Fönster i Stockholms län

Ekerö  (1 st)
Lidingö  (1 st)
Södertälje  (1 st)
  • Linda P
    Linda P: Snabbt handläggande och bra utfört. Tack!
  • Nils Björn Gustav S
    Nils Björn Gustav S: Lade om taket på ett hus i Enebyberg. Ganska besvärlig takkonstruktion och en hel del virke som behövde bytas ut m.m. Jag valde bort några stora firmor (med konstiga upplägg, franchise m.m.) och tog Christer i stället och det ångrar jag inte. Jag är mycket nöjd med resultatet. Arbetet tog ett par veckor och det har flutit på bra. Christer är kunnig och erfaren, han är lätt att få tag i och kommunicerar tydligt man behöver ta ställning till olika frågor m.m. Christer är mycket pålitlig och håller vad han lovar. Det blir inga överraskningar eller konstigheter eller överpriser. Rekommenderas varmt.
  • Zita L
    Zita L: Superduktiga hantverkare, pålitliga och proffsiga. De har utfört sitt arbete med ett kvalitetstänkande från offert till färdigställd entreprenad. Rekommenderar starkt!
  • Savva
    Savva: Renovering av bastu & badrum 15 kvm. Mycket mottagliga, offerten blev precis som vi ville. Kommunikationen var bra under renoveringen men framförallt så genomförde de förstklassiga arbetare arbetet perfekt! Skulle anlita de alla gånger!
  • Ingalill K
    Ingalill K: Vi genomförde byte av fönster men även förändring i storlek och funktion av fönster och dörrar. Sveafönster gav ett bra utbyte i saker att tänka på vid valet. De hade bra kontakt inför jobbet, höll sin planering och kom som planerat. De personer som genomförde själva arbetet var trevliga, höll rent och snyggt kring ytorna de var på. När de lämnade var det mycket snyggt både utvändingt och invändigt. Sveafönster genomförde det jobb vi beställde till vår belåtenenhet! Rekommenderas.
  • ISABELLE M
    ISABELLE M: Vår bostadsrättsförening anlitade Dipart för balkongrenovering. Vi var så nöjda arbetet och resultatet att vi skrev till dem när det var klart. Dipars projektledare Arto är en dröm att arbeta med.
  • Nina R
    Nina R: Hittade Huldt’s på Facebook och kontaktade dem, fick snabbt svar och inbokat besök. Därefter snabb offert - nära inpå på på påbörjades arbetet som utfördes väl och på kronan enligt offerten. Lätta att kommunicera med, inga missförstånd, inget krångel. Utmärkt företag enligt mig! :)
  • Therese T
    Therese T: Roman som leder & driver Basco bygg är fantastisk! Han, tillsammans med hans killar renoverade alla rum (kök, hall, sovrum, vardagsrum & badrum, ink el, golv & tak) i min lägenhet under aug & sep 2022. Jag fick ett proffsigt & engagerat intryck redan från första mötet när vi gick igenom min projektplan. Roman kom hela tiden med egna kloka förslag & idéer parallellt med att renoveringen fortskred. Jag gjorde flera ändringar & ingenting var någonsin ett problem - allt går att lösa enligt Roman! Basco bygg är flexibla & pålitliga. När det uppstod problem eller missförstånd (vilket är oundvikligt i ett projekt på +4 veckor) så var Roman alltid lyhörd över hur jag som kund ville att det skulle lösas. Jag rekommenderar Basco bygg till alla som vill ha en kommunikativ, lyhörd & pålitlig byggfirma. Helt klart en makalöst bra upplevelse!
  • Hakim
    Hakim: Har anlitat Kapitalbygg för renovering av hela huset hos vår kund! Jätte nöjda! -Kontakt -Arbetsledning -Personal -Utförande av arbetsuppgifter Allt är på topp!
  • Robin H
    Robin H: Mycket noggrant utfört arbete! Kommer aldrig anlita någon annan än Mattes Fönsterputs!
  • KARIN A
    KARIN A: Vi är så nöjda med vår trall på 45 kvm! Vänliga människor som är proffs!
  • Toni L
    Toni L: jag använder Allas glas för att åtgärda inbrottsskador byte av glaspartier , hela dörrar , speglar mm får alltid snabb hjälp med priser samt med arbetet , mycket bra och trevliga glasmästare.
  • Christoffer J G
    Christoffer J G: Supernöjd med Bygg Guide Sverige och den totalrenovering de gjorde av vår lägenhet på 87kvm i Vasastan. God kommunikation, vänliga arbetare och strålande slutresultat. Varma rekommendationer från oss!
