Städhjälp i Stockholms län

Låt dig själv slappna av och ta en paus när du kommer hem från jobbet istället för att ställa dig direkt med dammsugaren och moppen. Det finns idag otaliga firmor som erbjuder städhjälp i Stockholms län och med hjälp av RUT-avdraget behöver det inte heller kosta en förmögenhet - så varför inte testa?

Många företag erbjuder avlastning med städning en gång i veckan, varannan vecka eller bara en ordentlig storstädning ibland. Här på Reco.se kan du hitta städhjälp i Stockholms län med hjälp av tidigare kunders erfarenheter och upplevelser - snabbt och enkelt. Klicka in på ditt närområde för att se de bäst rekommenderade och aktuella städföretagen nära dig.

Orter i Stockholms län
Vaxholm  (1 st)
Nykvarn  (1 st)
Upplands-Bro  (1 st)

Topp 25 städfirmor i Stockholms län

• Prisvärd och trygg städning!
    Annika M
    Annika M: Smidig bokning, trevligt bemötande och slutstädningen blev jättebra!
  • GEO LOKALVÅRD AB

57 omdömen
    Bo W
    Bo W: Hej ett trevligt bemötande och bra städning av trevliga tjejer! En kran gick sönder men blev utbytt med en ny! Jag rekommenderar dom gärna!!
  • Filip Miljöservice erbjuder kontorsstädning, hemstädning, hotellstädning och mycket mer i hela Stockholm. Fokus ligger på bra pris, trygghet för kunden och kvalitet i utförda tjänster.
    Edvin L
    Edvin L: Väldigt bra service och alltid snabba svar om det är något!
  • Tyresö 24 Facility Management AB

227 omdömen
    Tyresö 24 Facility Management hjälper dig snabbt och genom enkel kontakt med diverse städtjänster. Välkommen!
    Emma N
    Emma N: Alltid en fin känsla att komma hem till nystädat!
  • Hans S
    Hans S: En pålitlig kille, herr Alexander, noggrann och kunnig. Gjorde jobbet också inom rimlig tid.
  • Kia Kristina Agneta K
    Kia Kristina Agneta K: Fin verbal och skriftlig kontakt med företaget och dess grundare. Första städningen gjordes utan kostnad för mig och utfördes professionellt av en sympatisk man . En app underlättar kommunikation mellan mig och företaget . Det finns schema för hela året för god överblick. Kvalitetspolicy , utbildning och trygghet lovar gott framöver. Dessutom kan man beställa tilläggstjänster av många slag .
  • BA Prima Care AB

180 omdömen
    Välkommen till Prima Care, ett företag som hjälper dig att frigöra tid till saker som är viktiga för dig. Prima Care erbjuder hemstädning med mycket erfaren personal och 100% kundgaranti!
    Marja K
    Marja K: Hade svårt att utsätta någon för städningen av vårt stökiga, katthåriga hem, men jag borde inte ha oroat mig. BA Prima Care tog hand om allt föredömligt. Städaren var trevlig, lyhörd och mycket noggrann.
  • Neonia AB

64 omdömen
    Välkommen till oss på Neonia AB. Vi städar rent och håller koll på dina hygienartiklar när du inte orkar.
    Gunilla S
    Gunilla S: Polering av golv i trapphus. Ett mycket bra bemötande och positiva personer. Allt blev mycket bra och vi blev inte störda av jobbet. Jobbet gjorde mest nattetid. Neornia är ett företag som vi kan rekommendera till andra.
  • Ulla Karin N
    Ulla Karin N: Jag uppskattade att det var lätt att boka om när jag behövde skjuta på städningen. Det var lätt att boka och kryssa i tjänster i samband med bokningen. Väl utfört arbete. Rekommenderar.
  • Cleander AB

