De har gjort fint jobb och bästa företaget på städning tror jag
Änglarnas Städ
Om du söker en städfirma som håller en hög kvalitetsnivå har du kommit helt rätt. Änglarnas Städ verkar i hela Storstockholm. Sedan 2008 har vi jobbat stenhårt på att skapa en enkel lösning för att du som kund ska få en så kvalitativ lösning som möjligt genom att erbjuda en helhetslösning där allt fungerar felfritt. Vår verksamhet...
363 omdömen om Änglarnas Städ
Sedan starten hos Reco 2016
Den bästa omdöme på länge. Jätte tack för dom fina orden. Lycka till på nya hem Anna
Bra service och lätt att ha kontakt med vid justeringar mm.
Stor tack ❤️🙏 Niklas för bra samarbete Anna
Beställning av flyttstäd. Riktigt fint städat, skinande rent. Upplevde dock första kontakten, vid beställning av städ, som lite kylig. Hade varit fint med en återkoppling några dagar innan städtillfälle. I övrigt flöt det på riktigt bra.
Anita Tack för att vi fick städa och att du är nöjda, alla hälsar . Välkommen åter Anna
Beställde flyttstäd. Tog otroligt lång tid och ändå hade de missat att damma golv och tak. Även missat ett köksskåp Inget avdrag på faktura trots att ny hyresgäst dammade själva då de skulle måla. Dock var städerskan väldigt trevlig men hon fick en onormalt lång dag
Christer. Vi erbjöd direkt att komma och utföra brister ( ett skåp) hon missade. Vägar och tak ingår inte i flyttstäd förutom dammsugning av damm , trots det städerska städade exstra. Lägenhet var jätte smutsig som vi har informerat om att det kommer ta längre tid. Ni var på plats flera gånger och såg själva att städerska kämpade att göra så snabbt och bra hin kunde. Tack för din beställning . Trevlig dag Anna
Så nöjd! Trevliga tjejer som städade snabbt och noggrant. Vi kommer att teckna ett städkontrakt!
Stor tack och vi ses snart igen ☀️trevlig sommar Anna
Snabbt svar på offertförfrågan. Trevliga! Noggranna! Prisvärt.
Annika stor TACK 🙏☀️ Anna med hela gruppen
Pålitlig och bra service. Lätt att kommunicera med företaget.
Stor tack, och välkommen alla tider. Anna
Varit kund hos Änglarnas Städ under många år. Har överlag en positiv upplevelse av dem. De gånger det inte fungerat eller städningen inte varit ok, har mina synpunkter tagits emot på ett bra sätt. För det mesta fungerar allt utmärkt. Vi samarbetar också bra kring byten av städdagar, både när jag behöver byta eller när företaget har behov av det.
Toppen nöjd 😄 fint bemötande och proffsigt tvättat
Stor stack 😀 och välkommen igen till oss
Städtjänst Vi får bra bemötande och städningen utförs på ett professionellt sätt. Ibland händer att tiden räcker till med lite extra ordinära tjänster tex rengöring av ugn. Uppskattas.
Tack Tuula för alla dom långa år tillsammans , vi tackar att vi kan ta hand om ditt hem. Anna med Änglar :)
Städar noggrant o effektivt. Mycket nöjda!
Stor tack till hela familjen för flera år samarbete Anna
Lyckades få bort svåra fläckar på plastmatta, städningen ser bra ut!
Supernoggrannt städat och väldigt prisvärt.
Tack snälla Isabel hoppas vi kan hjälpa igen. Anna
Mycket bra städning tycker jag att Änglarnas städfirman gjorde .
Astra tack att vi fick göra din städ, välkommen igen. Varma hälsningar från Änglarna
Vår flyttstäd blev fint utförd med bra kommunikation och utförande.
Stor tack Lennart att ni var nöjda med alla delar, välkommen igen Anna
Mycket professionellt arbete. Jag är mycket nöjd med städningen.
