Webshop i Stockholms län

Slipp gå på shoppinggator i ösregn eller överbefolkade köpcenter på helgen och njut av shoppingen i lugn och ro hemma i soffan! Shopping online är inte längre någon nyhet, men trots några år på nacken är det fortfarande lika bra - om inte bättre!

Låt dig svepas iväg bland kläder, hudvårdsprodukter och otroligt smarta småsaker utan att bekymra dig om öppettider, parkeringsplats eller onödigt många kassar, som ändå bara samlas på hög i hallen. I en webshop är det öppet dygnet runt och du kan shoppa loss precis när och hur det passar dig!

Numera är även betalningslösningarna smidiga och det är lätt att navigera i de moderna webshoparna. Det är enklare än någonsin att handla på nätet!

Här har vi samlat de bäst rekommenderade och mest aktuella webshoparna för att du ska hitta just det du letar efter!

• 4.4
    255 omdömen
    120 omdömen
    Anki S
    Anki S: Snabb leverans av bästa doftprodukter! Varit kund sedan minst 5 år tillbaka och är fortfarande lika glad när dofterna sprider sig i hemmet utan att ta över. Inga allergiker har reagerat negativt och jag har ett leende på läpparna när jag dammsuger!
    276 omdömen
    Marie V
    Marie V: Snabb leverans. Inga fraktkostnader.
    38 omdömen
    Leia Ö
    Leia Ö: Jag köpte en sammetssoffa, som var ännu snyggare i verkligheten! Är såå nöjd. Supersnabb leverans och trevlig personal, finns ingenting att anmärka på. Skulle absolut handla här igen :)
    156 omdömen
    Artan R
    Artan R: Kanon snabb leverans allting gick fort.
  • 4.5
    366 omdömen
    Giorgio V
    Giorgio V: snabb svar! fick toppen service tack
  • 4.1
    100 omdömen
  • 4.2
    83 omdömen
    Maria A
    Maria A: Snabb leverans. Trevligt bemötande i mejlkonversationen. Och teddyvästen jag köpte stämde överrens med beskrivningen på hemsidan, väldigt fin och bekväm. Kommer säkert att återkomma!
  • 4.3
    53 omdömen
    Marco V
    Marco V: alltid rätt produkter i tid. bra utbud bra pris
  • 4.3
    245 omdömen
    Elsa
    Elsa: Bästa köpet någonsin! Köpte 2-pack med en liten och en stor menskopp. Den stora är perfekt för de dagar när man blöder som mest! Läcker inget alls och känns inte. Såå skönt! Slipper illaluktande engångsskydd och svampinfektioner. Önskar att jag hade fått upp ögonen för menskoppar tidigare. Rekommenderar ALLA kvinnor att prova!
  • 4.1
    41 omdömen
    Jonas P
    Jonas P: Jag har blivit väl bemött och det är ett mycket bra erbjudande jag fått ta del av och leverans fungerade utmärkt. Lite strul med inloggning att se ordern bara men det skulle ordnas till det också.
  • 3.7
    265 omdömen
  • 4.2
    90 omdömen
  • 3.4
    64 omdömen
    Johan Allan Martin S
    Johan Allan Martin S: Bra priser, snabb leverans. Alltid nöjd med Proffsmagasinet.
  • 4.7
    26 omdömen
    Naath H
    Naath H: Alltid bra bemötande med snabba leveranser och bra service! Helt klart det bästa samarbetet jag haft 💕
  • 3.8
    62 omdömen
  • 3.9
    53 omdömen
    Ingrid E
    Ingrid E: Har varit nöjd med allt jag beställt, främst träningsrabatter och hushållsartiklar.
  • 3.7
    90 omdömen
  • 4.7
    24 omdömen
    Jeanette S
    Jeanette S: Super bra webbsida med kanonleksaker för barnen! =) med miljön och hälsa i fokus!
  • 3.6
    184 omdömen
  • 4.8
    21 omdömen
    Åsa K
    Åsa K: Jag var på jakt efter en docka och hittade ingen som jag gillade i affärerna i Linköping. Googlade och hittade Krabat och en ljuvlig docka. Ringde dem och fick svar på alla frågor. Och rabatt. Och världens finaste docka! Jag kan varmt tekommendera dem till alla jag känner!
  • 2.9
    85 omdömen
  • 3.8
    24 omdömen
  • 2.7
    114 omdömen
    21 omdömen
    Linda S
    Linda S: Företaget bemöttw mig på ett väldigt professionellt sätt skockade ut bilder på vår önskade produkt ifall om den va upp till våra förväntingar. Tröjorna blev exakt så som vi ville ha dem. Dock trodde vi texten på ärmen skulle vara större och mer täckande. Vi är iaf jätte nöjda med slutprodukten och kommer ha stor användning för vpra nya klass tröjor.
123456...9