Alla kategorier Mäklare Stockholms län Stockholm Hässelby-Vällingby Vällingby Fastighetsbyrån Fastighetsbyrån Vällingby

Fastighetsbyrån Vällingby

Vällingbyplan 7, 162 13 Vällingby — Visa karta

4.7 i betyg av 387 rekommendationer
Vad är viktigt för dig när du ska byta bostad? Utifrån dina behov skräddarsyr vi en helhetstjänst som passar dig. Med god lokalkännedom om Vällingby och starkt engagemang gör vi din viktigaste affär till din bästa affär. Fastighetsbyrån är Sveriges ledande mäklarkedja och vårt mål är att vara bäst i landet på att förmedla bostäder på ett affärsmässigt och professionellt sätt.

Läs vad 387 kunder tycker om Fastighetsbyrån Vällingby

 • Lowe A
  Lowe A skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Allt har gått snabbt och smidigt med Jimmy. Jag är väldigt nöjd!
  gillar detta
 • Mats K
  Mats K skrev om Yosef J. Lahlou en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Yosef hjälpte till att lösa mitt behov av ny bostad professionellt, snabbt, engagerat, serviceminded, med en mycket god nåbarhet och mycket trevligt bemötande.
  Självklart rekommenderar jag honom till alla som behöver en mäklare.
  gillar detta
 • Sandra N
  Sandra N skrev om Yosef J. Lahlou en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Mycket trevlig och professionell mäklare. Svarar alltid i telefon (de få gånger han inte kunnat svara ringer han alltid upp strax efter) och svarar snabbt på sms. Alltid tillgänglig, även på obekväma tider. Gör alltid sitt bästa för att tillgodose önskemålen från mig som kund.
  gillar detta
 • Sara S
  Sara S skrev om Yosef J. Lahlou en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Yosef hjälpte oss med vår lägenhet i Hässelby strand. En fantastisk mäklare på alla sätt och vis - Pålitlig, hungrig och kunnig! Vi kommer definitivt kontakta Yosef igen vid framtida sälj.
  Vi kan verkligen rekommendera honom!
  gillar detta
 • Gunilla E
  Gunilla E skrev om Linnea Mohlén en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Linnea har varit väldigt tillmötesgående och alltid svarat snabbt vid frågor. Hon uppvisar ett professionellt sätt. Problem av praktisk karaktär till följd av långt avstånd mellan objektet som sålts och det egna boendet har hon löst på ett snabbt och smidigt sätt.
  2017-07-06 Linnea M svarar Gunilla E
  Hej Gunilla och vad roligt att höra att ni är nöjda med mitt jobb 😊 Det är helt otroligt vad kul det är att ha så duktiga kollegor som hjälper till runt om i landet när avståndet för våra kunder blir för långt till Stockholm 👍 Trevlig sommar !
  gillar detta
 • Hasan S
  Hasan S skrev om Johan Lind en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Driftig mäklare som löste allt åt mig. Allting stämde överens med det han uppgav. Hade inga frågetecken alls trots att det var mitt första hus köp. Jag rekommenderar Johan till alla starkt då han verkligen ansvarar för allt och är tillgänglig hela tiden. Nu, efter köpet har vi fortsatt kontakt och det är en mäklare som verkligen vill bygga relationer för att få ett förtroende vilket han lyckas med.
  gillar detta
 • Anna-Maija B
  Anna-Maija B skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Jag har varit supernöjd med Jimmy som har sätt allt sin energi att leta efter passande lägenhet för mig. Väldigt trevlig & engagerad och säkert försöker att finna bästa optionen till kunden. Superproffs attitude och alltid snabbt att hjälpa om nånting att fråga - varm rekommendering!
