Byggföretag i Stockholm

290 rekommenderade byggföretag i Stockholm kommun

Byggföretag i Stockholm finns det gott om, men vilket ska man välja? Att bygga om eller bygga nytt är ett stort åtagande och det är inte alltid lätt att veta vilket byggföretag du kan lita på när det kommer till drömbygget. Här kan du se aktuella och välrekommenderade byggföretag i Stockholm; du kan läsa vad tidigare kunder tyckt om de utförda tjänsterna och om vilka företagen är.

Läs mer »
Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Byggföretag nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Ola R
    Ola R: Titania renoverade vårt badrum: Arbetsledare Massoud Zolfaghari, hantverkare Jozef Pytlak. De gjorde ett utmärkt jobb, men det gjorde inte vi. Mitt under pågående arbete lyckades vi själva utlösa en vattenläcka i köket, som dock såg ut att komma från badrummet. Vattnet sipprade ner till grannen under, och Massoud & Josef ryckte snabbt in på kvällen på helgen, och var mycket tillgängliga på telefon. Innan vattenläckans orsak hade fastställts hjälpte de grannen under på ett handgripligt sätt.
  • Driver du byggföretag i Stockholm?

• Savva
    Savva: Renovering av bastu & badrum 15 kvm. Mycket mottagliga, offerten blev precis som vi ville. Kommunikationen var bra under renoveringen men framförallt så genomförde de förstklassiga arbetare arbetet perfekt! Skulle anlita de alla gånger!
  • Kadir C
    Kadir C: Mo's Membranisolering AB levererade ett fantastiskt resultat vid tätskiktsarbetet. Arbetet utfördes med hög precision och på en imponerande kort tid. Kommunikationen var utmärkt genom hela processen, och teamet var både professionellt och engagerat. De höll noggrant tidsplanen och såg till att allt blev klart enligt överenskommelse. Dessutom lämnade de arbetsplatsen i perfekt skick. Rekommenderas varmt för alla som behöver pålitlig och kvalitativ tätskiktstjänst!
  • Barbro H
    Barbro H: Har utnyttjat Stockholms Hus & Trädgårdsservice förstklassiga tjänster både inom husrenovering och trädgårdsarbete - och alltid med samma utmärkta resultat. Personalen är inte bara ovanligt trevlig och tillmötesgående - utan även mycket engagerad, målmedveten och yrkesskicklig ! Dessutom snabb och smidig kontakt hela vägen ... Har alltid varit helt nöjd med de utförda tjänsterna - t.o.m. grannarna har varit djupt imponerade ... ! Det är därför självklart ett nöje att varmt rekommendera detta seriösa företag !
  • Christian
    Christian: Bra och pålitliga. Lyssnar in behov och kommer med bra förslag. Tiderna hölls och likaså budgeten.
  • Vi tar uppdrag inom tak och fasad i Stor-stockholm, Uppsala, Västerås och Eskilstuna! Välkommen!
    Stefan G
    Stefan G: Grabbarna är nu klara med vårt hus. Dom har gjort ett fantastiskt professionellt arbete med en noggrannhet som är imponerande, dessutom glada och trevliga. Och vilken arbetsledare, otroligt proffsig. Vi är mycket nöjda med att vi anlitade er. Huset är som nytt. Ett hjärtligt tack !!!! Anita o Staffan Grandin Mälarhöjden
  • Björn V
    Björn V: Proffsiga och effektiva. Det märks att de gjort stambyten tidigare. För oss var det en ny upplevelse och vi förväntade oss kaos, stambyten är ett stort ingrepp. Med LPT kände vi oss trygga.. Arbetslaget höll tidsschemat trots ändringar och anpassningar till fastigheten. Vår lägenhet fick ny eldragning ( huset från 1906 ) två nya badrum ( där stammarna byttes ). Vi är så nöjda med dialogen att finna bra lösningar, flexibiliteten, kunskapen. LPT är dessutom väldig trevliga i projektledning, stöd vi materialtillval, El dragning, VVS, byggnation och kakelsättning. En liten detalj men så viktig, under arbetsgången, höll de rent och städade i trapp efter varje arbetsdag. Jag hoppas att jag kan anlita dem igen för något nytt och större arbete. Rekommenderas varmt.
  • ANDREI D
    ANDREI D: Har haft Afram som snickare sen hade de en underleverantör som slipade om golven. Sen målade två killar om vardagsrum och hall, det blev väldigt snyggt jag är supernöjd med slutresultatet, men de var tvungna att jobba en lördag för att hinna i fatt. Men det gick bra. Kommer att anlita igen!
  • Therese Å
    Therese Å: Hjälpte vår förening med energieffektivisering av värmesystemet. Kompetenta, tydliga och punktliga. Precis så man vill att en hantverkare ska vara. Rekommenderas.
  • Säljande text: Större renovering, Badrumsrenovering eller Byggnation. Vi på PL 500 Bygg hjälper dig från idé till färdig renovering.
    Kajsa W
    Kajsa W: Vi är fantastiskt nöjda med vårt nya badrum.All har fungerat perfekt. Väldigt proffesionellt företag och vi blev väldigt vänligt bemötta, alla var väldigt hjälpsamma. När vi fortsätter vår renovering är det självklart att vi anlitar PL 500 Bygg - vi är så nöjda!
  • Illuma AB

