Övrigt i Stockholm

1,642 rekommenderade övriga företag i Stockholm kommun

2 omdömen
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?

• Patrik R
    Patrik R: Bra vällagad mat och trevlig personal!
  • Rodde B
    Rodde B: Nisse sköte allt väldigt bra, välkomnade en, hade ständigt kontakt med mig och lagade min bil så att den gick igenom besiktningen utan problems samt väldigt skonsamt för plånboken. Rekommenderas starkt
    Babic L
    Babic L: De senaste 2 åren har Jameson blivit ett väldigt bra ställe gällande allt. Personal, mat, ölutbud, priser. Alltid blandad publik från 20-åriga punkare, medelålders slipsnissar till 75-plussare. Rekommenderas varmt
    Johan F
    Johan F: Jag har inte spelat laserdome på 10år. Men tror inte att ens läggning för att skjuta laser på folk försvinner med åren? Springa, svettas, ducka och framförallt skjuta. Barnsligt kul
    Sam Benjamin K
    Sam Benjamin K: Noggrann och smart kvinna. Går att lita på
  • Caspar H
    Caspar H: De gör det bästa de kan utifrån förutsättningarna. Människor som jobbar där få in fler och fler människor och får samtidigt mindre resurser för att hjälpa dem. Svår läge
    Petter Joachim S
    Petter Joachim S: Fantastisk salong, alltid perfekta resultat 🔥🔥
  • 1.0
    14 omdömen
    Björn W
    Björn W: Rymlig, gedigen och trevlig matsal med bra utbud i lunchbuffén, nybakat bröd och klart godkänt kaffe. Med andra ord riktigt bra lunchalternativ för 85 :-! Rekommenderas
  • ANDREAS G
    ANDREAS G: Beställde en braskamin, skorsten och installation av Nils-Olof på bastuspecialisten. Vi är mer än nöjda! Allt har gått smidigt och de har varit mycket proffsiga och hjälpsamma. Även installatör och sotare har levererat väldigt snabbt och med kvalité. Det här är en mindre firma, men som verkligen bryr sig om kunderna. Kan verkligen rekommendera.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?

• 1.0
    12 omdömen
1...3435363738...66
Områden i Stockholm
Övrigt i Vårberg  (12 st)
Övrigt i Alvik  (11 st)
Övrigt i Rågsved  (11 st)
Övrigt i Akalla  (11 st)