Putsa fönster i Stockholm

105 rekommenderade fönsterputsfirma i Stockholm kommun

Har du någonsin tänkt på hur stor skillnad det faktiskt gör att ha rena fönster? Du kan se fler detaljer i utsikten och inomhus verkar färgerna starkare och klarare när ljuset bryter genom den rena rutan. Men att putsa fönster hela helgen är inte vanligtvis det man drömmer om från måndag till fredag.

Läs mer »
  • Sebastian Olof E
    Sebastian Olof E: Snabb och bra service, utfört enligt avtalat, rekomenderar! Ha det fint ifrån vårberg
  • Driver du städfirma i Stockholm?

• Kristall Service i Stockholm AB

102 omdömen
    Elin B
    Elin B: Jag anlitade Kristall för ett storstäd/visningsstäd av min lägenhet. Kristall var super snabba med att skicka offert, inga jobbiga kompletterings frågor, bra pris och lägenheten är renare än någonsin 🙏🏻 Dom var punktliga med tiden, och väldigt bra kommunikation från början till slut både med städerska och kundtjänst. Jag kommer att anställa Kristall igen ⭐️
  • Cleander AB

72 omdömen
    Snabba, flexibla och kvalitetssäkrade städtjänster!
    Kjell Åke K
    Kjell Åke K: Absolut toppklass! Har alltid blivit mycket nöjd med jobbet. Trevliga och positiva dessutom. /Kjell & Lotta
  • GMS Städ

4.1
    184 omdömen
    Annika G
    Annika G: Städpersonalen är duktig. Jag har haft tre olika personer. Alla har gjort ett bra jobb. Viss personal har varit dålig att passa tiden.
  • Bättre städservice AB

89 omdömen
    Diana K
    Diana K: Toppen-service och trevligt bemötande! Flyttstädningen av högsta kvalitet. Kan varmt rekommendera.
  • Kontakta oss för att få veta mer om vårt utbud av tjänster!
    Johanna Elin Therese B
    Johanna Elin Therese B: Trevligt bemötande, supersnabb support vid akut behov av städhjälp efter flytt och proffsigt utfört! Rekommenderas varmt!
  • Levanta 365 AB lokalservice

35 omdömen
    Kristoffer W
    Kristoffer W: Dök upp på utlovad tid i ch jag var väldigt nöjd med städningen. Tack för bra hjälp!
  • Vi är Clas Fixare – ett schysst hantverksbolag.
    Max W
    Max W: Kunnig, trevlig och proffisionell.
  • Hemfrid erbjuder smidig hjälp i vardagen med allt från hemstädning, flyttstädning, trädgårdsservice, badrumsstädning, storstädning, fönsterputs och köksstädning till barnpassning.
    Ingrid L
    Ingrid L: Jag har alldeles nyligen besvarat en enkät från Hemfrid. Det får räcka. Med vänlig hälsning Ingrid Liljenberg
  • Kleen Hem i Stockholm

109 omdömen
    Smidig och snabb städning med oss på Kleen Hem!
    Preeti V
    Preeti V: Bra hemstädning, alltid samma personal som kommer. Personal är trevliga.
  • GEO LOKALVÅRD AB

4.6
    63 omdömen
    Bo W
    Bo W: Hej ett trevligt bemötande och bra städning av trevliga tjejer! En kran gick sönder men blev utbytt med en ny! Jag rekommenderar dom gärna!!
  • Amadeus Städenergi AB

249 omdömen
    Välkommen till Amadeus / Städenergi AB! Vi erbjuder massor av städtjänster, allt från hemstäd till sanering eller trädgårdsskötsel. Kontakta oss för en offert.
  • Marena Hem