  gillar detta
 • Ida P
  Ida P skrev om Yosef J. Lahlou en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Professionell, kunnig och trevlig. Yosef hjälpte mig att sälja min lägenhet i Råcksta innan visning till ett önskat pris med snabbt tillträde då jag redan hunnit köpa nytt. Alltid tillgänglig med ett leende på läpparna. Rekommenderar verkligen Yosef som mäklare!
  gillar detta
 • Joanna S
  Joanna S skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Jimmy är driven, ambitiös, hjälpsam och mycket professionell! Han tar till sig vad man önskar och vill uppnå och ger rekommendationer baserat på detta. Rekommenderas varmt!
  gillar detta
 • Olof G
  Olof G skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Vi är väldigt nöjda med valet av Jimmy som våran mäklare när vi skulle sälja våran lägenhet. Trevlig, professionell och väldigt mån om att man är delaktig i processen. Professionell attityd från första mötet till avslut. Väldigt snabb att svara på mail och i telefon. Rekommenderas varmt!
  gillar detta
 • Adam L
  Adam L skrev om Yosef J. Lahlou en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Han är grym. Bra service. Alltid kontaktbar. Sålde vår lägenhet under kort tidsram. Big up!
  gillar detta
 • Lukas L
  Lukas L skrev om Johan Lind en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Jätte provs mäklare , jag är jätte nöjd
  gillar detta
 • Leif F
  Leif F skrev om Fastighetsbyrån Vällingby
  vi har fått ett mycket bra bemötande, blivit lyssnade på.Våra tankar och funderingar har tagits på allvar vilket givit trygghet.
  2017-06-21 Håkan F svarar Leif F
  Hej Leif,
  Det känns fantastiskt fint att höra att du känner så! Då har vi uppnått precis det vi strävar efter och jobbar för varje dag!
  Önskar dig en fin sommar! / Håkan Forslycke, Kontorschef Vällingby
  gillar detta
 • Karin B
  Karin B skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Professionell är bara förnamnet! Aldrig träffat en mäklare med ett sådant driv och han finns verkligen där för oss, sina klienter. Tack för att du hjälpte oss med att köpa drömbostaden! /Familjen Bäckman
  gillar detta
 • Margareta S
  Margareta S skrev om Linnea Mohlén en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  En glad positiv tjej med ett mycket trevligt bemötande som känns äkta. Fick ordentliga svar på de frågor jag hade
  2017-06-21 Linnea M svarar Margareta S
  Hej Margareta! Så blir det mär man har glada och trevliga säljare 😊 Hoppas ni kommer att trivas fint uppe i Norrland nu, huset ni köpte ser ju fantastiskt ut😊 Ring mig om det är något mer jag kan hjälpa er med!
  gillar detta
 • Charlotta S
  Charlotta S skrev om Johan Lind en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Vi köpte ett hus av Johan 2017 och är tyvärr väldigt missnöjda med hur processen gick till. Vår upplevelse är att Johan undanhöll information om närområdet som väsentligen hade påverkat vår inställning till köpet. Det fanns också villkor med i köpet som i efterhand och i samtal med andra oberoende mäklare framstår som orimliga. Vi känner därför att Johan endast agerat utifrån säljarens bästa och gjorde vår upplevelse av köpet mycket negativ. Jag skulle inte rekommendera honom.
  2017-06-18 Johan L svarar Charlotta S
  Hej Charlotta!

