Städhjälp i Stockholms län

Låt dig själv slappna av och ta en paus när du kommer hem från jobbet istället för att ställa dig direkt med dammsugaren och moppen. Det finns idag otaliga firmor som erbjuder städhjälp i Stockholms län och med hjälp av RUT-avdraget behöver det inte heller kosta en förmögenhet - så varför inte testa?

Många företag erbjuder avlastning med städning en gång i veckan, varannan vecka eller bara en ordentlig storstädning ibland. Här på Reco.se kan du hitta städhjälp i Stockholms län med hjälp av tidigare kunders erfarenheter och upplevelser - snabbt och enkelt. Klicka in på ditt närområde för att se de bäst rekommenderade och aktuella städföretagen nära dig.

Orter i Stockholms län

Topp 25 städfirmor i Stockholms län

• Jonas Städservice & Bemanning

21 omdömen
    Eyüp Y
    Eyüp Y: Vart super nöjd med stämningen och ett professionellt arbete som utförts av denna form
  • Peter A
    Peter A: Ett par städtimmar två ggr i månaden. Bemötandet har varit. från städpersonal, kundtjänst till ledning toppen. En nyckel har kommit bort och det har inte varit något snack om att inte byta lås. Juste och bra inställning. Städpersonalen har varit mycket tillmötesgående och trevliga samt gör ett bra jobb.
  • Charlotte S
    Charlotte S: Gänget kom redan klockan 9 på morgonen. Trevliga killar som verkligen tog sitt jobb på allvar. Så rent och fint överallt. Tack
  • TN Entreprenad i Stockholm AB

21 omdömen
    Karin W
    Karin W: Det blir alltid blir rent och fint när Monica varit här och städat. Vi uppskattar också Monicas tillmötesgående när vi ber om extra städning då och då. Hon har ett stort hjärta.
  • Sara T
    Sara T: Åkersberga Fastighetsvård har under 15 år försett oss med städtjänst på ett tillmötesgående och lösningsfokuserat sätt. Personalen är proffsig och det har alltid känts tryggt. Frågor som dyker upp besvaras genast av VD:n Sylwia. Jag kan varmt rekommendera deras tjänster. Sara Torstensson Tynelius
  • Levanta 365 AB lokalservice

22 omdömen
    VICTOR A
    VICTOR A: Bra städat. Mycket flexibla då jag ville komma ner i pris och inte ville ha fönsterputsning bland annat. Kan bara rekommendera Levanta 365 AB och kommer nyttja deras tjänster igen.
  • Torbjörn M
    Torbjörn M: Vi kan rekommendera Cabo Fönsterputs har anlitat dom de tre sista åren till våra fönster. Arbetet utfört till vår belåtenhet.
  • Azzeddine F
    Azzeddine F: Everything was handled flawlessly, and our expectations were completely met. Incredibly professional and fantastic service—I highly recommend them. Team Vaslim is truly the best. Thank you!
  • EMELIÉ M
    EMELIÉ M: Helt fantastisk service! Behövde akut hjälp med att rengöra soffa + säng, alla företag jag ringde innan hade fullbokat och var otrevliga. Sen ringde jag Kristofer på Proffstjänster och fick direkt 100% service och en snabb tid redan dagen efter. Soffan luktade enormt mycket blöt hund och kändes bortom räddning men när jag kom hem möttes jag direkt av en fräsch doft och kunde inte varit gladare. Rekommenderar verkligen starkt till er som söker hjälp med sanering eller annat arbete! Han tar inte heller helt galna priser för det jobbet han gör som vissa andra kan göra.
  • Hannah R
    Hannah R: Early morning gjorde ett otroligt bra jobb med flyttstädningen av vår lägenhet. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera dem.
  • Charlotte L
    Charlotte L: Vi tog in offert från Nikou Special Services via offerta. Först ett lite mindre jobb, lagning av hussockel och puts som släppt runt våra fönster. Sen anlitade vi dem för ett större jobb där vi la igen en garageuppfart och ersatte med en ny utvändig trapp och ny vägg med dörr in till källaren. Det har fungerat bra under hela projektet. De är punktliga och väldigt transparanta med hur projektet ska genomföras. Känns också kunniga och har bra hantverkare på plats och de ligger konkurrensmässigt till vad gäller pris. Det enda som kan vara utmanande är att kommunicera allt på engelska när det blir en del facktermer som ska till men jag tycker det ändå har funkat bra. Skulle absolut rekommendera dem till andra!
  • Olga D
    Olga D: Gör vad de ska. Nöjd helt enkelt
  • Borislav C
    Borislav C: Fantastusk väl utfört arbete. Känns som att komma till ett helt nytt hem. Kan varm rekommendera Rent Resultat Sverige Henrik
  • Dick H
    Dick H: Jama städ har överträffat våra högt ställda förväntningar. Filosofiska
  • Serbeze K
    Serbeze K: Grana Städ är väldigt noggranna och gör mitt hem skinande rent. Framförallt stort tack till städerskan Ana, som ser till att vårt hem alltid blir super rent⭐️
  • Johannes A
    Johannes A: Seriöst och pålitligt, rekomederas farmt :-)
  • Riffa Ritva M H
    Riffa Ritva M H: Vi har nog aldrig haft så väl putsade fönster som efter ett besök av en fönsterputsare genom Boka Tjänster i Sverige AB. Utmärkt arbete! Rekommenderas!
  • Björn V
    Björn V: Alltid riktigt bra städat, även i semestertider då ordinarie personal ersätts. Flexibelt när man behöver boka om. Rekommenderas! /Nöjd kund sedan 7 år tillbaka
  • Lola G
    Lola G: Veckostädning, får alltid bra information om ev byte av tid eller städare. Stabil och bra städning. Guld värt!
  • Marcus A
    Marcus A: Vi använder och rekommenderar Sitora till våra kunder. Resultatet är alltid mycket bra. Trevlig personal och tydlig struktur.
  • Rect AB

17 omdömen
    Tommy S
    Tommy S: Vi hade 2 personer varav en varning nybörjare. De erfarna var mycket duktig och effektiv
  • Charlotte F
    Charlotte F: Jag har använt mig av Qubox hur många gånger som helst! Verkligen bra killar som jag litar på till 100%. Så fort jag behöver hjälp med att flytta möbler och grejer ringer jag dem. De hittar alltid en tid för mig och jag behöver inte vänta länge! De är noggranna och försiktiga med mina grejer. Jag har rekommenderat dem till flera vänner och alla har blivit supernöjda! Perfekta för flytt och flyttstäd!
  • Andrea Ö
    Andrea Ö: Nöjd kund, kan varmt rekommendera Patricia städ. Smidigt kontakt, man får en ’fast’ städerska som vet hur man vill ha det. Och om våran städerska inte kan för någon anledning (händer sällan), anordnar Patricia städ ändå.
  • HÅKAN S
    HÅKAN S: Tycker det gjorde ett extremt bra jobb, fick dem rekommenderade från min mäklare. På min önskan startade de lite senare den dagen, trots att jag ändå ej hunnit få ut allt när det kom startade de med som gick. Tror det tog ytterligare en timme för mig att röja undan tillsammans med flyttfirman 3 man plus mig. Jag har varit med om att städfirmor måste komma tillbaka flera gånger men DENNA firman gjorde ett jättebra jobb första gången och hon som köpte lägenheten var också väldigt nöjd. Jag hade gett dem 6 av 5 om det gick.
1...7891011...16