  • Helena D
    Helena D: Mälardalens fönsterrenovering är ett professionellt företag som levererar! Bor i ett gammalt sekelskifteshus med ca 40 spröjsade originalfönster av olika storlekar. Har haft andra målare tidigare som gjorde ett uselt jobb med hänsvisning till att ”det är ett gammalt hus”. Fönstren såg inte roliga ut på utsidan när de var klara, vissa fönster gick fortfarande inte att öppna, medan andra slogs upp när det blåste och den nya tätningen var ett skämt. Jag kontaktade Mälardalens fönsterrenovering, fick en mycket tydlig offert och bestämde tid för jobbet. Alla fönster är nu justerade och jättefina och fungerar perfekt inkl rätt tätningslister. Mälardalens fönsterrenovering höll dessutom tidsplanen med marginal. Ärligt trodde jag inte att det skulle kunna bli så bra som det blev. Mälardalens fönsterrenovering är verkligen proffs på att renovera gamla fönster! Rekommenderas varmt!
  • Charlotte V
    Charlotte V: Det man önskar sig när man tar in hjälp är en tydlig offert, rak och återkommande kommunikation, fokus på att hitta dom bästa lösningar, en faktura utan överraskningar och framförallt ett väldigt bra resultat. Allt det fick jag när jag valde Welunds Projekt & Entreprenad. Vid avslut fick jag slutgenomgång och garantibevis. Hela vägen har det känts trygg och proffsigt. Projektledaren Jojje är otroligt enkel att ha att göra med. Varma rekommendationer
  • Gun L
    Gun L: Balkonginglasning. Bra och proffsigt bemötande Utförandet fungerar bra och jag är nöjd med det mesta .En "järnskarv" från golv till tak har delats av i två olika färger,beige och grå,inte så snyggt..... Jag är glad åt att jag fått ytterligare ett rum och slipper regn,blåst , pollen och smuts på min balkong!
  • Johan S
    Johan S: Tillbyggnad på hus: JG Montage var med från start till mål med gjutning av platta till, målning, snickerier in och utvändigt. Jobbet som gjordes var av hög kvalitet. Bemötandet var mycket bra, bra dialog löpande, vilket gjorde att saker löstes löpande.
  • Michel R
    Michel R: Vi är oerhört nöjda med JMD Kakel som lyckats överträffa våra förväntningar bortom vår vildaste drömmar. Matias Dayan, JMD Kakels ägare och huvudkontakt, var ett levande föredöme under hela renoveringensprocessen av våra två badrum. Han tolkade i ett tidigt skede våra önskemål till ett par förslag som inte bara uppfyllde lagkravet men även var estetiskt tillfredställande. Vi vill därför tacka Matias (och JMD Kakel) samt ge honom våra allra bästa rekommendationer för liknande eller andra typer av renoveringar. Michel och Maria Rizk
  • Markus S
    Markus S: Fantastiskt hantverk och snabb leverans! Mycket nöjd!
  • Elin B
    Elin B: Servea Entrepenad hjälpte mig att total renovera min lägenhet. Jag fick hjälp med att ta bort allt tapet och bredspackling av väggar + tak. Dom slipade mina golv och betsade dom vita, kanon fina! Sen hjälpte dom mig även med att riva ut mitt gamla kök och installerade ett nytt Ikea kök. Mycket bra kommunikation med löpande uppföljning, kan varmt rekommendera Servea.
  • Mikael S
    Mikael S: Vi anlitade H.expert Måleri för ommålning av fasaden på vårt kedjehus. Arbetet startade på utlovat datum och slutfördes på offererad tid inklusive efterbeställda tilläggsarbeten. Vi är mycket nöjda med resultatet.
  • Lars A
    Lars A: Detta är en proffsig firma som vi har samarbetat med länge. Aldrig några problem.
  • Tord J
    Tord J: Tillsammans med Kapital Bygg har de gjort ett utmärkt jobb när de bytte alla våra fönster. Snabbt och professionellt! Dessutom trevliga montörer . Kan verkligen rekommenderas!
  • Roger H
    Roger H: VI har använt oss av Rosenhill vid såväl badrumsrenovering som uterumbyggnation och förrådsisolering och vi har varit supernöjda alla gånger. Tillmötesgående, smidiga att ha att göra med. Mycket lyhörda och anpassningsbara om vi vill ändra på saker under processens gång, och kan också komma med tips och idéer som är praktiska och smidiga. Roger & Lotta
  • Michelle S
    Michelle S: Snabbt och billigt, men lite stressade och slarvade en del. Vissa saker upptäckte vi i tid, så de hann fixa till innan de packat ihop. Skulle kanske överväga att anlita dem igen.