  Det är tråkigt att ni känner så inför de planerade modulhusen. Informationen är inget jag undanhållit. Hade jag vetat att det var av vikt för er och ni frågat mig så hade jag givetvis gett er mer information.

  Vad gäller villkoren om köpet så antar jag att du refererar till det Ulf nämnde i tidigare skriven reco. Villkoren klargjordes tydligt innan ni lade bud. Anledningen till villkoret var att säljarna inte ville ställa in de öppna visningarna med ett villkor om ytterligare en besiktning. Det är säljarna som avgör vilka villkor de kan acceptera, precis som ni som köpare är fria att välja vilka villkor ni kan acceptera. Ni valde att acceptera de villkor säljarna angav precis som övriga budgivare gjorde.

  Jag hoppas att ni kommer att trivas i huset och att ni får en härlig sommar.
  gillar detta
 • Gülcan H
  Gülcan H skrev om Johan Lind en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Under hela vår resa med att börja tänka på nytt boende till försäljning har Johan funnits tillgänglig för oss och bidragit med sin kunskap, positiva inställning och engagemang. Kan rekommendara Johan varmt!

  //Gülcan
  2017-06-16 Johan L svarar Gülcan H
  Tack för att du tog dig tiden att fylla i en Reco Gülcan! Det är kul att ni är nöjda och att ni snart skall flytta in i ert boende. Jag hoppas att ni kommer att trivas i ert nya hus och att vi hörs snart igen. Hör gärna av er i framtiden när ni flyttat in i ert nya boende så jag får se hur ni har det. Hälsa familjen!
  gillar detta
 • Rolf E
  Rolf E skrev om Yosef J. Lahlou en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Trevligt första intryck. Kunnig och intresserad. Lätt att få kontakt med och bra på att återkoppla. Höll oss hela tiden informerade om utvecklingen. Snabbt och bra avslut.
  Kan verkligen rekommenderas vid försäljning av bostäder.
  gillar detta
 • Ulf A
  Ulf A skrev om Johan Lind en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Då väsentlig information om planer för närområdet där vi köpt vårt hus utelämnades av mäklaren upplever jag att han inte har agerat professionellt och etiskt, och inte följt sina åtaganden gentemot upplysningsplikten. Dessutom lät han oss inte göra en egen besiktning av fastigheten innan vi skulle skriva avtal, utan krävde att vi accepterade att förlita oss enbart på säljarens besiktning. Dessa båda punkter har dessutom skapat en oro att det kan finnas andra okända problem med fastigheten och området.
  Så sammantaget har vi inte fått någon bra start på vårt husägande, utan önskar att mäklaren hade agerat med större transparens och tagit mer hänsyn till våra intressen som köpare.
  2017-06-13 Johan L svarar Ulf A
  Hej Ulf!

  Jag vill börja med att säga att det är tråkigt att ni ser det så. Jag förstår att det kan kännas stressigt när man som ni vill köpa hus innan den öppna visningen. Fastigheten var som alla våra försäljningar besiktigad av Anticimex som ni också fick ta del av innan köpet. Jag klargjorde även för er att en ytterligare besiktning inte var möjlig innan ni lade bud vilket ni också accepterade. Jag beklagar att ni i efterhand upplever det på det här sättet.

  Angående era synpunkter på närområdet och att det eventuellt skall byggas modulhus för flyktingar har jag inga kommentarer, utöver det att modulhusen är planerade en bit bort och ni troligen inte heller kommer störas av byggtrafiken.

  Avslutningsvis vill jag önska er lycka till med huset, det är ett fint hus och jag är övertygad om att ni kommer att trivas.

  MVH Johan Lind
  gillar detta
 • Jonathan T
  Jonathan T skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Bästa mäklaren jag använt mig av! Social, påläst, otroligt noggrann men framför allt så var han ALLTID nåbar.
  gillar detta
 • Adam J
  Adam J skrev om Yosef J. Lahlou en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  När vi skulle sälja vår lägenhet kontaktade vi fastighetsbyrån och en byrå till som ligger i närheten av där vi bor. Redan innan hade vi en bra känsla för Fastighetsbyrån då det var dem som hanterade försäljningen när vi köpte lägenheten, och även den nya vi köpt med.

  Vid värderingen gav Yosef ett väldigt bra intryck där han gav oss förväntningar om på att få ett bra pris, samtidigt som han inte lät oss sväva iväg. Iom att Fastighetsbyrån säljer väldigt många lägenheter i vårt område fick vi känslan av att de skulle ha bra koll på marknaden, vilket stämde. Mycket bättre än den andra mäklarfirman vi kontaktade.

  Genom hela processen kändes det som att Yosef kände av oss som säljare på ett bra sätt och kändes engagerad och lättillgänglig om det var något vi undrade eller så. Kontraktsskrivningen gick han även igenom väldigt ordentligt vilket alltid känns skönt.

