Övrigt i Stockholm

1,642 rekommenderade övriga företag i Stockholm kommun

3 omdömen
    NOEL H
    NOEL H: På tredje försöket lyckades vi få bord på Broms; en nyöppnad kvarterskrog på Karlavägen. Lokalerna är fräscha och man märker att de har satsat ordentligt på stället. Maten höll hög standard och var, delvis till min förvåning, inte överprissatt. Det i kombination med trevlig personal ger Broms en stark 4a. Rekommenderas!
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?

• Jimmy W
    Jimmy W: Det enda jag saknar är att de inte tar kort. Tror även företaget heter Bonanza men kan ha fel, får titta på tårtkartongerna på jobbet.
  • 2.8
    4 omdömen
  • 1.4
    11 omdömen
    Maroon B
    Maroon B: Hade ett trevligt samtal med någon på företaget, valde därför att beställa ett stöldmärkningskit till min nya bil.
    Caroline F
    Caroline F: Bra service och kunnig personal
    Jonathan P
    Jonathan P: Anlitade TB Tak för att lägga om ett 115 kvm papptak. De har varit enkla, billiga och schyssta i hela processen. De gjorde det lilla extra, när en planka under nocken behövde bytas ut så målade de om hela nocken (vet ej om det är rätt ord men brädan på kanten av taket mot fasaden). Innan fakturan betalats besiktades taket av ett bolag jag tagit in som gav tummen upp, allt var väl dokumenterat och korrekt byggt. Rekommenderar dem varmt.
    Siavash F
    Siavash F: Har handlat persisk matta från Artaville Mattor AB, och är mycket nöjd med köpet . Jag blev bemött på ett professionellt, vänligt och engeserat sätt. Personalen svarade all mina frågor och hjälpte med att hitta rätt matta utifrån mina behov. Rekommenderat varmt Artaville Matta AB till andra som letar efter kvalitetsmattor.
    Alexandra A
    Alexandra A: Alltid lika nöjd när jag varit på denna salong. Mitt hår perfekt i färg och klipp och super snygga naglar . Personalen är alltid trevliga och glada och välkomnande. Rekommenderar starkt .
    Amneh A
    Amneh A: Super proffsiga ,utmärkt bemötande
    Erik Oskar L
    Erik Oskar L: Toppen, fina lokaler och duktiga frisörer!
    Karin Maria Linda L
    Karin Maria Linda L: Jag köpte en begagnad cykel, men efter att ha tagit en tur insåg jag att jag ville ha en traditionell damsadel, dvs lätt att hoppa av i farten, och helst 26 tum. Det har varit svårt för dem att hitta precis en sådan cykel som jag ville ha, så det har varit några telefonsamtal fram och tillbaka under sommaren. Men idag, som tröst för all väntan, fick jag en mycket finare cykel, perfekt på alla vis. Tack!
  • 2.4
    5 omdömen
    James H
    James H: Efter att läst kommentarerna blev jag lite rädd. Men bolaget har faktiskt skött mitt ärende på ett bra sätt.
    Ruwar B
    Ruwar B: Bra service, inga konstigheter
    Svyatoslav T
    Svyatoslav T: Hej! Vi är väldigt nöjda med Servicestart har samarbete från 2011
    2 omdömen
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?

• 2.6
    5 omdömen
    Erik E
    Erik E: Bara positivt att säga om detta företag. Föredömlig, kunnig och hjälpsam kundsupport. Snabba leveranser av kanonprodukter till mycket bra priser. Vid tidigare köp var det fel på ett blixtlås till madrassöverdraget, och man skickade då utan minsta dröjsmål eller krångel ett nytt överdrag.Det kallar jag service. Kommer definitivt att handla där igen !
1...3233343536...66
Områden i Stockholm
Övrigt i Vårberg  (12 st)
Övrigt i Alvik  (11 st)
Övrigt i Rågsved  (11 st)
Övrigt i Akalla  (11 st)