58 omdömen
    Snabba, flexibla och kvalitetssäkrade städtjänster!
    Kjell Åke K
    Kjell Åke K: Absolut toppklass! Har alltid blivit mycket nöjd med jobbet. Trevliga och positiva dessutom. /Kjell & Lotta
  • Marja H
    Marja H: Ett verkligen serviceminded företag som ställde upp extra när vår flyttfirma strulade med hämtning. Noggrann städning trots att flytten inte kunde genomföras enligt plan. Kom tillbaka dagen efter för att färdigställa,. Dessutom ett bra pris. Rekommenderar Städo å det varmaste Marja
  • Vardagsfrid AB

761 omdömen
    Vardagsfrid erbjuder hemstädning med fokus på personalomvårdnad, kvalitet i utfört arbete och god kundkontakt. Vardagsfrid ger sina kunder frid i vardagen. 2018 blev företaget utsett till Di Gasell
    Jennifer T
    Jennifer T: Allt går bra. Efter första städning var jag så glad! Mina barn hjälper inte nye med hushållsvstädning, så jag känner bra efter jag fick hjälp.
  • Mattias Å
    Mattias Å: Trevligt bemötande. Mycket klara instruktioner från deras sida. Allting var extremt välstädat och vi känner oss mycket nöjda med våran beställda städflytt.
  • Marcus P
    Marcus P: Vi är jätte nöjda med deras kundvård och hospitalityn är grymt bra. Dom ordnar det mesta bara att ringa. Skönt med en sådan kontakt.
  • Välkommen till Rendropp städ & service - Vi tar hand om ditt hem med respekt för både människa och miljö.
  • GALIA O
    GALIA O: Proffs! Flyttade hela vårat bohag (två vuxna och tre barn) på tre timmar. Då monterade de även sängben och vi hann bjuda på fika 20 min. Ingenting gick sönder och även städningen var helt perfekt, den nya ägaren till vår förra bostad hörde av sig och var imponerad över hur fin lägenheten var. Priset var oxo helt överkomligt! Boka dom!
  • Emil K
    Emil K: Jabs Service gör underverk med vår lägenhet!
  • Spar mer tid i vardagen, Hjälp Hemma är experter på hushållsnära tjänster och erbjuder städning till privatpersoner med nöjd kund garanti.
    Marika N
    Marika N: Så himla bra! Hjälp Hemma är den bästa investeringen jag gjort! tack att ni finns!
  • Tobias A
    Tobias A: Fantastisk kvalitet och service! Vi anlitade Kista Bygg & Städ till att lägga om ett 140 kvm stort trågolv (som var dåligt lagt av dom vi köpte golvet av). De gjorde ett helt otroligt proffsigt arbete. Mycket bra genomför arbete och väldigt trevlig & kommunikativ personal! Rekommenderar verkligen.
  • Välkommen till Stjärna komfort AB - Våra expertområden är hemstädning samt renovering av alla dess slag.
    Tomas S
    Tomas S: Stjärna folierade mina köksluckor och badrumsskåp och det blev bra. Jag upplever den som proffsiga och noggranna. Det bästa med dem är att de är trevliga och måna om att kunden blir nöjd. Jag har haft önskemål om små justeringar i jobben efteråt och då har de kommit tillbaka och ordnat det på bästa sätt. Jag kan rekommendera Stjärna och jag tror att foliering är mer slitstarkt än lackering.
  • Solveig B
    Solveig B: Mycket trevligt par som alltid levererar topp resultat. Kan verkligen rekommenderas.
  • 50-femme Stockholm

107 omdömen
    Carin D
    Carin D: Först köpte vi fönsterputsning och blev blixtförtjusta i Petra. Så nu har vi ett avtal för månadsstädning med just henne. Efter första gången är jag mer än nöjd. Allt blänker och doften av nystädat höll i sig ganska länge. Att ni gjorde uppföljning efter första uppdraget är bra. Trevligt bemötande hittills så vi kör vidare!
  • Amadeus Städenergi AB

241 omdömen
    Välkommen till Amadeus / Städenergi AB! Vi erbjuder massor av städtjänster, allt från hemstäd till sanering eller trädgårdsskötsel. Kontakta oss för en offert.
1...34567...16