  När en lägenhet som liknade vår såldes i området pratade vi om att ringa Yosef för att se om någon var sugen på en förhandsvisning. Lustigt nog ringer Yosef dagen efter och har ordnat en tid redan. Det hela slutade med en smidigt affär och ett pris som översteg våra förväntningar. Vi är supernöjda med det jobb Yosef gjort och skulle inte tveka en sekund på att anlita honom igen!
  gillar detta
 • Aftekhar K
  Aftekhar K skrev om Stefan Berglund en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Stefan är en underbar och pålitlig person.
  Honom skall jag rekommendera varnat till kompisar som vill köpa eller sälja sin bostad.
  MVH Efti
  gillar detta
 • Sofia A
  Sofia A skrev om Yosef J. Lahlou en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Vi är väldigt nöjda med vår mäklare yosef i samband med försäljning av vår bostad. Han var lyhörd, hjälpsam och proffesionell. Vi rekommenderar verkligen fastighetbyrån och Yosef.
  gillar detta
 • Jana P
  Jana P skrev om Yosef J. Lahlou en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Yosef har varit mycket trevlig och hjälpsam vid visningen och handlingar krig lägenhets köpet.
  gillar detta
 • Karin H
  Karin H skrev om Linnea Mohlén en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Gick smidigt från start! Glad och trevlig, serviceminded. Kan varmt rekommendera Linnea som mäklare till andra.
  2017-06-05 Linnea M svarar Karin H
  Tack Karin för din rekommendation! Dessa fina ord peppar mig för att jobba vidare på det jag tror på och den tjänst som jag vill leverera till mina kunder 😊
  gillar detta
 • Lena S
  Lena S skrev om Linnea Mohlén en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Linnea är professionell, ambitiös och ställer verkligen upp för sin kund. Att sälja sitt hus är ett stort steg och jag är tacksam för Linneas stöd genom processen.
  2017-06-05 Linnea M svarar Lena S
  Hej Lena!
  Ja vi var ett riktigt bra tema du och jag när vi skulle sälja huset ditt. Jag vet att det är en riktig känslostorm när man ska sälja sitt hus och jag är glad över att jag kunde göra den lite lugnare för dig. Som sagt vi kompletterade varandra bra du och jag😊 Vi hörs ingen till hösten när det är dags för att lämna vidare huset till den nya barnfamiljen. Självklart är det bara att ringa om det är något jag kan göra för dig innan det också! Ha det så fint!
  gillar detta
 • Rahmat K
  Rahmat K skrev om Stefan Berglund en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Jag har fått en känsla att jag kände honom sedan länge sen. Han är underbar.
  Tack Stefan
  2017-06-02 Stefan B svarar Rahmat K
  Stort tack för de fina orden Rahmat! Både du och Efti har varit jättetrevliga mot mig, tack för det! Hälsningar Stefan
  gillar detta
 • Tilemachos T
  Tilemachos T skrev om Yosef J. Lahlou en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Jag ville sälja min lägenhet och jämförde därför med 4 olika mäklare, jag väljde Yosef eftersom han hade mycket positiv energi när jag träffade honom i första gången.

  Innan försäljning processen, han förklarade alla processens detaljer och gav fantastik råd för att dekorera min lägenhet. Han var alltid tillgänglig för att svara mina frågor och förklara allt.

  Han gjörde ett imponerade jobb och sålde vår lägenhet till ett rekordpris.
  gillar detta
 • Thomas H
  Thomas H skrev om Linnea Mohlén en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  En trevlig och engagerad person samt lätt att få kontakt med
  Erfaren men lyhörd
  2017-06-02 Linnea M svarar Thomas H
  Tack Thomas för din rekommendation! Hoppas ni nu har en fin sommar och hoppas grillkvällen med köparen blir en härlig kväll😊
  gillar detta
 • Elin G
  Elin G skrev om Yosef J. Lahlou en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Bra, seriös och ambitiös! Vi behövde hjälp med en snabb affär med vissa krav. Yosef ordnade allt!
  gillar detta
 • Marcel.sandaklie@gmail.com S
  Marcel.sandaklie@gmail.com S skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Ett professionellt bemötande, ärlighet, tydlig i ditt språk och väldigt vänlig. Rekommenderar starkt denna mäklare. Båda parterna blev nöjda och glada.
  gillar detta
 • Nadheer A
  Nadheer A skrev om Yosef J. Lahlou en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Duktig och kunnig ung mäklare. Försäljning av min bostad var smidigt och snabbt. Perfekt bemötande lyssnade. Lätt kontakt med Josuf.Vi är väldigt nöjda med hans försäljning av lgh.
  gillar detta
 • Adam A
  Adam A skrev om Linnea Mohlén en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Bra bemötande och väldigt trevlig, kunnig om bostaden och svar på de flesta frågor
  2017-05-31 Linnea M svarar Adam A
  Hejsan Adam! Tack för ett fint omdöme :)
  Det kommer bli mycket spännande att se hur ni kommer sätta er prägel på huset!

