Putsa fönster i Stockholms län

Känns det som att du går och dammar och städar i det oändliga, men som att det aldrig blir riktigt sådär blänkande härligt rent som du tänkt dig? Rena fönster kan vara A och O i hur fräscht ditt hem känns och görs det ordentligt får du precis den där gnistrande känslan. Färgerna ute verkar klarare och dessutom skiner solen skarpare in genom rutorna!

I Stockholms län finns en myriad av olika städfirmor som är mer eller mindre specialiserade på fönsterputs. Att putsa fönster är ett precisionsarbete och erfarenhet och noggrannhet kan väga lika tungt som bra utrustning. Dock kan det vara svårt att hitta just din nya fönsterputsare bland alla firmor som menar att just de är bäst för dig. Här på Reco.se kan du läsa vad företagens tidigare kunder haft för upplevelser och erfarenheter av tjänsterna och bemötandet de fått. Allt för att göra det lätt, smidigt och tryggt för dig att anlita din nästa fönsterputsare!

Orter i Stockholms län
Ekerö  (1 st)
Lidingö  (1 st)

Topp 25 fönsterputsfirma i Stockholms län

• Anna Helena S
    Anna Helena S: Jag är så otroligt tacksam för att jag valde Hello Clean! Kontakten med kontoret är smidig och personlig. Kvalitet på städningen är toppklass. Det doftar rent i hela huset och allt är väldigt rent och noga städat. Jag är supernöjd!
  • KM Kvalitetsgaranti AB

32 omdömen
    Gert H
    Gert H: Det är den bästa städningen vi fått utan tvekan på alla flyttstädningar vi fått. Helt fantastiska. De hittade till och med ett guldsmycke som min fru letet efter i flera år! Ska ni ha en superstädning är detta företaget. Bra jobbat!
  • Vill du kunna komma hem till ett skinande rent hem som är städat med yttersta omsorg? Hör av dig till oss på Carolas Hemservice. Vi skräddarsyr en lösning.
    Christina K
    Christina K: All kontakt superproffsig o arbetet, fönsterputsningen, mycket bra o noggrant gjord. Kommer att anlita Carola igen!
  • Få mer tid för annat i vardagen med oss på Rent Hem! Vi erbjuder allt från engångsstädning till regelbunden städning och flyttstädning. Räkna fram ditt pris på vår hemsida.
    Ledande Installationer Stockholm A
    Ledande Installationer Stockholm A: Utförde städning på ett pågående projekt och det levererades som överenskommet. Nöjd med resultatet.
  • Kleen Hem i Stockholm

106 omdömen
    Smidig och snabb städning med oss på Kleen Hem!
    Preeti V
    Preeti V: Bra hemstädning, alltid samma personal som kommer. Personal är trevliga.
  • 59 omdömen
    Maria W
    Maria W: Mycket vänligt bemötande och väl genomförd städning. Rekommenderas!
  • Bättre städservice AB

78 omdömen
    Diana K
    Diana K: Toppen-service och trevligt bemötande! Flyttstädningen av högsta kvalitet. Kan varmt rekommendera.
  • Mathias Sundberg S
    Mathias Sundberg S: Mycket noggranna och proffsiga. Allt gick på utlovad tid.
  • FlexFolk Group AB

145 omdömen
    Therese Alm L
    Therese Alm L: Serviceminded och lever alltid upp till förväntningarna! Kan varmt rekommendera!
  • Södertörns Städ

59 omdömen
    Välkommen till Södertörns Städ - Vi är experter på städning och värnar om din trygghet.
    Helge K
    Helge K: Strålande flyttstädning till ett bra pris, bra bemötande och utmärkt service.
  • Vanfre Städservice

71 omdömen
    Johan B
    Johan B: Mycket nöjd! Trevligt bemötande, väl utförd städning!
  • Vi på Etab relocation AB har en gedigen erfarenhet av flyttbranschen och flyttar inom hela Sverige. Varmt välkommen till oss!
    Michael K
    Michael K: Otroligt professionella och snabba. Löste en stor och komplicerad flytt för oss till fullkomlig belåtenhet.
  • Ingrid H
    Ingrid H: Trevlig personal. Utmärkt städning där personalen ser vad som ska göras. Lyhörda för önskemål. Vi är väldigt nöjda. Vi har prövat andra bolag tidigare men dessa är bäst.
  • 44 omdömen
    Ingalill C
    Ingalill C: En städare kom ensam för kollegan var sjuk och det gjorde att det tog lite längre tid. Jag var mycket nöjd med städningen.
  • Prisvärd och trygg städning!
    Annika M
    Annika M: Smidig bokning, trevligt bemötande och slutstädningen blev jättebra!
  • GEO LOKALVÅRD AB

57 omdömen
    Bo W
    Bo W: Hej ett trevligt bemötande och bra städning av trevliga tjejer! En kran gick sönder men blev utbytt med en ny! Jag rekommenderar dom gärna!!
  • Filip Miljöservice erbjuder kontorsstädning, hemstädning, hotellstädning och mycket mer i hela Stockholm. Fokus ligger på bra pris, trygghet för kunden och kvalitet i utförda tjänster.
    Edvin L
    Edvin L: Väldigt bra service och alltid snabba svar om det är något!
  • Tyresö 24 Facility Management AB

227 omdömen
    Tyresö 24 Facility Management hjälper dig snabbt och genom enkel kontakt med diverse städtjänster. Välkommen!
    Emma N
    Emma N: Alltid en fin känsla att komma hem till nystädat!
  • 42 omdömen
  • Neonia AB

64 omdömen
    Välkommen till oss på Neonia AB. Vi städar rent och håller koll på dina hygienartiklar när du inte orkar.
    Gunilla S
    Gunilla S: Polering av golv i trapphus. Ett mycket bra bemötande och positiva personer. Allt blev mycket bra och vi blev inte störda av jobbet. Jobbet gjorde mest nattetid. Neornia är ett företag som vi kan rekommendera till andra.
  • Ulla Karin N
    Ulla Karin N: Jag uppskattade att det var lätt att boka om när jag behövde skjuta på städningen. Det var lätt att boka och kryssa i tjänster i samband med bokningen. Väl utfört arbete. Rekommenderar.
  • Cleander AB

58 omdömen
    Snabba, flexibla och kvalitetssäkrade städtjänster!
    Kjell Åke K
    Kjell Åke K: Absolut toppklass! Har alltid blivit mycket nöjd med jobbet. Trevliga och positiva dessutom. /Kjell & Lotta
  • 220 omdömen
    Marja H
    Marja H: Ett verkligen serviceminded företag som ställde upp extra när vår flyttfirma strulade med hämtning. Noggrann städning trots att flytten inte kunde genomföras enligt plan. Kom tillbaka dagen efter för att färdigställa,. Dessutom ett bra pris. Rekommenderar Städo å det varmaste Marja
  • Vardagsfrid AB

761 omdömen
    Vardagsfrid erbjuder hemstädning med fokus på personalomvårdnad, kvalitet i utfört arbete och god kundkontakt. Vardagsfrid ger sina kunder frid i vardagen. 2018 blev företaget utsett till Di Gasell
    Jennifer T
    Jennifer T: Allt går bra. Efter första städning var jag så glad! Mina barn hjälper inte nye med hushållsvstädning, så jag känner bra efter jag fick hjälp.
  • 405 omdömen
    Mattias Å
    Mattias Å: Trevligt bemötande. Mycket klara instruktioner från deras sida. Allting var extremt välstädat och vi känner oss mycket nöjda med våran beställda städflytt.
12345...8