29 omdömen
    Tomas I
    Tomas I: Alltid mycket bra och proffsigt bemötande. Lyhörd mot kund. Duktig och nogrann städerska.
  • Filip Miljöservice erbjuder kontorsstädning, hemstädning, hotellstädning och mycket mer i hela Stockholm. Fokus ligger på bra pris, trygghet för kunden och kvalitet i utförda tjänster.
    Edvin L
    Edvin L: Väldigt bra service och alltid snabba svar om det är något!
  • Tyresö 24 Facility Management hjälper dig snabbt och genom enkel kontakt med diverse städtjänster. Välkommen!
    Emma N
    Emma N: Alltid en fin känsla att komma hem till nystädat!
  • JAMA STÄD

36 omdömen
    Ida Maria J
    Ida Maria J: Vi är mycket nöjda med Jama Städ. Bra genomfört jobb och snabb respons när man söker kontakt. Vi rekommenderar gärna Jama Städ till andra bostadsrättsföreningar. //Brf Ritstiftet
  • 4.5
    71 omdömen
    Välkommen till ABSS - Vi erbjuder provstädning till dig som förstagångskund.
    Monica S
    Monica S: Städning o fönsterputs. Snabb återkoppling o proffsigt bemötande. Hög kvalitet på det utförda jobbet.
  • Välkommen till Julias Städservice - Vi rengör inga pooler med städar bort om du har damm under sängen!
    Alessandro R
    Alessandro R: Vi har städning hemma i villa varannan vecka och tycker att städerskan är trevlig och jättenoga. Toppen!
  • Rent och snyggt i hemmet eller på företaget? Kolla enkelt vad det skulle kosta genom att skicka en offert till oss, så svarar vi så fort vi kan.
    Jonathan J
    Jonathan J: Jag köpte en flyttstädning mitt under industrisemestern med mycket kort varsel. ER kunde leverera en omfattande städning på samma vecka. Jag behövde dessutom hjälp att lämna över nyckeln till fastighetsägaren, vilket de gjorde utan besvär med en mycket blygsam tilläggsavgift. Bra jobbat!
  • Allservice Alen AB

4.6
    18 omdömen
  • 4.6
    444 omdömen
    Ledande Installationer Stockholm A
    Ledande Installationer Stockholm A: Utförde städning på ett pågående projekt och det levererades som överenskommet. Nöjd med resultatet.
  • 4.8
    76 omdömen
    Helena R
    Helena R: Vi är mycket nöjda. Trevliga och duktiga killar som verkligen kan sitt jobb. Rekommenderar varmt och kommer att anlita företaget i framtiden.
  • 4.4
    405 omdömen
    Mattias Å
    Mattias Å: Trevligt bemötande. Mycket klara instruktioner från deras sida. Allting var extremt välstädat och vi känner oss mycket nöjda med våran beställda städflytt.
  • 4.8
    34 omdömen
    Emil K
    Emil K: Jabs Service gör underverk med vår lägenhet!
  • Driver du städfirma i Stockholm?

• 4.1
    89 omdömen
    Marcus P
    Marcus P: Vi är jätte nöjda med deras kundvård och hospitalityn är grymt bra. Dom ordnar det mesta bara att ringa. Skönt med en sådan kontakt.
Områden i Stockholm

Putsa fönster i Stockholm

Fönstren sitter kanske lite knasigt och har man flerglasfönster kan det ta en heldag att bara få isär dem. Är man dessutom inte van eller har lite halvgamla och trasiga verktyg blir det inte alls någon rolig historia utan det slutar gärna med dragmärken och fingeravtryck på rutan direkt.

Tur då att det finns människor som livnär sig på att just putsa fönster!

Fönsterputsare vet vad de gör och de har både rätt verktyg och handlag. När någon som har erfarenhet och är skicklig håller i fönsterskrapan går fönsterputsningen i ett nafs! Och du slipper dessutom fula märken och linjer.

Här kan du läsa om företag som hjälper dig putsa fönster i Stockholm och vad deras tidigare kunder tycker om servicen de fått. Vi har listat de mest aktuella och bäst rekommenderade fönsterputsarna först för att göra det riktigt enkelt för dig att få fina rena fönster!