  Jag uppfattade inte om det var några frågor som du känner att du inte har fått svar på? Det är bara att kontakta mig så ska jag se till att hitta svar på den fråga som du känner är obesvarad :)

  Ha en fin dag!
  gillar detta
 • Emelie
  Emelie skrev om Yosef J. Lahlou en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Yosef var perfekt som mäklare vid min första bostadsaffär. Allt gick snabbt, enkelt och smidigt! Det märks att han brinner för sitt jobb och att göra både säljare och köpare så nöjda som möjligt! Kunde inte vara mer nöjd :)
  gillar detta
 • Niklas
  Niklas skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Jimmy är otroligt professionell, smidig och ärlig!
  Behövde hjälp att sälja min fars lägenhet. Allt fungerade super från första kontakten till kontraktsskrivning, hade kontinuerlig kontakt med Jimmy och fick alltid svar på mina frågor och funderingar.
  Jimmy slog ett rekord i föreningen med råge och fick till ett riktigt bra slutpris!

  Behöver du sälja en lägenhet snabbt och få ett bra slutpris, med en rak och smidig kommunikation - välj Jimmy och sluta fundera på någon annan mäklare!

  Grymt bra jobbat Jimmy!
  gillar detta
 • Linda B
  Linda B skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Jag har erfarenhet av Jimmy som både köpare och säljare. Jimmy är ett självklart val av mäklare, han är ambitiös och går alltid the extra mile för att både säljare och köpare ska bli nöjda. Stort tack, Jimmy!

  /Linda B
  gillar detta
 • Anton R
  Anton R skrev om Yosef J. Lahlou en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Jag köpte min första bostadsrätt via Fastighetsbyrån där jag fick en suverän mäklare vid namn Yosef J. Lahlou.

  Såklart var jag väldigt nervös inför denna affär, eftersom det var min första, samt att jag inte hade nån kompis/familjemedlem som kunde ge mig något tips eller trix på hur man ska gå tillväga eller bara bra att tänka på.

  Yosef hade svar till alla mina konstiga frågor samt att mäklaren var lättillgänglig, hade alltid ett bra humör och är lättförståelig.

  Om du nån gång får Yosef som mäklare kan jag redan säga nu att affären kommer att gå utmärkt.
  gillar detta
 • Babak R
  Babak R skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Jag köpte min lägenhet via Jimmy. Jag fick bra och trevligt bemötande med en seriös inställning samt bra service. Han var också väldigt tillmötesgående med tider för visning och återkom med svar snabbt. Jag rekommenderar honom och kommer att anlita honom den dagen jag ska sälja.
  gillar detta
 • Ylva L
  Ylva L skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Jag var klumpig och valde en annan mäklarfirma först, de klarade inte av att sälja min lägenhet. När Jimmy tog över lyckades han utan problem. Han gav bra råd under vägen, svarar alltid direkt, är sympatisk och flexibel och ser till att både köpare och säljare är nöjda.
  Gör inte om mitt misstag, utan välj Jimmy direkt! Han är inget andrahandsval, han är en stjärna och det är ett nöje att köpa och sälja via honom!
  gillar detta
 • Claes R
  Claes R skrev om Linnea Mohlén en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Linnéa har gjort ett kanonjobb med att sälja vårt hus.
  Engagerad kunnig och driven. Hon har också hjälpt till med det lilla extra.
  Claes Lena
  2017-05-17 Linnea M svarar Claes R
  Tusen tack Claes för en trevlig omdöme!

  Kul att du uppskattar det lilla extra jag lägger in i mina husförsäljningar, jag strävar alltid efter att göra lite mer än vad som förväntas så det är roligt att du uppskattar det 😊

  Ha en fin dag!
  gillar detta
 • Lena R
  Lena R skrev om Linnea Mohlén en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Linnea var väldigt bra för oss. Lugn, kunnig och saklig med ett trevligt och glatt bemötande.

