Restaurang på Kungsholmen

50 rekommenderade restauranger på Kungsholmen, Stockholm

Kungsholmen är en restaurangtät stadsdel, det finns många restauranger runt om Västermalmsgallerian och framförallt längs vattnet i det nybyggda området Hornsbergs strand. På Reco.se listar vi de bäst rekommenderade och mest aktuella restaurangerna på Kungsholmen just nu.

Läs mer »
  • 1,451 omdömen
    Maria Helena Å
    Maria Helena Å: God mat i mysig lokal med perfekt service! Inget problem att en i sällskapet var glutenintolerant heller.
  • Driver du restaurang i Kungsholmen?

• 294 omdömen
    Lise-lott S
    Lise-lott S: Ätit trerättersmeny många gånger och alltid varit nöjd!
  • 155 omdömen
    Olivia L
    Olivia L: Stället andas verkligen en härlig miljö. Jag blir alltid på bra humör när jag går hit! Servicen är bättre än bra och maten likaså. Det är helt klart en ny Stockholms favorit!
  • 26 omdömen
  • 21 omdömen
    Tor H
    Tor H: Bra, god indisk mat. Äter där flera dagar i veckan, och är nästan alltid nöjd.
  • 21 omdömen
    Sergei M
    Sergei M: Bra mat!! God Service och bemötande
  • 15 omdömen
  • 19 omdömen
    Manne S
    Manne S: Sthlms absolut bästa sushi (än så länge), kostar en slant extra men det är prisvärt. om man letar pris kan man köpa sushi på Ica :-)
  • 11 omdömen
  • Mårten Q
    Mårten Q: Fantastisk mat och trevlig personal, prima indisk mat.
  • 1 omdöme
    Sigrid Rose-marie L
    Sigrid Rose-marie L: Jag besöker regelbundet Il caffe på Bergsgatan. Två senaste gångerna har det varit smutsigt och misskött utomhus. Grus på marken, (ingen städar?) stora ogräs i krukorna, en del växter döda, ( ingen vattnar?)toaletten är "out of order". Kort sagt ganska sunkigt intryck. Skärpning! Hur svårt kan det vara att sopa upp gruset utomhus? Kaffet är dock superbra!
  • 14 omdömen
  • 3 omdömen
    Calle L
    Calle L:
    Daniel B
    Daniel B: På Spontant har man alltid en trevlig kväll. Maten, drinkarna och servicen håller hög klass. Jag ger stället mina varmaste rekommendationer.
  • Nikola T
    Nikola T: Avnjöt nyligen en tre rätters middag som vi avrundade med en Tortino Caldo Al Cioccolato Fondente (Chokladfondant :-)som smälte i munnen, en dubbel espresso samt en liten grappa. Fantastiskt trevlig hovmästare. På återseende.
  • 8 omdömen
    Evelina A
    Evelina A: Bland de bästa thaiställena i Sthlm. Alltid fullt vid lunch, men det är ändå aldrig problem att få bord om man orkar stå och vänta (eftersom maten alltid tar lite tid). Dock verkar de ha minskat ner ganska rejält på mängden kött i rätterna på senaste, trist.
  • 11 omdömen
    Jesper A
    Jesper A: Litet och intimt, med en härlig retro- och kvarterskänsla. Ett ställe som bryter mot "moderna" kaféer med sin pain chocolat och polaine mackor. Plus grymt kaffe. Passar bäst för den som har lite bråttom, superbra service.
    Johan E
    Johan E: Snabb servering av välsmakande thai mat. Lokalerna är inte så charmiga men funkar helt ok för en lunch. Take away är huvudprioriteten här.
    Frej Ulve Patrik S
    Frej Ulve Patrik S: Bästa asiatiska i stan så gott super duper
    NOEL H
    NOEL H: Riktigt fräscha sallader, dock något dyra..
  • Driver du restaurang i Kungsholmen?

Restaurang på Kungsholmen

Att bestämma vilken restaurang man ska gå till kan vara svårt, framförallt när det är flera viljor som ska gå igenom. Ofta vill man testa en ny restaurang och nytt kök medan man samtidigt känner en trygghet i någonting man redan känner till. Genom att läsa om tidigare kunders individuella erfarenheter, men även deras samlade omdömen om en restaurang kan du få hjälp att hitta en ny restaurang du kommer gilla.

Vi hoppas att du hittar ett ställe du gillar och att du får ett trevligt restaurangbesök!