Byggföretag i Stockholm

290 rekommenderade byggföretag i Stockholm kommun

Byggföretag i Stockholm finns det gott om, men vilket ska man välja? Att bygga om eller bygga nytt är ett stort åtagande och det är inte alltid lätt att veta vilket byggföretag du kan lita på när det kommer till drömbygget. Här kan du se aktuella och välrekommenderade byggföretag i Stockholm; du kan läsa vad tidigare kunder tyckt om de utförda tjänsterna och om vilka företagen är.

Läs mer »
Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Byggföretag nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Magnus J
    Magnus J: Jag anlitade detta Byggteam Årsta för en totalrenovering av vår lägenhet och är mycket nöjd. Ett familjärt och trevligt team som är lyhörda för kundens behov och alltid försöker hitta de bästa lösningarna. Arbetet höll hög kvalitet och utfördes till ett överkomligt pris. Kan varmt rekommenderas.
  • Driver du byggföretag i Stockholm?

• Aximo Byggpartner AB

Verifierat företag
    5 omdömen
    Nils Anders G
    Nils Anders G: Snabb återkoppling och åtgärd. Proffsiga och kunniga, rekommenderas varmt!
  • Victor F
    Victor F: När vi skulle göra omfattande ombyggnation samt utbyggnad av vår villa i Gamla Enskede anlitade vi efter rekommendation från bekanta Celmar Bygg AB. Allting har gått enligt budget och plan och resultatet är klart över förväntan. De är professionella, mycket noggranna och punktliga. De arbetar hårt och allting runtomkring sköts effektivt då de har egna maskiner och lastbilar för att frakta varor och material.
  • Berit E
    Berit E: Micke kan verkligen sitt jobb!! Han rättade till ett golv som blivit förstört av en annan klåpare till golvslipare (från ett annat företag). Nu är golvet precis som jag vill ha det. Mycket trevligt bemötande och helt utan strul. Superpt!!
  • Frida Josefine Persdotter S
    Frida Josefine Persdotter S: Jag anlitade KSBR för renovering av kök (dvs rivning av befintligt kök inkl liten del av vägg + installation nytt kök), inkl el + rördragning, montering av ny interiör i badrum, slipning av parkettgolv och målning av väggar i min nya lägenhet. Därtill gjordes en del snickeriarbeten (garderob gjordes till bokhylla), installation av dimmers i samtliga rum och montering av vägg-tv, garderob m.m. Tydlig och bra kontakt med Jakub från start till slut som även hjälpte mig med bra tips och förslag under tiden. Ordning och reda genom hela renoveringen vilket kändes tryggt. Tidplanen hölls i stort och den lilla förseningen (i sammanhanget obefintlig) som blev berodde på lägenhetens förutsättningar och meddelades i god tid innan. Väldigt skickliga och service-inriktade hantverkare med ett proffsigt resultat som överträffade mina förväntningar. Är jättenöjd med allting och kan verkligen rekommendera dem!
  • RENATO BRUNO R
    RENATO BRUNO R: Imperial Bygg utförde professionellt renovering av taket. Ägaren kontaktar kunden individuellt och spenderar mycket tid på att förklara de olika faserna i arbetet. Han ger klienten råd om valet av bra, beprövade material. Ett företag med omfattande yrkeserfarenhet utför och övervakar arbetet effektivt och professionellt. Alla anställda är mycket artiga, utför flitigt sina uppgifter och ger hjälp. Jag rekommenderar företaget.
  • Sören A
    Sören A: Byggklar gjorde en tillbyggnad på 30m2 . Bra bemötande, prisvärda, punktliga o flexibla Problem som dök upp fixades till på ett bra sätt. Firman kan verkligen rekommenderas.
  • Håkan B
    Håkan B: Snabba och med bra och noggrant genomförande. Kommer definitivt att använda dem för kommande projekt!
  • Åke L
    Åke L: jag behövde hjälp med mitt hallgolv som jag har köpt klinkers till. Och fick tips om en firma som heter Bra Projekt STHLM AB. då dök Cezary upp och mitt problem flög iväg och inte kommit tillbaka,så jag rekommenderar detta företag,som visade vilken kompentens och kunnande dom hade både trevliga och puklighet......åke larsson 2/9-2016
  • Perola T
    Perola T: Efter att vi hade utvärderat olika köksleverantörer bestämde vi oss för att beställa ett komplett kök av Swed Creative Design Kök & Bad nu i våras. Nu är köket snart installerat och klart och jag är mycket nöjd med vårt nya designritade kök. Kvaliteten på skåp och lådor är också bra över snittet jämfört med andra leverantörer. Arbetet kom igång enligt plan och tempot har varit både högt och med bra resultat. Vad jag gillar mest är att företaget lyssnar och agerar snabbt på förslag på ändringar och synpunkter. Ett företag jag kan rekommendera.
  • Yahya Z
    Yahya Z: Jag rekommenderar starkt Jacobson Renovering AB och deras projektledare Abdullah. Vi anlitade dem för byggnation av tillbyggnad. Det var smidiga och väldigt noggranna med deras arbete, fantastiskt kommunikation och hjälpte oss från framtagande av ritningar till färdigställande. Rekommenderar dem starkt 💪
  • Lotta H
    Lotta H: Jag behövde hjälp att installera min induktionshäll av en elektriker. Akribit var både snabba med att höra av sig från första dagen jag sökte kontakt och sedan hålla kontakten, både via mejl och telefon, något jag är mycket ovan med från andra leverantörer. Jobbet blev väl utfört och vi höll en nära kontakt kring ombokade tider och ett problem som dök upp på vägen. Jag rekommenderar mycket gärna Akribit till dig och jag kommer själv kontakta dem igen när jag behöver hjälp nästa gång. Precis så här vill jag att det ska fungera när jag anlitar hjälp. Med vänlig hälsning Lotta
  • Martin A
    Martin A: Jag använde Fast Team för renovering av hela lägenheten förutom kök och badrum. Målning av väggar och tak, samt golvläggning av två sorters golv. De rev en gammal vägg och uppförde en ny för att skapa ytterligare ett sovrum. Jag är mycket nöjd överlag. Alerta och snabba grabbar. De höll alla löften och de deadlines vi satte upp. En bra kombination av att följa mina önskemål och att proaktivt föreslå andra lösningar som var bättre än det jag först hade tänkt mig. Några små missförstånd längs vägen - men ingenting vi inte löste. Ingenting som fick jobbet att dra ut på tiden eller fakturan att springa iväg. Ja, nästa gång jag ska göra ett jobb kommer jag att be Fast Team om en offert.
  • Mattias T
    Mattias T: Moni och Luki Bygg & Renovering gjorde ett riktigt bra jobb; inglasad veranda på befintlig altan. Proffsigt bemötande , höll utlovad tid och bra pris. Kommer att anlita dem igen när det blir aktuellt med bygg eller målerier ! / Mattias
  • Erik M
    Erik M: Snabb och smidig flytt. Mina gamla teakmöbler blev mycket väl omhändertagna. Ni ska ha stort tack!
  • Fredrik L
    Fredrik L: Trevligt bemötande och flexibla vid bokning. Hela utförandet kändes tryggt, smidigt och vi vart super nöjda. Rekommenderas!
  • Malin D
    Malin D: Vi håller just nu på att totalrenovera vår bostadsrätt. Edmond mfl. på Dolcinium gör alltid sitt bästa för att tillgodose kundens behov och finns alltid tillgängliga. De anlitades på rekommendation från två olika bekanta som var väldigt nöjda med sina renoveringar som Dolcinium gjort. Sammanfattningsvis kan vi varmt rekommendera Dolcinium om ni ska renovera.
  • SHARMARGE YUSUF A
    SHARMARGE YUSUF A: Jag anlitade Montenegros golv och måleri för ett försäkrings ärende. Arbetet genomfördes med kort varsel. De la nytt golv, lagade väggar efter fuktskada, målade och la till nya lister. Jag är riktigt nöjd med resultatet! Det blev så snyggt och välgjort! De utförde arbetet precis enligt tidtabell och fakturan var exakt enligt offerten. De var flexibla gällande dagar som arbetet utfördes på. Jag skulle lätt anlita dem igen vid behov och rekommenderar bolaget varmt till någon som behöver deras hjälp
  • Isse A
    Isse A: vi Småelhjälpen ab vill tacka Tnw tak ab för ett mycket bra arbete .Professionallt bemötande ,hög kvalitet och snabb service.Recommenderas varmt!
  • Takfokus Sverige AB

