Restaurang i Stockholm

769 rekommenderade restauranger i Stockholm kommun

I Stockholm finns det gott om restauranger och krogar. Allt från lyxiga Michelinrestauranger på Östermalm till små familjehak på Södermalm. Det är få saker som förgyller vardagen så mycket som att gå ut och äta något riktigt gott tillsammans med någon man tycker om. På Reco.se listar vi Stockholms bäst rekommenderade och mest aktuella restauranger just nu!

Läs mer »
  • Per P
    Per P: Baren är riktigt bra. Bartendern Cameron, som egentligen heter Joakim, kan göra en fruktansvärt bra egeninspirerad "Gurkatini". Gillar du syrliga drinkar - testa! Har en väldigt god lammrätt på menyn!
  • Driver du restaurang i Stockholm?

Martin S
    Martin S: Suveränt god indisk mat. Deras Chicken Balti är grym!
  • 10 omdömen
    Björn V
    Björn V: Max levererar alltid med bra kvalitet, tycker framförallt att dom sticker ut med sina pommes och sina dippsåser. enda som drar ner från en femma till en fyra är att priserna har stuckit iväg till en oförsvarbar nivå.
    Emma B
    Emma B: Går dit för lunch (tydligen något nytt de börjat med) och den är toppen verkligen. Personalen är superhärlig (på sitt egna sätt) :)
  • 4 omdömen
  • 7 omdömen
  • 4 omdömen
  • 5 omdömen
    Björn W
    Björn W: Har käkat brunch på kompott (innan de byggde om och bytte namn) Har även käkat middag på Brasseri le Pot. Tyckte att brunchen var helt ok, inte den bästa jag testat, men helt ok. Måste säga att jag gillar uppgraderingen efter ombyggnad och nytt koncept, middagen var riktigt trevlig. Bra mat och väldigt trevlig och personlig service. Kompott hade fått en 3:a, efter ombyggnaden så tycker jag att Brasseri le Pot är väl förtjänta av en stabil 4:a....bra jobbat!
  • Adam Aday D
    Adam Aday D: Bra mat samt bra pizzor. Grym uppdatering av stället.
  • 5 omdömen
    Carl W
    Carl W: Riktigt god kebabtallrik! Jag föredrar med pommes men det är ju individuellt. Personalen vet jag inte så mycket om, dom frågar vad man vill ha, serverar en maten och sen är det klart, så där har jag inga åsikter. Men maten, riktigt stor portion och väldigt fräsch, lokalen har två våningar och den övre har träinredning samt två rum, väldigt gemytligt. Här blir det fler luncher.
  • Carl W
    Carl W: Jag tog mig en Söndagspromenad downtown igår och efter cirka tre timmars rännande i butiker och mellan husen så blev jag hungrig och fick syn på BarbeQue Steakhouse & Bar på Kungsgatan, jag åt en burgare med dess tillbehör. Riktigt gott och det var en stor portion som bjöds, priset var rimligt och jag gick ut väldigt mätt och insåg ganska snart att någon promenad hem var inte att tänka på, så tunnelbanan bar mig hem där jag fick smälta den enormt goda burgaren! Ill be back!
  • 6 omdömen
  • Driver du restaurang i Stockholm?

1...2122232425...31
Västberga  (1 st)
Sköndal  (1 st)
Bredäng  (1 st)

Restaurang i Stockholm

Förutom att vi guidar dig till Stockholms bäst rekommenderade och mest aktuella restauranger kan du även ta del av tidigare kunders unika erfarenheter samt läsa om olika restaurangers helhetsomdömen. Vi hjälper dig hitta allt från den bästa vegetariska restaurangen på Östermalm till den bästa köttkrogen på söder.

Får du gäster som du vill ta med ut på stan? Kanske har du redan ditt smultronställe som du brukar imponera med. Det är lätt att bli bekväm och gå till det ställe man gillar bara för att man inte vågar riskera att bli besviken. Reco.se tillåter dig att läsa om vad andra människor i Stockholm gillar, på så sätt kan du komma ur din comfort zone och ta del av även andra människors smultronställen.

I SoFo, ”South of Folkungagatan” ligger restaurangerna tätt, och du hittar oftast riktigt bra kvalitet för här finns ett klientel som går ut och äter ofta, är trendkänsliga och ställer krav. Runt Nytorget intensifieras sorlet och de mysiga krogarna ligger tätt. Här, som på många populära restauranger i Stockholms innerstad kan det löna sig att boka bord för att vara på säkra sidan. Det kan vi hjälpa dig med, visste du att du kan boka bord direkt på Reco.se?

På Östermalm hittar du lyxrestaurangerna, det är även på östermalm du ska hålla dig om du är ute efter Stockholms Klubbtätaste kvarter, nämligen Stureplan. Här kan du inte bara njuta av god mat, du kan även få härliga drinkar och goda viner.

Alltså oavsett om du är kring Nytorget, Mariatorget eller Zinkensdamm, Birkastan, Vasastan eller Östermalm ger Reco.se dig listan till de bäst rekommenderad och mest aktuella restuarangerna i Stockholms innerstad just nu!

Börja kika runt redan nu, på Reco.se kan du ta del av en mängd restauranger och härliga rekommendationer från andra människor som gillar att njuta av livets goda. Ta vara på möjligheterna i huvudstaden och ha en riktigt trevlig kväll!