Välkommen till Autolane i Kungälv, strax utanför Göteborg. Hitta din nästa bil eller motorcykel i vårt lager av kvalitetssäkrade fordon. I vår fullserviceanläggning tar vi hand om dig hela ägandeperio...
Jessica A:
Köpte en Audi, och alltid lika trevligt och proffsigt bemötande. Vi köper alltid våra bilar hos autolane, vi känner oss trygga att handla hos er, man får alltid den bästa servicen och även denna gången!
NINA N:
Bytte in min bil och köpte en bmw som Toni hjälpte till med. Smidig affär! Efter några dagar behövde bilen till verkstad för ett fel, men de löstes utan problem. Tack 🙏🏽
Jean Claude R:
Jag vill verkligen rekommendera A&A Bilmäklarna efter mitt köp av en Volvo XC60. Från första samtalet till att jag körde därifrån med bilen var hela upplevelsen otroligt professionell och trygg. Bilen var i superbra skick och motsvarade verkligen förväntningarna.
Det var tydligt att gänget på A&A Bilmäklarna är både seriösa och måna om att kunden ska känna sig nöjd genom hela processen. Men jag vill ge ett extra STORT tack till David F. som levererade kundservice på absolut toppnivå - jag har gjort flera bilköp under mina år och denna erfarenhet är riktvärdet vid nästa. Han var genuint engagerad i att säkerställa att mitt bilköp blev så bra som möjligt — han var dessutom tillgänglig en fredag kväll.
Jag är supernöjd med både bilen och bemötandet, och kan varmt rekommendera A&A Bilmäklarna!!!
Välkommen till Autotec Bilförsäljning! Vi säljer 350 begagnade bilar om året. Här får du alltid hög servicenivå och ett års garanti på ditt köp.
Michal F:
Mycket trevligt bemötande.
Säljare missade dock att uppmärksamma mig på en lackskada i fronten, som jag hade turen att hitta själv innan köpet.
I övrigt proffsigt och lugnt bemötande både före besöket och under köpet.
Shevan:
Ringde ett samtal till Fikret på Trendbil, tog inte mer än 24h så hade jag min efterlängtade drömbil hemma på garageuppfarten.
Mvh nöjd lamborghini ägare 🥳😍🔝
Elisabeth G:
Vi hade en mycket engagerad försäljare som höll i kontakten från första besöket, genom vår process, där vi också under ett par månaders tid tittade på andra märken, och fram tills affären var i hamn. Det kändes tryggt och vi upplevde Victor Jarlesjö som både kunnig och hjälpsam. Han är en stor anledning till varför det till slut blev en Peugeot från ALLTiBil i Kungälv.
Gowri Shankar G:
Hydra Bil är ett trevligt företag att kontakta när man behöver support gällande bilar. Jag måste nämna den noggranna uppföljningen de gjorde, vilket visar hur seriösa de är i sin bransch. Jag var i kontakt med Sandra. Ett särskilt tack till henne för hennes professionalism.
Torslanda Bilförsäljning köper och säljer begagnade bilar, samtliga bilar är leveransklara så att du kan ta med dig din nya bil hem på en gång. Varmt välkommen!
Daniel K:
Väldigt bra samt professionellt bemötande.
Även snabb respons när det kom till e-mail biten.
Var inga som helst konstigheter under hela bilaffären.