24 omdömen
    Välkommen till Illuma AB! Vi tycker att det ska kännas tryggt att anlita hantverkare. Här får du alltid en tydlig offert och betalar inte förrän du är nöjd.
    Jonas M
    Jonas M: Bra dialog inför ombyggnation interiört. Köpte arbeten med att riva vägg, skapa ny bärande konstruktion och sköta alla ytskikt och elinstallationer. Bra bemötande längs hela vägen, även om kommunikationen kring olika hantverkares tider på plats kunde varit bättre. Kommer att använda Illuma igen om det det blir läge.
  • Rayisa A
    Rayisa A: Armswe AB gjorde en fantastisk helrenovering av mitt badrum i Nacka. Bemötandet jag fick var mycket professionellt och mina förväntningar uppfylldes med råge. Jag kan verkligen rekommendera Armswe AB
  • Ann S
    Ann S: Vi anlitade Båge Bygg för stambyte i vår bostadsrättsförening. Vi blev bemötta mycket bra av duktiga och försynta hantverkare som gjorde sitt bästa för att det mesta skulle gå så bra som möjligt. Det är inte kul med stambyte men det gick bra. Vi hade Matt Truslove som arbetsledare och som verkligen växte med uppgifterna. Bra pålitliga rörmokare och duktig snickare. Jag kan bara säga att jag är nöjd. Ann-Christine Svanström Brf Plutos Måne
  • Anna A
    Anna A: De har varit noga med allt och gjorde klar arbetet i tid. De gjorde noggrant arbete och allt de lovade. Jag är nöjd med kontraktet och utfört arbete.
  • Stefan E
    Stefan E: Efter att flera företag tackat nej p.g.a. våra markförhållanden till att hjälpa oss med ett dräningsarbete, kontaktade vi Hjälper SWE AB. Arbetsledaren Ivan kom och sa att jobbet som skulle utföras var det inga problem med. Efter någon vecka fick vi en offert, väl specificerad på alla önskvärda sätt och vi tackade ja. Så tog det bara någon vecka så var arbetet i full gång. Resultatet: Vi är otroligt nöjda. Trevliga människor, professionnellt utfört arbete på alla sätt. Fakturan kom med kopior på alla utläggskvitton, helt i enlighet med vad som avtalats. Kan varmt rekommenderas!
  • Proffskonstruktion Stockholm AB