Stor tack och vi hoppas vi kan städa igen och igen Anna
Super bra städning Kan verkligen rekommendera Professionell bemötande
Tack snälla Iwona för att du är lika fantastisk kund alltid glad och positiv Anna
Fantastisk service och jättebra resultat. Jag är supernöjd.
Jätte tack, välkommen igen Anna
Fantastiskt noggranna men ändå effektiva! Otroligt fin service och kan verkligen svara upp mot höga krav-)
Stor tack Filip för att du är så fin kund, alltid lika kul när vi kommer till dig och att du lämnar fin omdöme efter varje städ dag Anna
Riktigt bra flyttstädning med fönstertvätt. Bra snabbt genomfört till bra pris.
Tack Bo att ni är nöjda med hela våra service , lycka till på nya boende Anna
Flyttstädningen skulle ske en måndag. Var där dagen innan för att hämta de sista småsakerna och upptäckte då att städningen redan var igång. Blev överraskad och glömde en del saker som sedan tyvärr inte fanns kvar. Städningen var dock perfekt gjord!
G-B tack för din beställning och fin omdöme. Städerska brukar alltid slänga bort glömda saker som oftast är bara skräpp , dom började i helgen en del men avslutade på måndag enligt bokningen. Jag hörde att ni träffade varandra och att du han hämta sista små saker som var packade i påse. Lycka till till nya boende och välkommen åter. Anna
som alltid snabba svar och bra utfört jobb, använt änglarnas i många år och har ofta rekommenderat dem till vänner och bekanta
Alltid trevlig kund som återkommer, stor tack för fina rekommendationer . Anna
Jag beställde en flyttstädning och jag är väldigt nöjd med resultatet. Det hade blivit högsta betyg om jag fått en återkoppling om varför 3 fönster inte blev tvättade mellan fönsterna. Upptäckte dock själv att en balkongdörr inte gick att dela på då spärrfunktionen var rostig och obrukbar. //Thomas
Thomas Tack för beställning, jag du har rätt borde informera . Tack att du tyckte att det var fin städat Anna
Trevligt bemötande. Fint städat. Har inga klagomål
Stor tack för eran beställning. Välkommen igen Anna
Jag beställde städning samt fönsterputs och är jätte nöjd med resultatet och all personal mycket trevliga!
Stor tack Kristina för att du återigen bokar med oss, alltid lika trevlig att utföra hemma hos gig. Trevlig söndag Anna
Så otroligt fin och ordentlig flyttstädning!! Mycket flexibla vid bokningen. Det är andra gången jag använder dem och kommer att använda dem igen!
Stor tack Åsa, kommer förmedla till mina änglar 😀 Anna
Proffsiga Duktiga Enkelt att ha och göra med Bra pris Lätt att kontakta
Stor tack ☺️ Välkommen igen varma hälsningar
Energi och ambition utmärkte Änglarnas städ som får 5 stjärnor av mig.
Hans stor TACK fån oss. Trevlig sommar önskar hela guppen Änglarnas
Har varit kund i över 20 år och det är ett pålitligt företag som gör ett bra jobb!
Stor tack Maria ❤️ Trevlig sommar
Har haft dem på plats 2 gånger nu och hittils väldigt nöjd!
Tack snälla för fina ord. Vi kommer göra allt för att du ska vara nöjd hela tiden
Städningen var super bra och all kommunikation av bokning var smidig. Det enda jobbiga var att vi bokade på måndagen, men de städade dagen innan. Vi mötte då städarna på plats och löste problemet.
Tack Sabina för omdöme och att vi fick ta hand om din lägenhet. Stor tack Anna
Jag är nu det nöjd o h det är roligt när samma städare återkommer. Ni är duktiga och noggranna. Fortsätter gärna med er.