  Jag ger henne högsta betyg.
  2017-05-16 Linnea M svarar Lena R
  Tack Lena, roligt att du uppskattar mitt arbete! Hoppas att ni nu kommer att trivas lika bra i lägenheten som ni har gjort i huset 😊 Vi hörs när det är dags för deklarationen, ha det fint så länge!
  gillar detta
 • Stina C
  Stina C skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Snabb och proffsig ! Kommer defenitivt anlita Jimmy igen
  gillar detta
 • Simon D
  Simon D skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Efter en besvikelse med en annan mäklare så valde jag att inleda ett samarbete och sälja min lägenhet med Jimmy. Skillnaden har varit som natt och dag! Samtidigt som kommunikationen har varit utomordentligt bra, så har han lyckats sälja till ett pris som alla parter varit mycket nöjda med. När det var dags att sälja min andra lägenhet så tvekade jag inte en sekund på att höra av mig till Jimmy ännu en gång. Marknaden där denna försäljning skedde har varit ostabil på sista tiden, och andra lägenheter har gått för relativt låga priser. Detta hindrade dock inte Jimmy från att återigen kliva in och leverara ett utomordentligt resultat. Vad som imponerar mig som mest är det faktum att Jimmy inte nöjer sig med att sälja till ett pris där han vet att din gräns som säljare går, utan istället arbetar hårt för att få till ett pris som du verkligen är nöjd med! Jag rekommenderar med andra ord alla i Vällingby/Hässelby att sammarbeta med Jimmy vid försäljning/köp.
  gillar detta
 • Jonas
  Jonas skrev om Yosef J. Lahlou en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Från det första mötet tills dess att affären var klar var Yosef alltid trevlig, professionell och hjälpsam. Han gav mig som säljare det utrymme och det stöd jag behövde under hela processen och fanns alltid tillgänglig för att svara på frågor.

  Kan varmt rekommendera Yosef, om jag köper eller säljer i Västerort igen kommer jag garanterat att kontakta Yosef, det borde du också göra!
  gillar detta
 • Torsten A
  Torsten A skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Jimmy är flexibel och snabbtänkt samt att han är empatisk tack för hjälpen
  gillar detta
 • Elin D
  Elin D skrev om Yosef J. Lahlou en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Extremt bra och professionell mäklare. Han höll mig trygg och lugn under hela processen!
  Jag kan varmt rekommendera Yosef!
  gillar detta
 • Elisabeth R
  Elisabeth R skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Köpte min första lägenhet av Jimmy, toppenbra service med snabba svar på mina tusen frågor och bra vägledning och stöd genom kontraktsskrivningen. Man kan känna sig trygg när man köper lägenhet av honom!
  gillar detta
 • Marcus B
  Marcus B skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Jimmy är en mäklare med höga ambitioner som inte ser problem utan bara lösningar.
  Det var ett självklart val för mig att använda Jimmy som mäklare då han är mycket professionell med höga ambitioner.

  Under processen uppfyllde Jimmy alla mina krav och är otroligt nöjd över den affär vi gjorde.

  Om du också vill ha Sveriges bästa mäklare, tveka inte - ta kontakt direkt!
  gillar detta
 • Asim K
  Asim K skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  We just purchased our 1st home in the Sweden Via Jimmy with the assistance of this amazing professional.Jimmy is incredibly professionally driven and knowledgeable as indicated by the buying process and resulted in a swift and smooth transaction.

  Always available to answer questions.

  Highly recommended!
  gillar detta
 • Biniam T
  Biniam T skrev om Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Vällingby
  Jimmy gjorde ett bra jobb med försäljningen av vår bostad. Vi fick ett professionellt och gott bemötande från första kontakt till att vi fick bostaden såld till ett pris vi var nöjda med. Därför vill vi tacka Jimmy och rekommendera er som är i kvalet att välja mäklare att att använda er denna duktiga mäklare.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Vällingbyplan 7, 162 13 Vällingby
Kategorier