Flyttfirma i Stockholm

74 rekommenderade flyttfirmor i Stockholm kommun

Ska du flytta och vill anlita en flyttfirma i Stockholm? Här på Reco.se kan du läsa om tidigare kunders erfarenheter och ta del av deras berättelser, du kan dessutom be om offerter direkt.

Läs mer »
Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Få prisförslag, snabbt och enkelt. Vi skickar din förfrågan till flera företag samtidigt!
Be om en offert nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Adams Full Service

33 omdömen
    Alexandra L
    Alexandra L: Trevliga, professionella, snabb service och bra pris - kan varmt rekommendera Adams Full Service!
  • Driver du flyttfirma i Stockholm?

• Annika Del Carmen T
    Annika Del Carmen T: Jag är otroligt nöjd med min upplevelse med Pick Pack Flytt. Från första kontakt till genomförd flytt var kommunikationen tydlig. Jag kände mig trygg hela vägen. Teamet var punktliga och effektiva och hanterade allt med stor omsorg, vilket verkligen hjälpte till att ta bort stressen i samband med flytten. Stort tack till hela gänget på Pick Pack. Ett fantastiskt jobb!
  • Ska du flytta i Stockholm eller inrikes i Sverige? Vi på Flyttfirma Arbetspartner flyttar ditt bohag säkert och till ett bra pris. Hör av dig för en kostnadsfri offert!
    Susanne H
    Susanne H: Väldigt trevligt bemötande redan när jag hämtade flyttkartongerna. På själva flyttdagen kom tre mycket trevliga killar som var snabba och samtidigt försiktiga med möblerna och lösningsorienterade. Alla möbler kom på rätt plats och kartongerna i rätt rum., så nöjd!
  • JOHANNA L
    JOHANNA L: Fantastisk service! Vi fick hjälp med packning, nedmontering och flytt, och allt packades noggrant och välordnat. Trots att vi hade stora och tunga möbler var flyttkillarna otroligt duktiga och hjälpsamma och gjorde allt för att få allt på rätt plats. Priset var lågt också. Kan varmt rekommendera!
  • Sedan 1997 har vi finslipat vår service för att tillgodose allt högre krav på personlig service och vikten av en trygg hantering vid flyttransporter. Som idag är vårt varumärke! Att flytta kan innebär...
    Katarina W
    Katarina W: Det är 4e gången vi anlitar Tony o grabbarna på MoveIt. Svårt att se att man kan få bättre flytthjälp. Alltid på gott humör. Inget är omöjligt. Snabba som attan o fulla av skoj. Tack Pontus, Magnus o Ola för ett förträffligt jobb. Vi rekommenderar Tony o grabbarna å det varmaste.
  • Asgard Flytt & Städ AB

110 omdömen
    Eva B
    Eva B: Snabb upphämtning och bra pris
  • Vi garanterar en flytt utan krångel
    Andreas Nicolas H
    Andreas Nicolas H: De hanterade flytten toppen. Lyhörda, lösningsorienterade och flexibla för önskemål. Använder dem gärna igen.
  • Flyttbolaget ETT AB

41 omdömen
    Vi på Flyttbolaget är lösningsorienterade och är aldrig längre än ett samtal bort när du behöver flytthjälp!
    Richard P
    Richard P: Har anlitat Flyttbolag ETT vid flertalet tillfällen och blir alltid lika nöjd med deras fantastiska service och trevliga bemötande! Kommer definitivt använda dem igen vid nästa flytt eller magasinering!
  • MAGNUS L
    MAGNUS L: Två ambitiösa och trevliga killar gjorde ett strålande jobb med min flytt. Tre trappor där de fick bära upp alla stora och skrymmande saker. Snabba och effektiva!
  • Huddinge Flytt AB

53 omdömen
    Hans L
    Hans L: Hamnade i ett läge där jag var i behov av flytthjälp med kort varsel. Huddinge flytt löste en tid snabbt. På flyttdagen kom de redan 20 min innan planerad tid vilket var väldigt skönt och de två personerna som flyttade bohaget var extremt snabba och lätta att kommunicera med. Allt var välpaketerat och väl omhändertaget. Rekommenderar starkt!
  • Flyttstädning Partner

