Webshop i Stockholms län

Slipp gå på shoppinggator i ösregn eller överbefolkade köpcenter på helgen och njut av shoppingen i lugn och ro hemma i soffan! Shopping online är inte längre någon nyhet, men trots några år på nacken är det fortfarande lika bra - om inte bättre!

Låt dig svepas iväg bland kläder, hudvårdsprodukter och otroligt smarta småsaker utan att bekymra dig om öppettider, parkeringsplats eller onödigt många kassar, som ändå bara samlas på hög i hallen. I en webshop är det öppet dygnet runt och du kan shoppa loss precis när och hur det passar dig!

Numera är även betalningslösningarna smidiga och det är lätt att navigera i de moderna webshoparna. Det är enklare än någonsin att handla på nätet!

Här har vi samlat de bäst rekommenderade och mest aktuella webshoparna för att du ska hitta just det du letar efter!

Topp 25 webshoppar i Stockholms län

• 90 omdömen
  • Jeanette S
    Jeanette S: Super bra webbsida med kanonleksaker för barnen! =) med miljön och hälsa i fokus!
  • 184 omdömen
  • 79 omdömen
  • 21 omdömen
    Åsa K
    Åsa K: Jag var på jakt efter en docka och hittade ingen som jag gillade i affärerna i Linköping. Googlade och hittade Krabat och en ljuvlig docka. Ringde dem och fick svar på alla frågor. Och rabatt. Och världens finaste docka! Jag kan varmt tekommendera dem till alla jag känner!
  • 104 omdömen
  • 21 omdömen
    Linda S
    Linda S: Företaget bemöttw mig på ett väldigt professionellt sätt skockade ut bilder på vår önskade produkt ifall om den va upp till våra förväntingar. Tröjorna blev exakt så som vi ville ha dem. Dock trodde vi texten på ärmen skulle vara större och mer täckande. Vi är iaf jätte nöjda med slutprodukten och kommer ha stor användning för vpra nya klass tröjor.
  • 34 omdömen
  • 16 omdömen
    Dörte K
    Dörte K: Mycket trevligt kommunikation o proffsigt styling!! Det blev så fint !!
  • 86 omdömen
    Per W
    Per W: Jättebra bemötande. Kunniga och informativa, inte alls pushigt. Letar ni efter kombination snygg design, bra material, prisvärt, och inte hittar det ni söker i bauhaus / Ikeas standardproduktsortiment ska ni definitivt kolla närmare på Sveabad! Rekommenderas varmt. Per Wahlstedt
  • 105 omdömen
  • 119 omdömen
  • 38 omdömen
  • 13 omdömen
    Skarvnäs G
    Skarvnäs G: Supernöjd med allt - produkten, bemötandet, informationsflödet, priset samt leveranstiden. Kunde inte göras bättre!
  • 113 omdömen
    Linda A
    Linda A: Bra matvaror. Bra service på killen som levererar. Dock lite smaklös mat men med egen fantasi kan man hitta på en del själv med hjälp av kryddskåpet. Lite väl mycket pasta, lax och parmesan...
  • 92 omdömen
  • 26 omdömen
  • 28 omdömen
  • 15 omdömen
    Staffan L
    Staffan L: Serviceinriktat och lyhört. Klara besked, effektiv leverans och mkt hög produktkvalitet.
  • Petra A
    Petra A: En Refit hud föryngrings maskin. Jag blev väldigt bra bemött.! Jag hade inga förväntningar. Mycket trevlig utbildning och utbildare! Kändes positivt 😁
  • 11 omdömen
    Michal Patryk S
    Michal Patryk S: Vi handlar ofta datorer hos Tanis Elektronik AB och är mycket nöjda. Företaget är pålitligt och om något problem uppstår med datorerna åtgärdar de det snabbt och utan krångel. Dessutom är deras priser väldigt konkurrenskraftiga. Rekommenderas verkligen! Mvh Micke Techvizor.se
  • 175 omdömen
  • 98 omdömen