Tack snälla vi kommer fortsätta 😀 Anna
De utförde flyttstäd. Vi är mycket nöjda med resultatet och med de som utförde arbetet. Vi hade hört att de gjorde ett bra jobb. Och det gjorde de verkligen. Vi rekommendera dem gärna. Fick ett fint bemötande vid första samtalet. Helt enkelt ingenvart klaga på. Mvh Kerstin Eriksson
En STOR TACK Kerstin. Kommer hälsa mina änglar :) Anna
Vi har alltid en god dialog, när det behövs. Med lite god vilja från bägge håll brukar vi kunna lösa eventuella justeringar i planeringen. För det mesta motsvarar städningen min förväntan. Det har hänt att något gått sönder vid något tillfälle, men jag har informerats och erbjudits ersättning. Så, jag har städning en gång i månaden och tycker att det fungerat bra.
Stor tack Ewa för alla åt tillsammans och vi kommer ta hand om ditt hus i många år till hoppas vi på Anna
Proffsigt skött företag som tar hänsyn till kundens önskemål! Utmärkta städare!
Stor tack Anders, vi är glada att höra . Tack för din tid att skriva omdöme Anna
Bra service och städning. Skulle önska en fast person som städar men förstår att det inte alltid är möjligt.
Tuula tack för din omdöme vi försöker ha alltid samma städerska. Nu på sista 1 år hade du samma tjej som hoppas du är nöjd med hon gör allt för att ni ska känna sig trygga och nöjda . Tack för många år tillsammans Anna
Jag haft Änglarnas Städ under flera år och de gör ett bra jobb, de är noggranna och lyhörda för önskemål
Mara tack för alla år tillsammans och hoppas vi kan stanna många år till. Varma hälsningar från din städerska Anna
Trevliga och duktiga städare.
Stor tack Irene kommer hälsa din städerska, trevlig dag önskar vi på Änglarnas Städ Anna
Vi är nöjda med den städning Änglarnas städ utför på vår klinik regelbundet sedan många år tillbaka.
Louise stor tack vi vi kommer hålla oss till samma kvalité. Stor tack för omdöme Anna
Vi är jättenöjda med bolget städning. Trevligt personal som städer super bra. Rekomederar Änglarnas Städ. Vi har hafr bolaget flera år nu och vi är nöjda hela tiden. MVH Genexis Sweden AB
Stor tack för fin omdöme vi är tacksamma att vi kan vara eran städ leverantör Anna
Vi är mycket nöjda, tack! Vi är mycket nöjda, tack!
Stor tack varma hälsningar Anna med personal
Det kom en underbar kvinna och bara blåste av hela lägenheten. Hon putsade fönster, skurade under badkaret och dammsög allt. Jag älskade henne.
Sofia jag kommer hälsa Katarina och hon kommer ta hand om din lägenhet i framtiden. Vi är tacksamma för fin omdöme Anna
Mycket bra. Trevliga personer, De kom i god tid och vi är nöjda med städningen.
Stor tack Karolin vi är tacksamma för din omdöme kommer hälsa personalen Anna
Bra bemötande. Bra utfört arbete. Tack!
Åsa tack snälla, önskar trevlig dag och hoppas vi kan hjälpa flera gånger Anna
Ett städbolag att lita på! Ordentliga, pålitliga och trevligt bemötande.
Stor tack Maria
Ludmilla som städar hos oss är toppenbra noga och dessutom trevlig. Rekommenderar varmt. MVH Ingela Danasten
Stor tack ☺️ Anna
Snabb återkoppling och fint städat.
Tack snälla Fanny. Välkommen igen Anna
Proffsigt bemötande. Trevlig städerska. Effektiv och noggrann städning.
Stor Tack, Gott Nytt År Anna
jobbade på ordentligt. bra personal. bra service
Stor tack för beställning.ses igen vid nästa behöv Anna
Jag blev bra bemött, allt har fungerat bra. Har inget att klaga på
Maria stor tack och hoppas vi kan hjälpa i framtiden. Bara en fundering varför fick vi 3 stjärnor inte 5 ): Varma hälsningar Anna