt på alla sätt. Förutom att Beba är en superbra frisör är hon också en varm mysig människa. Kommer gärna åter. Anette från Huskvarna
  • 84 omdömen
    Mona S
    Mona S: Top 4 Hair är en salong med frisör som har hög kompetens och proffesionell. Lyhörd och noggrann. Alltid trevligt bemötande med hög service nivå, man känner sig väl omhändertagen. Rekommenderar varmt denna salong . Tack Saif!
  • Anders B
    Anders B: Klippte mig hos Kapellets barberare och så nöjd, mycket trevlig personal och väldigt nöjd med klippet, dock är det lite för dyrt men trots det lär jag komma tillbaka absolut 👍😎🙏🌹
  • 51 omdömen
    Evangelia K
    Evangelia K: Utmärkt service. Professionella och kunniga frisörer. Super nöjd!
  • 181 omdömen
  • 120 omdömen
    Jenny E
    Jenny E: Har varit ”stammis” hos DOM sedan starten och har Alltid varit supernöjd då dom Alltid håller väldigt hög standard! Boka tid hos vem som helst och du blir lika nöjd och väl bemött av alla frisörerna. Alla vänner bekanta jag rekommenderat under årens lopp har varit lika nöjda och belåtna. Klippa färga eller slinga spelar ingen roll för här finns bara proffs med kontroll!
  • 92 omdömen
    anna d
    anna d: finns inga ord för den professionella servicen som jag fick! Hade tidigare varit på en salong (nämner inget namn!) och råkat ut för ett fruktansvärt försök till färgning o klipp o va sjukt missnöjd! Tårarna flödade så fort ja lämnade salongen. Min vän hade hört talas om denna nyöppnade salong Cupcake mitt nere i city. Jag hade vägarna förbi och hoppade då in, frisören Jennie tog en blick på mig och kom verkligen till min undsättning! Herregud! från disaster till mirakel! såååå sjukt nöjd! Servicen är på topp, humörn och allt därtill! Kan varmt, extremt och otroligt mycket rekommenderas! En kund för livet! Tack!!
  • 178 omdömen
    Marja A
    Marja A: Hårklippning Lena Grönberg är den bästa och trevligaste hårfrisörskan ever.
1234...17