Verifierat företag
    5 omdömen
    Margareta F
    Margareta F: Lätt att få kontakt, inga långa väntetider. Taket besiktades och offert ankom strax därefter. Arbetet påbörjades ganska omgående efter att offerten godtagits och gick fort och utan att man knappt märkte att någon var på taket. Jag är nöjd.
  • Norra Alängens F
    Norra Alängens F: Har fått ett professionellt bemötande och de levererade deras åtagande i enlighet med deras offerter till ett bra resultat.
  • Marcus T
    Marcus T: Noggranna, trevliga, med omsorg om detaljer och bra kvalitet i utförandet. Dom har hjälpt mig med en omfattande köksrenovering, ett badrum, vardagsrum och hall och vi är väldigt nöjda! Kan varmt rekommendera!
  • Niklas G
    Niklas G: Väl utfört arbete, noggranna, lyhörda och kommunicerar i god tid innan något ska göras så man får tid på sig att göra val. Rekommenderar dem starkt! Hos oss bytte dem fasad, satte in nya fönster, rev ut hela övervåningen och byggde upp nya väggar, fixade iordning innertak, byggde badrum, fixade elinstallationer drog vidare ventilationsrör m.m.
  • Driver du byggföretag i Stockholm?

• Martin M
    Martin M: Utplaning av köket Utrivning av gammalt köksgolv Lade nytt klinkergolv Effektiv C&R levererade 100%, vär mycket nöjda med resultatet. De va prisvärda, lyhörda och hjälpsamma. Väldigt service-minded och lätta av kommunicera med.
1...56789...12
Grimsta  (1 st)
Liseberg  (1 st)
Eneby  (1 st)

Byggföretag i Stockholm

Oavsett om du ska bygga om köket, smälla upp en vägg i vardagsrummet eller bygga det där nya huset du alltid drömt om finns det ett byggföretag i Stockholm som klarar just ditt jobb - jag lovar. Allt från enskilda snickare till stora entreprenadfirmor finns i Stockholm och deras jobb är att hjälpa dig med allt vad bygg heter.

Många byggföretag i Stockholm erbjuder flera olika typer av tjänster och har kapacitet att utföra många olika jobb. De större bolagen har någon som är specialiserad på varje detalj, de mindre har folk som är mer all-round och fixar det mesta trots att de är färre till antalet. Vi hoppas att du ska hitta ett byggföretag som passar dig och ditt byggjobb. Lycka till!