223 omdömen
    Kristin P
    Kristin P: Mycket trevligt och proffsigt samtal. Jätte bra städat
  • IBRAHIM A
    IBRAHIM A: Jättetrevliga, fick låna ett berg flyttkartonger av dom hur länge som helst (som jag till slut köpte av dom till en rimlig peng). Papper för att packa porslin och glas ingick, och jag fick rabatt hos en städfirma genom dom (som gjorde ett jättebra jobb och kan rekommenderas).
  • Karin B
    Karin B: Bra lyhörda flyttgubbar, de lyssnade verkligen på vart jag ville ha de olika sakerna. Toppen.
  • Hemfrid erbjuder smidig hjälp i vardagen med allt från hemstädning, flyttstädning, trädgårdsservice, badrumsstädning, storstädning, fönsterputs och köksstädning till barnpassning.
    Ingrid L
    Ingrid L: Jag har alldeles nyligen besvarat en enkät från Hemfrid. Det får räcka. Med vänlig hälsning Ingrid Liljenberg
  • José Miguel V
    José Miguel V: Stop looking !! You HAVE found your moving company!! I sounds like an ad but I promise you that I’ve tried moving companies before but never this good. This guys are super professionals. The moving went SO good and smooth with them, that I’m sure any other customers will think exactly same. They came earlier to the apartment and we were done in 4 hours. No because they were trying to do things faster, it was because they were very organised. And by the way, worth to mention that they were SUPER careful with our stuff and also that they took away 30 minutes from the bill because another apartment was doing the moving at the new place. I don’t wanna move again but if I do I will definitely call them back. Thank you guys😉 -ProTip: They offer the possibility of borrowing moving boxes.
  • Maria A
    Maria A: Fick kanon hjälp. Snabba, hjälpsamma och gjorde även det lila extra. Hade själv inte verktyg för att ta ner tre lampor. Mr.Paul hjälpte mig ta ner dom, inga konstigheter. Kommer rekommendera er till alla!
  • Liselotte L
    Liselotte L: Vi anlitade PEO AB för flytt. Samuel och Anton är alltid tillgängliga, hjälpsamma och lösningsfokuserade. Allt gick toppenbra och vi är supernöjda. 👍
  • Anna S
    Anna S: Anlitade Karavan Point för visningsstädning, och jag är så himla nöjd! Lägenheten har aldrig varit så ren! Stort tack!
  • Anna Maria L
    Anna Maria L: Jätteduktiga killar som flyttade vårt bohag. Proffsiga, trevliga och effektiva. Rekommenderas!!
  • ALICA S
    ALICA S: supernöjda med allting som hade med vår flytt från Stockholm till Norrköping att göra Hjälpsamma, försiktiga och noggranna och tidseffektiva. Kan varmt rekommendera detta flyttbolag och får jag chansen igen så skulle jag använda de igen! Fem plus!
  • Mats E
    Mats E: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  • Karin S
    Karin S: Mycket bra. Lätt att komma i kontakt med kundservice Vi kunde tillsammans lösa oförväntade bekymmer som uppstod under städningen. Glad personal. Kundservice hjälpte till då det var svårt att kommunicera med städpersonal på grund av språkproblem.
  • Kajsa J
    Kajsa J: Vi är jättenöjda med servicen på VanadisCare. I flytten var man serviceinriktad och frågade hela tiden hur vi ville ha det. Man var också väldigt.aktsam med våra möbler. Att man även kunde ta hand om städningen gjorde flytten extra smidig och prisvärd.
  • Driver du flyttfirma i Stockholm?

• Elin S
    Elin S: De ringde i god tid innan. Var i tid, snabba och effektiva. Väldigt nöjd med min hjälp med flytten. Topp betyg
Områden i Stockholm
Stureby  (1 st)
Johanneshov  (1 st)
Bredäng  (1 st)

Flyttfirma i Stockholm

När du står inför en flytt finns det en hel del saker att tänka på, förutom att välja flyttfirma ska vi försöka hjälpa dig med en checklista så att du inte missar något viktigt moment i processen.

Checklista inför flytten

• Boka flyttfirma
  • Fixa flyttkartonger
  • Märk flyttkartonger så att rätt kartong hamnar i rätt rum
  • Teckna hemförsäkring
  • Glöm inte göra en flyttanmälan
  • Beställ eftersändning av post
  • Beställ telefon- och internetabonnemang
  • Anmäl dig till radiotjänst om du ska ha TV-mottagare i bostaden
  • Se till att du har El-avtal klart, dubbelkolla så att det är aktivt redan från inflyttningsdagen så att du slipper stå utan el

Tips för att hitta en bra flyttfirma

• Ta in offerter från olika firmor
  • Kontrollera att flyttfirman är medlem i någon branchorganisation (S3F eller SMF)
  • Se till att få organisationsnumret från bolaget och kolla upp det via skatteverket
  • Be om Försäkringskopia, detta för att se till att flyttfirman är försäkrad
  • Fråga om priserna är inklusive moms
  • Be om en flyttbekräftelse
  • Du kan be om ett fast pris eller ett maxpris från flyttfirman om du vill ha mer kontroll över vad kalaset kommer att landa på. De flesta firmor lämnar dock inga fasta priser om de inte kommer och kollar på bohaget först.

Förutom att ta hänsyn till punkterna i ovanstående listor kan det vara bra att vara uppmärksam på oseriösa företag. Om en flyttfirma exempelvis är mycket billigare än andra firmor bör du vara vaksam. Det innebär med stor sannolikhet att företaget inte sköts som det ska. Att använda sig av en kompis som kan göra flytten billigt kan även det vara dumt då man saknar försäkring, både för olycksrisken och flyttgodset.
Har man många tunga saker kan det vara en god idé att anlita en flyttfirma då de har den utrustning som krävs för att flytta tunga och ömtåliga saker. Då tar du det säkra före det osäkra och slipper dessutom skada både rygg och prylar.

Passa på att ta del av andra människors erfarenheter, läs tillförlitliga rekommendationer på Reco.se! Vi listar de bäst rekommenderade och mest aktuella flyttfirmorna i Stockholm just nu!

Lycka till med flytten!