Staffan V:
Trevlig personal, bra produkter och tjänster. Tipsat många som också nöjt har handlat.
Gillar man olika modeller trätunnor och/eller olivträd- samt olivträdskärl och även vinterförvaring 👍 då är det till Rydbergs ni ska åka.
Robert V:
Mycket smidig!
Detta tack vare en tydlig kommunikation genom hela projektet.
Allt var klart i tid och städat o snyggt.
Det blev bättre än förväntat.
//Ekeröväsby samfällighetsförening
Adam F:
fantastiska verkligen. Tog kontakt med Nabil för att få hjälp med att måla om min nyköpta lägenhet samt spackla diverse väggar. Är supernöjd. Enkla,snabba med fantastisk service. rekommenderas starkt.
Tack Nabil!
/Adam Farhoumand
Sanharib M:
Köpte en kontinentalsäng. Ärlig och personlig service hela vägen. Grabbarna på Go go Bed förmedlar trygghet och har som mål att bemöta kundens alla önskemål. Rekommenderas starkt!
Filip K:
Det har bra. Skön säng, bra försäljare och bra leverans. Inga större klagomål. Eftersom texten måste vara 30 ord fortsätter jag skriva lite till. Kul att ni skänker pengar till barncancerfonden, det behövs alltid. Som man säger: need is endless
Sofie G:
Jag är otroligt nöjd med allting från bemötande i butiken,och den hjälp vi fick när vi egentligen bara var och tittade men tack vare det professionella bemötandet resulterade i att vi köpte en ny continentalsäng. Tre månader senare längtar jag fortfarande efter att få gå och lägga mig varje kväll då vi är otroligt nöjda med den säng vi valde.
Jan R:
Väldigt trevligt bemötande och bra service. Vi fick bra valuta för pengarna men, Kungsängen skulle må bra om att sanera sina rabatter och erbjudanden.
Det är ett rabblande av procentsatser så intrycket blir att det inte finns ett ordinarie pris.
Det draget känns oseriöst.
Annars inget fel på produkter och service
Per W:
Jättebra bemötande. Kunniga och informativa, inte alls pushigt. Letar ni efter kombination snygg design, bra material, prisvärt, och inte hittar det ni söker i bauhaus / Ikeas standardproduktsortiment ska ni definitivt kolla närmare på Sveabad! Rekommenderas varmt. Per Wahlstedt
Anonym M:
Bra bemötande och råd. Säljaren kändes kunnig och kunde förklara sängarna tekniska detaljer och skillnaden mellan kungssängens modeller även jämfört med andra tillverkare.
Jag skulle vilja de ett större utbud av bambu produkter.
Lena G:
Vi fick hjälp med att installera ett nytt Marbodalkök. Från första kontakt så överträffade de våra förväntningar. Mycket flexibla och proffsiga. Stor möjlighet till att få specialanpassningar.
Skönt att kunna köpa in allt från ett och samma ställe.
Kan verkligen rekommendera H-Snickerier.
Karin Ö:
Sofia är både hantverksmässigt skicklig och serviceinriktad. Vi är väldigt nöjda med de specialgjorda dynorna vi beställt och hon gjorde ett fint jobb med att tapetsera om en fåtölj åt oss. Kan bara rekommendera!
Anne P:
Köpte ett fint högt skåp och fick hem den snabbt och problemfritt. Enormt fint och jag fantastisk service! Rekommenderar. Fin hemsida och butik.