19 omdömen
    Sven-åke S
    Sven-åke S: Vi anlitade Proffskonstruktion för byte av vindskivor på hus och garage. Under detta arbete stötte de på lite dolda som vi lade till offerten. De utförde arbetet noggrant och proffesionellt. Vi frågade därför om de också kunde måla om hus och garage. Vi enades om ett pris för detta och de har nu slutfört uppdragen. De har varit enkla att samarbeta med och har gjort ett bra jobb. Vi är mycket nöjda och har därför gett dem ytterligare ett uppdrag.
  • ELL F
    ELL F: Fick hjälp med totalrenovering av min lägenhet efter en brand. Otroligt hjälpsamma, allting har blivit precis som vi ville och Liding Bygg har varit extremt lyhörda för våra önskemål. Har fått bra, tydliga och tålmodiga svar på mina många, oroliga frågor och upplever att renoveringen skett i snabb takt (vissa fördröjningar men det berodde oftast på leveranstid från t ex IKEA). Har aldrig varit problem att vara i lägenheten samtidigt som arbeten utförts heller. Det har varit otroligt skönt att få hjälp med hela renoveringen och att inte behöva planera någonting själv utan bara haft hjälp från duktiga byggledare som tar hand om allt det praktiska efter mina önskemål. T ex fick vi nästan identiskt kök som innan utan att behöva göra annat än välja skåpluckor och bänkskiva. Är 100% nöjd!
  • CARL-PHILIP R
    CARL-PHILIP R: Vi anlitade Warmia Snickeri för en totalrenovering på vårt kontor på 180 kvadratmeter vilket inkluderade öppna upp bärande vägg, sätta upp stuckaturer, reparera väggar, måla snickerier och alla väggar. Slutresultatet blev 10/10. Prisvärd. Kommunikativa. Professionella. Och TREVLIGA. Behöver ni hjälp med snickeri och eller renovering? Tveka inte. Boka Warmia. De är billigast och bäst.
  • Lisbeth S
    Lisbeth S: Köper regelbundet hjälp med städningen. Det går alltid att hitta en tid som passar och städningen utförs utmärkt bra!
  • Mats P
    Mats P: Mycket trevliga och seriösa. Håller tider och jobbar alltid bra. Använder Oleg till allt jag önskar inom bygg och måleri.
  • Ida S
    Ida S: Fantastiska! Super nöjd med vårt nya kök, hall, golven och trappan. Trevliga killar och allt arbete var över förväntan. Smidig kommunikation. Vi är så tacksamma. Rekommenderar starkt!
  • Edres Bygg

20 omdömen
    Bessma S
    Bessma S: Hjälpsamma och lyhörda, renvoerade hela min källarplan och adderade ett badrum till det. Super njöd med arbetet som helhet!
  • Johan N
    Johan N: Första mötet var med Ballingslöv Barkarby som de ansåg skulle hjälpa oss med monteringen, målning och eldragning. De mätte och förklarade vad som behövdes göras och om vi hade frågor och önskningar. Några veckor senare drogs det el och allt gjordes ÖVER ALL förväntan och snyggt är en underdrift för bara elen gjorde att det kändes bra. Då var inte ens montering och ommålning påbörjad! Sedan monterades garderob/kök/bar igång och den gjordes med YTTERSTA noggrannhet och inget skyndades på i onödan. Detaljstyrt och noggrannhet verkar vara ledord tillsammans med exeptionell service och tillmötesgående. Ser sådant man inte tänkt på själv och kommer med konstruktiva förslag. Målarna gjorde ett himla bra jobb och de var också noggranna och kom med trevligt bemötande. Resterande montage och justering gjordes med noggrannhet! Märks att Hantverk är mer än bara ett ord när det kommer till HGC Stockholm Bygg. Och såhär ett tag senare så blir jag bara mer och Glad över att det var just de som gjorde jobbet åt oss!
  • Driver du byggföretag i Stockholm?

• Silvia K
    Silvia K: I am super happy with the work they have done on my patio. They are very professional and kind. They gave me good advice and my little patio project turned out much nicer than I had originally envisioned. The price was also reasonable. Definitely recommended!
123456...12
Grimsta  (1 st)
Liseberg  (1 st)
Eneby  (1 st)

Byggföretag i Stockholm

Oavsett om du ska bygga om köket, smälla upp en vägg i vardagsrummet eller bygga det där nya huset du alltid drömt om finns det ett byggföretag i Stockholm som klarar just ditt jobb - jag lovar. Allt från enskilda snickare till stora entreprenadfirmor finns i Stockholm och deras jobb är att hjälpa dig med allt vad bygg heter.

Många byggföretag i Stockholm erbjuder flera olika typer av tjänster och har kapacitet att utföra många olika jobb. De större bolagen har någon som är specialiserad på varje detalj, de mindre har folk som är mer all-round och fixar det mesta trots att de är färre till antalet. Vi hoppas att du ska hitta ett byggföretag som passar dig och ditt byggjobb. Lycka till!